עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי שאלה במבחן אם משהו יכ ללעזור לי בבקשה השאלה היא מה נכון לגבי פסיקת IRQ ? --------------------------------- 1. פסיקת 2 אינה ניתנת לביטול 2.ברירת המחדל של COM 1 היא פסיקה 7 3.עכבר מסוג PS2 אינו משתמש בפיסקה 4.אך תשובה אינה נכונה איזה תשובה נכונה מבין 4 האפשריות ?!?!

2. Started by david32,

כרגע קרה לי מקרה נורא מרגיז: אחרי משמרת מעייפת הלכתי לשבת על בירה בגרג. אני מכיר שמה את כול העובדים אז אני יושב איתם טיפה. אחד העובדים (ערבי איך לא?) ביקש לראות את הזיפו שלי, אמרתי יאללה נו אתה תגנוב לי אותה , אמר לי שלא. וואלה טעות הבאתי לו. לא החזיר , אחרי חפירות מצידי הוא אמר שהוא העביר את זה לערבי אחר שיש ליד (לא מאמין לזה). עשיתי עליהם חיפוש קצרצר ולא מצאתי. עכשיו חזרתי הביתה. השאלה היא אם מבחינה משפטית המעסיק אחראי על העובדים שלו ואם התקרית שווה לתקרית של סתם בן אדם ברחוב שגנב לי או שזה משנה שזה עובד בעסק שגנב לי בעסק? אני מתכנן להתקשר בבוקר לעסק , לדבר עם המנהלת או הבעלים על זה. השאלה היא אם יש לי איך לאיים או שלא? כי תכלס המשטרה האימפוטנטית בארץ לא תעשה כלום בקשר …

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by shabizon,

שלום אני רוצה להזמין אלי טכנאי הביתה שיפרמט לי את המחשב ויתקין לי את הווינדוס 7 המקורי שקניתי עכשיו אני רוצה לדעת מחירים בלי חרטה פשוט לפרמט להתקין מערכת הפעלה עם הדרייברים כמה יעלה?

• 15 תגובות
    • 9k צפיות
  4. (עדכון בתגובה מספר 10, יצא לי בסוף הנדסה קרבית) שלום, אני בן 18.5 וצפוי להתגייס ב 28.7 - התאריך קיים כבר חצי שנה. במנילה אני בחרתי אפשרות ראשונה מודיעין שדה, לאחר מיכן נח"ל, ולבסוף הנדסה קרבית. אני מעוניין מאוד להיות במודיעין שדה, אך אני מודע לזה כי קיים מצב בו הצבא, מצורכי כוח אדם, ימשוך אותי להנדסה קרבית או מקום אחר. במידה ודבר כזה קורה, מה אני יכול לעשות על מנת לקבל את האפשרות הראשונה שבחרתי? האם אני יכול לפעול לפני יום הגיוס? או שאני מגיע ליום הגיוס ושם בעצם "מסרב" ללכת להנדסה קרבית, ואם אני עושה דבר כזה, מה יקרה לי? מה הסבירות שמצב כזה יקרה? האם למישהו קרה? תודה רבה לכל העוזרים.

• 36 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by Wingedbull,

אני רוצה משהו מהנה בשילוב נהיגה. חשבתי על משהו בסגנון של Blackfield 2 אלבום משנת 2007. מאוד אוהב. רציתי המלצה על עוד אלבומים של להקות בסגנון שלהם פחות או יותר, עם מוזיקה נעימה לאוזן שתתן חוויה לנהיגה במקביל. אלבומים משנת 2007 ומעלה אני אשמח לקבל. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by Cucilida123,

אהלן חברים, אני מחפש אתר שהוא בעצם סוג של בלוג בעברית, ובו בחור אחד כותב כל מיני כתבות מצחיקות- שוביניסטיות, אנטי-דתיות וסתם שטויות שעולות לו לראש.. האתר היה, אם זכרוני אינו מטעה אותי, בשחור והכתב היה בלבן\אדום. שם האתר הוא בעצם מספר, או מספר ומילה אאל"ט. (לדוג' room404.net) אשמח אם תעזרו לי למצוא אותו. תודה דניאל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by hck,

בשבוע שעבר הסידרה לא שודרה בגלל השידור החי של המופע לייב 8. עכשיו לפי התקציר של הפרק הבא (שישודר היום) שפורסם במדריך הערוצים שבYNET נראה לי שפיספסתי פרק. הפרק האחרון שראיתי היה שג'ק נלחם מתוך החנות ספורט, שבסיום הבחור שהיה איתו (אני לא טוב בשמות) נורה. עכשיו זה התקציר של הפרק הבא: אז פיספסתי איזה פרק שאולי שודר באמצע השבוע במקום המוצ"ש שעבר? ובכלל, בYNET כתוב שזה פרק 87, זה לא בא בעונות של 24 פרקים?, או שזה פרק 87 מהספירה של העונה הראשונה?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by rroonnii,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4309786,00.html עם משוגע -אנחנו כמובן. מתי נלחץ על הכפתור האדום.

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by shalomelbe,

איבדתי את ה-Order or Receipt #

10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני הלכתי לחברים ישבנו עשינו אל האש אחרי זה סתם ישבנו ראינו טלויזיה... ולפני זה הם היו בנאפיס אז יצא לאחד מהם קטע דפוק...אחד החברים היה שם לבד בלי חברה אז לא היה לא מה לעשות בשעה 12 אז הוא תפס אחת ונישק אותה בלי קשר והוא לא ראה אותה בחיים!! חחחחח אחרי שישבתי אצל החברים פה הלכתי לחברים אחרים... שמהכבר שתינו 5 ליטר וודקה בערך ישבנו כמו איזה מסוממים אחרי זה הלכנו לשחק ביליארד וחזרנו לשתות עוד ליטר חחח קודם זה היה קיגלויצ ואחרי זה סמירנוף או משהו כזה לא זוכר כבר... וחזרתי הביתה בשעה 3 בצהריים... מה איתכם מה עשיתם?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  11. רק אתמול כתבתי שלפי דעתי האתר של KSP הוא אליפות העולם במהירות שלו ובמיוחד באופן שבו הדברים מסודרים והיום כתבה גדולה בYNET שהאתר הוא מהמכוערים ביותר שיש אינני יודע לגבי החנות עצמה והשירות שלהם אבל לא היה לי ספק שזהו האתר הטוב ביותר קל מאוד להתמצא לגבי מחירים בו הכל מסודר באופן הכי הגיוני שאני מסוגל לבקש כמו כן ליד כל מוצר יש קישור לאתר היצרן לכל המידע האפשרי זה גורם לי לחשוב אולי משהו לא בסדר איתי שאני חושב ההיפך מכל כך הרבה אנשים או שפשוט לחנות יש לובי אנטי שדואג לנגח אותם ובעצם עושה להם פרסום כתוצאה מכך ומה אתם חושבים ???? אני מתכוון לכתוב על כך ולהשוות אתרים מהארץ לאירופה בקרוב חווווו דעתכם!!!!

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. ואם יש לכם מושג מאיפה קונים וכמה זה עולה אז תודה רבה. הידיים שלי נגמרות בכל פעם שצריך לסחוט 5 תפוזים. חייב דחוף מכונה או מכשיר שמקלים על העבודה. ולא, אל תציעו מסחטה חשמלית כי זה בדיוק אותו דבר כמו המסחטה הרגילה וזה ממש גרוע. היה לי אחד כזה בעבר. זה בקושי סחט וכשהייתי מפעיל כח זה נשבר

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום רב, אני סטודנט ששוכר דירה ביחד עם עוד 2 שותפים. היום התחילה אצלי בחדר נזילה די רצינית (מים על הרצפה, על שולחן העבודה, על המיטה וכו'). יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שיש בעיות עם החדר ואני פה רק מספטמבר. בפעם האחרונה הייתי בלי חשמל יומיים. בחוזה שלי כתוב שעל המשכיר לתקן כל תקלה, לרבות נזילות (כתוב את זה חד משמעית) תוך 72 שעות. מכיוון שאני יודע שאין סיכוי שהוא יתקן את זה תוך 72 שעות (הכרות עם הבנאדם + אני יודע כמה זמן לוקח לתקן נזילות במספר מקומות בגג בתנאי מזג אוויר כאלה), אני שוקל לעזוב את הדירה. מה שרציתי לשאול זה איך לעשות את זה נכון. האם אני יכול פשוט להפסיק לשלם חודש הבא? צריך להודיע לו על כך זמן כלשהו מראש? בקיצור, אני לא יודע איפה אני עומד מבחינה חוקית. המטרה של…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Sifo Jen,

http://www.mcworx.com/jeff//videos/4-20-05%20xl.mpg בנות, אל תנסו את זה בבית. אם למישהוא יש עוד סירטונים כגון זה, אנא, שתפו (-:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Yossarian22,

אתמול חשבתי על משהו נגיד מישהו נוהג שיכור[או שתוי, זה לא משנה, העיקר שהוא לא יעבור את הבדיקה של המשטרה] ועוצרת אותו ניידת ובאותו רגע שהוא יוצא מהרכב הוא לוקח בקבוק אלכוהול ומתחיל לשתות. מה השוטרים יכולים לעשות? הרי הם לא יכולים להוכיח שהוא היה שיכור כשהוא נהג, ומצד שני הוא יכול לטעון שהוא התכוון לשתות ולהרדם ברכב או משהו כזה.. מה קורה במקרה כזה? הדבר היחיד שעולה לי לראש הוא שיכולים להאשים אותו בשיבוש חקירה או משהו כזה, אבל אני בטוח שהעונש שהוא יקבל במקרה כזה יהיה משמעותית נמוך מאשר בנהיגה בשכרות..

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by בינבה,

יש לי מזגן של אלקו 2.5 כוח סוס.משנת 2004 - לאחרונה הוא התקלקל ורוצים עבור התיקון-משאבה או מדחס (לא ברור) 1000 ש"ח. השאלה האם שווה להשקיע בתיקון או לרכוש מזגן חדש החדר שנה הוא בבית פרטי 20 מ"ר-2 קירות חיצוניים- האלה אם לקנות חדש-איזה מומלץ

17. שלום לכולם ! מחשבים תמיד עיניינו אותי ומשכו אותי, בייחוד אחרי שגיליתי את עולם התיכנות (ואת המשכורות שלהם תמיד רציתי לראות את עצמי יושב איפשהו ומתכנת עבור איזה חברה בעלת שם, חושב על רעיונות חדשים לפתח, שיקדמו את העולם בדרך זו או אחרת.. אולי קצת הגזמתי.. אבל מה שאני מנסה להגיד הוא שזה מעין חלום שכזה.. כמו ששואלים ילד בן 10 מה הוא רוצה להיות שהוא יהיה גדול.. והרוב עונים אסטרונאוט.. אז החלום שהיא הוא פיתוח, בעל חשיבות, בעולם המחשבים.. טוב אני חושב שהרקע הזה מספיק.. עכשיו אחרי שסיימתי את התיכון קיבלתי את ההזדמנות להגשים את חלומי הקטן.. קיבלתי הזדמנות ללמוד באוניברסיטה את המקצוע: אינפורמטיקה - תיכנות. רציתי לשאול אתכם מה בידיוק אלמד שם? האם יש מתמטיקה ברמה גבוהה? (למה …

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  18. יש מסיבת סוף שנה במועדון בשם הצ'אי... ודיברתי עם אחד מהייחצנים ושאלתי אותו אם אפשר לצאת ולהכנס מתיי שרוצים.אז הוא אמר שיש מצב שלפניי 1\2 לא נותנים לצאת, זה תלוי כבר במאבטחים.... זה הגיוני?זה חוקי? כי יש לי בעיה עם להרגיש כלוא... אני צריך לדעת שברגע שאני רוצה אני יוצא מהמועדון.... :

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ככה אם משהו ירצה את הרקע את הערכה וכו' יכול לבקש אני אעלה אותם אני מקווה שגם אתם תעלו את הערכות ואת הרקעים שלכם אם יהיה ביקוש אני מתחיל

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. לכל אלה שצמים תפרמטו את המחשב כי גם ככה הרבה אנשים לא נכנסים לאייסיקיו, מסנג'ר ועוד.... אין מה לעשות.... ואני אומר את זה לכל אלו שהמחשב שלהם עם הרבה וירוסים, קבצים לא רציפים, ו-Full קבצים שלא צריכים......... כל זה כדי שהמחשב יעבוד יותר טוב..... פרמטו את המחשב, מומלץ מאוד! גם כך יהיה משעמם ביום כיפור עריכה: סליחה, אבל אכן יום כיפור הוא יום משעמם כי ביום הזה צמים ואין חנויות פתוחות וכו'.... מה כייפי פה, וחוץ מזה זה המלצה למי שוינדוס שלו כבד יותר ממה ששוקל "אריאל שרון"!

• 13 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by Merrymoon,

> >People over 35 should be dead. > > > >Here's why > >According to today's regulators > >and bureaucrats, those of us > >who were kids in the 40's, > >50's, 60's, or even maybe > >the early 70's probably > >shouldn't have survived. > >Our baby cribs were covered > >with bright colored lead-based > >paint. > >We had no childproof lids > >on medicine bottles, doors > >or cabinets, .. and when we > >rode our bikes, we had no > >helmets. > >(Not to mention the risks > >we took hitchhiking.) > >As children, we would ride > >in cars with no seatbelts &g…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני קניתי אצלם את הרמקולים של לוגיטק z640 ופתאום גיליתי שרשום בכתב אחריות שאין אחריות על מוצרים כגון: אין אחריות ל מאווררים של מעבדים ומארזים, מארזים, ספקי כוח, מקלדות, עכברים, רמקולים, ג'ויסטיקים,דיסקים לצריבה, ציוד מתכלה, ציוד להדפסה, תוכנה, אוזניות, מגירות נשלפות וכבלים. כל תקלה במחשב שנובעת מתקלות ברכיבים אלו לא תטופל כ"תיקון באחריות". http://www.pch.co.il/docs/warranty.htm גועל נפש! אני במשבר וגם קניתי אצלם את העכבר שלי אז בכלל... ברור שמחר אני נותן טלפון עצבני עליהם. אז רציתי לדעת אם באמת אין לי אחריות כי זה עוד יגרום לי לבטל את ההזמנה תודה לכולם...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, לא מזמן קניתי ארנק טוב - עלה לי גם לא רע, וגם קיבלתי ת"ז לא מזמן. שאלה: האם אפשר לשים את התעודת זהות בארנק כאילו בלי הקטע הכחול הזה. יש לי שני חלונות בארנק בדיוק מתאימים לתפקיד של ת"ז והספח שבא איתו אבל כולם לא מפסיקים להגיד לי שאם יתפסו אותי - יכנסו אותי. אני ראיתי כבר הרבה מאוד אנשים שהת"ז שלהם מחוץ לכחול הזה ואני מניח שאם זה עדיין ככה, ז"א שעוד(אם בכלל) לא קיבלו כנס.

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by CyberBot,

http://www.rail.co.il/HE/DrivePlan/Pages/DrivePlan.aspx?DrivePlanPage=true&OriginStationId=5200&DestStationId=2500&OriginStationName=%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA%20%28%D7%A2%D7%B4%D7%A9%20%D7%94%D7%93%D7%A8%29&DestStationName=%D7%A2%D7%AA%D7%9C%D7%99%D7%AA&HoursDeparture=all&MinutesDeparture=0&HoursReturn=18&MinutesReturn=0&GoingHourDeparture=true&ArrivalHourDeparture=false&GoingHourReturn=true&ArrivalHourReturn=false&IsReturn=false&GoingTrainCln=2011-01-27&ReturnningTrainCln=2011-01-26&IsFullURL=true בסבידור רשום כניסה ויציאה שם אני צריך להחליף רכבת או להישאר באותה אחת?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים