עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו מכיר אתרים של חניות בארצות הברית שגם שולחים לארץ? כי הסתכלתי בכמה חנויות והמחירים שם הם בדיחה .. והרי אני יודע שאני מס על חלקי מחשב אז רק המשלוח שהוא בערך 50 דולר... אבל השאלה אם יש חניות שם שמספקות לארץ גם.. ואולי מישהו כבר הזמין מחול? ויכול לספר לי איך זה היה?

2. לאדע אם אני קונה בקרוב אבל סתם אני מתעניין בנושא הזה.. מישהו מנוסה בזה? מכיר כל מיני מכשירים שכדאי? מה אתם אומרים על הPOD ובכללי כל מיני דברים של line 6 ?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by eegg,

אני בתהליכי גיוס עם פרופיל 72 כרגע. אני לא רוצה קרבי, איזה תפקיד אני יכול להשיג במחשבים, מודיעין או תקשורת. חשבתי על עתודה אבל לא בטוח שיש לי ציונים לזה, יש לי בערך 85-90 ממוצע יא יש לכם רעיונות לתפקידים ב 72 או שכדאי שאני ינסה להוריד ל64?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  4. אני רוצה לבנות לפרוייקט של 3 יח' מחשבים מסד נתונים לבניית מפרטים (ACCESS) והייתי רוצה עזרה וחו"ד בבניית המסד. מצורף קובץ של הטבלאות וקשרי הגומלין (ראשוני מאוד) אם אפשר, תעירו, בקרו, הציעו הצעות שיפור ותעזרו לי למצוא שאילתות נוספות(יש לי כמה, אני צריך למצוא איפה רשמתי אותן ולמצוא עוד). אני אעדכן כשיהיה לי זמן וכוח לארגן את הדברים תודה רבה על כל עזרה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

שלום חברי הפורום, אני מתגייס ב7 לנובמבר ויש לי כמה שאלות לגבי היום הראשון והצבא בכללי 1.על איזה תפקיד אתם ממליצים לשתי הפרופילים האלו: 64/45 2.יש לי כרגע פרופיל 64 וחלק אומרים לי שמאוד כדאי לי להוריד ל45 ולנסות לקבל לתפקיד גו'בניק טוב, כי אומרים לי ש64 זה גובניק שסוגר שבתות, וחלק אומרים לי שכדאי לעלות ל72כי אומרים לי שפחת מ72 זה סתם 3 שנים של בזבוז,כי ב72 יש תפקידים הרבה יותר טובים שאני יוכל להמשיך בהם אחרי השרות, ואם זה נכון אז אני לא רוצה לבזבז 3 שנים מהחיים שלי בתפקידים כמו לקחת טביעות אצבע /פקיד בצו הראשון וכאלה שטויות. 3.מאיזה פרופיל מינימום אפשר לחתום קבע, כי אם יהייה לי תפקיד נחמד אין לי בעיה להישאר בצבא כי התעודת בגרות שלי גם ככה לא משהו. אני מבקש לענות ברצינות כ…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by Las@Vegas,

הרכבתי היום שקע חדש לחדר, בתבנית שכבר הייתה מוכנה (כולה לחבר 3 חוטים למק' הנכונים). לפני שהרמתי בחזרה את החשמל בדקתי עם רב מודד עם האדמה וחיבור פאזה מחוברים (רק למקרה ויש איזה קצר) להפתעתי יש חיבור בין האדמה וחיבור האפס, והאדמה לחיבור פאזה. וחשמל עובד תקין, השקע לא אשם (הוצאתי אותו ובדקתי מול מס' שקעים בבית), יש סיבה לדבר הזה? כי לפי מה שאני יודע האדמה אמורה להיות מנותקת מחיבור הפאזה ואפס. אני חושב שיש איזה "דליפה" מאחד השקעים או משהו בסגנון, יש כאן משהו שמבין בתחום? (וכן חשבתי על טכנאי אבל אני לא רוצה לקרוא לו סתם, במיוחד שעכשיו חגים)

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by kfirlion,

הנה הקישור: http://www.youtube.com/watch?v=pEp9eojknFQ&mode=related&search= קצת יישן אבל יפה מאוד....שווה צפייה! שאלה: מישהו יודע איך קוראים לשיר ברקע?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.goop.co.il/goop/pl_html/ssingle.asp?id=1798 תראו איך היא הולכת חופשי על שני רגליים אחוריות!! תראו איך מוציאים אותה לטיול בסוף היא הולכת יציב על שני נרגליים האחוריות בלבד!! פשוט מדהים ומצד שני די קשה לראות כלבה אם שני רגליים בלבד :'( :'( מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by ran19,

המונדיאל בכל זאת יעלה כסף HOT תמכור את חבילת שידורי המונדיאל ב-800 שקל http://sports.walla.co.il/?w=/7/802367 פשוט בושה שלכל דבר צריך לשלם!

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by free4,

ההבדל היחיד בין הצלחה לכישלון של אתר הוא ביכולתו למשוך אליו מבקרים. לא משנה מה אתה מוכר או איזה אתרים אתה מקדם - כניסות רבות לאתרך יעזרו לך למכור יותר בפחות זמן! דבר חדש יוצא לשוק כניסות לאתרך בחינם כן שמעתם נכון!!תיכנסו ותראו את האתר שלכם מתחיל לפרוח.

11. Started by aracer,

שלום רציתי לדעת איזה חנויות אמינות אתם מכירים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by gshhar,

אני רוצה לשלוח משהו ליום הולדת למישהי באי מייל . מישהו מכיר אתר טוב עם דברים כאלו חמודים שקופצים או משהו חמוד אבל ממש שווה?

13. Started by -Anonymous-,

הייתי פעם ב-FXP, אבל מהר מאוד הבנתי שזה לא לרמה שלי ושאני עלול להפוך לילד FXP מושפע , אז עזבתי. עד עכשיו הייתי בפורומים באנגלית, אבל ראיתי שזה פורום נחמד אז נרשמתי.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by shaharzz0,

חדש פה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by abnatan,

http://www.myfilehut.com/userfiles/64204/Wayne_Numan-EXOTIC_DANCER.mp3 שמעתי את המנגינה הזאת וזה נשמע כאילו זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע אותה (אולי לא בוורסיה הזאת) למישהו יש מושג מאיפה היא לקוחה? סרט, סדרה וכו' אגב למען הסר ספק, השיר חוקי למהדרין

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by L-E,

יש לי שאלה קטנה אליכם!!!!!!!! אם אני קונה מארה"ב את ה - xbox360 אני יכול להפעיל אותו פה בארץ?????????? אני שואל שאלה זאת מכיוון שבארה"ב המערכת היא NTSC ופה בארץ זה PAL תענוו לי בהקדם כי זה חשוב מאוד!!!!!!!!!!!! תודה רבה לכם שיהיה לכם אחלה של יום!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by liverpoolfc,

דחוף מאד,תודה לחברה שיעזרו..

18. Started by noamsmi,

קראתם נכון אני מחפש מזגן לא היה לי מושג איפה לפתוח את הת'רד אז הנחתי שכללי יהיה בסדר אני מחפש מזגן לחדר שלי שהוא 3 על 3 בתקציב של 3k אני כמובן רוצה לחסוך כמה שיותר חשבתי בכיוון של 2500 אני מניח שאחד כוח סוס יהיה מספיק בכל אופן אני לא מבין בזה כלום ותהיתי אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  19. Started by RayZ,

לא יודע, זה לא ממש נראה לי קשור לפורום תמיכה טכנית, אז לא מצאתי שום פורום אחר. אני צריך המלצה למעבדה מקצועית, של תיקון מחשבים, בלי טכנאים מפגרים שאתה אומר להם "AMD" הם ישר קולטים "פנטיום 4, אנשים שמבינים, בערך כמו המשתמשים כאן, אפילו יותר. שמזהים בעין חדה בעיות במחשב, מחליפים, בודקים, מאבחנים בתוכנות כמו SUPER-PI, או 3DMark וכו', למה יש לי פה מחשב (מפרט בצד), שזוחל, ה LOG שהבאתי כאן נקי, דרייברים מותקנים, והכל. אבל לא נכנס לזה, כי זה לא הפורום. אני צריך המלצה למעבדה כזו.. אני חייב לשלוח את המחשב לתיקון בהקדם האפשרי, יש לי לעצב משהו ממש חשוב (מישהו פה יודע על מה אני מדבר..).

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

ההורים שלי הביאו את הסרט אבל לא יצא להם לראות... בקיצור שווה לראות תסרט? אני לא מחפש עכשיו סרט על רמה, סתם סרט פעולה נחמד...

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  21. אני מנסה לקרוא כתבות ב YNET בזמן שאני שומע פודקסטים או סרטונים שבעיקר מושתתים על דיבור. זה מצליח לי בהתחלה אבל אח"כ הריכוז עובר רק למשימה אחת האם זה באמת משהו שניתן לעשות או ללמוד לעשות. בניגוד לדבר עם מישהו בטלפון בזמן שאתה גולש כאן יש הטמעה של מידע גם בסרטון וגם בקריאה. מה אתם אומרים?

22. הזמר נשמע בריטי ואני מת על הקול שלו. למישהו יש מושג איך קוראים לו? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. שלום לכם, אני בוגר מחזור 1999 בבית ספרי, אחרי צבא, ואני מעוניין ללמוד בטכניון בקרוב, לכן אני משלים בגרויות - עשיתי אתמול את מועד ב' במתמטיקה 5 יחידות - ב-3 אני מאמין שיהיה לי 90+, אבל פישלתי ב-2 יח' השאלה שלי היא האם יש מצב שאוכל לגשת למועד חורף של ה2 יח' מתוך 5 במצב הזה ? והאם במקרה זה תחול עלי שיטת הצבירה החדשה הזו (שאין לי שמץ של מושג מה היא מייצגת ואיך היא עובדת), או שמא אוכל להשלים את הבגרות בשיטה הישנה ? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על הנושא הזה. בתודה, אריק.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  24. מישהו אולי יודע על אתר שמפרסם תאריכים מדוייקים או אפילו משוערים של יציאות של דיסקים (בחו"ל), פשוט נתקלתי בכמה דיסקים שאין לי מושג מתי הם יוצאים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by JohnnyBravo,

8) סוגר 33 חג שמח לכולם ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים