עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש את pic.co.il אבל משום מה לוקח לו להעלות תמונה של 3 מגה בחצי שעה או יותר יש עוד אתרים שמאפשרים לאחסן תמונות גדולות במיוחד? ------------------------------ טוב מסתבר שכדי להעלות מהר יש להתחבר לאתר, הבעיה נפתרה, אבל בכל זאת, בשביל לדעת להבא, איזה עוד אתרים מאפשרים דבר נחמד זה? אה כן - בחינם כמובן [חוץ מפליקר].

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by GMTK,

העיצוב הזה על הפנים ושובר תעניים וקשה ממש לקרוא משהוא צריך לשנות הגדרות בהירות. עיצוב מגעיל ולא נוח לשימוש. נכון שהוא יותר מהיר אבל הוא לא נוח. תחזירו לישן הכי טוב. עיצוב מגעיל ביותר. למשל אני ניכנס לפורום שהיה רשום ליד מספר ההודעות מי פתח ולא למטה בקטן כי כן לפעמים זה משנה לי מי פתח. ועוד משהוא הבדלי הצבע שניכנסים לפורום כלשהוא אין הבדלי צבע גודל בין הסטיקי לבין הודעות חברי הפורום. בשביל להוסיף תמונה ניפתח חלון בצד ? למה לא נשאר כמו שהיה? רוצים שינוי? למה זה טוב למה אני לא מביין?

3. Started by bad boy,

מישהו אולי מכיר אתר שאפשר לימצוא בו עבודה ??? ???

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. תשמעו השאלות נהיות יותר ויותר הזויות כל פעם(לא קשות, הזויות!) גם כשיש את התשובות אני בקושי מצליח להבין מה הייתה הכוונה לא פלא שרק 21 ענו נכון אגב התאריך אחרון לשלוח לא היה היום ב12 בצהריים? כי לפי התאריך הודעה( 16:51 ,09.10.2013) זה נרשם אתמול

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. אני יודע שזה לא נהוג לפרסם פה פשוט אני מאשקלון ורכשתי לפניי כשבועיים את ה gatewatch ליום הולדת(מפנדה) ואחד הסנסורים היה דפוק הם אומרים לי שאני צריך לשלוח את המוצר אלייהם (מה שאומר שאני צריך לשלם משלוח של כ45 שח על מוצר דפוק שלהם) או שאני יגיע אלייהם מאשקלון לקיסריה (כשעתיים וחצי נסיעה) בכל אופן אני מתכנן קניה גדולה של רכיבי מודינג ומאווררים אני רוצה למצוא חנות(עם אתר אינטרנט כמובן) אחרת שנמצאת באיזור הדרום/מרכז ת"א, ראשון,חולון שלא יהיה ממש רחוק ממני שאני יוכל ליסוע אם יהיו לי בעיות במוצרים ולא כמו פנדה שזה כמעט בלתי אפשרי בשבילי. תודה לעוזרים. נ.ב אם לא ניתן לפרסם חנויות גם הודעות בפרטי יתקבלו בשמחה..:]

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by shon,

אהלן, אם משהו מכיר פורום בנושא טאבים או תווים, באנגלית או עברית לא משנה, אשמח מאוד לקבל קישור זקוק לזה דחוף תודה!!!!!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  7. אני ועוד 3 חברים בונים אתר. (לא משנה של מה, כרגע) אנחנו רוצים לקנות דומיין CO.IL, ואנחנו יודעים שצריך לקנות מאיזה איגוד בשם "איגוד האינטרנט הישראלי" אספנו כסף הכל מוכן. הבעיה היא שאפשר לשלם רק בכרטיס אשראי. לנו אין כרטיסי אשראי...(רק פועלים צעיר והבנקטים למיניהם). ההורים לא רוצים לתת את הכרטיס אשראי בגלל שזה לא בטוח ובטלפון ואתם מכירים את ההורים... ואנחנו תקועים, אנחנו חייבים לקנות דומיין, "לא יכולים להרשות לעצמנו" אחד חינמי...(בגלל הפרסומות הקופצות והכל) למישהו יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  8. קיבלתי החודש 3 צ'קים שמסתכמים ב10,000 ש"ח אני בן 17. האם ירד לי מס אחרי שאני יפקיד את הצ'קים האלה? אם כן עדיף להפקיד 2 צ'קים בחודש הבא? זה יעזור? כמה אחוז ירד לי? ואיך אני מוציא את התדפיס הזה של כל הצ'קים והביזבוזים שלי כי יש מצב חודש שעבר לא נכנס לי צ'ק אחד. איך קוראים לזה שם? אני בבנק הפועלים. תודה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מצאתי את הסרטון באתר שלהם,פשוט תחכו כמה שניות והוא יתחיל http://www.ugo.com/channels/games/videoViewer.asp?videoURL=/channels/games/features/postal2/media/gary_motion.wmv&HeaderLink=/channels/games/features/postal2/default.asp&HeaderText=Back%20to%20the%20Postal%202%20feature&videoHeight=296&videoWidth=320

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by Alexkmr,

???

11. אני השנה טס לארה"ב לניו יורק. ואני מחפש חנויות שמוכרות מארזים. אשמח אם תתנו עצות לאיפה יש. אם אתפש אז אשמח לקטלוג מוצרים שלהם / אתר / כתובת בניו יורק. תודה מראש. כמובן, אני מחפש מארז. אלומיניום. עם 120 ממ מאחורה. ונקי ככל האפשר. אשמח לתגובות.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by navk2,

אתמול ראיתי מלא ניירות של זה בביצפר וניראה לי דווקא מגניב אבל לפי מה שהבנתי זה מלא סמים סיגריות ואלכוהול, ככה שאין לי הרבה מה לעשות שם... מישהו פה הלך לשם פעם ויוכל להגיד שגם אם אני לא מעשן/שותה אני יהנה שם ? ומה עושים שם בכלל ? ד"א : אין לי חברה.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by הפועל עולה,

נרשמתי עכשיו

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by fire15,

:

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by Dvich,

http://www.ebaumsworld.com/videos/horsefarts.html

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. Started by what the fuck,

אני באתי מגיימר וזה פורום חרא שם. אז אני מקווה להשתלב פה יפה D: אני אוהב מעבדים לוחות אם זכרונות וכ. מסך [בגלל זה אני גם פה] יש לי עכשיו 4mx440 ואני קונה עוד מעט r8. של gigacube. שאלה: spiritknight זה ההוא מגיימר ? מה הוא מנהל גם פה ?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by Athlon-WINGS,

שירשום פרטים.

18. Started by ellell,

חב' אורנג' החליטה שהשירות לתקלות מכשירי הסלולר יהיו עד השעה 21.00 ואחר מכן אין שירות לתקלות.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  19. שלום,אני מתכנן לקנות הרבה משחקים ומכשירים דיגיטליים בקרוב ורציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות.. יש טיסה לאירופה שלא נראלי כל כך משתלמת, בדיוטי פרי המחירים יקרים אבל באילת המחירים זולים לא? מישהו פה היה באילת או גר באילת ובדק מחירים זולים של משחקים? אשמח לתשובות תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  20. מפרסמים שאינפקטד מופיעים בירושלים ב- 17.12 , מישהו יודע איפה אפשר להשיג כרטיסים?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by uzi_sch,

חבל שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה! http://lazyme.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=225232

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

-- + -- + ...+ --- = --- 5*7 7*9 (2n+1)(2n+5) 2n+53 3 3 n+1 אין טעות בתרגיל. איך לפתור?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by EagleX2,

שלום לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול את השאלה הזאת כיוון שאין פה פורום בוני אתרים עכשיו השאלה שלי היא הורדתי YABBSE (secend edition( הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך להתקין אותו בIIS שלי ואני לא מבין איך להתקין את הPHP ואת הMY SQL אז בבקשה תעזרו לי בתודה מראש NoMiC

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני איזה חודש היתי בקולנוע ותמיד ליפני שהסרט מתחיל יש את הפירסומות של הסרטים שיהיו בקרוב. עכשיו היה שם סרט אחד מצוייר עם איזה סופר מן שבהתחלה הוא מנסה ליבוש את החוגרה על המיכנסיים שלו איזה חצי שעה.. משהו כזה ולא מצאתי בשום מקום את זה... תודה לעוזרים :-*

• 6 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.