כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
קודם אקדים ואומר שאני אוהב מאוד את האתר הזה ואת המערכת הפרומים והאנשים שבו כמתכנת מצאתי פריצה חמורה מאוד באתר מסוג SQL INJECTION כאן: http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=19490 לא אפרט והסביר, מי שיודע ומכיר פריצות מסוג זה יראה את הבעיה בעמוד הנ"ל חייבים לחסום SQL INJECTION כי אם לא אפשר לשנות את כל האתר דוגמאות: לשנות את הסיסמה של מנהל הכללי לערוך את ההודעות של משתמשים אחרים למחוק את כל ההודעות בפורומים לשנות את חדשות האתר ועוד ועוד בקיצור כל דבר שעובד עם מערכת בסיס הנתונים
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שני אחים, סטודנטים למתמטיקה ומדעי המחשב, נעצרו באשמת גניבת מטבעות קריפטו בשווי 25 מיליון דולר בפרק זמן של 12 שניות בלבד, בפריצה שמעלה ספקות לגבי אמינות הבלוקצ’ייןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 219 צפיות
- 1 follower
-
-
פרצו לי לחשבון משתמש באתר כלשהו ופרסמו בשמי כל מיני הודעות שאין להן שום קשר אלי. אני מניח שמדובר בעבירה פלילית, אבל האם יש טעם לפנות לגורמי החוק במקרים כאלה או שפשוט לא יספרו אותי?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב ,לצערי הרב מוקדם יותר היום נפרץ לי חשבון הפייפל , ונשלחו ממנו 2 תשלומים לחו''ל. הסרתי את הכרטיס מהחשבון , ובנתיים עד ששירות הלקוחות חו''ל של קאל יפתח מחר בבוקר , חסמתי את הכרטיס. שלחתי "תשלום אינו מזוהה" בפייפל על 2 העסקאות, והחקירה תתבצע ( בנוסף מחר אתקשר לשירות שלהם ). מה עוד ניתן לעשות ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לא מצאתי איזה פורום הכי מתאים לשאלה ולא מצאתי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות כדי לשאול.. אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים, תודה. פרצו לחבר שלי לכל חשבונות האינטרנט שלו (פייסבוק, אימייל וכו'...) והוא שאל אותי אם אני יודע מה לעשות. מישהו אמר לו שלא יכבה את המחשב כי אז כל מה שהוא עשה ימחק לו או משהו בסגנון, לא הבנתי במה מדובר ממש. הוא העלה את האפשרות שאולי פרצו לו למחשב עצמו ולא לכל חשבון בנפרד. מישהו יודע מה עושים? מה צריך לעשות לפני שמכבים את המחשב? ברור שנשנה ססמא לכל אחד מהחשבונות אבל משהו מעבר? תודה רבה ושוב סליחה אם זה לא המקום.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רושם כאן גם מתוך סקרנות וגם מתוך תהייה של ממש. חיפשתי מוצר מבוקש מאוד באיביי - iPhone. מצאתי מודעה. מוכר עם פידבק מדהים - מעל 5000 פידבקים חיוביים. הייתה לו מודעה מפתה (למעשה - יותר מדי מפתה). אבל בגוף ההודעה הופיעה כתובת אימייל ששם ביקש מהקונים לפנות אליו. בקצרה: מדובר ב scammer. מה השאיר אותי המום: - חיפוש אחרי ה item number כעת לא מעלה שום תוצאות ב ebay. - היסטוריית הדפדפן שלי בבירור מראה את הכתובת הבאה ואת מספר הפריט (ראו למטה). - המוכר שלכאורה מכר את ה iphone מתעסק באופן קבוע אך ורק בחלקי חילוף לרכבים. ואני שואל את עצמי - האם הוא פרץ לחשבון ה ebay של המוכר, או שהוא הצליח למצוא חולשה באתר של ebay עצמו (הישג בלתי מבוטל)? - לא נראה לי, אבל חליל…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עד כמה לפי דעתכם קשה לפרוץ לפייסבוק ?? והאם הגיוני שילד בן 15 יצליח לעשות את זה??
-
- 36 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני חושב שיש לי וירוס במחשב כל פעם אני מפרמט ואחרי פחות משבוע אני ניכנס לפיסבוק והוא לא מבקש שם משתמש וסיסמא זה וירוס ולמה זה נותן לי להכינס בלי לשאול אותי אנשים יכולים להיכנס ולצאת חופשי בביתי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי, יש לי חבר טוב שקיבלת מפלאפון חשבון של 1500 שקל על גלישה באינטרנת והורדות. הילד קצין קרבי, גם אם הוא היה רוצה הוא לא יכול לגלוש בכאלה סכומים אז הוא פנה אלייהם ואמר להם שהם טעו או שפרצו לו את הקו. פלאפון טוענים שזה בלתי אפשרי טכנולוגית לפרוץ לקווים שלהם ושאם זה לא הוא זה אומר שכל יום גנבו לו את הפלאפון, השתמשו והחזירו... אני אמרתי לו שאין כזה דבר בלתי אפשרי מבחינה טכנולוגית אבל אין לי שום ביסוס מספיק טוב לזה.. יש לכם חומר שהוא יכול להביא להם בשביל לקבל את הכסף שלו בחזרה? תודה, אור.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוקרים מיפן השיגו פריצת דרך משמעותית בתחום המחשבים קוונטיים, על ידי שמירה על קוהרנטיות קוונטית בטמפרטורת החדרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 205 צפיות
-
-
היי, לפני שעות בודדות כשנכנסתי ליו טיוב עלה לי דף עם שגיאה 500 וזה מה שרשום שמה: Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. Please report this incident to customer service. מאוד ברור לי שמישהו עומד מאחורי זה, וכרגע לאחר שמחקתי את העוגיות ואני נכנס בתור אורח הכל בסדר מישהו חווה משהו דומה, או מכיר את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לכם מה לעשות! כל היום בפורום המשעמם הזה??????????? יש לכם אתר עם קודים לפלאפונים????????????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון... בכל מקרה - מה הGUIDE LINES כאשר פותחים את המחשב? האם מומלץ לעבוד על הרצפה (ללא שטיח)? על השולחן? יחף? ערום?? במה לגעת\לא לגעת לפני העבודה? תודה!
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
חלק מהאנשים בפורום, אומרים שצריך לגעת בחלק מסויים במחשב מתכת בשביל לפרוק חשמל סטטי לפני שיגעו ברכיב מסויים. שאלתי את זה את אבא שלי הוא דיי מבין בחשמל, והוא אמר לי שזה לא יכול לפרוק ככה מטען. אם רוצים לפרוק, אז צריכים לחבר חוטים להארקה ולגעת בהם. עדכון: אם המחשב כבוי, והוא מחובר לשקע החשמל. אז רק אז הגוף של המארז יוכל לשמש כהארקה ואבא שלי אמר שלא כדאי לעשות את זה ככה...
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
חבר שלי פרק לפני כמה ימים את הכתף בחופשת סקי. רציתי לדעת כמה זה יוריד לו מהפרופיל אם זאת הפעם הראשונה שהוא פורק תודה מראש ניר
-
- 17 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
דבר ראשון ספר נהדר אחד הטובים שיצא לי לקרוא אם לא הטוב ביותר ! רק משו קטן מטריד אותי בסוף של הספר הבנתי שלאחר השיחה של אדם עם ג'וק וג'ודית בפנטהאוז שבה שיכנעו אותו להמשיף בטריון הוא לא לקח את ההצעה כי רשום שלאחר מכן הוא יוצא מהבניין של טריון עם קופסא ובה כל החפצים שהיו במשרד שלו, אבל מה זו הפגישה המוזרה בינו לבין אלאנה אחר כך כשהיא עוברת במכונית האדומה?? הוא כועס עליה שהיא שיתפה פעולה "נגדו" ועל זה שהיא לא באמת אהבה אותו אבל מה באמת הולך שם לא הבנתי בדיוק.. אם מישו יוכל טיפה להסביר לי אני אודה לו מאוד !
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
סוף סוף מכל הזבל שיש בטלויזיה יוצא סדרה איכותית כזאת עם עלילה עם דמויות והכי חשוב עם ישראליות. אחרי 2 פרקים אני יכול בוודאות לומר שזו לא עוד סתם סדרת דרמה אלא משהו ברמה. מה שמעניין שבגיל 50+ ההורמונים של פרנקו עדיין משתוללים ;D
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באינטרנט ישנו אתר הנקרא: "DARVIN AWARDS". הפרסים הללו ניתנו לאנשים הכי מטומטמים בעולם . הטקסט הבא הינו תרגום מאנגלית של מאמר אשר כותרתו "פרסים לאידיוטים של שנת 2003 אידיוט מס' 1 ... סטודנט לרפואה אשר למד טוקסיקולוגיה (תורת הרעלים) היה בתורנות במרכז החירום להרעלות. יום אחד התקשרה גברת די מבוהלת בגלל שהיא תפסה את בתה הקטנה אוכלת נמלים. הסטודנט הרגיע את הגברת שהנמלים אינן מזיקות ואינן רעילות, ולפיכך לא יגרמו לנזק והיא לא צריכה להחיש את בתה לבית החולים. הגברת נרגעה, וכבדרך אגב הזכירה בסוף השיחה, כי נתנה לבתה רעל נמלים במטרה להרוג את הנמלים היא הופנתה מייד לבית החולים הקרוב לביצוע שטיפת קיבה לבתה. הנה הפרס שלך גבירתי. ענדי אותו בגאווה. אידיוט מס' 2 ... מתברר שלפני כמה שנים ה…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו מוזר ששלחו לי ב email אם דבר כזה היה קורה בארץ אז הייתי יכול עוד להבין (דגם חדש של קסאם ? : זילזל ? ??? ) אבל בחו"ל ? למישהו יש מושג איך זה קרה ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כמה מילים לפני שמי אור אני בן כמעט חוקי לגמרי ואני מעלה ליוטיוב וולוגים וגם מנסה להצחיק (לא ממש הולך לי...) טוב אז זה טריילר שהכנתי ושמו הוא "גם אני אוהב להצטלם מול המראה" הקול והכל שלי חוץ מהמוזיקה שזה בן דוד שלי עשה ומקווה תאהבו את זה [= ואם אהבתם ותרצו לראות עוד תעשו גם SUBSCRIBE על הדרך [= http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קאבר שלי לשיר שבת בחלון - הראל מויאל (קאבר)
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-