כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אני מחפש מצלמות רשת באינטרנט שבהם יוכלו לראות מדינות דרך האינטרנט (live webcams) .. אני צריך בעיקר מדינות כמו ארה"ב ואיראן אם אפשר (חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי) ! תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! הבנתי שרישיון נהיגה של אוטו תקף גם לטרקטורונים, רנג'רים, וכו'... יש לי רישיון נהיגה לאוטו עם מלווה עדיין. השאלה שלי היא: האם אני יכול לנהוג לבד ברנג'ר בכביש עירוני בלי מלווה? (הרנג'ר מתאים לכביש עירוני) תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
פה אתם יכולים להציג את שולחנות העבודה שלכם ולהתגאות בהם,יש כאלה שמסודרים ויש כאלה שמבולגנים,יש כאלה שצבעוניים ויש אפרוריים. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- השולחן עבודה שלי: (התקיות The Sims ומשחקי גמבוי הם של אח שלי שאוהב קצת לשחק בהם) http://img476.imageshack.us/my.php?image=14jj1.jpg
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
-
האתר הזה נותן כתובת "וירטואלית" בחול שמכניסים באתרי מכירות בחול ולפי הכתובת הזו הם שולחים אליי ארצה. הבעייה שאני לא מוצא את הכתובת לאתר הזה וחיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי .. יש למישהו את הכתובת של האתר הזה או אתרים נוספים שאוכל להזמין דרכם ארצה ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור המרכז שמוכרת כבל רשת בסכום נורמאלי? מקום ב5-7 שקל שכל שאר החנויות בסביבה מציעים שמעתי שאפשר למצוא אפילו ב2 שקל למטר
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
-
לא מצאתי כזה באתר ולא היה לי מושג באיזה פורום לפתוח את הנושא. רציתי לדעת האם יש מדריך מפורט באינטרנט עם תמונות, מכיוון שאין לי מושג מה הולך יש שם בתוך המארז.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשנות את כתובת המייל שלי באתר אבל אני לא מוצא איפה עושים את זה - בעריכת הפרופיל זה לא מופיע. האם זה בכלל אפשרי, ואם כן - איפה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש להורדה את הספר "סודות הפיתוי" של מאפי (mapi) לינק לאתר של הספר https://www.mapi.co.il/order/book_order.php?bonus=1 תודה רבה ושבת שלום!!
-
- 1 תגובה
- 8.1k צפיות
-
-
למי לפנות אם שילמתי ביטוח חובה ושילמתי ישירות לא דרך חברת ביטוח ואיבדתי הנייר
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
קניתי מחשב והוא כבר אצלי שבוע בערך , רציתי לומר המון תודה לכל מי שעזר וייעץ ! אני מרוצה מהמחשב עד השמיים ... קניתי מT.M.S (למרות שהחנות ממוקמת בצפון - אני גר במרכז) אני חייב לציין שאני מאד מרוצה מהשירות , חשבתי שהיה לי בעיה בלוח אם , הם באו עד לכאן עוד ביום של ההספקה של המחשב , ניסו לסדר את זה ולא הצליחו , באותו יום הוא כבר ניסה להשיג לוח אם חלופי אך לא היה במעבדה בת"א אז הוא שלח לי את זה למחרת מק.מוצקין וזה הגיע לת"א יום אחרי החליפו לי את הלוח אם הראו לי שהכל עובד, אפילו התקשרו אחרי שחזרתי הביתה לשאול אם הכל בסדר , אומנם זה שירות רגיל שמקבלים באירופה אך בישראל כולנו יודעים שזה נדיר ולכן חשבתי לציין זאת , עוד דבר זה שהם שדרגו לי את הזכרון כי מה שהזמנתי אזל להם וזאת ללא…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
הקיצור של 4 חודשים יהיה רק לאלה שיתגייסו ממחזור מסויים או כאלה שכבר התגייסו ממחזור מסויים?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אהלן האם אתם חושבים שכדאי לקנות מסך צ IVORY במחיר שזול ב 100 עד 200 ש"ח מכל חנות אחרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
אנשים אני מבקש מכל לשון של בקשה אם מישהו יכול לתת לי מאיפה אני יכול להוריד או אולי אפילו את הסרט עצמו של The Little Mermaid II - Return To The Sea ואני בכלל לא צוחק נתפסה עלי רוח סקטי דיסני ואני מוריד את כל מה שאני מכיר.. אז בבקשה.. אם מישהו יכול לעזור לי..
-
מישהו יודע על פורום רפואה שנותן סיוע בפענוח תוצאות מעבדה על בדיקת דם? אם בכלל נהוג לפרסם אותן בפורום או בדרך כלל שולחים במסר פרטי? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מיועד לקורס הקרוב ב 3/5, ובשאלון שנתנו לי שואלים לאיזה תפקיד היתי רוצה להתקבל. ידוע לי שהם בוחרים עפ"י ההתאמה האישית שלי לתפקיד ולא לפי מה שאני כותב (או שאולי כן?) בכל מקרה, האם מישהו עבד / עובד בתפקיד הנ"ל ויש לו חוו"ד בנוגע לזה? אשמח לתגובות, תודה
-
- 1 תגובה
- 7.4k צפיות
-
-
בשעה טובה ומשובחת לפני שבוע וקצת נגנבו אופניי. אלה היו Raleigh A3 פשוטות אך יעילות. אני עובר בשעה טובה לירושלים הבנויה, הרים סביב לה ובתוכה. למרחקים קצרים ולא תלולים מדי, אני רוצה להתנייד עם אופניים. חשבתי על אופניים מתקפלים - השאלה היא - צעצוע או לא צעצוע? חווית רכיבה נורמלית או משהו שמזכיר יותר מכל קורקינט? וכן - תקציב. האם אפשר למצוא משהו נורמלי באזור ה-1,000 ש"ח? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
היי,עשיתי HIDE ל תקייה מסוימת אבל אני לא יודע איך להחזיר אותה למצב המקורי,כך שאוכל להכנס אליה .
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
-
Legacy II Trailer FIGHT! הם החזירו את שאנג טסונג המקורי מהסרט הראשון ואם אני לא טועה קונג לאו זה אותו אחד ששיחק בסדרת טלוויזיה שהייתה בזמנו. ובשביל הנוסטלגיה תסגדו, והעונה הראשונה למי שפספס: http://www.youtube.com/channel/SWVkIoQKmEa4I
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו פה יש חשבון fileplanet? נמאס לי מהטורים באתר והחלטתי לקנות מהם חשבון (לא ממש יקר.. 35 שח). אבל יש לי בעיה.. זה מוריד לי מה זה לעט. כל קובץ על 30-40 KB לשניה. אז השאלה שלי היא, למישהו פה עוד יש חשבון באתר, ואם כן, תרשמו מה המהירות שלכם שם כי אני לא יודע אם זה בעיה אצלי או בשרתים שלהם.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
http://yes.walla.co.il/?w=2/7800 יש שם פרסומות, אז הפרסומת הרביעית. ממה שאני מצליח לשמוע המילים הן: אז בוא נצעק ונלך לנלך לרחובות ששם ואף אחד לא נרגע וכל דבר, ובדרכים וזה לא נראה לקבל זאת בנימוס.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מאמין כי כבר כולם יודעים מה זה פסטיבל Tomorrowland שמתקיים בבלגיה כל שנה (ומשנה שעברה גם בארה"ב). תכננו ללכת בשנה שעברה (בלגיה) אבל לא הצלחנו להשיג כרטיסים, השנה אנחנו נתאמץ יותר. מישהו כאן היה שם ? אשמח לקבל מידע על חבילות/טיסות/לינה/תחבורה/עלויות.
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-