עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סרטון שהגיע אליי... גועל נפש, זבל של דואר, הפיצו הלאה, אולי זה יגיע לגורמים המתאימים. http://www.youtube.com/watch?v=Ggeud51m2GE

• 35 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by Fkl0ster,

האם יש אתר שיכול לומר לי מי נמצא מאוחרי מספר סלולרי מסוים? אני יודע שהאופציה ההפוכה (איתור מספר על פי שם וכתובת) לא אפשרית דרך האינטרנט, אך האם אפשרות מתן פרטים כמו שם וכתובת לפי מספר קיימת?

• 13 תגובות
    • 94.8k צפיות
  3. Started by Tov_Tov,

מחפש שם של שיר שמושמע עכשיו הרבה ברדיו.. השיר בסגנון של בוב מארלי כזה .. והקטע של השיר הוא שאיזה זמר אפריקאי לקח את הלחן של אחד השירים של זוהר ארגוב וכתב לו מילים באנגלית שהם: Do you remember where you are coming from? מישהו מזהה ?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by brk2k,

מה קורה עם הארנבים בדף הבית???

5. Started by אמיר יצחקי,

מכירים את זה שאבא שלכם אוסף דברים מהרחוב ושם בבית?,כמו תמונות למשל? :pissed:

• 39 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. היי מישהו כאן עבר את החוויה בכותרת ויוכל להמליץ לי על מקום מסויים\ למה לשים לב וכו'? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  7. מה גבר עושה פעם בשנה שאישה עושה כל יום ? ( זה לא נושמת , חולמת , וכל המשחקי מילים האלה ) ולסביות לא עושות את זה

• 39 תגובות
    • 27.3k צפיות
  8. Started by ben222,

יאללה חבר'ה בוא נראה מה הנתח של המעבדים בפורום הזה... לי יש AMD 2 X4 640

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  9. Started by Gilo2005,

מה דעתכם על תחרות מודינג של HW? או שיש משהו בזמן הקרוב יש הרבה פרויקטים חדשים! תגובות? למה אף אחד לא מגיב?

10. Started by SpEcToR,

תהיתי אם יש אתר או פורום שאנשים מתכננים בו תוכניות לטיולים. כמו שיש טיולים מאורגנים, אז רק את הארגון. סוג של הכוונה מה לעשות במקום ההוא לאיפה כדאי ללכת. נשמע לי הגיוני שקיים אתר שיהיו "לוז"ים" מומלצים, ותוכניות חינמיות בהמלצת אנשים שונים. הבנתם לאן אני חותר. מישהו מכיר אתר כזה?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by freesoul23,

לפני כמה דקות קיבלתי טלפון מאיזה בחור שהציג את עצמו בתור משה כהן ממד"א ואמר שהייתה תאונה בין אשדוד לבאר שבע ושיש פצוע שנתן לו את הטלפון שלנו ושאני אתקשר למודיעין של סורוקה ואבקש את ד"ר ולדימיר והוא יתן לי פרטים על הפצוע. הוא גם הביא לי את מספר טלפון של המודיעין לכאורה: 720544277670* המספר היה מאוד חשוד (במיוחד הכוכבית בהתחלה) אז מצאתי באינטרנט את הטלפון של סורוקה והתקשרתי לשם והם אמרו לי שזה עוקץ של העברת קו הטלפון שלי למספר סלולרי שאני מקיש. אם הייתי מקיש את המספר הזה אז היו יכולים לבצע שיחות על חשבוני. אז נא להיזהר אנשים. מי שכבר נפל בפח - ניתן לבטל ע"י הקשת 73*

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by alergic,

יש לי וויכוח עם ההורים בקשר לאיזה צלחות אפשר להכניס למיקרוגל...למשל להכין פיצה... אז השאלה אילו צלחות אסור: לדוגמא עם צבע כסף\זהב. או צבעים על הצלחת(ציורים). או שאפשר להכניס הכל... תודה מראש על התגובה.

• 6 תגובות
    • 8.6k צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://news.com.com/AMD+surpasses+Intel+in+U.S.+retail+stores/2100-1006_3-5939522.html?part=rss&tag=5939522&subj=news יאפ יאפ זה מעלה לי חיוך על הפנים סוף סוף יותר ויותר אנשים מבינים מה AMD שווה!! ואני לא פאנבוי אני גם בעד אינטל אם יהיה לי משהו חזק/תקציבי

14. תודה מראש לעוזרים

15. Started by nir567,

שלום לכולם, אני בא אליכם עם שאלה הפוכה, כמה שווה המפרט הבא: (אפשר לתת גם הערכה גסה..) Computer Case : COOLER MASTER STORM SCOUT BLACK GAMING EDITION Mid-Tower Case Power Supply Upgrade : 700 WATT OCZ Technology StealthXStream 2 OCZ700SXS2 ATX12V & EPS12V Power Supply Motherboard : BIOSTAR TH67B LGA 1155 Intel H67 HDMI SATA 6Gb/s Micro ATX Intel Motherboard DDR3 Memory : 8GB (2X4GB)DDR3-1600 MHz PC3-12800 Processor: Intel Core i7-2600 Sandy Bridge 3.4GHz (3.8GHz Turbo Boost) 4 x 256KB L2 Cache 8MB L3 Cache LGA 1155 95W Quad-Core Desktop Processor Box with Original Intel Fan CPU Cooling Fan : Intel S-775 Core i3/i5/i7 4-Pin Original CPU Fan Hard Drive : 1 T…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, יש לי בעיה ומקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את זה, אז ככה יש לי מסך חדש LCD 19" PHILIPS המחשב עובד על מערכת הפעלה XP והמחשב מחולק שיש לי משתמש ולאבי יש משתמש משלו . אבי יש לו בעית ראיה קצת כדי שיראה טוב הוא צריך להתקרב אז במשתמש שלו עשיתי לו אשף נגישות שזה אומר גופנים גדולים סמלים גדולים רק שכדי שיראה טוב. אבל הבעיה היא שהוא לא רואה טוב במסך הדק אלה ראה יותר טוב במסך שהחלפנו את המסך השפופרת הישנה. הוא אומר שהוא רואה מדושטש ולא מצליח להתמקד. מה אפשר לעשות האם יש תוכנה מסוימת או משהו שאני יכול לשנות אולי? מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  17. Started by Fighter,

בפרסומת של ה roland E-80 כשהוא מציג את הצליל של הפסנתר כנף מה המנגינה שהוא מנגן? היא ממש מרגיעה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  18. אוקיי, אז ככה - אני מחפש דגם, או דגמים של מטוסים, לא קיטים להרכבה, אלא ממתכת, דברים יוקרתיים כאלה, בשביל מתנה למישהו, עם אפשרות של חריטה על הבסיס, או המטוס. הדגמים שאני מחפש בעקרון הם - ססנה 152, ססנה 172, או דקוטה, למרות שאם אין את אלו אך יהיו אחרים שאני אמצא מתאימים אז אולי אני אתפשר. תודה רבה לכל העוזרים, העניין חשוב לי מאוד !

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. מה לדעתכם עדיף לקחת בתור מקצועות בחירה בבגרות ויפתח לי יותר אפשרויות בעתיד , 5יח' אנגלית + 5יח' מתמתיקה +פיסיקה 5יח' +מדעי המחשב 5יח' ולהשאר בבית שאני עכשיו . או לקחת 5 אנגלית+5מתמתיקה + 5 פיסיקה +5 מדעי ההנדסה - (רובוטיקה FIRST) ולעבור לתיכון להנדסאים ליד אוניברסיטה ת"א כמבון שכל מי ששאלתי אותו אמר "תבחר את מה שאתה אוהב " , אבל מה באמת יעזור לי יותר בעתיד ?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. הזמנתי חבילה מ- deal extreme לפני כחודש. קיבלתי מספר מעקב לחבילה ועכשיו שאני בודק אותו משהו לא מסתדר לי... אולי תוכלו לעזור לי עם זה על פי מספר המעקב החבילה התקבלה למשלוח ב- 11/10 ונשלחת אל ברזיל (??!!!) והתקבלה ב- 25/10 בברזיל item No. Year Status Location Destination Country Date RB275254450CN 2013 Collection 20094905 BR 20131011 1004 RB275254450CN 2013 Departure from outward office of exchange 20110600 BR 20131011 1903 RB275254450CN 2013 NULL PVG BR 20131014 0200 RB275254450CN 2013 Arrival at inward office of exchange BRCWBA BR 20131025 1613 עכשיו באתר של הדואר במעקב חבילות בברזיל אני מקבל את הדבר הזה על מספר המעקב: 12/10/2013 00:46 Fo…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מחפש מנוע של חרמש, מסור שרשרת או מפוח או כלים עם מנועים דומים שפועלים על בנזין. המטרה לא חשובה עכשיו, אבל אם אני אמצא בעזרתכם והעניין יתקדם אני מבטיח שתקבלו תמונות בעיקרון ביררתי קצת והמחירים היו יקרים מאוד למנועים חדשים.. אני צריך משהו יד שניה.. אני מאיזור רחובות. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  22. שנה טובה לכווווווווווולם! :-* קצת מוקדם אבל למי איכפת הנה הפלאש משנה שעברה: ;D http://www.emp.co.il/other/omer/Shana/ShanaO.html והנה משהו קטן לשנה הזאת: 8) http://www.emp.co.il/other/omer/Shana/shana_tova.wmv O0 :anim-jjd: :bigglasses: :biggthumpup: :cwm39: :DJsmile: :elkgrin: :gorgeous: :jump1: :nutty: :ylsuper:

• 58 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

בעידודו של אלכס - אני פותח דיון "המשך" לדיון הקודם שפתחתי על נושא השירות הצבאי שלי (למעוניינים להיזכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408313.0). אז העידכון הוא די פשוט ואני לא כ"כ יודע מה להרחיב: במהלך הזמן שחיכיתי לתשובה מנקח"ל/רופא תעסוקתי התחלתי כבר הליך אצל קב"ן וכיוון שראיתי שתשובה מבוששת לבוא ומצבי הבריאותי(בעיקר הפיזי) מדרדר - החללטתי לקצר תהליכים ולפנות שוב לקב"ן. בסופו של דבר הורידו לי פרופיל ל45 נפשי והוציאו אותי מהטכני. הביאו אותי לימ"מ(הבקום של חיל אוויר), שם הציעו לי תפקיד של מש"ק מחשוב בחיל. עברתי תחקיר לסיווג ביטחוני ואושרתי ראשונית(כלומר - האבחטת מידע של החיל אישרה אותי) לסיווג של סודי ביותר רק לאחר שעברתי "המשך תחקיר" = אבחון פסיכולוג…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Morphine,

מפתח תוכנה כמובן. אבל, האם זה אומר לשבת שעות על גבי שעות ולכתוב שורות קוד ארוכות? נשמע ממש משעמם. דיברתי עם מהנדס תוכנה אחד שאמר שזו עבודה משעממת בטירוף, וקראתי על עוד כמה שברחו מהתחום הזה ועברו למקצוע מתחום אחר לגמרי בשכר נמוך יותר.

• 102 תגובות
    • 23.3k צפיות
  25. Started by shloosh,

אני חווה איטיות מעצבנת באתר בזמן האחרון....שבוע שבועיים אני עם 014 על 2.5.... עוד מישהו מרגיש הבדל???

• 4 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים