כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שם הפרוייקט : hevenix סוג הפרוייקט : אפליקציה (קשור לרשתות חברתיות) מצבו הנוכחי של הפרוייקט: הפרוייקט נמצא בלשבי אמצע התוכנית. כרגע אנחנו בשלב של לאסוף פרופילים. דרושים: בשלב זה של התכנית דרושים: כמה שיותר אנשים שהם ללא נסיון קודם ואין צורך בידע מסויים. תאריך יעד: מהר ככל הניתן. מה הבקשה : לעשות כמות של 200 פרופילים (עבודה של שעה ,שעתיים לכל היותר! ) מה התמורה : 50 ש"ח דרך ה Paypal. מידע נוסף: שלום אנשים יקרים , שמי סתיו , אני מחפש אנשים שהם בעיקר בעלי מוטיבציה גבוהה לעזור בכמה דברים שהם מאד פשוטים ולא דרוש ידע או נסיון כלשהו. אך ורק רצון לעזור ומוטיבציה גבוה. חשוב לי שכל הקוראים ידעו , שאין הכנסה כרגע לפרוייקט הזה , אבל ברגע שתיהיה הכנסה אנח…
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לפני חודש ומשהו קיבלתי בדואר מכתב ירוק מהצבא משו "שאלון מילוי פרטים ל"שחקים ו"חבצלות" בכותרת היה רשום איתור חמ"ן . בקיצור נכנסתי לאינטרנט לאתר של חיל מודיעין מילאתי את השאלון הארוך והמייגע הזה ושלחתי אותו לפני שבועיים בערך. שלשום נכנסתי לאתר בעזרת השם משתמש שלי והסיסמא שקבילתי עם המכתב בדואר וראיתי שהתמיינתי לפרייקט שחקים. קראתי קצת על הפרוייקט הבנתי שיש שם כמה מסלולים ושזה בעיקר בתחום הטכנולוגי.. יותר מזה אני לא יודע. מישהו יכול אולי קצת להסביר לי פה מה זה בדיוק שחקים, מה יהיו שאחר המיונים הבאים אם בכלל יש כאלו, ובכללי כל מה שאתם יודעים על כל הדרך עד שמגיעים למקום ההוא ומה עושים שם בכלל. תודה בן
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. התכנון הוא כזה: ארגז קטן עם חור שדרכו יוצא רמקול. בתוך הארגז יש מגבר ממערכת רמקולי מחשב ישנה שעובד על 12 V ובטרייה של 14.4 V למגבר מחובר חוט, ליין אין שכזה, שיתחבר לכל נגן עם חיבור של אזניות... אני צריך קצת עזרה פה מאלה המבינים קצת באלקטרוניקה ויוכלו להגיד לי באיזה נגדים אני צריך להשתמש (צבעים) ובאיזה סדר לחבר אותם, אם זה משנה בכלל.. ,ואיפה, בקיצור כל עזרה שיכולה לעזור אני אשמח לקבל תודה. עוד שאלה: למגבר הזה יש חיבור לחשמל ל220V , ומעין שנאי שמוריד את המתח ל12V. התכנון שלי הוא לעקוף את השנאי ולחבר את הבטייה עם הנגדים וכל השיט... השאלה שלי היא אם אני יחבר את הבטרייה לפני השנאי הקיים, השנאי יוריד לי את המתח ל12V או יותר??
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שמעתי שהכנת פרוייקט כלשהו במחשבים עוזר מאוד להתקדמות לקראת יחידת מחשבים בצבא. מישהו מכם יכול לספר על: פרוייקט שהכין/איך הוא התקבל/ מה עזר לו/ כל דבר שיכול לעזור לי פה כדי להתקבל לגאמא או ממרם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
סליחה על ההתפרצות.. אני צריך ידע מוקדם כדי להגיע לגאמא??? במה גאמא שונה ממר"ם?? אם אתה מתקבל לגאמא אתה בוחר איזה תפקיד לשרת שם??? מה יש במבחנים לגאמא - כאילו איזה נושאים?? אם אני ב 3 יח"ל מתימטיקה עדיין אני יכול להתקבל?? למה לחלק שולחים את האופציה להיות תוכניתן ולחלק לא?? זה די דחוף אני מתבלט אם לנסות ללכת לקרבי(יש לי פרופיל לזה..) או לנסות ללכת למחשבים... אם אני לא מתקבל גם לגאמא וגם לממר"ם אני יכול לנסות ללכת לקרבי???
-
- 44 תגובות
- 28.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחמ"ן ( חיל מודיעין ) בנושא פרויקט גאמא. לפי האתר של חיל מודיעין :"פרוייקט "גאמא" הינו מסלולי מיון למגוון תפקידי מחשוב ותפקידים בתחום המדעים המדויקים בחיל המודיעין" לעוד מידע http://www1.idf.il/aman/site/spotting/spotting_docCourse_Popup.asp?fld_id=40010&docid=41764 עכשיו לשאלות: 1) יש משהו שכבר עבר את המבחנים ויכול לתת קצת מידע? ( איך זה, על מה נבחנים ושאר ירקות ) 2) משהו קיבל זימון ליום שני הקרוב? : תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
פרויקט פרת השמים נועד למצוא דרך להפיק חלבון חלב מחיידקים שניזונים מפחמן דו-חמצני וממימןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
-
-
היי, לכל מי שמכיר את פרויקט תגלית מהצבא..יש כזה דבר (או משהו בסגנון) גם לאזרחים רגילים?
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
פיראס חורי וזהו עכשיו נגמר אני לא יודע מה אני יעשה בשעה עשר מעכשיו פרוייקט Y פשוט היה גדול, משהו שעוד לא ראיתי כמותו אני הכי אהבתי את אליענה חשבתי שהיא תזכה. אבל כל הכבוד לפיראס הוא גם היה טוב כמו שאר המתמודדים שבאמת השתנו ולמדו הרבה מהשעורים האלה. אז: מה דעתכם על הפרוייקט? את מי באמת הכי אהבתם? חוו את דעתכם!
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אני ואבא שלי רוצים לקנות פורד מוסטנג ישנה ולשפץ אותה !!1 טוב עכשיו אני לא מוצא פורד ישנה ומפורקת........ והיא צריכה ליהיות מתה כדי שיהיה מה לשפץ תודה מראש !
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני לומד 5 יחידות אנגלית ואנחנו צריכים לעשות פרויקט לבגרות בעל פה על כל נושא שנרצה (אני עושה על אילן רמון) אם אתם יכולים תסבירו לי או תפנו אותי לאתרים מה צריך להיות בדיוק בעבודה ממה שהבנתי אני צריך RATIONLE וגם Introduction אז מה רושמים בכל אחד ומה אני יכול לרשום בגוף העבודה עצמו? בבקשה תעזרו. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
אני זוכר שממש ממזמן (יותר משנה, אולי אפילו שנתיים) מישהו כאן פירסם פרויקט שלו שבו הוא קישר באמצעות wifi בין הבית של ההורים שלו לבית שלו. שני הבתים נמצאים במרחק של יותר מקילומטר. הוא בנה שובח על עמוד גבוה ובתוכו הרכיב אנטנות wifi חזקות. הוא עשה את האוטו הדבר גם בבית שלו וכך שיתף את האינטרנט בין שני הבתים. מישהו זוכר את הפרויקט? יכול להיות שלמישהו יש את הקישור? חיפשתי פה בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי. הבעיה היא שאני לא זוכר את השם של הנושא. הדבר היחיד שאני זוכר זה שזה היה באיזור הכינרת, שמי שעשה את זה עשה כדי לשתף את האינטרט בין שני הבתים למרות שאמרו לו שזה לא כדאי וכו'. מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה? אני מחפש את הנושא כי אני רוצה לראות את ה"שובח" שהוא בנה לאנטנות.…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רק אציין שהשאלות פה מופנות לחבר'ה שהתקבלו/היו מועמדים/יכולים לעזור(שאלות נורא ספציפיות) אז ככה,קיבלתי מועמדות לפרויקט גאמ"א, נתבקשתי לענות על שאלון אינטרנטי לגבי מספר נושאים,ביניהם - אילו שפות תכנות אני מכיר ו/או יודע. זה מה שתמיד רציתי(מודיעין,תכנות) ומה שביקשתי בראיון אישי בזמנו. התחלתי למידה של VB אך הפסקתי באמצע מכל מיני סיבות,השאלה שלי היא האם כדאי להמשיך עם ה-VB או שזה לא "מוערך" וכדאי לי לעבור לשפת תכנות אחרת?(אני אוכל לסיים את הלימוד של ה-VB אך לגבי שפות אחרות לא בטוח - יש לי כחודש של למידה[אינטנסיבית נורא] ולא בטוח שזה יספיק.) האם ישנה חובה לדעת שפות תכנות ברמה גבוה או שרמה בינינות תספיק? (ז"א - מספיק ללמוד או צריך ללמוד ולתרגל המון,פרט לתרגול שבס…
-
- 81 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
היי, שאלה לכל מי שמשרת כחייל באחד ממסלולי גאמ"א. נגיד ואני רוצה לצאת לקצונה, מה התנאים שם? איך זה הולך? כל מי שרוצה יוצא? או שזה לפי צורכי הצבא? אשמח לכל מידע בנושא. סופ"ש רגוע, תום.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה שאלות שואלים במיונים לפרויקט גאמא? איזה ידע צריך במחשבים? ובקשר לטייס, אפשר לגשת איכשהו ל"מועד ב'" בירפ''א א'?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת פרוקיט הגמר שלי ברצוני לשאול מספר שאלות הקשורת לשוק ה- GPU , את הפרויקט אני עושה עבור חברת Lucidlogix, אשמח אם תולכו להקדיש דקה מזמנכם כדי לענות על השאלון. את התשובות יש לשלוח לכתובת: yonatanpreiss@gmail.com תודה רבה על שיתוף הפעולה.
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל לעשות סוף סוף פרויקט גמר בהנדסאי מכונות אבל אין לי ממש רעיונות טובים מישהו יכול לעזור לי אולי עם כמה רעיונות לפרוייקט גמר במצקוע הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת המכונית (8880 למי שמכיר): 45 ס"מ קצה לקצה וזאת כל הערכה (יש אפשרות לבנות שני דגמים, במציאות הF1 הרבה יותר יפה) http://gerkens.miscstuff.de/galshow.php?verz=8880&titel=8880%20-%20Supercar יש לי בבית שלט רחוק 2 ערוצים עם 2 SERVOים (מילה שלמדתי היום- זה המנועים הקטנים של השלט) SERVO אחד חיברתי למנגנון של ההגה במכונית, לקח לי שעתיים וחצי להוציא את הכסא, לבנות מקום יציב למנוע ולחבר את הלגו למנוע עם דבק חם (הרבה). בסוף יצא ממש טוב, פועל חלק ויפה. עכשיו נשארתי עם עוד SERVO אחד ואני רוצה להוסיף למכונית מנוע (אני יאלץ להסיר את הV8 היפה שיש עכשיו ). אני חושב על מנוע חשמלי כי אני לא עושה את זה כדי להתחרות או משהו, זה סתם לכיף ואולי לקנות מנוע דלק יהיה מה שנקרא "…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם חברים, גיימרים ואנשים משועממים למינהם שמחכים שמישהו כבר יכתוב תגובה חדשה אנא תרמו כמה דקות מזמנכם כדי לעזור לי לצרוב דיסק mp3 חדש לרכב במקום ההוא שמעלה שם אבק מאז התקופה שגולדן אקס היה להיט (מה הוא עדיין? ). אז ככה, אני רוצה המלצות על שירים בסגנון: דאנס, פופ, שקטים, שחורה ועברית השירים צריכים להיות או- * חדשים מהתקופה של החודש האחרון או- * שירים אפילו מלפני שנה, מדיסק של זמר/להקה כלשהם שלא יצאו כסינגל לרדיו ובקשה לסיום: תרשמו שירים איכותיים שאהבתם ולא את כל רשימת הפלייליסט שלכם : קיץ נעים! 8)
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלומות לחברי הפורום! בחודשים האחרונים עמותת מחשבה טובה מפעילה מעבדת מחשבים בירושלים הפועלת על טהרת ההתנדבות. מטרת המתנדבים במעבדה היא להשמיש מחשבים ישנים שנתרמים לעמותה ולהעביר אותם למשפחות נזקקות או עמותות הפועלות למען הציבור. זוהי הזדמנות לנצל את הידע המקצועי שלכם לטובת עשייה משמעותית לצמצום פערים בחברה הישראלית וליצירת חווית העצמה אדירה למשפחות. כשמשפחה מקבלת מחשב לביתה הילדים יכולים לעשות שיעורי בית ולשמור על קשר עם חברים, מבוגרים יכולים להתקדם תעסוקתית וקשישים מקבלים הזדמנות להחשף לעולמות תוכן ופנאי חדשים ולשמור על קשר עם המשפחה. בעזרת המתנדבים במעבדה, מחשב שהיה נזרק לפח והופך לפסולת אלקטרונית מזהמת מקבל במקום זאת חיים חדשים ומשפחה חדשה. אנחנו נפגשים אחת לשבוע בשעות …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שמע על הפרויקט הזה? רוצה לספר איך היה? אני לא יודע אם ללכת כי אמנם כל מי שהיה שם אומר שהוא לא ישכח את זה בחיים ושזה ממש חוויה, אבל FFS זה חודש מהחופש הגדול :-\ http://www.zofim.org.il/magazin_item.asp?item_id=2288856964&troop_id=30019441&past=archive
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
טוב השנה אני עושה פרויקט של 5 יחידות באלקטרוניקה אז עם למישהו יש רעיונות בבקשה לרשום ובבקשה לא סתם אנשים אלה אנשים שמבינים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלחו לי הודעה היום לאשר את ההגעה ואני מתלבט ..יש לי כמה שאלות ואשמח לעצות האם שווה ללכת איך הפרויקט הזה נחשב אני בעיקר מתכנן להישאר יג יד אלקטרוניקה עד כמה הפרויקט רלוונטי וכדאי? אם נגיד אני הולך לשמה אחרי זה אני יוכל ללכת לעוד מבחנים לעוד יחידות ופרויקטים ומה אני צריך לדעת למבחנים ? תודה לעוזרים אשמח לתשובה מהירה כי אני צריך להחזיר תשובה אם אני מגיע
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על מנת לא לסתום את התראד מנטוס וקולה לא הולכים יחד ?? החלטתי לפתוח ת'ראד נפרד פרויקט פורום HW מס' 1 - MOACB Mother Of All Cola Bombs המצרכים שאנחנו צריכים קולה והרבה מיכל של מי עדן מנטוס והרבה ומנגנון שיחרור יש מתנדבים? נכון לעכשיו יש לנו צלם Cool_Boy-PP אנחנו זקוקים למטרה ושאהיד
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם אתם גרים בקוריאה או יכולים להשיג את הערכה הנה משהו שאפשר לבנות http://www.wowrobot.co.kr/enter/dEnterWebData/KHR-1/khr1_a.wmv http://www.wowrobot.co.kr/Shop/index.php?var=Good&Good_no=234 - בקוריאנית אפשר לתרגם ב AV מחיר בשקלים : 5600
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-