עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AloN(-)KiLLeR,

איזה שאלות שואלים במיונים לפרויקט גאמא? איזה ידע צריך במחשבים? ובקשר לטייס, אפשר לגשת איכשהו ל"מועד ב'" בירפ''א א'?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by jonatan,

במסגרת פרוקיט הגמר שלי ברצוני לשאול מספר שאלות הקשורת לשוק ה- GPU , את הפרויקט אני עושה עבור חברת Lucidlogix, אשמח אם תולכו להקדיש דקה מזמנכם כדי לענות על השאלון. את התשובות יש לשלוח לכתובת: yonatanpreiss@gmail.com תודה רבה על שיתוף הפעולה.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  3. שלום אני מתחיל לעשות סוף סוף פרויקט גמר בהנדסאי מכונות אבל אין לי ממש רעיונות טובים מישהו יכול לעזור לי אולי עם כמה רעיונות לפרוייקט גמר במצקוע הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by overload,

זאת המכונית (8880 למי שמכיר): 45 ס"מ קצה לקצה וזאת כל הערכה (יש אפשרות לבנות שני דגמים, במציאות הF1 הרבה יותר יפה) http://gerkens.miscstuff.de/galshow.php?verz=8880&titel=8880%20-%20Supercar יש לי בבית שלט רחוק 2 ערוצים עם 2 SERVOים (מילה שלמדתי היום- זה המנועים הקטנים של השלט) SERVO אחד חיברתי למנגנון של ההגה במכונית, לקח לי שעתיים וחצי להוציא את הכסא, לבנות מקום יציב למנוע ולחבר את הלגו למנוע עם דבק חם (הרבה). בסוף יצא ממש טוב, פועל חלק ויפה. עכשיו נשארתי עם עוד SERVO אחד ואני רוצה להוסיף למכונית מנוע (אני יאלץ להסיר את הV8 היפה שיש עכשיו ). אני חושב על מנוע חשמלי כי אני לא עושה את זה כדי להתחרות או משהו, זה סתם לכיף ואולי לקנות מנוע דלק יהיה מה שנקרא "…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Guyn,

שלום לכם חברים, גיימרים ואנשים משועממים למינהם שמחכים שמישהו כבר יכתוב תגובה חדשה אנא תרמו כמה דקות מזמנכם כדי לעזור לי לצרוב דיסק mp3 חדש לרכב במקום ההוא שמעלה שם אבק מאז התקופה שגולדן אקס היה להיט (מה הוא עדיין? ). אז ככה, אני רוצה המלצות על שירים בסגנון: דאנס, פופ, שקטים, שחורה ועברית השירים צריכים להיות או- * חדשים מהתקופה של החודש האחרון או- * שירים אפילו מלפני שנה, מדיסק של זמר/להקה כלשהם שלא יצאו כסינגל לרדיו ובקשה לסיום: תרשמו שירים איכותיים שאהבתם ולא את כל רשימת הפלייליסט שלכם : קיץ נעים! 8)

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  6. שלומות לחברי הפורום! בחודשים האחרונים עמותת מחשבה טובה מפעילה מעבדת מחשבים בירושלים הפועלת על טהרת ההתנדבות. מטרת המתנדבים במעבדה היא להשמיש מחשבים ישנים שנתרמים לעמותה ולהעביר אותם למשפחות נזקקות או עמותות הפועלות למען הציבור. זוהי הזדמנות לנצל את הידע המקצועי שלכם לטובת עשייה משמעותית לצמצום פערים בחברה הישראלית וליצירת חווית העצמה אדירה למשפחות. כשמשפחה מקבלת מחשב לביתה הילדים יכולים לעשות שיעורי בית ולשמור על קשר עם חברים, מבוגרים יכולים להתקדם תעסוקתית וקשישים מקבלים הזדמנות להחשף לעולמות תוכן ופנאי חדשים ולשמור על קשר עם המשפחה. בעזרת המתנדבים במעבדה, מחשב שהיה נזרק לפח והופך לפסולת אלקטרונית מזהמת מקבל במקום זאת חיים חדשים ומשפחה חדשה. אנחנו נפגשים אחת לשבוע בשעות …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by oFiR 22,

מישהו שמע על הפרויקט הזה? רוצה לספר איך היה? אני לא יודע אם ללכת כי אמנם כל מי שהיה שם אומר שהוא לא ישכח את זה בחיים ושזה ממש חוויה, אבל FFS זה חודש מהחופש הגדול :-\ http://www.zofim.org.il/magazin_item.asp?item_id=2288856964&troop_id=30019441&past=archive

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by darkman,

טוב השנה אני עושה פרויקט של 5 יחידות באלקטרוניקה אז עם למישהו יש רעיונות בבקשה לרשום ובבקשה לא סתם אנשים אלה אנשים שמבינים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by --Adidas,

שלחו לי הודעה היום לאשר את ההגעה ואני מתלבט ..יש לי כמה שאלות ואשמח לעצות האם שווה ללכת איך הפרויקט הזה נחשב אני בעיקר מתכנן להישאר יג יד אלקטרוניקה עד כמה הפרויקט רלוונטי וכדאי? אם נגיד אני הולך לשמה אחרי זה אני יוכל ללכת לעוד מבחנים לעוד יחידות ופרויקטים ומה אני צריך לדעת למבחנים ? תודה לעוזרים אשמח לתשובה מהירה כי אני צריך להחזיר תשובה אם אני מגיע

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by iakovl,

על מנת לא לסתום את התראד מנטוס וקולה לא הולכים יחד ?? החלטתי לפתוח ת'ראד נפרד פרויקט פורום HW מס' 1 - MOACB Mother Of All Cola Bombs המצרכים שאנחנו צריכים קולה והרבה מיכל של מי עדן מנטוס והרבה ומנגנון שיחרור יש מתנדבים? נכון לעכשיו יש לנו צלם Cool_Boy-PP אנחנו זקוקים למטרה ושאהיד

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

אם אתם גרים בקוריאה או יכולים להשיג את הערכה הנה משהו שאפשר לבנות http://www.wowrobot.co.kr/enter/dEnterWebData/KHR-1/khr1_a.wmv http://www.wowrobot.co.kr/Shop/index.php?var=Good&Good_no=234 - בקוריאנית אפשר לתרגם ב AV מחיר בשקלים : 5600

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by haim15,

שלום, יש לי שאלה ממש גורלית אני חושב שאני יכול לקרוא לזה כך. האם כדאי לעשות את המסלול של ההנדסאי? הקדים ואציין שהתקבלתי לכל החיילות במסלול הפרוייקטורה (מודיעין,תקשוב,ח"א).. ויתרתי כבר על ח"א ועל תקשוב, מסיבות שלי ואני שלם איתם. בקשר למודיעין הבצפר הודיע לי שהתקבלתי בטוח, אבל אין לי אפשרות לברר את היחידה. עכשיו השאלה היא האם להמשיך עם המסלול ולסיים את היג' ולהתחיל עכשיו ישר את היד' ? זאת ממש דילמה בשבילי, כי התכנון היה להכנס ליג' רק בשביל להתקבל לבסמ"ח ולא התקבלתי, אני נמצא ברזרבה מה שזה לא יהיה, אבל זה לא. אז המטרה שאיתה באתי כבר לא ממש קיימת. בנוסף צריך לזכור שיד' זה עוד שנה מלאה, ויש להוסיף את הקבע של השנתיים של המסלול של הפרוייקטנט. יש עוד סיבות שמהם אני חושש …

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. Started by eliranl,

אני כבר שנה וחצי בצבא רק בבלאגנים איתם ולא מסתדר בקיצור הציעו לי לצאת אני בן 22 ואני אמור להשתחרר בגיל 23.5 עשיתי הנדסאי אלקטרוניקה לפני הצבא ואני חייב להיות קרוב לבית ולא נותנים לי עכשיו הייתה לי וועדה עם המפקד בסיס והוא אמר לי או שאני נשאר בבסיס בתור עובד רס"ר או משהו כזה או שאני יוצא מהצבא הבסיס בבאר שבע ואני ירושלמי! לא יודע מה לעשות:\ מה ההשלכות של פרופיל 21 מבחינת עבודות מסתכלים על זה היום?נניח אינטל מסתכלת על זה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Cilay,

כמעט כל החברים שלי קיבלו מנילה , אני אמור לקבל מנילה ? (יש לי עוד כמה חברים עם פרופיל 45 והם קיבלו גם) .. קיצר מה הולך פה ? :<> גיוס ב10\7

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

קיבלתי היום בועדה רפואית פרופיל 45 רציתי לדעת מה זה אומר הפרופיל הזה ? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היה לי היום צו ראשון ובחיים לא חשבתי שיהיה לי פרופיל כלכך נמוך.. כלומר לא ציפיתי ל-97 בגלל המשקל שלי (שוקל כ48) . הגיוני שהורידו לי כלכך הרבה בגלל המשקל? לא היו לי כלל בעיות בכל מה שהרופאה שאלה אותי .. אפילו על אסמה לא נראה לי מורידים ל-45 |: ונגיד וזה הפרופיל ואין לי עוד הרב לעשות בנידון .. יש תפקידים מעניינים הקשורים במחשבים בצבא שדורשים מעט יותר מלשבת כל היום רגל על רגל ולעיין במסך וורד במחשב? תודה ..

• 12 תגובות
    • 6.6k צפיות
  17. Started by Nightwind,

היי. כרגע אני חייב שמשרת בבסיס סגור ואני כנראה אצא על 45 נפשי מהבסיס אני מש"ק שלישות באותו בסיס ואני מ-א-ו-ד רוצה להמשיך להישאר בתפקיד ו-ל-א ! ! ! להפוך לעובד כללי. ! ! ! מאחר והפרופיל שלי אמור להתעדכן ל 45 נפשי עוד כ 3 שבועות בערך אני חושב שזה ראוי שאני אנסה כבר עכשיו להשפיע על השיבוץ שלי אני לא ! רוצה להגיע לבסיס ולהיות עובד כללי ואז לעשות בלאגן ודברים כאלה בשביל לנסות להגיע לתפקיד. זה רע. אני רוצה כבר עכשיו לארגן את זה שאני אוכל להגיע לבסיס להיות משק שלישות לנסות לקבל חריג בסעיף נפשי שבו אני אוכל לצאת לקורס מש"קי שלישות וככה אני אצא לבסיס החדש אהיה משק שלישות ואז אצא לקורס במקום לקבל עובד כללי ואז די לאבד את הסיכוי לחזור להיות משק שלישות. קורס משק"י שלישות הוא קורס של…

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by arik89,

יש לי פרופיל 97,קב"א אני אדע ביום ראשון כנאה,יש לי סעיף משקפיים,וגם יש לי כושר של צב קרבי. בגלל שיש לי סעיף משקפיים זה מונע ממני ללכת ליחידות רציניות של קרבי,נשאר לי גולני וכו' - לא אופציה מבחינתי. יש לי אופציה לשרת כדור שני בחיל האוויר. אילו תפקידים יש לי שהם לא קרביים? סימנתי בשאלון שאני כן מעוניין לעבוד במשהו טכני,וכן יש לידע בזה,לפי מה שהבנתי מכמה אנשים שאין הרבה סיכויים שאני אתקבל לדבר כזה כי יש לי פרופיל גבוה.

• 77 תגובות
    • 18k צפיות
  19. Started by Your-AsSaSsiN,

אז הייתי אתמול בתל השומר הורידו לי פרופיל ל-45 בגלל שהתגלתה אצלי אפילפסיה. יכול להיות שאני אלך לעתודה וכתוצאה מזה יכול להיות שאני אהיה מועמד לקצונה. אז השאלה שלי היא האם יש סף מסויים של פרופיל שדרוש על מנת להיות קצין? ??? שוב תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אהלן, אני מכוון כרגע לממר"מ (חיל התקשוב) ולמודיעין (מסלול גאמ"א / שחקים), ורציתי לדעת אם ידוע לאחד מכם אם פרופיל נפשי (64 או 45) יכול להזיק בקבלה שלי לאותם תפקידים. כמובן שארים טלפון לחיל ואשאל ישירות, אבל אני גם מחפש אנשים עם ניסיון בשטח. תודה.

• 17 תגובות
    • 13.1k צפיות
  21. Started by imber,

האם יש דרך לדעת את הפרופיל מבלי להתקשר אליהם?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  22. Started by shon,

אהלן חברה!!! אני צריך עזרה: אני כרגע עומד ללכת לצו ראשון ואני צריך לדעת איך להוריד פרופיל על מנת להתקבל ליחידות או פרוייקטים טכנולוגיים, והעיקר לא לקרבי!!! אשמח אם משהו יעזור לי בנושא או אפילו יקשר אותי לאתר בתחום. תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by THE_COMMANDER,

יש לי נוקיה 6120 מישהו יודע איך אני מגדיר אותו לרכב אני מתכוון דרך הפינים (למשל מי שרוצה לנסות דיבורית אישית- לוקחים חוט חשמל ומחברים את הפין השמאלי לזה שלידו מימין) אז הבנתם אני מחפש את האפשרות של הרכב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by QQQ,

כמה זה במספרים?

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Nahum2,

בעוד כ3 שבועות מסתיימים ששת החודשים שלי בפרופיל 24 ואני אמור לחזור לשירות.סיימתי יותר משנה בסדיר לפי ה 24. האם יש פה מישהו ששוחרר בעבר על פרופיל 24 ויכול לספר לי מה הולך לקרות? אני קצת מודאג כי עדיין לא קיבלתי צו..

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.