כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
הדיסק נקנה לפני יומיים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לנסות לשפר את ציון האנגלית שלי ורוצה לעשות אחת מהבחינות. אני יודע שאמי"ר זה בדיוק כמו הפרקים במבחן פסיכומטרי רגיל. הבנתי שבאמיר"ם לכל שאלה יש פרק זמן מוקצב ,אך לא מצוין מהו. רצתי לדעת מהו פרק הזמן המוקצב לכל שאלה בכל פרק? ומנסיון שלכם איזו מומלצת יותר כבחינה שנייה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום אבל כיום קיימים המון שרתי הורדות למינהם וניתן לעשות מנוי לכל אחד בנפרד שאלתי היא האם ניתן לעשות מנוי כללי אשר מכיל כמה שרתים ביחד תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום חברים. הבתי שלי גילתה את הגלאקסי שלי וראתה כי טוב. אשמח אם תמליצו לי על משחקים לילדים בני 5, משחקים שירתקו אותה ומשחקים שיעשירו את עולמה. רצוי משחקים שישלבו את שניהם (לימוד והנאה) אך אפשרי גם משחקים מהנים בלבד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אהלן, שמעתי שיש אספנים בארץ של כל מיני סיכות מתכת ובד... רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שמבינים בעניין כדי לזהות זיופים או סיכות שהן בלאי (חבר התחיל לאסוף ולא ממש מבין באיך לזהות זיופים או איפה בטוח לקנות סיכות) נגיד מישהו אמר שבריקושט אולי יש כמה סיכות פגומות תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא ביד 2 או באגורה, בעבר היו במחירים באזור ה-500 שקל אבל כבר אין, אני מחפש בכל מקום.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום רב ,שמי רון ואני משתמש חדש יחסית באתר ובפורום . רציתי לדווח על בעיה שיש לי ואמנם זה לא המקום ,אבל אני עדיין לא מורשה לשלוח הודעה פרטית . הבנתי שרק לאחר 20 הודעות בפורום בערך ,אני אוכל לשלוח הודעות פרטיות ,אבל משום מה ,אף הודעה שרשמתי בפורומים לא הוחשבה לי במונה ... יש לי גם עוד בעיה שאני לא יכול לראות פרופילים של משתמשים אני אתן פרינט-סקרין בהמשך . מצטער על המקום הלא קשור ,אך זו האפשרות היחידה שלי לרשום הודעה ..מקווה שהבעיה תיפתר. שבוע טוב , רון .
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
לי ולחבר מהעבודה יש רעיון שהתבשל לו במשך כמה שבועות למשחק קטן,שנוצר לו באחד מרגעי השעמום האלה.המשחק המקורי הוא עממי ודי בנאלי ואנחנו לקחנו אותו ושיכללנו אותו. אז יש לנו גירסה מקורית-'פטנט'--. אנחנו רוצים להציע אותו לapple store.מחר אנחנו נגשים למכר נוסף שהוא מתכנת(חובבן). בקיצור,איך אנחנו מגישים את זה לאפל??
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
I lold hard אני מזדהה עם השיר, מה איתכם?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אני מחפש גזיה לשטח על מה אתם ממליצים אני קונה אותה באיביי?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
-
יש כמה דברים שאני מסתבך בהם... ונכון לעכשיו אני מסתבך בחישוב הלנת פיצויי פיטורין... לפי מה שהבנתי: [list type=disc] [*]אם המעסיק מאחר ביותר משלושים ימים הוא מחויב בתשלום הלנת פיצויי פיטורין בגובה תשלום פיצויי הפיטורין, הצמדה למדד ותוספת של 20% על כל חודש איחור (באופן יחסי). קצת לא הבנתי את הניסוח. אם הבוס חייב 5 אלף, הפיצוי יהיה עוד 5 אלף + הצמדה למדד ותוספת לכל חודש איחור- איחור עד לרגע הגשת התביע או איחור עד מועד המשפט?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
בעניין הBIDS כשאני שם BID איך שאני מאשר את הBID אני מקבל הודעה שאניOUTBID זה בוט או שזה פשוט מה ? לא מבין :s05:
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
(אין לי מושג איפה לפתוח את הדיון הזה) אחרי דיון קצר בפורום אלק' ומודינג, הגעתי למסקנה שאני רוצה ממיר. השאלה שלי היא כזאת, איך אני ידע שהממיר מתח יתאים לשקע הישראלי הסטנדרטי? כי לפי מה שאני זוכר יש כמה סוגים. אם אפשר לינק מ-DX זה יהיה מעולה. המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
בינתים לא התפרסמו רשמית המבצעים . . . אבל בבאג בצורה נסתרת כנראה שכבר מופיעים המבצעים, אולי לא כולם : http://www.bug.co.il/subc.asp?t=54
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כמה כרטיסי FW400 וגם FW800 בחיבור PCIe, חשוב מאוד שיהיו עם צ'יפסט TI ולא VIA או Agere. בKSP נגמר במלאי, במור-לוי אין בכלל ובסידי-לוג יש רק כרטיס 800 אבל במחיר מטורף. מישהו יודע במקרה איפה עוד ניתן להשיג כרטיסים כאלה, או איפה כדאי לחפש? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
-
זה כבר רגיל וידוע שמשינה גנבו הרבה, אבל שמעתי לא מזמן את "אל למה לי פוליטיקה עכשיו?" ונזכרתי שיש שיר עם אותה מנגינה בלעז. משינה - אז למה לי פוליטיקה עכשיו לכו ל2:45 מאיפה המנגינה הזאת לקוחה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד ספרדית ואני מחפש איזו סדרה טובה בספרדית שאני אוכל למצוא לה גם תרגום (משמע פופלארית גם בחול) מחיפוש נרחב בIMDB מצאתי רק זבל. הספרדים לא יודעים לעשות טלוויזיה או שלא חיפשתי טוב?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול בבקשה לקוון אותי ליבואן של Sonicare Electric Toothbrush המון תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום חברים לפני תקופה מסויימת קניתי פן של קנדי ואני מנקה בעזרתו את המחשבים שלי כל חודש ואני מאוד מרוצה מהתוצאה. הפן מוציא על מקסימום חתיכת זרם והמחשבים נשארים נקיים מאוד. כתוצאה מניקוי של פעם בחודש אף לא מתקשח אבק על המאווררים ובכך אני חוסך לעצמי נקיון עם מטלית. לפני כמה קבועות הייתה כתבה באתר על ניקוי מחשב והיו שם הרבה תגובות שהזהירו לגבי ניקוי בגלל חשמל סטטי, איך בדיוק חשמל סטטי יכול להגרם ולמה זה מסוכן? ומה אני יכול לעשות על מנת לצמצם אתה סיכוי שיקרה משהו דומה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אשמח לקישור או איזו מילה על אתר שבו אני יכול לקנות עותק דיגיטאלי של סרט משהו כמו סטים נניח אבל לסרטים (אני מעדיף לא עותק פיזי גם כי אז יש משלוח וכו' וגם כי אין לי כונן לדיסקים בנייד, וגם כי אני מנחש שזה יותר זול בתאוריה) ועם כתוביות בעברית (או שיהיה תואם לכל מה שיש בכל אתרי הכתוביות למינהם), מצטער... נ.ב אשמח למשהו דומה גם למוזיקה (אני יודע בתאוריה שיש כל מני שירותים וכו' אבל חלקם לא פועלים לתושבי מדינתנו הנידחת, אז הייתי שמח גם לאיזו מילה על זה) תודה רבה אריה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
יש את זה עדיין בחנויות? כי זה היה לי בבצפר לפני 5 שנים פלסטיק כזה עם כמה גלגלים עליו שמים את המחשב אין לי מקום על השולחן ולא בא לי לקנות מברגה עם ערכה מיוחדת לעץ לעשות חור בעץ הכי פשוט לקנות את זה כמה זה עולה? ואיך קוראים לזה שאדע לשאול בחנות דרך אגב אפשר באנגלית גם? אולי נזמין מאיבי תודה
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אהלן. נשלח אלי אתמול משחק לPS3 דרך אנגליה ,הבעיה שהחנות הוסיפה בטעות בכתובת משלוח את המדינה [אילינוי שבארצות הברית] בעיקרון התבנית של הפרטי משלוח שהם כתבו נכונים פרט לאילינוי, שמגיע לפני הסוף של הכתובת שבסוף מופיע ישראל , האם יש סיכוי שהמשלוח יגיע אלי אחרי הכל < האתר לא ממש עונה לי, ואין לי כוח עכשיו להמתין חצי יובל בשביל החזר מחברת אשראי במידה ולא אקבל מענה מהאתר.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש שיר ראפ שבערך הולך ככה : Ba li li ba li li (בא לילי בא לילי) זה נשמע אולי מפגר אבל זה העיקר ,תודה .
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-