כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום, שמתי לב מזמן שבאתר KSP יש משלוח מסניף אקספרס וניתן תמיד להזמין חלקים משם כי הם תמיד במלאי. האם מדובר במחסן גדול של KSP או במפעל איפה הם מרכיבים מחשבים (אם יש דבר כזה) או גם וגם? העניין הוא שאני הייתי רוצה לעבוד ב-KSP אבל רק בהרכבות של מחשבים כי אני נהנה מזה ובעיה היא שלא מתאים לי שעבודה גם תשלב עבודה מול לקוחות חברה שאני מבין מה שקורה בסניפים שלהם בדרך כלל. אתה גם אחראי על הרכבות ואיתור תקלות וגם אתה משרת לקוחות חברה. חבר סיפר לי שכשהוא היה באילת ב-KSP, ראה שיש להם שם מפעל מכירות, יש הרבה קופות ואנשי מכירות. חשבתי אם יש את זה אז אולי יש להם גם מקום מרכזי איפה הם מרכיבים ומתקנים מחשבים? הייתי רוצה לעבוד במק…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי נעלי טמברלנד עכשיו הן נגד מים רק הייתי רוצה לשים להן איזה חומר שישמור עלהן לאורך זמן, על מה אתם ממליצים? חשבתי אולי להזמין משהו טוב מאיביי אבל רציתי לדעת מה הכי מומלץ תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://lovetest.co.il/lovetest.php?love10192.html תבדקו אם אתם מתאימים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בזיהוי שיר מפרסומת בערוץ 2. אני לא זוכר כל מה הפסרומת, רק זוכר שברקע שרה בחורה וזה הולך בערך ככה: i am greeeen today bla bla bla i am oraaange today bla bla bla תודה!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קנינו פלאזמה לסלון עם מערכת קולנוע ביתית עכשיו מאותו זמן אני לא יודע מה עדיף להביא סרטים שלא כלכך עטורי אפקטים או משהו ששווה לראות בפלאמזה באיכות XVID ולהביא סרטים שכדאי לראות בפלאזמה בסלון בDVD אבל לעשות את התהליך של הוספת תרגום עברי לכל סרט תודה , סתם דילמה שיש לי
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
המגבלות הן קריית שמונה בצפון באר שבע בדרום משהו מעניין. איזה אטרקציה משעשעת או משהו?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
סוף החודש אני רוצה לטוס לאירופה, להתחיל באמסטרדם להמשיך לצרפת, ולחזור לארץ מלונדון. כך שבכל עיר בערך אני יהיה יומיים שלושה לכל היותר. צריך עזרה בלהבין איך עוברים ממדינה למדינה, כמה עולה וכ'ו.
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש עם אחריות 800FSB , DUAL CHANNEL , HT , PRESCOTTE , VGA OB , SOUND OB , AGP * 8 וכו' ... יש דבר כזה במחיר של 250 ? SATA או IDE ATA לא ממש משנה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
הגיוס שלי עוד 5 חודשים ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות קורס של מחשבים בצבא ולשרת בזה ואם אפשר שזה יתפוס בחוץ
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
I've become quite annoyed at some silly comments being approved on the news section of the site so I conducted an experiment to see if the comments are really being filtered by the "system". I posted Wan Wan Paradise on this article http://hwzone.co.il/news/133436 . http://www.youtube.com/watch?v=UnMj1aG2q3Y Comment #10 Experiment's conclusion: Comments are not being filtered by the "system". HWzone's status: Doesn't give a shit.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
ראיתם את הגירסה המודלפת באיכות המזוויעה ובכל זאת התרשמתם לטובה? בואו לצפות בקדימון הראשון לסרט נבלי-העל החדש באיכות ראוייה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הטריילר-הראשון-לסרט-suicide-squad-הפעם-רשמית-ובאי/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב רציתי לדעת כיצד מורידים שירים ומעבירים אותם לmp? ניסיתי דרך הemule אבל זה תמיד רושם לי שאיני מחוברת לספק וכאשר אני מנסה להתחבר לאחד הספקים המוצעים זה נכשל. גם כאשר הסרתי את התוכנה מהמחשב והורדתי גרסה אחרת של emule הבעיה לא נפתרה. ניסיתי דרך הf2h אבל זה רק מחפש זמן רב ולא מגיע לכלום עד שאני מתייאשת ויוצאת מזה. אנא עזרתכם איזו התוכנה הטובה ביותר להורדה, איך מתפעלים אותה ואיך אח"כ מעבירים לmp? האם ע"י העתק> הדבק?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
-
שלום, אני חייל משוחרר, חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי, איך אני מחשב כמה אמור לרדת לי מהמשכורת על ביטוח לאומי ומס בריאות? אני שם לב שזה משתנה בצורה לא ברורה מחודש לחודש... על החודש הזה, על משכורת של 6721.63 שקל (מתוך זה 500 בונוס ו400 מתנה לחג) ירד לי 167.04 ביטוח לאומי ו248.72 מס בריאות. הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אממ לא מצאתי פורום מתאים לעניין (חיפוש אתרים ??? ) טוב כמו שרשום בכותרת.. אתר שיהיה בו תווים לשירים (יענו תווים כמו שיש בפלא) ושפשוט צריך ללחוץ ויש אז את השיר זהו כעקרון והעיקר שזה יהיה לצילצולים פוליפונים לא הרגילים תודה למוצא ניסיתי להריץ מלא חיפושים בגוגל אבל זה לא מצא כלום חוצמזה בעע השעה 10 ל4 עוד 3 שעות צריך לקום לביצפר ואני לא ישן :-[ :-[ :-[
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני מחפש שעון מעורר דיגיטלי עם צג גדול ואיכותי - שכול השעון מעורר זה המסך (והכפתורים בצד) עם עיצוב יפה( לא הזולים האלה שיש בזאפ).
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
-
האתר הזה שולח מוצרים לכל העולם השאלה היא אם הוא נראה אמין ואם יש למשהו ניסיון עם הדברים האלו כי המחירים סבירים וזה יכול להיות פטרון מצוין לכל האתרים שלא שולחים מחוץ לארהב http://www.myus.com
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש אתר טוב לטאבים של התוכנה GUITARPRO? פשוט אני כל הזמן מוריד טאבים ומלא פעמים זה יוצא זיופים גרועים, קאברים והשערות לא הגיוניות למינייהן... תודה..
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אני מחפש גזיה לשטח על מה אתם ממליצים אני קונה אותה באיביי?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש לי חשבון גוגל פלוס והתמונות מועלות לשם באופן אוטומטי מהמכשיר הנייד שלי. עכשיו אני מעוניין שרק אני אהיה מסוגל לצפות בהן ולא אף אחד אחר (אפילו אם אי פעם שלחתי לו מייל או משהו). מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו את פרק 2 של עונה 6 וזה היה פרק חזק במיוחד בסוף שויק אומר בתשובה לשאלה-"די בקרוב" (תרגמו לאנגלית) בהחלט הסידרה חזרה לגדולותה ויש לי גם תפרקים האחרים ליראות
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-