כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
ולא האתר www.411.co.il
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן מכירים את הבעיה של עברית הפוכה? למשל בעברית של נגני איריבר אתה רואה את השם של השיר הפוך... כתבתי תוכנה קטנה בVB עכשיו את בוחרים קובץ בוחרים יעד חדש וזה הופך את השם של הקובץ...... לא הכי מהיר אבל זה דבר די טוב... תודה מיוחדת לDARK RESPECT [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק (של 420W) וכרטיס מסך (R9800P) בחו"ל, ואני רוצה לדעת איזה חברות יש להן אחריות בינלאומית, שמכובדת גם בארץ, ואם כדאי לי בכלל לקנות את החלקים האלה בחו"ל. תודה
-
- 11 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות באירופה לקניית ציוד מודינג וקירור ? משהוא כמו jab tech אבל באירופה P=
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
יש לי word 2003 באנגלית בלי lingo support for hebrew fonts ויש לי רק פונטים בסיסיים איפה אני מוצא עוד פונטים , אני צריך בעיקר את כל gutmann לכתב יד
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום,אנוכי כאן בונה מכונת CNC והגעתי לשלב שאני צריך לחתוך פלטות עץ בדיוק רב רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות\מפעלים וואט אוור באיזור חדרה-נתניה שיש להן מכונת CNC אשר מסוגלת לעבד עץ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש המלצה ל-2 ספרים: 1. ספר ללימוד Windows XP. (לא משהו יותר מידי מסובך, מדובר בגבר בן 70+ שכבר 15 שנה לא נגע במחשב.) 2. ספר ללימוד עבודה עם התוכנה Word. (ברשותי OfficeXP, למקרה שזה משנה.) אני מקווה שזה הפורום המתאים לנושא זה. בתודה מראש, עמית.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.glob-net.com ממש זולים על פי מה שראיתי, אבל המבחר שלהם די סביר. מישהו קנה מהם? בדק איך השירות?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
The Famous Fat Boy http://www.nei.ch/gallery/famousfatboy?page=1 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שדיברו על הנושא הזה בעבר, אבל חיפשתי ולא ממש מצאתי נושאים שקשורים. חבר שלי רוצה לקנות מחשב רגיל (בלי שום דבר מוזר או מיוחד P:) שישמש אותו בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט. הסתכלתי בכמה אתרים אבל לא היה להם את החלקים שהוא רוצה, כמו למשל לוגי'ק פיסי ופנדה. גם ניסינו להתקשר לחנות אבל כמו שאמרתי, באתר לא היה כתוב שיש, וגם בחנות. על איזה חנויות עם שירות טוב כמובן אתם מומלצים? וכמובן שלא יהיו יקרים... תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היום הוא חוגג יום הולדת 18 ומגיע לו מזל טוב :-* שתצליח בכל מה שאתה רוצה לעשות ותביא להורים שלך רק נחת וכל שאר הבבלט הזה אוהבים אותך
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה די טובה למחשב מאיבורי. בחודשים האחרונים מסתובות שמועות בפורומים שהם עומדים על סף פשיטת רגל, כך שאני די חוששת מלקנות אצלם. מישהו יודע מה קורה אתם? אשמח לקבל גם חוות דעת כלליות על איבורי, או המלצות אחרות
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לצפות בקליפ קטן שהקלטתי בנוקיה אשר העברתי אותו למחשב. השאלה שלי היא, עם איזה תוכנה אני יכול לצפות בו במחשב. שוב, לצפות בקליפ שהוקלט ע"י הסלולרי (נוקיה מסוגו), במחשב. ניסתי את המדייה פלייר, ועוד כמה תוכנות מדיה ולא צלח לי. איזה תוכנה כן תומכת בקובץ? והאם יש אפשרות להמיר את הקליפ ל-MPG או AVI? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מכשיר מדהים, קניתי בתאילנד ב1800 ש"ח. בארץ עולה 104*36=3744 ש"ח. http://www.nokia.com/nokia/0,4879,33210,00.html
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן האם אני יכול לקנות את HL2 בSTEAM בעזרת ויזה של לאומי צעיר? כתוב על הכרטיס VALID ONLY IN ISRAEL אבל שמעתי שאפשר להשתמש בזה גם בSTEAM מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
DF=dark funeral מי שמכיר יודע על מה אני מדבר.
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא מכיר אף אחד פה... קודם כל אני הייתי משתמש גבוה באתר pcA : לחץ כאן אבל בחרתי לעזוב אותם כי הם באמת מגעילים מאוד כמו bartzy שהיה מניאק לאורך כל הדרך , הנה דיון לדוגמא: http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=4305 תסתכלו על הדפים האחרונים שם.. טוב אז יש לי ידע מורחב בחומרה ואני מקווה להשתלב פה יפה! אגב מי עוד כבר לא מחבב את האתר הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכוונה, קובץ pdf בעיברית או וורד עם מבנה עצמות של האדם!??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני צריך להגיש מעבדה אחת בפיסיקה, בספר שקוראים לו פיסיקה- לקט ניסויים, ועכשיו התחלתי לעבד את הנתונים אבל הנתונים יצאו לי משוגעים בטירוף :s05:.. אני צריך להגיש את זה מחר ואם אני לא אז המורה שלי יהרוג אותי... הניסוי הוא ניסוי 2 בספר עם העגלה, וזה יהיה טוב אם מישהו ישלח לי את הקובץ עם הטבלאות וכל זה אם הוא יכול.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
עבר דיי הרבה זמן מאז "איציק" אבל התשוקה שלי לעכבישים לא תמה , אתמול ירדתי להוריד את הזבל ומצאתי בחדר זבל באחת הפינות מלא קורי עכביש, שני עכבישים וביצים (השרצים שלו). בדקתי קצת באינטרנט עליהם והבנתי שהם דיי ארסיים, והם ממין האלמנה השחורה. קצת נרתעתי מזה אבל לא חשבתי שזה יהיה כ"כ נורא, הבאתי מהמטבח קופסא מפלסטיק (הזאת ששמים בה את הזיתים בסופר). ירדתי לשם בחזרה, חמוש בשקית ניילון (כדי שלא יוכלו לעקוץ אותי ..) ועם הקופסא המפורסמת. פתחתי את הדלת וגיליתי עוד עכביש, קצת שונה טיפה יותר קטן, ומאחר שהוא היה על הריצפה והיה לטרף קל בשבילי מיד סגרתי עליו עם הקופסא והבאתי הביתה. שמתי אותו בתוך צנצנת זכוכית עם כלמיני "אטרקציות" (גלילי נייר טואלת) וג'וק קטן שמצאתי שם למטה. אך ליבי…
-
- 172 תגובות
- 14.5k צפיות
-
-
-
עם הפורום פעיל בשבת זה אומר שהוא כשר או לא?1?!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לספרים באנגלית ספר מועדף The runaway jury אבל כל ספר יהיה טוב ;D בבקשה אל תגידו לי תעשה בעצמך
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-