עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

מה המחירים של הסוברו אימפרזה, כל הדגמים??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  2. Started by Dano,

אם כן מהי?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. מה זה שחקים?? מה זה פסגות?? ומה זה תלפיות?? למי כל אחד מהם שייך?? ומה השירות שהם עושים??

• 93 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. Started by 114508534,

יש סיכום של זה או משהו בעיברית או באנגלית ? אנ צריך את זה למבחן .....

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  5. ולא האתר www.411.co.il

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  6. אהלן מכירים את הבעיה של עברית הפוכה? למשל בעברית של נגני איריבר אתה רואה את השם של השיר הפוך... כתבתי תוכנה קטנה בVB עכשיו את בוחרים קובץ בוחרים יעד חדש וזה הופך את השם של הקובץ...... לא הכי מהיר אבל זה דבר די טוב... תודה מיוחדת לDARK RESPECT [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by IG,

אני רוצה לקנות ספק (של 420W) וכרטיס מסך (R9800P) בחו"ל, ואני רוצה לדעת איזה חברות יש להן אחריות בינלאומית, שמכובדת גם בארץ, ואם כדאי לי בכלל לקנות את החלקים האלה בחו"ל. תודה

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by yoncih,

מישהו מכיר חנויות באירופה לקניית ציוד מודינג וקירור ? משהוא כמו jab tech אבל באירופה P=

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  9. מישהו מכיר? (את הגדולים).

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by hellyeahmofo,

יש לי word 2003 באנגלית בלי lingo support for hebrew fonts ויש לי רק פונטים בסיסיים איפה אני מוצא עוד פונטים , אני צריך בעיקר את כל gutmann לכתב יד

11. Started by PhP dUdE,

שלום,אנוכי כאן בונה מכונת CNC והגעתי לשלב שאני צריך לחתוך פלטות עץ בדיוק רב רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות\מפעלים וואט אוור באיזור חדרה-נתניה שיש להן מכונת CNC אשר מסוגלת לעבד עץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by SkiOrDie,

שלום לכולם! אני מחפש המלצה ל-2 ספרים: 1. ספר ללימוד Windows XP. (לא משהו יותר מידי מסובך, מדובר בגבר בן 70+ שכבר 15 שנה לא נגע במחשב.) 2. ספר ללימוד עבודה עם התוכנה Word. (ברשותי OfficeXP, למקרה שזה משנה.) אני מקווה שזה הפורום המתאים לנושא זה. בתודה מראש, עמית.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by massinvallus,

http://www.glob-net.com ממש זולים על פי מה שראיתי, אבל המבחר שלהם די סביר. מישהו קנה מהם? בדק איך השירות?

14. Started by masterb,

The Famous Fat Boy http://www.nei.ch/gallery/famousfatboy?page=1 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by The Ball,

אני יודע שדיברו על הנושא הזה בעבר, אבל חיפשתי ולא ממש מצאתי נושאים שקשורים. חבר שלי רוצה לקנות מחשב רגיל (בלי שום דבר מוזר או מיוחד P:) שישמש אותו בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט. הסתכלתי בכמה אתרים אבל לא היה להם את החלקים שהוא רוצה, כמו למשל לוגי'ק פיסי ופנדה. גם ניסינו להתקשר לחנות אבל כמו שאמרתי, באתר לא היה כתוב שיש, וגם בחנות. על איזה חנויות עם שירות טוב כמובן אתם מומלצים? וכמובן שלא יהיו יקרים... תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by Mr.Pepo,

היום הוא חוגג יום הולדת 18 ומגיע לו מזל טוב :-* שתצליח בכל מה שאתה רוצה לעשות ותביא להורים שלך רק נחת וכל שאר הבבלט הזה אוהבים אותך

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by IB,

קיבלתי הצעה די טובה למחשב מאיבורי. בחודשים האחרונים מסתובות שמועות בפורומים שהם עומדים על סף פשיטת רגל, כך שאני די חוששת מלקנות אצלם. מישהו יודע מה קורה אתם? אשמח לקבל גם חוות דעת כלליות על איבורי, או המלצות אחרות

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני רוצה לצפות בקליפ קטן שהקלטתי בנוקיה אשר העברתי אותו למחשב. השאלה שלי היא, עם איזה תוכנה אני יכול לצפות בו במחשב. שוב, לצפות בקליפ שהוקלט ע"י הסלולרי (נוקיה מסוגו), במחשב. ניסתי את המדייה פלייר, ועוד כמה תוכנות מדיה ולא צלח לי. איזה תוכנה כן תומכת בקובץ? והאם יש אפשרות להמיר את הקליפ ל-MPG או AVI? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by massinvallus,

מכשיר מדהים, קניתי בתאילנד ב1800 ש"ח. בארץ עולה 104*36=3744 ש"ח. http://www.nokia.com/nokia/0,4879,33210,00.html

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן האם אני יכול לקנות את HL2 בSTEAM בעזרת ויזה של לאומי צעיר? כתוב על הכרטיס VALID ONLY IN ISRAEL אבל שמעתי שאפשר להשתמש בזה גם בSTEAM מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  21. DF=dark funeral מי שמכיר יודע על מה אני מדבר.

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  22. שלום לכולם! אני לא מכיר אף אחד פה... קודם כל אני הייתי משתמש גבוה באתר pcA : לחץ כאן אבל בחרתי לעזוב אותם כי הם באמת מגעילים מאוד כמו bartzy שהיה מניאק לאורך כל הדרך , הנה דיון לדוגמא: http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=4305 תסתכלו על הדפים האחרונים שם.. טוב אז יש לי ידע מורחב בחומרה ואני מקווה להשתלב פה יפה! אגב מי עוד כבר לא מחבב את האתר הזה?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הכוונה, קובץ pdf בעיברית או וורד עם מבנה עצמות של האדם!??? :s05:

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by Shadowman,

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  25. אני צריך להגיש מעבדה אחת בפיסיקה, בספר שקוראים לו פיסיקה- לקט ניסויים, ועכשיו התחלתי לעבד את הנתונים אבל הנתונים יצאו לי משוגעים בטירוף :s05:.. אני צריך להגיש את זה מחר ואם אני לא אז המורה שלי יהרוג אותי... הניסוי הוא ניסוי 2 בספר עם העגלה, וזה יהיה טוב אם מישהו ישלח לי את הקובץ עם הטבלאות וכל זה אם הוא יכול.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.