עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, תראו האמת שאין לי כוונה יומרנית לנצל פה מישהו אבל אני סטודנט לתוכנה ושכן שלי מחר נבחן בבגרות בקיצור הוא רוצה מאוד את העזרה שלי ואין לי ממש חומר על הנשאים והבקשה שלי האם יש אתר שנותן ומנחה לשאלות ופתרונות אשר יהיו במבחן (אני יודע שגוגל מוצף) ואני מחפש כבר שעה משהו רציני ההתמקדות שלי היא בסטטיסטיקה והסתברות אשמח מאוד על כל עזרה שתבוא - תעזרו לי לעזור לשכן שלי ...

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  2. אני יודע שלא מזמן נפתח פה דיון כזה. מהדיון לא קיבלתי את התשובה הדרושה לי. ולכן אני פותח אחד חדש. השאלה היא האם כדי ללמוד תיאוריה לפני נהיגה או ללמוד תיאוריה יחד אם הנהיגה? כמה עולה תאוריה ואיך לומדים אליה? כמה שיעורים צריך בשביל ידיני? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  3. שמעו... אני גר ברמלה...צריך להגיע לבית הספר אורט סינגאלובסקי שנימצא בדרך הטייסים בתל אביב (ליד יד אליהו) מהי הדרך הכי זולה להגיע לשם? מישהו לומד בבית הספר הזה פה?...כי יש לי כמה שאלות בשבילו תנו את כל הדרכים (כרטיס חופשי חודשי....עד איפה אני מגיע...מה אני לוקח...איזה קו, חברה...) תודה

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by surfface,

http://www.g4tv.com/flashpop.aspx?video_key=8874

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  5. ואם כן כמה הוא עולה בערך?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by SixKiller,

טוב בעקבות הת'ראד הקודם... הגעתי להחלטה שאני רוצה לקנות דרמל... אני רוצה הצעות על מכשירים והמלצות בבקשה... מאתרים מחו"ל.. או מהארץ... דברים מומלצים בקיצור.... תודה

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  7. שלום, ראיתי בחדשות שיש טיסות זולות לתאילנד שנותנות אותן חברת התעופה התאילנדית אייר-טאי מדובר על טיסות ב150 דולר בערך ו2 לילות במלון והטיסה היא הלוך ושוב... הראו את זה בחדשות יענו בגלל הטסונאמי אז אין הרבה מטיילים והתיירות לא משהו אז הם רוצים להחזיר את התיירים! אבל לא מצאתי בשום מקום באינטנרט כרטיסית זולים כאלו!!!! מישהו ראה את זה בחדשות ויכול לעזור לי למצוא?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  8. האם זה אומר משהו על החנות? קצת מדאיג כי יש לי חומרה אצלם??? אולי אסור להזכיר שמות, אבל תחשבו על הפרסומת ל The Marker...

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by The_overclocker,

בגלל המחירים המטורפים בארץ אני מניח שכן . אבל הייתי רוצה להיות בטוח, הרי זה נחשב כרכיב של מחשב וזה לא כמו רמקולים שאפשר להשתמש בהם "בדרך האחרת"... 10x.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by idofr,

הייי אני טס עוד מעט לגרמניה ואני רוצה לקנות את הנוקיה N91 ולפי מה שאני יודע הוא עוד לא כ"כ יצא אבל ראיתי בכול מיני מקומות כול מיני שטויות שבילבלו אולתי הקיצר מישו יכול בבקשה להגיד לי אם מוכרים אותו בגרמניה ואם כן אז בכמה? בתודה עידו

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by american,

http://stage.co.il/Stories/433590#top יצירה שמצאתי ב-stage, משהו מפרק...

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  12. Started by mostwanted,

הורדתי את התוכנה והבנתי שאי אפשר לחפש בה אז רציתי לשאול אם למישהו יש המלצות על אתרים טובים שנותנים קבצי טורנט להורדה?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by Jack_g,

אם מישהו כבר שם לב לזה וכתב בפורומים על זה אז סורי. הרצתי לפני יומיים חיפוש למילה FAILURE ונחשו מה האתר מספר 1 ברשימה איך לא "Biography of President George W. Bush" הייתי בשוק שזה קרה לא שאני לא מסכים עם גוגל אבל זה פשוט הדהים אותי. מה אתם אומרים?

14. Started by Peri228,

אבא שלי נמצא כרגע בהונג קונג , וזו אחלה הזדמנות להחליף את הפלאפון .. התקציב שלי הוא כ 300$ , ואין לי אף דרישה מיוחדת .. למישהו יש המלצה ? :ס

15. Started by -ox-,

נשמע דבר פשוט ? לא כל כך , רציתי לדעת אם יש עוד אנשים במצב שלי, לא שהוא קריטי במיוחד אבל עדיין מציק. מאז שהתגייסתי לפני שנתיים וחודשיים רמת הפעילות הגופנית שלי ירדה ל 0 (חוץ מחודש וחצי טירונות) . בגלל שהשירות שלי הוא בתפקיד ניהולי אני קם בשעה יחסית מוקדמת וחוזר כל יום בשעה מסויימת אפשר לומר עייף מאוד - וככה אחרי תקופה של שגרה רצינית פלוס בלוי כמה שעות טובות על המחשב ביום וחיבה עזה לאוכל מהיר, המשקל עולה והכושר הגופני יורד בצורה מדהימה. התגייסתי 65 ק"ג ועכשיו אני 75~77 ק"ג על 1.72 מטר והופה התחילה לצוץ לה כרס קטנה אך מעצבנת בטירוף . עכשיו הרבה פעמים ניסיתי לעשות הליכה/ריצה בערב אבל להתמיד זה קשה בגלל כל מה שהזכרתי למעלה.. יש מישהו שיכול לתת עצות או טיפים? או שהיה במצב …

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  16. חבר שלי רוצה לברר תוצאות. אפשר לינק?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by K0sTa,

תגידו מי שר ת'שיר הזה שיש בו ת'מילים האלה?! A little piece of heaven..ta na..ta na.. ואיך קוראים לשיר? תודה

18. http://mygoldstar.ios.st/Front/Pages/pages.asp?id=123115 http://mygoldstar.ios.st/Front/Pages/pages.asp?id=123115 תהנוו

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. Started by MasteRoi,

ביחיאת אנשים תגידו לי אם יש סיכוי בכלל חח

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by OR007,

ביום שלישי (ה-19.4.2005) התפרסמה כתבה בעיתון ידיעות אחרונות במוסף הראשי על גיבוש חובלים, אודה מאוד למי שימצא את אותה כתבה ויעלה אותה לכאן ! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  21. Started by Guy King,

אני באתי עם מגן 70, בקושי למדתי (ניסתי, אבל הספר כ"כ משעמם שזה קשה להתרכז יותר מ-10 דקות) , הייתי עייף..ככה שבערך קיבלתי 90 :bigglasses: באמת נראה שמשרד החינוך אחרי ה-66 ממוצע של שנה שעברה (אם אני לא טועה) רצה להעלות את הציון הכללי, כך שעכשיו הממוצע בטח יהיה 80. ד"א, שאלה ראשונה - סעיף ראשון - התלבטתי בין "חופש העיסוק" לבין "הזכות לקניין" ובסוף רשמתי "הזכות לקניין". רק בזה אני לא בטוח. זה נכון?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by UltraWaveMUSA,

איפה אני מוצא דילים לבתי מלון באילת? הכוונה רק חמישה כוכבים [קלאב הוטל וכאלה] ואיפה אני מוצא גם טיסות זולות לאילת? תודה מראש וחופשה נעימה. נ.ב. באיזה תאריך יש את העיר האדומה השנה?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  23. שלום,אני מתכנן לקנות הרבה משחקים ומכשירים דיגיטליים בקרוב ורציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות.. יש טיסה לאירופה שלא נראלי כל כך משתלמת, בדיוטי פרי המחירים יקרים אבל באילת המחירים זולים לא? מישהו פה היה באילת או גר באילת ובדק מחירים זולים של משחקים? אשמח לתשובות תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  24. שלום לפעמים עודף ידע מקשה על קבלת ההחלטות אני עומד לרכוש מחשב חדש מגלישה באינטרנט אני לומד שיש לקוחות רבים שאינם מרוצים מיחס ואיכות המוצרים בכל מיני חנויות. רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות מחשב בביטחה ממקום אמין באיזור ראשון ת"א רמת גן. תודה

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.