עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בהנחה וכל החנויות נותנות אחריות זהה על המוצרים. מה עדיף, קניית כל רכיב מחנות נפרדת יכולה להוריד עלויות ב 10% בערך, אבל קנייה מרוכזת במקום אחד יכולה להיות יותר נוחה, השאלה זה האם זה גם יקל לי את החיים במידה ומשהו ישתבש ? אני שואל בפורום הזה כי זה נראה לי המקום הכי מתאים.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

לפני כמה שנים נרשמתי לפייל פאל ואני לא זוכר את החשבון שלי. אם אני עושה חשבון חדש עם אותם פרטים זה יהיה בסדר? המ.. משהו יודע אם אני יכול לפתוח חשבון באיביי ולמכור או לקנות דברים והכול דרך פייל פאל?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  3. שלום. יום רביעי לפנות בוקר אני טס ואני אהיה בדיוטי פרי פה בישראל. עכשיו בדיוטי פרי לפי מה שאני יודע די זול מכשירים וזה. מה כדאי לקנות? שנה שעברה קניתי בדיוטי פרי בהולנג אייפוד מיני. יש לי את סוני אריקסון W800 גם. אני רוצה משהו שיהיה סביר והגיוני שכדאי ומשתלם לקנות כי אחרי הכל ההורים משלמים ולא בא לי שזה יהיה יקר, אבל זה פעם השנה אז למה לא אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על מכונת גילוח, אבל בא לי משהו שקשור למחשב אולי או סתם איזה גאד'ט תותח שגם אבא שלי יתלהב ממנו. תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. שלום אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשלוח ה.פ. למשתמשים אחרים אני לא יודע למה מנהלים מישהו יכול לעזור לי .... ובדקתי תעניין בשביל הידע זה לא רק למשתמש אחד ! :-\ מוזר אה ??!!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. הדלפות חדשות חושפות פרטים ראשונים על השבב של פלייסטיישן 6 ורומזות על חלון השקה אפשרילכתבה

6. Started by ultras5,

אם למישו יש עוד דברים בסגנון שיביא

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. לאדע אם אני קונה בקרוב אבל סתם אני מתעניין בנושא הזה.. מישהו מנוסה בזה? מכיר כל מיני מכשירים שכדאי? מה אתם אומרים על הPOD ובכללי כל מיני דברים של line 6 ?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. אני מחפש דרך להכניס לאתר מפת הגעה לסניפים. ניסיתי עם גוגל מפות ויש שם בעיה עם עברית, אחרי שאני מעתיק את הקוד הוא ש רק את המסגרת ולא את המפה עצמה. אתם מכירים משהו ? עם מה אתם משתמשים? אשמח לעזרתכם תודה מראש

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by mj23,

היי אני משתחרר עוד שבוע ורציתי לעבוד בעבודה מעודפת איך אני מוצא עבודה ואיך זה עובד בכללי?!!? דרך הצבא?! או דרך לשכת עבודה?!

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  10. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי למצוא ממש חומר מתאים אני מתכוון על התביעות של חברות זכויות יוצרים וכו' (דרך אגב, הקבצים הדפוקים בקאזהה זה הם עשו?)

11. Started by Dvich,

http://www.ebaumsworld.com/videos/horsefarts.html

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. Started by מוקיון1,

שאלה מנוע גוגל נדבק בוירוס ? כל שם שמחפשים בגוגל ולא משנה איזה באנגלית ובעברית יש הודעה בגוגל "אתר זה עלול להזיק למחשב שלך." מה זה אמור להביע

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by VBMaster,

הכי הרבה יוזרים בקאזה שראיתי איי פעם... 8) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by נתנאל י. שרדון,

שלום מישהו קנה לי מלחם באמזון מחברת xtronic הבעיה שהוא עובד על 110 וולט 60Hz ניסיתי עם שנאי עם אמפר חזק וזה לא עבד פניתי לחברה והם הסבירו שזה לא עובד עם שנאי ושזה היה כתוב באמזון ... השאלה שלי האם יש דרך להחליף משהו בפנים המכשיר (אולי שנאי פנימי ) בשביל להתאים אותו לשקעים שלנו. או לחילופין להתאים לו משהוא מבחוץ שזה כן יעבוד...

15. Started by MasteRoi,

ביחיאת אנשים תגידו לי אם יש סיכוי בכלל חח

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by gbox,

בס"ד לא משנה שבת שלום

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  17. זה שיר קצר ולכן אני רוצה את המלא, מה שמו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by BeNzZy-BoY,

היה די מזמן סיפור על נערה לא זוכר מאיפה שצלמים של נשיונל ג'יאגרפיק חיפשו בכל רכבי בעולם בגלל העיניים המדהימות שיש לה ראיתי את התמונה של הילד הזאת לפני מספר חודשים ואני מחפש אותה כבר די הרבה זמן ולא מוצא.. זו תמונה רק של הפרצוף שלה ומובלטות שם העיניים הירוקות שלה ויש לה נדמה לי כזו דמעה בעין.. אןם מישו יודע למה אני מתכוון שיתן לי בבקשה קישור לתמונה או משהו.. אגב תמונה מדהימה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by Koss,

אהלן, אני צריך להעביר הרצאה של שעה על תקפיד התקשורת בעימות הצבאי, וחשבתי על להראות 2 סרטונים שמציגים את הצבא, אחד באור שלישי ואחד בחיובי, ניסיתי לחפש משהו ביוטיוב אבל לא מצאתי משהו מעניין. מישהו מכיר אולי איזה סרטון ? ובכלל אם למישהו יש רעיונות אז שתפו. תודה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by eliil1,

אורנג' פשוט גנבים, אני סגרתי קו , וכשסגרתי שאלתי כמה בינתיים יש לי ,אמרו לי 16 ש"ח. עכשיו אני נכנס לחשבונית באינטרנט הוא מראה לי 493 ש"ח =SSS וכותב שדיברתי 45 דקות ליעדים בחו"ל .איך??!?!?! התקשרתי אליהם, הם אמרו שהם לא יכולים לראות, ואני צריך להתקשר אליהם ב9/8 . מה זה השטויות האלה?? עכשיו גם בסלקום היו לי סיפורים דומים...חשבתי שבאורנג' זה יהיה שונה.... קיצר לא יודע, צריך לנתק את הפלאפון וזהו... איך החברה "פלאפון" ?? למישהו יש ניסיון איתה?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by RGod,

שלום לפני איזה חודש ניפצו לי את חלון צד באוטו האוטו לא בשימוש אז עומד בחניה בשכונה מסויימת קיבלתי דוח שניקרא דוח בדיקת רכב \חפץ חשוד. רשום שם איזה חלון נשבר העם נלקח איזה משהו מהאוטו (כנראה ע"י המשטרה כי הם רשמו את הדוח)לא נלקח כלום כן אבל איך הם יכולים לדעת למשל עם גנב שבר את החלון עם נלקח משהו עם הם לא שאלו אפילו אותי ? בשכונה היו כמה פריצות לחלונות באותו סגנון . מה אומר הדוח הזה ואיך להתיחס אליו? תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  22. Started by UltraWaveMUSA,

סליחה... לא הייתי הכי מודע למה שאני עושה חחחח

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by roniok,

שלום אני רוצה לבנות לוח ארקייד. רציתי לדעת מהן המידות לחורים לג'ויסטיקים ולכפתורים נ.ב רציתי לדעת מה ההבדל בין ה j-stik לבין ה t-stik לבין הt-stik plus של ultimarc ?? ומה המושג spring pressure אומר?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  24. אני מנסה להבין איך מוצר שעולה בחו"ל (64 דולר: http://www.amazon.com/Logitech-Z-2300-THX-Certified-200-Watt-Speaker/dp/B0002SQ2P2/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1214924851&sr=8-1), עולה בארץ, בחנות הכי זולה 1,031 (http://zap.co.il/model.asp?model_id=132218) ש"ח. עד כמה שידוע לי 64 דולר יוצאים בערך 240 ש"ח, איך המחיר בארץ יקר ביותר מפי 4?? זה לא קצת מוגזם??

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  25. Started by stone cold,

ניסיתי לעלות כל מיני בולשיט שהכנתי וזה פשוט לא ניפתח ורק שהרצתי במצב אקספלורר זה נפתח ממש מוזר לא היה לי אף פעם בעיה כזאת באתר בפירפוקס מה אתם אומרים בעיה בשרת של יוטיוב או עדכון גרוע של פירפוקס (אני מאפשר עדכון אוטומטי )

• 0 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים