כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
1) אני מוציא רישיון על אופנוע (אם זה משנה), האם אני צריך ללמוד את כל הספר או רק חלק ממנו? 2) על איזה נקודות אני צריך לשים לב? (למשל: חבר שלי אמר שצריך לדעת שלטים וגם לדעת באיזה מספרים הם נמצאים...) 3) האם צריך לקבוע תור מראש לבוחן?
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והבנתי שאי אפשר לחפש בה אז רציתי לשאול אם למישהו יש המלצות על אתרים טובים שנותנים קבצי טורנט להורדה?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
סתם משהו שמעניין אותי... לפעמים אני ממש שומע אפקטים שלא היו מביישים סצנות מפארק-היורה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
-
כמו רבים אחרים החלטתי שאני רוצה לתרום קצת מהמחשב שלי כדי לעזור לאחרים ולקבל הרגשה טובה בלב, יש לי כמה שאלות: התוכנה משתמשת בהרבה רוחב פס? כי ה1.5MBIT פה בקושי מספיק לי להורדת סרטים בFHD. היא משתמשת בהרבה כוח עיבוד יחסית (גם של הכ. מסך וראם.. בקיצור הכל)? כי בד"כ כשאני הולך לישון המחשב מקודד סרטים עם כתוביות. מה לגבי שימוש בהארד דיסק, הכל קבצים זמניים? אם לא הבנתם על מה אני מדבר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307044.0 אם היא משתמש בהרבה רוחב פס וכוח עיבוד אני אוכל לתת לה לעבוד ל3-4 שעות ביום מקסימום, מה אתם אומרים, כדאי? דרך אגב, אם צריך זה המפרט שלי E6550 @2.3GHZ 4MB CHACE 2X1 667MHZ DDR2 Samsung 1GB Gigabyte gap35ds3l gainward 9600GT WD 320GB (אם זה משנה)…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כבר בזמן האחרון כל הגלישה הזאת באתר יאוש גדול לא בא לך להכנס לאתר עד שניפתח כל דף ועמוד הרבה זמן ,כבר העלנו את הנושא הזה כמה פעמים מה קורה כאן, מה זה אף אחד מהאתר לא יכול לסדר את זה מה יש כאן מיגבלה כל האתרים עובדים טוב אפילו שהם עמוסים מאוד רק פה זה מעפן ואיטי למי צריך להגיד מאנשי הצוות מה הם עושים בעיניין הזה ,10 פעמים כתבתי לצוות האתר אף אחד לא ענה פעם אחת אפילו לאט לאט אני ניכנס פחות לאתר מרב הזחילה שבו כמו לפני 10 שנים מי שאחראי על הפורום הזה שיעביר את זה לאחראי האתר
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מתי יתחיל טקס האוסקר יש לי YES מתי יתחיל בבקשה תגידו כי באתר של YES כתוב http://yes6.tapuz.co.il/ http://hot.msn.co.il/ ובאתר של ה HOT כתוב זמן אחר איך זה ?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הביצועים החד-ליבתיים מתקרבים לאינטל Core Ultra 9 ועוקפים את AMD - רמז לפוטנציאל האדיר של גרסאות ה-Pro וה-Max העתידיותלכתבה
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את מהדורת הזהבשל הארי פוטר - ספרים 1-4 בכריכה קשה, מהדורת הזהב, ממוספרים מאותה סדרה (בעברית). לפי מה שהבנתי, הערך שלהם כיום הוא לא כמו הספרים הרגילים (אי אפשר להשיג אותם בשם חנות, הכל נמכר). מישהו יודע מה הערך שלהם פחות אויותר היום, והאם הערך הזה צפוי לעלות בעתיד (אפילחו בטווח הרחוק)בקיצור, מה עדיף - למכור או לשמור ?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר דקות מכרתי את הPS2 הדק שלי + שני שלטים + 10-15 משחקים צרובים ב1200 ש"ח (לא כולל כרטיס זיכרון) מה דעתכם על כך? אני מרגיש שיצאתי טיפה פראייר אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם החמצתי ב100 ש"ח או כבר הרבה יותר :-\ תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב בעקבות הת'ראד הקודם... הגעתי להחלטה שאני רוצה לקנות דרמל... אני רוצה הצעות על מכשירים והמלצות בבקשה... מאתרים מחו"ל.. או מהארץ... דברים מומלצים בקיצור.... תודה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, יש איזה כתובת שמסרבת להימחק. יש אפשרות להוריד מרשימת התפוצה באופן ידני דרך האימייל של גוגל?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://stage.co.il/Stories/433590#top יצירה שמצאתי ב-stage, משהו מפרק...
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אולי משהו כמו בסרט יורוטריפ שהוא אומר "יש לך מייל בן ז**ה"
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני יודע שיש מיסוי של 89% לרכב פרטי + 7% לרכבים ממדיניות שאין לישראל קשרי מסחר איתם. השאלה שלי היא האם יש קשר למשקל הרכב ולמיסוי? נגיד רכב ששוקל מתחת לטון ורכב ששוקל מעל 2 טון או 4 יקבלו מיסוי שונה? לא מצאתי שום דבר על מיסוי רכב באגף המכס והמחשבון שלהם. http://62.219.95.10/Y_ISHI/C_SEIF_Page.asp#%EE
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
יש לנו בעיה בתריס בבית... תריס גדול עם מנוע וכו'. רציתי לדעת אם משהו פה מבין בדברים האלה כי הוא עושה לנו בעיות קצת... סידרנו את רובן הבעיה עכשיו שהוא לא מעלה את התריס עד הסוף ומפסיק מתישהו ללא סיבה נראית לעין. אם יש פה משהו שמבין אני אתן פרטים מלאים כמובן, פשוט זה קצת ארוך ואני רוצה לשים גם תמונות תודה מראש!!! יניב
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה חבר שלי שהידע שלו במחשבים שואף לאפס בערך קנה מחשב (לא מחנות קבר מאותה חנות בה אני קניתי אבל לא משנה). לפני כמה ימים הוא אמר לי שהוא לא יכול לשמוע אז היום באתי לסדר (ac 97). גיליתי שמשום מה נמחקו הדריברים של הכרטיס קול אז שאלתי אותו איזה לוח אם יש לו, הוא כמובן לא ידע, אז ביקשתי ממנו את הקופסא שהוא קיבל ביחד עם המחשב. אז הוא מוציא לי קופסא קטנה שרשום עליה שאטל. לי היה ברור שאין שום קשר בין הקופסא ללוח אם עצמו כי היה לו מארז מידי טאוור ג'נרי. חיפשתי בקופסא ולא מצאתי שום דרייבר ללוח אם חוץ מדיסק של לוח אם של שאטל, אז החלטתי לפתוח את המארז ומה גיליתי שם? לוח אם שאטל קטנטן (יחסית למארז הגדול יחסית) עם שני חריצי pci מסכנים. מה שאני יכול להגיד זה ש100 אחוז הוא …
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שמעו... אני גר ברמלה...צריך להגיע לבית הספר אורט סינגאלובסקי שנימצא בדרך הטייסים בתל אביב (ליד יד אליהו) מהי הדרך הכי זולה להגיע לשם? מישהו לומד בבית הספר הזה פה?...כי יש לי כמה שאלות בשבילו תנו את כל הדרכים (כרטיס חופשי חודשי....עד איפה אני מגיע...מה אני לוקח...איזה קו, חברה...) תודה
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
למישהו יש רעיון כלשהו למה חברת HP מוכרת מדפסות אשר אמורות להתחבר למחשב דרך חבויר USB ללא הכבל שאמור לחבר את המדפסת ... באמת שלא הבנתי למה זה ?? סתם לטרטר את הלקוח?? יש מצב שיום אחד נקנה מדפסת נפתח את הקופסא ונגלה שאין מדפסת?? או שפשוט יש להם דרך יותר טובה מכבל USB על מנת לחבר למחשב מדפסת USB??
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אבא של חבר שלי ביקש ממני לעזור לו עם מכשיר Psion 3a. מדובר במעין organizer-מילון ישן מאוד (מ-1993!), אבל גם משוכלל מאוד. למכשיר 2mb של RAM והוא כולל מספר יישומים כמו מעבד תמלילים, יומן וכו'. יש לו אפשרות חיבור למחשב להעברת וגיבוי הנתונים. הבעיה היא שיום בהיר אחד, נעלמה התצוגה. פותחים את המכשיר ומדליקים אותו, אבל לא רואים כלום. צלילים הוא עדיין עושה כך שהוא עוד עובד (וכנראה גם מכיל את הנתונים שהיו עליו). הנתונים האלה חשובים לו מאוד. פנייתי היא קודם למי שיש לו מכשיר כזה וכבל חיבור למחשב - אם יש מישהו כזה והוא מוכן לעזור במשימה של העברת הנתונים למחשב, זה יהיה מצויין. אם לא, האם אתם מכירים מעבדות אלקטרוניקה טובות ואמינות שאפשר למסור להן את המכשיר ע"מ שיחליפו לו את התצוגה? למכ…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הפרסומת שבה ההורים לבד בבית, האב עם השפם, הילדים נכנסים והאם מורידה לבעלה את השפם המודבק.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מי מכיר חנות מחשבים בשם גמא בתל אביב אפשר לסמוך עליה או היא כמו כולם
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לא רק שסניף הדואר אצלי קיצץ מאוד בשעות, לזוועתי גיליתי ש10 דקות לפני הסגירה (המוקדמת גם ככה, שלהם) הם נעלו את הדלת אפילו שראיתי את הקופאית בפנים! איזה שירות נוראי
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-