עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, האם מישהו יוכל להעלות הסבר מסודר לפתרון שאלות בסדרות חשבוניות ,אשר בסעיפיהן נכללות שאלות כגון " מצא כמה מספרים חיוביים בסדרה", "מצא מה המספר השלילי הגדול ביותר", ובמיוחד שאלות שבהן נתונות שתי סדרות וצריך למצוא כמה שליליים\חיוביים משותפים יש, ומה המספר הגדול ביותר מהתחום? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  2. 1000$ הדגם הכי יקר. מישהו בא לו לעשות סאם סריוס דאמג'? ;D

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by Moty_p,

הוציאו את הישראלים חארות במשט והפחו אותם לחיילים של צבא ההגנה למיקימאוס המדינה לא יכולה לטבוע על זה?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. Started by ccc,

מה קורה? בקיצור, נשרף לי הלוח, שלחתי לאחריות בדואר רשום לפני שבועיים, אני רואה שזה לא מגיע ובאינטרנט במעקב חבילות רשום שזה רק נמסר פה לשליחה.. (כמו ביום הראשון שאתה שולח) וזה לא השתנה אמרו לי למלא טופס חקירה וכל השטויות האלה מישהו יודע כמה זמן זה לוקח העניין של החקירה? בוא נגיד שמחר אני הולך למלות טופס כזה, לשלוח אותו לדוורית פה בעיר מה היא עושה עם זה? יתנו לי פיצויים? הכי חשוב, כמה זמן כל העסק לוקח.. מי שמבין תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by deso,

רציתי לדעת אם יש כזה דבר וירוס כיום שעדיין אין נגדו שום דבר והוא מביס גם את הפיירוול.. יש את הוירוס החדש של התמונות.. תודה

• 11 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by shugi,

יש לי בעיה במחשב, היא מפורטת כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373901.0 בכל מקרה, אני לא רוצה להתעסק יותר מדי בדברים שאני לא מבין. אני צריך המלצה על מעבדה טובה, זולה ושיודעים מה עושים שם. מעבדה שיתקנו ויבדקו את המחשב מהר, ושלא יהרסו אותו יותר. אודה לכם אם מישהו ימליץ לי על מעבדה באזור המרכז. עדיפות למעבדה בכפר סבא/רעננה ובסביבתן.[br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 17:20:26 אף אחד לא יכול להמליץ לי על מעבדה?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. Started by Component,

שלום, יש לי קטע וידאו קצר (2 דקות) שצרוב על DVD ואני רוצה להמיר אותו לגודל ופורמט שיתאימו לאימייל. ניסיתי לעבוד לפי מדריך אבל טבעתי בים של תוכנות והגדרות. היות ומדובר במשהו קטן, חד פעמי ודחוף, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עוד הלילה. אני לא רוצה הסברים או משהו כזה, רק לשלוח למישהו פה את הקובץ ב-mpeg2 ולקבל בחזרה קובץ קטן ב-Xvid. יש לי שליחה מהירה, אז לא תהיה בעיה. אודה מאוד אם תוכלו לעזור, עדי.

8. Started by bigblue,

שלום לכולם, מישהו יודע אם החנות עדיין עובדת :s05: http://www.pccool.co.il/html/index.asp האתר שלהם עדיין פעיל, אבל העיצוב לא השתנה מפעם אחרונה שהייתי שם (מלפני שנה...)

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  9. גיליתי שאני אוהב בול את הסגנון של hypersonic מישהו מכיר עוד אומנים דומים??

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  10. כל החלקים בני שנה וחצי עם אחריות מ-IQPC. ימכרו באריזה המקורית. מעבד: Intel E2160 + קירור מאד איכותי של Zalman לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3P - מאד איכותי, יסופק עם כל הכבלים + אריזה מקורית זיכרון: G.SKILL 2GB 800MHZ, תיזמונים 4.4.3.5 (גרסה נדירה) + אריזה מקורית כמובן יש גם אחריות. כמה אפשר לבקש?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by tronado,

למישהו יש המלצות? תודה מראש :-*

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by MOFRA,

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  13. שלום. יום רביעי לפנות בוקר אני טס ואני אהיה בדיוטי פרי פה בישראל. עכשיו בדיוטי פרי לפי מה שאני יודע די זול מכשירים וזה. מה כדאי לקנות? שנה שעברה קניתי בדיוטי פרי בהולנג אייפוד מיני. יש לי את סוני אריקסון W800 גם. אני רוצה משהו שיהיה סביר והגיוני שכדאי ומשתלם לקנות כי אחרי הכל ההורים משלמים ולא בא לי שזה יהיה יקר, אבל זה פעם השנה אז למה לא אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על מכונת גילוח, אבל בא לי משהו שקשור למחשב אולי או סתם איזה גאד'ט תותח שגם אבא שלי יתלהב ממנו. תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. מרוב נוסחאות ודוגמאות יש לי כאן חתיכת בלבול. נגיד ויש לי אינטגרל מסוים , H=0.25 . לכמה צעדים(חלקים) אני מחלק אותו לפי הנוסחה בשיטת סימספון , לכמה בשיטת הטרפזים ולכמה בשיטת המלבנים ? אני חשבתי שN=4 בכולם ובכולם אני מחלק ב4, אבל לפי מה שאני רואה , בנוסחה של סימפסון, יוצא שאני מחלק ל9 חלקים. אפשר הסבר קצר ומתומצת ממי שמכיר ויודע? תודה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  15. Started by deluxe,

מה קרה לחידון של הזון השבוע? הוא יחזור?

16. Started by dr70,

המעוניינים ירשמו פה את כתובת המייל ואני אשלח להם. יום טוב

17. אחרי שסגרו את MEGA UPLOADכל אתר שניסיתי מאד מאד איטי. תודה !

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  18. Started by DM.TLO,

אני יודע שאת בקשה דיי מוזרה אבל בכל זאת זה דיי חשוב לי...

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by Tapeworm,

עפ"י מחקר פיני שנערך לאחרונה, רקמות המוח לא מתחממות מהקרינה ברמה שאמורה להדאיג אותנו. http://www.theinquirer.net/?article=21398

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by SD Project,

אז ככה , זה יהיה קצת בעיה כי גם את המילים אני לא כל כך זוכר... אני אנסה להסביר לכם...זמרת שרה אותו... יש סיכוי שהמילים הם : Be your head או Be your hand אני לא כל כך זוכר... כמו שאמרתי הוא ממש יישן... בבקשה תנסו לרענן את זכרונכם אין בנאדם שלא מכיר את השיר הזה... תודה רבה לכולכם אנשים, ניאו

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by loadstone007,

מישהו יכול להמליץ על חנות מוכרת ואמינה שכדאי לקנות מהם מחשב חדש? עם אחריות, עם טכנאים טובים וכו'? באג הם טובים אבל יקרים...

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  22. Started by unknown man,

חעחע http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1267&catcode=260 תראו למטה משהו קטן (או כמה דברים קטנים) :lol: :lol: מקווה שזה לא נוגד חוקים oO

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  23. בחופש אני רוצה לעבוד בלפרמט מחשבים\לתת שיעורים פרטיים על כל מיני דברים כללים במחשבים\ עוד חארטות.... ניסיתי להכין שלט ויצא לי מזה גרוע... מישהו מוכן להכין לי שלט (בוורד) שיהיה רשום בו את כל זה ? בבקשה ! אני תולה את זה בלוח מודעות אז אם אפשר בבקשה שיהיה טיפה בולט, תודה רבה רבה למכין ! ;D

• 5 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים