עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by creative,

אני לא יודע אם זה המקום אבל בכל זאת הורדתי סרט THE ITALIAN JOB עכשיו הסרט מדובב לאיטלקית אבל אני רוצה לשמוע אותו באנגלית מאיפה אני יכול למצוא פסקול לסרט באנגלית????

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by R0ck,

עשרים ושישה טראקים איכותיים מתוך המשחק... מומלץ בחום!

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  3. בשבוע האחרון כל היום יש פה איזה צעיר שנוסע על טרקטורון בתוך שכונת מגורים שקטה וקטנה מדובר עם כביש מעגלי חד כיווני נכנס בצד אחד ואחרי דקה נסיעה אתה עברת את כל השכונה מהצד השני יש פה הרבה ילדים גם שהולכים בכביש המדובר כי מכוניות חונות בצדדים לכל האורך הבחור על הטרקטורון נוסע גם נגד הכיוון ודופק ספרינטים בכל הכוח הוא צעיר לא חובש קסדה אלא אם מחשיבים כיפה ענקית סטייל נחמן בתור קסדה צילמתי אותו עכשיו מהחלון של הבית עושה רעש נוסע מהר בזמן שאמא עם עגלה ושלושה ילדים הלכו בכביש חזיתית לו מה האפשרויות פעולה שאפשר לעשות פה כדי לנקנק את הבחור הזה בדוק זה לא חוקי לנסוע עם טרקטורון בתוך שכונה …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by avivlyaviv,

אני עובד בקיטנה וחופש ואני צריך להעביר שעתיים עם הילדים. אני צריך להכיסנ 5 פעולות ליום חמישי יום לי בניתיים 2 רעיונות 1.(פעולות להתחלה) כל אחד אומר תשם שלו שם של צבע באות הראשונה של השם ואז צריך לגעת במשהו בצבע הזה....) 2. משחק WHA (משהו שאני כמיר יש לכם עוד רעיונות? או רעיונות לשיפור לשמחק שחבתי עליו (מספר 1) הגילים עדין לא אמרו לי אבל זה בין "עולים לגן חובה" לכיתות ה' אפשר להתאים אתזה לפי גילים....

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by iem,

למישהו יש מושג על פעילות מסוקים באזור מערב ראשל"צ ? ב-3 ימים האחרונים עוברים עשרות מסוקים בזוגות נון סטופ וזה מטריף ומטריד, מה קרה שכ"כ הרבה מסוקים עולים לאוויר ודווקא בזמן האחרון הזה ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום! רציתי לשמוע עם נתקלתם בפעולות מענינות בבית-ספרכם, מצד מועצת התלמידים. אני מקווה, שהפעולות \ רעיונות לפעויליות שהייתם רוצים שיהיובבית ספרכם ישמשו לי כהשראה לפעולות נוספות. ד"א הייתי רוצה גם לדעת איפה (אם קרה מצב שכזה), הייתם צריכים את המועצה והיא לא היתה שם בשבילכם. תודה מראש למגיבים.

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  7. שלום, רציתי לקבל תשובה על שאלה מסויימת שחשבתי עלייה. נגיד אני רץ 2 ק"מ, מתי ההורדה מהמשקל תושפע פ-י-ז-י-ת כתוצאה מה-2 ק"מ הללו? נ.ב. אני יודע שאני לא ארגיש פיתאום רזה אבל מתי בתכלס הקלוריות נשרפות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. הקדמה: נא לא להסגיר את מקום מגוריכם!!! מישהו שם לב לאחרונה לפעילות ענפה של מטוסי קרב? כבר ספרתי עשרות של גיחות אימונים בדמות בומים על-קוליים... damn זה מתרחש כבר כמה ימים ברציפות! What the hell are they up to?

• 63 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. שלום לכולם, אני פעיל בפורום הרבה בשעות הבוקר - צהריים. ואני רואה פה כל כך הרבה פעילות בזמנים האלו. ואני שואל, מילא אני - 'עובד בבית'. אבל כולם לא נמצאים בבית-הספר, או עבודה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. עכשיו שהתחלתי לעשות את השיעורים, נזכרתי שאין לי מושג איך עושים את זה כבר (בעצם יש לי מושג, אבל אני צריך שמישהו ירענן לי את הדרך). אז... התרגיל: א. הישר y=3 חותך את הפרבולה y=19-x^2 בשתי נקודות. מצא את משוואות המשיקים לפרבולה בנקודות החיתוך עם הישר. ב. הראה ששני המשיקים נפגשים בנקודה (0;35) לגבי א', הבנתי שצריך להציב y=3 במשוואה של הפרבולה ואז יוצאות שתי נקודות. אבל אני לא זוכר איך מוצאים אח"כ שיפוע מהנקודות כדי שיהיה אפשר למצוא משוואת ישר (באמצעות m, x1;y1). זכור לי גם משהו לגבי לגזור, אבל אני לא זוכר מתי ואיפה צריך לגזור, אז אם מישהו יוכל להזכיר לי, אני אשמח תודה

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  11. היה מין סדרה של מבחנים למשל לעמוד על רגל אחת עם עיניים עצומות עם ידיים פשוטות לצדדים ולראות כמה זמן אפשר ועוד כמה מבחנים דומים. מישהו זוכר איזה מבדקים בדיוק היו ?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  12. משו כזה.. חפשתי במדריכים ואני לא מוצא.. יכול להיות שמחקו את זה? :\

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. פעמון הדלת החדש של Swann יודע לנהל שיחה טבעית עם מבקרים - גם כשאין אף אחד בביתלכתבה

14. מבוא: מסגרות למידה עמוקה הן כלים חיוניים לבנייה ופריסה של רשתות עצביות, המאפשרות למתרגלים להתמודד עם משימות מורכבות כמו זיהוי תמונה, עיבוד שפה טבעית ולמידת חיזוק. עם שפע של מסגרות למידה עמוקה זמינות, כל אחת מהן מציעה תכונות ויכולות ייחודיות, בחירת המסגרת הנכונה הופכת חיונית לפיתוח פתרונות למידה עמוקה יעילים וניתנים להרחבה. במאמר זה, נחקור את הנוף של מסגרות למידה עמוקה הנפוצות בבינה מלאכותית ונעמיק בנקודות החוזק והיישומים שלהן באמצעות דוגמאות קוד מעשיות. בין אם אתה חובב בינה מלאכותית החוקרת רשתות עצביות או מתרגל ותיק המבקש לייעל את מודל הלמידה העמוקה שלך, מאמר זה ידריך אותך בבחירת מסגרת הלמידה העמוקה המתאימה ביותר למטרות ולדרישות הבינה המלאכותית שלך. שְׁאֵלָה: חוק…

• 0 תגובות
    • 336 צפיות
  15. Started by drorhazan,

כותרת לא הכי ברורה במיוחד, אבל שיהיה. למה לעזאזל יש הפרש בין אורך סרטי DVD בארה"ב לבין אורך סרטי DVD בבריטניה (שמיובאים לארץ). למשל: מכושפת- 107 דקות באזור 1, 103 דקות באזור 2. רשימת שינדלר- 197 דק' באזור 1, 187 דק' באזור 2. יש עוד הרבה דוגמאות.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shlomishlomi,

הרופא הביא לי גלולות נגד פצעונים ומשחה עכשיו השאלה שלי הם לא מיבשים את הפנים? מישהו השתמש בהם? :s05: שמעתי זה לא טוב לפנים ומיבש אותם וגם לא טוב לגדילה?! ... ד"א קוראים לגלולות: מינוציקלין ולמשחה :נאו-מדרול בקיצור אני מפחד לקחת אותם מישהו השתמש בהם???

• 39 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by marking,

בגלל שרובכם בגיל הבוגרות (13-18) אז עשיתי סקר על הפצעי הבוגרות... פצעים, כמו שאתם יודעים, מעצבנים, באים משום מקום, הורסים את חיי האהבה שלכם (אם יש לכם... ) וגורמים לכם להישאר בבית מאשר להינות בקניונים ולצאת לבלות עם החבר'ה... אני לפני חודשיים נמאס מהסרט, הלכתי לרופא, נתן לי כדורים, ואחרי שבועיים כל מה שהיה עבר... סוף סוף התחלתי ללכת לים.. בלאגנים... שתפו אותי בסיפורים שלכם! נ.ב אם תרצו שאני אסיף/אשנה משהו בסקר, תגידו!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. "TSAR" זאת פצצת האטום החזקה בעולם. שעוצמת הפיצוץ שלה מישתווה ל57,000,000 פצצות דינמיט מפחיד לחשוב אפילו עם דבר כזה נופל קרוב לישראל. הפצצה לפי מה שהמדענים טוענים יותר חזקה פי 4,000 מי הפצצה שנפלה על "ירושימה" בקיצור אינה לכם 2 סירטונים שיתארו לכם איך זה ניראה 1 2 http://www.youtube.com/watch?v=FfoQsZa8F1c תהנו.

• 30 תגובות
    • 12.1k צפיות
  19. Started by New-Old User,

אני זוכר שפעם ניסיתי ולא הצלחתי אבל כל הזמן ראיתי ביוטיוב שאנשים כן הצליחו דווקא ראיתי כאלה שזרקו מנטוס ומהר סגרו,ניערו איזה דקה ואז פתחו עד ששומעים את התסס.. ואז זרקו או על הפקק או לרוחב והוא פשוט טס באוויר.. והיה גם כאלה שסתם ניערו קולה והיא עפה לאוויר בלי מנטוס.. יש לכם מושג?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

מישהו יכול להסביר לי שלב שלב איך אני עושה את זה? ההורים שלי מסכימים והבנתי שקצין העיר שהכי קרוב אלי (כרמיאל) נמצא בנהריה, מה עכשיו? בנוסף אמא שלי למרות שהיא הסכימה היא רוצה שמישהו יסביר לה מה זה בדיוק... קצין העיר יכול לעשות את זה?

21. אהלן אנשים, עקב יום פנוי ומחסור בחברה החלטתי להכין פק"ל מוזיקה איכותי לבסיס, וגם בשאיפה ילווה אותי לבית(במקרה של סופ"ש בכינרת וכ"ו). אני מכיר ויודע איך מכינים את הפק"ל המדובר ממרכיבים צבאיים, אבל זו לא כוונתי. אני שואף להכין פק"ל בעל מצבר שניתן להטעין מהקיר. מההיכרות שלי עם הפורום אני בטוח שיש כאן כמה אנשים טובים שיוכלו לתת לי הסברים לאיך,כמה ומאיפה. יש ברשותי כ-250 ש"ח, רמקולים (בלאי, אבל סוחבים) וארגז תחמושת מעץ. אהה וכמובן כלי עבודה לניסור,קידוח, סתם להפריע לשכנים. Work your magic והסבירו לי (בבקשה), איזה מצבר? האם אני זקוק לממיר כלשהוא? עד מתי? איזה מגבר? ואולי גם איזה הסבר כללי(אפילו מאוד) על מה לחבר ולאיפה. המשך יום טוב, ואני מזכיר, אני אשמח לסגור את הכל כבר …

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by mikko,

טוב אז ככה אם יש מישהו שמבין בנושא או היה לו מיקרה דומה שישתף אני גר בח"ול וכרגע אני בארץ בחופשה לשבועיים שירתתי בצה"ל חצי שנה ויש לי פיקדון של 3k על אותה תקופה אז הלכתי עם אמא שלי לבנק לתת לה יפוי כח לחשבון הבנק שלי שתוכל למשוך את הכסף ברגע שיתאפשר במקום שאני יצתרך להגיע שוב לארץ הפקידה אמרה שאמא שלי לא יכולה למשוך את הפקדון הצבאי אלה אני צריך באופן אישי למשוך ניתן למשוך את הפיקדון החל מ 2013 איזה מין דבר זה שיפוי כח לא נותן חופש פעולה מלא למיופה? יש אמת בדבר או שהפקידה סתם סתומה?

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by night-fire,

התפקיד עצמו נשמע לי מאוד מעניין וגם הנתונים שלי מתאימים (פרופיל עורפי,קב"א גבוהה ) . כרגע ניסיתי כל מה שיכולתי על מנת לקבל זימונים ממודיעין , קיבלתי בינתיים שאלון באינטרנט מגאמא והחזרתי להם אותו , עדיין לא קיבלתי תשובה (רשום מועמד לתפקיד) רצוי לציין שאני לא מתכנת בכלל , השפה הכי קרובה לתכנות שאני יודע מצויין זה HTML וקצת C++ (וגם זה בקושי) עם זאת מבחינת תוכנה וחומרה אני מעולה ויודע ממש הכל. מצד שני - אני לא מתמטיקאי מעולה כמו שהם כנראה רוצים שאהיה (3 יח"ל ) חבר שלי היה לא מזמן במיונים לשם , ושאל אותישאלות שהוא לא הצליח (והוא ילד חכם , 5 יחל מתמטיקה,10 מחשבים) ואני שאני אפילו לא במגמת מחשבים ידעתי את התשובות .. עם זאת , אני חושש שאני לא אתקבל ואם אני לא יהיה בגאמא בצב…

• 12 תגובות
    • 6.9k צפיות
  24. Started by Lost Spirit,

לא יודע מה איתכם, אבל אני רואה את זה פעם ראשונה

• 51 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.