עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Overclocker,

מישהו יודע במקרה מיהם היבואנים של ASUS בארץ אולי יכול לצרף גם לינק או טלפון שלהם ? לחבר שלי הלך הלוח לאחר שדרוג לא מוצלח של הביוס ..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by EagleX2,

שלום רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי מידע מקוצר ומסוכם בעברית על מטריקס 1 2 כמה תאוריות דרך אגב חבר שלי טוען שהעולם האמיתי זה בעצם עוד מטריקס וזה בעצם מטריקס בתוך מטריקס זה נכון?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  3. Started by 3emi,

כבר תקופה שאני רוצה להוציא כמה דברים בעניין אבל אין לי את היכולת לבטא הכל בצורה השלמה, אז כל פעם נמנעתי ועדיין כנראה שאני לא מספיק במקום לבטא הכל כמו שצריך אבל צריך להגיד משהו שיהיה. אני בא במגע יומיומי עם הציבור החרדי בתחום העבודה שלי כבר כמה שנים. מדובר בציבור שאפשר להכניס אותו לקטגוריה העצובה של נכה וחולה צורות הפעולה ההתנהגות והדיבור שמופיעות אצל החרדים יעוררו עצב וסלידה אצל כל אדם בריא בתחום החינוך ההורים לא פחות ואף יותר גרועים מהילדים אי אפשר לגשת להורה ולדבר איתו כמו בוגר היות ורואים תגובות זהות לאלו של הילדים, מדובר באוכלוסיה שסגורה בעולם צר ומצומצם, מקדשת את העוני והבערות. ועוד מתוך החולי שבו היא נמצאת חושבת עצמה לפסגת הקיום הראוי בעיוורונה ומנסה להנהיג. האוכלו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. אני רוצה לשלוח סרטון למישהו אבל אני לא רוצה שהוא יהיה נגיש לכולם. יש אפשרות ביוטיוב להעלאת סרטון פרטי אבל צריך שהצד השני יהיה חבר באתר. למי שאני שולח אין את זה והוא לא ממש מתעניין במחשבים לכן חשוב לי שזה יהיה כמה שיותר פשוט

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  5. Started by tavor21,

יש לי בעיה עם המחשב ואני רוצה לדעת האם זה הסוללה או הספק אנא זה ממש דחוף תשלחו הודעה באימייל krupalnik@gmail.com [br]פורסם בתאריך: 1.06.2007 בשעה 09:15:37 או עם ידוע לכם מקום שמוכר מטענים למחשבים נייידים

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. Started by elvisalive,

יש תחרות בפייסבוק של קסטרו.. אני משתתף רציתי לבקש ממכם למי שיכול שיעשה לי לייק על התמונה..זה כולה לייק יהיה מאוד נחמד אם תפרגנו , בבקשה כנסו לקישור http://apps.facebook.com/style-icon/?rg=1031361&src=direct זה יגיד לכם לאשר את האפליקציה של קסטרו תעשו אישור וזה יכניס אותכם לדף של כל המשתתפים תצאו מזה וכנסו שוב לקישור אל אותו הקישור http://apps.facebook.com/style-icon/?rg=1031361&src=direct ועכשיו תופיע התמונה שלי , מי שיכול תעשו לייק.. תודה רבה.

7. Started by מישה,

ביקשתי לקבל הצעות מחיר ממס' חברות בארץ, חברות המספקות גם את אכסון השרת בחווה שלהן ( 012, בזק בינלאומי ) וכמובן המחירים גבוהים כמעט כפול מהמחיר האמיתי אני לא חושב שיש לי בעיה של מיקום, זאת אומרת תמיד אפשר לעשות משלוח או משהו בכל אופן - קניית שרת, איפה אתם ממליצים ?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. נניח בבגרות באנגלית יש בוחן שנותן להעתיק - לכל אלה שנבחנו פחות או יותר באותה כיתה יש 100 באנסין ויש להם תשובות זהות/דומות - יש סיכוי שיפסלו להם לנבחנים את הציון והם יצטרכו להיבחן שוב? שואל לידע כללי, ד"א..

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  9. למארז 3480 אני רוצה לאטום אותו כליל מכל הכיוונים שלא יצייץ! דגש על דבר אחד, שאוכל להזמין אותו לבית ככה שאם אפשר לא להמליץ על מקומות שלצריך לסוע אליהם או שבעיה להביא אותם לארץ. תודה. אגב התקציב נע בין 200-400 שח

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  10. האתר שלהם לא עובד http://pandas.co.il/

• 1 תגובה
    • 7.9k צפיות
  11. Started by almogas,

יש לי עבודה ואני חייב לדעת איך עושים שינוי באחוזים מישהו יכול לתת לי את הנוסחה? נגיד יש לי מספר התחלתי שהוא x ואחרי שינוי מסויים הוא הפך ל y מה השינוי באחוזים? ואם אתם צריכים מספרים אז למשל האיקס הוא 2.80 והואי הוא 3.17 תודה

• 1 תגובה
    • 33.3k צפיות
  12. Started by NETANELKOREN,

בס"ד שלום אני צריך לינק של השמיניה הפרק האחרון תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. Started by itaysk,

באנדל לא אמור לעלות פחות מהסכום של כל הרכיבים שלו יחד? אם לא אז מה היתרון בלקנות באנדל?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  14. Started by aviran9111,

שמתי לב שמשום מה המערכת שלכם לא מזהה מערכת הפעלה של מיקרוסופט מעל XP ומזהה את VISTA ו-7 בתור NT (וידוע שהם כאלה אבל בחייאת..). למה זה קורה?

15. Started by JohnnyBravo,

לפי מה שהבנתי יצא תיקו לא? או שהולכים לבעיטות הכרעה מ 11 מטרים?\ מי יסגור אותי על העניין?

16. יש לי מכשיר MVIX (כונן חיצוני של 320G) יש לי תקיה שאני לא מצליח להסיר. בכל פעם שאני מנסה למחוק אותה מתקבלת לי הודעה שתקיה זו היא קובץ מוגן וקובץ מערכת. אין לי שמץ של מושג איך התקיה הזאת עברה לMVIX . יש לציין כי התיקיה הזאת הופיעה לי במחשב עוד לפני שעברה לMVIX וגם משם לא היצלחתי למחוק אותה... ניסיתי לסרוק את הכונן עם אנטי וירוס (NOD32) והיא לא זיהתה כלום. ונכון לעכשיו אני לא מצליח למצוא את התיקיה הזו בMVIX אבל כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה אני רואה את התיקיה. התיקיה תמיד היתה ריקה... האם זה וירוס או רוגלה ומה יכל לנקות לי את הכונן הזה...?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  17. מישהו מכיר change עם מעט עמלה ועם התנאים הכי טובים להמרה של קרונה דנית לשקל?

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  18. יש לי נוקיה 3100 ואני רוצה להוריד טפטים וכל השטויות האלה לפאלאפון מישהוא מכיר אתרים?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  19. Started by GOVNER_T.S.Y,

הלכתי היום לחנות, כולי דרוך ומוכן להלחם על זכותי לגישה לפנים המארז. נגשתי לסוכן וואלה הוא יצא גבר, אמר לי בשביל זה באת לפה יכולת להתקשר הייתי אומר לך שחופשי אתה יכול לגעת במארז, רק במידה ותגרום נזק פיזי (שריטות שליפת שבבים וכאלה) רק אז האחריות תפוג, ואמרתי לו שאני רוצה את זה בכתב הלך כתב שם חותמות הוא היה ממש בסדר. אני מרגיש שעשיתי עכבר מהר. סך הכל אני מרוצה מהמחשב הוא עובד פצצות CRYSIS עובד לפנים קיצר KSP אחלה חנות אני רואה שאני קונה תמחשב הבא שלי גם שם :> g0vner_x3

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  20. כדאי להפיל את אתרי ההסברה של השרשות לטרור

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  21. Started by D-M-X,

נראה לי זה שיר שגם "הצל" שר בו זה בערך משנה שעברה ויש שם גם קצת מזרחית ומשהו עם רכבת הרים אני זוכר מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  22. מישהו יודע איפה נמצאים המעבדות של סמסונג בארץ? אני פשוט חייב לטפל בעניין הזה כמה שיותר מהר, אם מישהו פה עבר את התהליך אשמח לקבל טיפים. אגב לגבי המוצר עצמו, אחרי שנתיים וחצי ביחד אני יכול לבשר ===אכזבה=== אולי הדבר היחיד שטוב בו (ביחס לאחרים עם אותם נתונים) זה שהוא היה מהשקטים, בכל שאר הקטגוריות הוא אכזב.

23. למה אני לא יכול לשלוח הודעות בפרטי? תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. יש כאן מרחיבי אלק' ? מה אתם אומרים שיהיה ? ניראה לכם יהיה מימושים של פליפ לופים בעזרת שערים ?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.