עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לחץ כאן הפיל אותי לרצפה . הסבר קצר למי שאין לקרוא קצת : הרעיון הוא פשוט לוקחים את המגהץ הבייתי ויוצאים לגהץ במקומות הכי מוזרים שיש . מסתבר שיש המון המון משוגעים לדבר ושנה שעברה אפילו הייתה אליפות עולם (אנגליה ניצחה) זה נראה לי אחלה תחביב לכל המרוקאית בארץ .

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by Milk-Inc,

חג שמח!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

איזה אמריקאי פסיכי אחד פשוט בנה לעצמו מארז עם שבעים מאווררים!!! אני הייתי ממש בשוק שראיתי את זה http://www.overclockersclub.com/gallery/?act=case&id=789

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Crazy Angel,

לא ידעתי איפה לשים את זה, הכי נראה לי מתאים פה. טוב אנשנושים סוף סוף קיבלתי את המחשב שלי! אחרי חודש ארוך ומורט עצבים, הרגע הזה סוף סוף קרה. ד'א המחשב עוד לא מזהה את המצלמה, אני יסדר את זה ואז אתן לכם תמונות מתוך המחשב ושל העכבר. מפרט: A64 3500+ - מעבד. Point Of View 6800GT 256MB - כרטיס מסך. GeIL 1024MB DDR 400MHZ (2x512MB) Value Dual Channe - זיכרון. Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSNXP-939 - לוח אם. (בעע לא היה Msi K8n Neo2). מארז 475w. עכבר Logitech MX1000 אממ זה מה שחשוב אתם יכולים לראות למטה עוד פירוט. פירוט על המחשב בAIDA: פירוט בEVERST: ציון ב3Dmark05: ציון ב3Dmark03: האם המחשב יריץ HL2? העכבר שלי:

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by musari,

הינה אני [attachment deleted by admin - 90 dayss]

6. Started by PhP dUdE,

מישהו יודע אתר ששולח מוצרים מארצות הברית? זאת אומרת צד שלישי,זה מגיע אליהם והם שולחים לי..

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  7. MHz GHz LithiuM Link מה אתם אומרים? או אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  8. ראיתי באחד הדיונים שמישהו כתב את זה, אבל לא היה שם שום הסבר נוסף. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  9. שלום, רציתי לשמוע את עצתכם לגביי בדיקה כללית למחשב יד שנייה אותו אתם ניגשים לבדוק כדי לתת טווח מחיר משוער. הפעולות שאני עושה הן: בדיקה לוגית: שימוש בתוכנות - AIDA32 לבדיקת החומרה באופן פרטני. CPU-Z הגדרות המעבד (וכדו') ו - PRIME95 לשם בדיקת החומרה בזמן "מאמץ והעמסה לזיכרון". איפיון המערכת בהתאם למחירים "יד שנייה" (אתרים, לוחות אינטרנטיים ועוד...). כמובן שיש התייחסות לסוג החומרה (מותג או גנרי) ויציבותה כמכלול. בדיקה פיזית: פתיחת המארז ובדיקת החומרה ;D יצאו תוכנות חדשות שאתם ממליצים עליהן? אתם מבצעים משהו שונה/אחר/בנוסף? אשמח לשמוע (למנהל, אם ההודעה לא מתאימה לפורום מפרטי מחשב אשמח אם תעבירה לפורום מתאים יותר)

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  10. אני צריך דחוף את סט המפות לאירופה של תוכנת הניווט דסטינאטור זה צריך לשקול איזה גיגה 900 בערך... תודה למי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  11. מי שיכול לעזור לי תודה רבה

12. אני צריך לקנות מפה מוצר כל שהוא עכשיו יש שם הכל אבל אין את המספר טלפון. החנות הזאת לפי מה שהבנתי היא החנות הישראלית של החברה COOLERMASTER ואני רוצה לקנות משם מארז כי שם הוא זול יחסית לשאר האתרים. זאת החנות: http://www.coolermaster.co.il וזה המארז: http://www.coolermaster.co.il/product_info.php?products_id=75&osCsid=d9c60f00e90d09dd10ee77fef6811d0f אני רק צריך את מספר הטלפון שם.. תודה רבה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  13. Started by Ghosthunter,

שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד לנגן על גיטרה. האם יש באינטרנט מקום שאוכל ללמוד בו?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  14. מחר אני טס לגרמניה לתחרות בספורט שאני עוסק[(short-track)למי שמכיר] לייצג את ישראל אז תאחלו לי הרבה הרבה הרבה בהצלחה !!!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום כולם קיבלתי ביום שבת גור האש פאפי בן 3 חודשיים חמוד עכשיו אבא שלי ואני עשינו לפושטק הקטן מקלחת ויבשנו אותו עם הפאן והמגבת ועכשיו הוא רועד כולו אז כיסיתי אותו עם שמכה ושמתי אותו על הספא הפעלתי מזכגן על חימוום והתקרבתי אליו על מנת להעביר לו חום אבל הוא עדיין טיפה קצת רועד וטיפה לח בחלק של הבטן-חזה האם זה בסדר ? שהוא ככה רועד ? או לנסות לנגב אותו עוד כי הוא לח ???? דרך אגב הוא עכשיו ישן

• 30 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by pc student,

יש לי 9200 se אני רוצה להפטר ממנו ואני רוצה שזה יראה כמו תאונה עזרה?

• 57 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by 888,

מי יותר חזק? הבנים או הבנות? ולמה?

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

לפני כמה ימים הייתה קפיצת מתח,ביחד עם המתח קפץ לי ההארד-דיסק. את ההמשך אתם יכולים לנחש.. כרגע חזרתי ומקווה להשלים את החסר,דרך אגב לכול מי שהיה את המספר שלי בICQ אז שכחתי את הסיסמא ואני אפתח מספר חדש עוד מעט

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. Started by IG,

סתם מסקרן אותי לדעת מה הגיל לממוצע של החברים בפורום... לא להתבייש אתם מוזמנים גם להוסיף הודעה שמקשרת בין הגיל והבנאדם...

• 119 תגובות
    • 7.5k צפיות
  20. Started by siin,

מישהו יודע מה קרה לאתר של חנות המחשבים למיר? http://www.lamir.co.il/home.htm#

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by TheWave,

אני לא בטוח שתוכלו לעזור לי אבל... יש לי טלווייזה דיי ישנה של סוני שהדגם שלה הוא: KV-29C5E ואני רוצה לדעת אם הטלוויזיה הזאת היא PAL או Multi System חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי... אם מישהו יכול לעזור אז תודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. שלום רב, מזה זמן אני שוקל להגיש מועמדות לעתודה האקדמאית. עשיתי פסיכומטרי, יצא מצויין, ויש לי בגרויות טובות, אז אני לא חושב שתהיה לי בעיה להתקבל לפקולטה שארצה. השאלה היא במה לבחור? בעיקרון אני מתעניין בתחומים אלקטרוניקה ומחשבים. קראתי קצת על הנדסת מחשבים, אבל לא הבנתי עם איזה ידע אני בעצם אצא משם. כך גם לגבי הנדסת חשמל ומדעי המחשב. אשמח לדעת מהם ההבדלים בינהם. כמו כן, איזו אוניברסיטה עדיפה לדעתכם, בן גוריון או הטכניון? אני גר בערד, אז יש עדיפות לבן גוריות מבחינת קירבה. השאלה היא האם המוניטין של הטכניון מוצדק ושווה להסתבך עם מעונות? אשמח אם תוכלו לענות על השאלות בתודה מראש, עדי.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  23. זה אני http://img28.exs.cx/img28/238/c6-03-12-04_2054.jpg וזה עוד איזה מישהו http://img24.exs.cx/img24/8210/01-04-12-04_0052.jpg

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים