עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by maxl4me,

שלום לכולם! מישהו יכול בבקשה לקוון אותי ליבואן של Sonicare Electric Toothbrush המון תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  2. Started by Oranili,

מה לוקח יותר משאבים ומעמיס יותר ICQ 2002 או MIRANDA 2.0 LITE

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  3. Started by Gorge25,

שלום, רציתי לשאול האם ישנו תשלום חודשי על כרטיס אשראי (מסוג כלשהו) בתנאים מסוימים ? - למשל מס' חיובים מינימלי בחודש או סכום הורדה מינימלי שאם אני לא מגיע אליו אני צריך לשלם סכום לחברת האשראי (עשרות שקלים בודדים נניח). האם ישנם גם דמי הנפקה כלשהם ? תודה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  4. Started by avi2014,

דרייבר של ati בגרסת vista32 לא עובד כבר חודש..לצומת לבכם.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. Started by weissby,

משחקי אונליין זתומרת סתם המשחקים המעפנים שיש באנטרנט כמו בMINICLIP וכדומה.. אז. נכון יש תמשחקים האלה שמשחקים בהם עם החצים במקלדת? אז משום מה כשאני משחק איתם זה גם מגיב לי במשחק וגם מגיב לי על הדפדפן (תומרת זה גם מזיז את החלון, בגלגלת הזאת..) לאדע מה לעשות.. וגם אני לוחץ על השטח של המשחק זה לא עוזר.. בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  6. Started by redti,

אחותי עלתה לא מזמן לכיתה א' ואני צריך לקחת אותה כל יום באוטובוס :'( זה כזה באסה כל החיים שלי הלכתי עם חברים עושה צחוקים, זה נגמר :-\ זה כאילו ההורים שלך קשרו אותך לשלשלאות! עוד מישהו סובל מי זה?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. Started by iakovl,

מדובר על משחק רשת די נחמד, יש שלוש סוגי דמויות: מפלצות גנגסטרים וכוכבי-פופ, לכל דמות החפצים המיוחדים לו. מדובר על משחק לחימה, כל תור מקבלים 2 התקפות (או יותר) ומתקיפים שחקנים אחרים, מקבלים כסף וכונים נשק והגנה בשבלכם. למי שמעוניין לחצו על לינק הבא ובתחתית העמוד יש הרשמה, אפילו אם אתם לא רוצים להרשם, תלחצו על הלינק זה מוסיף לי עוד כוח. http://www.outwar.com/page.php?x=1428531

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  8. לחלון של חדר לדוגמא כמה עולה להחליף לתריס חשמלי? אני אשמח ללינק. וכן הינה עוד הודעה הזויה שלא קשורה לפורום מחשבים

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  9. Started by אמיר יצחקי,

מישהו ראה את הסרט הזה? לא ממש הצלחתי להבין אותו ולמה דון הזה משחק שם כלכך מוזר

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  10. Started by hedva,

ג'ון מקיין בצרות: בתה בת ה-17 של סגניתו, שרה פיילין, בהריון מחוץ לנישואין יום שני, 1 בספטמבר 2008, 21:22 מאת: נטשה מוזגוביה, ארה"ב, TheMarker.com פיילין נבחרה על ידי מקיין, בין השאר, בשל היותה שמרנית המתנגדת להפלות

11. Started by The Dom,

לפני כמה זמן (אני חושב שבוע שעבר) היית כתבה על גיא דאר בהארץ ועל מה נשים צריכות לעשות כשהם פוגשות את בני סלע... (גיא דאר=מדריך קמ"מ-לא קמ"י מדריך ראשי בארץ-קמ"מ קרב מגע מלא הלקוח מהקרב מגע ישראל) איך אני יכול להשיג את הכתבה בלי כסף דרך האינטרנט? אני רק רוצה לראות אותה... ואני לא מתכוון לחפש בזבל אחרי עיתונים..... בקיצור... יש דרך?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. משהו מבין בכלל מהי העבודה? Coordination of IT Infrastructure Request Management · IT coordination for the Brands in eastern Europe · Escalation management to our main outsourcers (Orange) · Definition and creation of infrastructure solutions with external partners Requirements · Special interest in IT infrastructure and forms of application · Working experience in different companies or industries would be beneficial, preferably in non IT departments · Understanding of IT infrastructure (servers, LAN, WAN, Email, operating systems) · Project- and Time management skills with the ability to deal with numerous tasks of changing priority · Co…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  13. Started by yigal33,

שלום לכולם צריך את עזרתכם יש לי אינטרט דרך יס ובזק אני מעוניין שכאשר המחשב ידלק יתחבר אוטמטית לאינטרנט אייך עושים זאת? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  14. לפני שבוע נפתח... מה דעתכם? http://www.funzone.co.il תמונות מצחיקות, סרטונים מצחיקים ובקרוב יורחב לעוד מספר נושאים נוספים. הצעות לשיפור וייעול יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. Started by ben-zone,

השרשור המקורי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399340.0;topicseen הלכתי לפי ההמלצה של yz101.. והתוצאה בתמונה המצורפת. (המערכת : Arch 64, LVM. ext4, KDE4.2) ושוב, תודה על הייעוץ בן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  16. Started by LinkTree,

כולנו ראינו את ה"פרסומת" שמופצת אבל עכשיו יש גם איומים - חברת בזק מאיימת על אותו בחור שיצר את הפרסומת באמצעות עורך דין. כל הכבוד בזק !!! מכתב האיומים http://www.shmul.com/bezeq/bezeq1.htm תגובת העורך דין http://www.shmul.com/bezeq/sommer1.htm ( יש שם גם את מספר הפקס של בזק - מי שרוצה לשלוח תגובות ) פשוט "נזק" בושה וחרפה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  17. Started by omershelef,

משום מה נעלו את האשכול שלי בביקורת הגולשים. אבקש ביקורת בונה על האתר לא לפחד להעליב *****זונצר*****

18. Started by Bessmertniy,

תקראו הכל לפני שתתחילו להגיד ( ותחיבו בתרד בנפרד בבקשה ממכם!!!! תודה) טוב אז ככה מכיוון שאין פורום מכירות אז החלטתי לפתוח תרד מכירות ( אני מקווה שהמנהלים לא יכעסו , ;D ) אנשים תקשיבו לחוקים של התרד ואל תעשו בעיות... טוב הסבר קצר , לפני שאתם סוגרים או מציפים ( בבקשה אל תפיצו )... זהו תרד של מכירות , אדם הרוצה למכור או מעוניין בקניית מוצר כל שהוא יכול לכתוב כן (אך ורק הודעה אחד!!! נא לא לחזור!!! שיהיה לכם ברור רק הודעה אחת!!!) שבוא תכתבו את שם המוצר חבר וכו ... דוגמא: .....AMD xp2500, ipod 20gb first generation אפשר להוסיף גם תמונה (רצוי כמה שיותר ברורה) מחיר (אבל לא חייב) ההודעת בקשר למכירה לא יכתבו בתרד!! נא לא לכתוב שום הערות בקשר לאדם שמוכר את המוצר ו גם בק…

19. אני גר בצפון וזה די רחוק לי להגיע.. רק רציתי לשמוע פידבק ממישהו שאולי היה?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  20. בגלל שזה הבגרות האחרונה שלי, ויש לי מגן 70 (ככה שסיכוי קטן שאני ממש ממש לא יעבור בסופי) לא למדתי בכלל עדין.. למרות שהבנתי שיהיהו לנו בוחנות סבבה בספרות. משהו יכול להגיד לי בדויק איך בנויה הבחינה? האיך היא מורכבת ועל איזה חומר בדיוק? כמובן שלשתף בסיכומים ובחומר תמיד מבורך 10X

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  21. Started by y_a_n_i_k,

השוואתי קצת מחירים מול חנויות, ושמתי לב שהמחירים ברשת זולים משמעותית מול החנויות, השאלה היא האם יש סיכוי שזה בשמים מזוייפים או אפילו מדוללים?? לדוגמא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=385860 הבושם הזה עכשיו ב"מבצע" בסופר פארם והוא עולה 200 שקל, כשפה הוא עולה רק 150.

22. http://cars.walla.co.il/?w=/21/1835891 זה עדיין בשלבי ניסוי וזוהי לדעתי האלטרנטיבה השפויה לרעיון של בטר פלייס בתקווה רק שלא ימכרו גם במקרה זה "חשמל אגסי" (תעריף מיוחד ל-KW לשם טעינת מצברי המכונית - שזה לדעתי חוצפה שאין שני לה - מחיר KW צריך להיות זהה לאורך ולרוחב כל השימושים שלו - ושאף אחד לא ימכור לי את הלוקש שמערכת החשמל של המדינה אינה מסוגלת להתמודד עם עומס כזה (גם כי זה לא נכון וגם אם כן אז אולי הגיע הזמן לבנות עוד תחנות כח)). הרעיון הוא פשוט - מכונית חשמלית נטענת - מנוע בנזין לשם טעינת הסוללות כאשר ריקות והן שקע טעינה בסביבה - היתרון - לא מצריך שינוי תשתיתי רחב היקף \ לא מצריך שינוי בהרגלי נהיגה. אחלה רעיון - הלוואי ויצליח ושיהיה במחיר שפוי (למרות שכרגע זה נראה כמח…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  23. Started by aquarius,

האם לדעתכם יש תקווה לכדורסל הישראלי???

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

שלום, ניסיתי להבין את הפורמט של הNBA עבור פרויקט שאני עובד עליו. בדקתי את האתר הרשמי, אבל הוא מסובך יחסית. הבנתי שהיו שלושה ערבים- שישי, שבת וראשון, שבהם שוחקו משחק של חדשים נגד ותיקים, תחרות שלשות\הטבעות ומשחק האולסטאר בהתאמה. האם היו עוד פעילויות מלבד משחקים אלו שקשורות בכדורסל? כיצד נבחרו השחקנים לאולסטאר? כמה שחקנים בכל קבוצה? מה הייחוד של התחרות ביום שבת? בתודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.