עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

Is that so?... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by PhP dUdE,

http://www.funnypart.com/funny_pictures/when_your_picture_gets_on_the_internet.shtml עם תמונות חדשות!!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי כאלה ויש להרבה ילדעים שאני מכיר את זה זה סימנים כאלה פסים בגב זה מעיד על גביהה או משהו ... למישו יש מושג?

• 10 תגובות
    • 11.8k צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה תמליצו לי על טרנסים,לא טרנסים דפוקים בלי בסים וזה! אני רוצה טרנסים כבדים עם הרבה בס! כאלה ששמים במסיבות! [עדיף שתביאו אלבומים]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. טוב , הגיע הזמן , צריך להסגיר את עצמי ולגמור את הבעיות עם הצבא :-X הממ היתי עריק יום אחד. זאת אומרת 46 ימים בבית. כדי לא להשפט ביחידה (כי אז היו נותנים לי בראש) אלה להשפט בבית דין , ששם מקלים בדרך כלל. ביחידה זה כבר הופך להיות עסק אישי , ככה שעדיף שלא להשפט שם :] בכל מקרה , אני מסגיר את עצמי , היום ב 11:30 בלילה.. (כי אז בחצי שעה שאני יהיה שם זה ירשם לי כיום שלם בכלא) הממ אני מאמין שאני יקבל בסביבות ה 30 עד 45 גג. (פעם שניה שלי בכלא חחח ) ואני יוצא מהכלא אזרח חופשי בכל מקרה , ההודעה הבאה ממני תיהיה כשאני ישתחרר , איפה שהוא בדצמבר. (איזה באסה אפילו היום הולדת בכלא ) הממ תעדכנו אותי בכל החדשות כשאני אחזור.. להתראות :]

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  6. תפרטו לי קצת אני לחוץ!

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by IG,

איך השירות שלהם (סניף באר שבע)? איך המחירים? ואיך אני יכול לבדוק מחירים של חלקים ניפרדים באתר שלהם??? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

היה לי SK SLIDER COLOR ברשת פלאפון (ESC), משחקים נחמדים הכל נחמד.. אבל היה אצלי יותר מידי זמן אז העברתי אותו הלאה עברתי לסלקום, למכשיר מוטורולה C650, המצלמה שלו דיי איכותית יחסית למצלמות אחרות שראיתי.. יש לו צלילים נחמדים, אחלה משחקים (הנסיך הפרסי, ריימן.. דברים מעניינים שכיף לשחק בהם ( הבעיה היא שבאיזור שאני גר אין קליטה בכלל לסלקום ואני שומע חצאי מילים בלחץ.. בלת ברירה (בצער רב וביגון קודר) אני נאלץ לוותר על רשת סלקום (באמת חבל לי כי אני אוהב תמכשיר הזה) נשאר לי או אורנג' (שיש להם מכשירים מעאפנים לפי דעתי, אבל יש להם את האח התאום של המוטורולה שלי שכולל 64מגה לשירים ועיצוב מזעזע במיוחד) או פלאפון (שגם פה אין הרבה אופציות כי אני שונא טלפונים נפתחים (סטארקטק סטייל)) אז…

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by R0ck,

Sick ppl... http://www.cookingwithcum.com :lol:

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  10. 4 Poly פורמט מידי אפשרי... מישהו יכול לשלוח לי אם יש לו? קחו מספר בפרטי אולי? אפשר לינק אבל לאחד שעובד בבפלא? תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by Guy King,

אני כותב עכשיו חיבור ארוך למדי באנגלית (כ-700 מילים) כעבודה לביה"ס. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר או תוכנה שאפשר להכניס בה את החיבור באנגלית ושהאתר\תוכנה יבדוק את השגיאות הדיקדוקיות ושגיאות הכתיב וייתקן אותן אוטומטית או ידווח עליהם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by someone,

קיבלתי זימון ל3.1.. עוד מישהו קיבל לתאריך הזה?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

נאס לי מכול החידות שצצות בזמן האחרון בפורום,אז החלטתי לשים כמה תמונות מצחיקות,תוסיפו עוד אם בא לכם.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by dean,

I NEED HELP I WANT TO BUY THE LOGITECH MX1000 CAN SOMEONE GIVE ME A WEB OR A PLACE TO BUY IT IN THE LOWEST PRICE!?!? THENK YOU VERY MUCH ±± DEAN HURWITZ MY EMAIL IS hurwitz1@netvision.net.il

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by x-dude,

מישהו מכיר אתר כזה?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  16. סדרה ממש חמודה, שרצה ב-YES. קומדיה די מקורית. מישהו ראה? ושאלה יותר חשובה, זה רק אני, או שה-Preview שמראים בסוף כל פרק (כלומר "בפרק הבא..."), לא תואם בכלל את המציאות? כי עוד לא יצא לי לראות משהו מה-Preview שראיתי אח"כ בפרקים מאוחרים יותר.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by ccc,

מה בדיוק בדיוק עשיתם איזה גרסא של אימיול צריך וכמובן איזה מכשיר יש לכם

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  18. Started by talmAn,

אני ראיתי באתר את זה שהמקלדת המיוחדת הזאת לגיימרים תתחיל להימכר בארץ בפעם הראשונה בתערוכת ה הx cite במחיר מיוחד. אז אני רוצה לדעת מה עוד יש בתערוכה הזאת, בתערוכת ה x cite? ואיפה היא תתקיים? תודה

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  19. מישהו יכול לפרט לי מה זה בדיוק התפקיד הזה ?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

התחלתי לשחק דמקה עם חבר שלי דרך ה ICQ וגיליתי שאני אפס... אני שם לב שאני עושה כל הזמן טעות שמנוצלת על ידו והוא אוכל לי שנים רצוף הקטע הוא שאני לא מצליח לא לעשות את הטעות הזאת למישהו יש עצות , כללי ברזל שלא סוטים מהם או מדריכים כדי שאני אי פעם ינצח בדמקה

• 6 תגובות
    • 9k צפיות
  21. Started by Asaf.Y,

שלום לכולם.. אני עושה פרוייקט באנגלית(5 יחידות) ושלאת המחקר שבחרתי היא :"איך עובד המחשב ומה הם מרכיביו?" אשמח אם תתנו הסבר קטן בעברית על מרכיבי המחשב (למשל: הארד דיסק,לוח אם וכו'..) מקווה שתשתפו איתי פעולה, אסף.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by Fkl0ster,

ב-YNET ובפורומי תפוז ישנן מודעות הנמרחות בכל חור בהם נראה סטופר העומד כרגע על 45 דק', משמע שבשעה ארבע אחה"צ הספירה תגמר ואנחנו נהיה עדים ל...?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ORANGEJUICED,

השאלה בנושא

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. מה הלאה באמת? אני יודע שישנה קלטת שאני מכניס אותה ומחבר לדיסקמן ואז ניתן לשמוע מה שאני מפעיל בדיסקמן, אבל רציתי לשאול אתכם אם ישנה אפשרות אחרת. ועוד דבר, אם אני אלך על זה, כמה עולה קלטת שכזו והאם ישנה אפשרות שהדיסקמן יקבל את החשמל מהרכב ולא מבטריות? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. זו השאלה http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/30/132727.jpg וזו התשובה שלי http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/30/742157.jpg

• 0 תגובות
    • 465 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.