כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
זה היה כבר לפני כמה זמן, פשוט לא היה לי מחשב אז לא יכולתי להעלות את התמונות. תמונות שצילמתי (עם הסלולארי) אחרי שהמשטרה הגיעה, איכות לא משהו אבל בכל זאת משהו. היורים (2) היו על קטנוע ועשו דרייב-ביי והיו עוד 2 ברכב הלבן (השאירו אותו דולק) וברחו, בדיוק הייתי ליד החלון וראיתי. בן אדם מבוגר היה שם ואלה שברחו ברגל רצו ממש לידו והוא התקשר למשטרה. תוך איזה 3-4 דקות ניידות הגיעו למקום. אני ישר עזבתי את כל עיסוקיי, תפסתי משקפת וארגנתי לי כסא ליד החלון והשקפתי. היו חורים במכסה מנוע של הרכב ועדיין יש חורים בקיר מאחורי הרכב. מעצבן שהושטרים השאירו את חתיכות הסרטים שסגרו איתם את האיזור וסימנו את התרמילים של הכדורים על הרצפה, שמישהו אחר יאסוף את זה. את המבוגר שהזמין את המשטרה רואים בתמ…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אם אני מעוניין להזמין מקלדת מיוחדת שאין בארץ מאתר אמזון שעולה 70 דולר האם צריך לשלם מכס או כל משהו אחר חוץ מדמי המשלוח. אם למישהו תשובה בדוקה אני אודה לו...
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי חברה לצורך עבודה שאני עושה אני צריך חומר על הכנסות המדינה מדו"חות של משטרת התנועה חיפשתי בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ולא מצאתי - בעיקרון אני מבקש לדעת כמה כסף משטרת התנועה מכניסה ( אמורה להכניס ) לקופת המדינה מדו"חות תנועה שמיא מחלקת
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
צפיה חובה : http://www.funny.co.il/index.php?page=sobj&cat=3&obj=7237&conf=af0f97 בטח יהיה כאן מנהל או משו
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בחדר מזגן 1 כוח סוס של LG PLASMA GOLD. הוא בן 4-5 שנים ויש מצב שהוא מת סופית. השבוע אני משפץ את החדר: צבע, תיקון סדקים וכו'.. וחשבתי להוריד את המזגן על מנת לצבוע מאחוריו כי במידה ואאפשר יהיה לתקן את המזגן אז אני ארכוש אחד חדש. וקרוב לוודאי ששניהם לא יהיו אותו גודל, לכן אם אני לא יוריד את המזגן וכשאני אני אשים את החדש יראו קטעים שלא נצבעו. (החדר כרגע בצבע לבן, ואני מתכנן לצבוע בגוון תכלת) רציתי לשאול איך אני מוריד את המזגן והאם זה עלול לפגוע במזגן? כמו בריחת גז? תודה!
-
- 1 תגובה
- 6.3k צפיות
-
-
שלחו לי להגיע לתל השומר ב3.2 לראיון קד"צ נהיגה משהו כזה בטופס רשום שזה לימוד על סוג רכב B רכב פרטי לפני הגיוס,עם אפשרות ללמידה על סוג C אחרי הגיוס אני לא רוצה קרבי,פרופיל 97 קבא 51 דפר 60 מה הסיכוי שלי להיות נהג בוס(שזה אגב מה שרשום בטופס שהם רוצים אותי כנהג בוס למרות שזה מוזר כי אני לא חושב שיש לי פרוטקציות בכלל) או נהג על רכב B ושאחר כך לא יכריחו אותי לעשות על משאית? ועוד שאלה - אני כרגע שיעור 22 בשיעורי נהיגה על רכב פרטי B. האם כדאי לספר בראיון ב3.2 שאני באמצע שיעורי נהיגה? אחת הסיבות שאני רוצה זה בשביל לחסוך את כל הלחצים והעלויות של הטסטים.הם יכולים להגיד לי פתאום שבגלל שאני באמצע אני צריך לממן את הרישיון שלי והם לא יממנו לי? אבא שלי אמר לי שעדיף בבקו"ם בתל השומר לא ל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה יש ברשותי דיסק של וינדוס שקניתי דרך ארגון המורים אך נאמר לי זה רק שדרוג של מערכת הפעלה קיימת כך שאני צריך להתקין וינדוס חדש. אשמח לקבל פרטים של טכנאי טוב ואמין בירושלים (אזור מרכז העיר - עדיפות ראשונה) לעשות את העבודה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
לא כתבתי הרבה מדי הודעות, אבל אני כבר 20 ד' מנסה בחיפוש פה לאתר הודע ה שכתבתי/שהגיבו לי. איך עושים את זה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי מזגן של אלקו 2.5 כוח סוס.משנת 2004 - לאחרונה הוא התקלקל ורוצים עבור התיקון-משאבה או מדחס (לא ברור) 1000 ש"ח. השאלה האם שווה להשקיע בתיקון או לרכוש מזגן חדש החדר שנה הוא בבית פרטי 20 מ"ר-2 קירות חיצוניים- האלה אם לקנות חדש-איזה מומלץ
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
-
אני רוצה להמזין מ-SKYPC את הכונן הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~ST1000DM003~7~0.htm אני גר בבאר שבע, אז אני לא יכול לאסוף את הכונן. השאלה היא האם הכונן ישרוד משלוח בדואר? כוננים הם די עדינים ואם הוא יזרק פעמיים ע"ד עובד דואר ממורמר... לא טוב. מישהו עשה משלוח כזה פעם? הכונן הגיע תקין? על מי נופלת האחריות במקרה שהוא מגיע עם פלטה שבורה (אני מניח של הדואר)?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אהלן http://www.online-sweets.co.uk/tubs-of-sweets/haribo-maoam-stripes-fruit-chews-sweets-tub.html אני מחפש את זה בנרות, איפה משיגים כזה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אם שום התבטאות אסורה?? כל התבטאות נתקלת בביקורת, מחיקה,נעילה....??!!
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להתחיל ללמוד MCITP בעצמי ולעבוד עם זה בבית יש לי 2 מחשבים חזקים שיעשו את העבודה אני רוצה שאחד יהיה ראשי שבו אקרא\אצפה בסרטונים ובמחשב השני אני אעשה את כל הניסויים , אתקין WINDOWS SERVER 2008 ואתחיל להתעסק ולהבין מול מה אני עומד רציתי לשאול\לבקש : 1.קישור לחומר המדויק שאני צריך ללמוד ב NUGGETS משהו שמתחיל מהבסיס 2.מה אני צריך להכין כדאי להתחיל את הלימודים ? מחשב שרת , ראוטר , סוויץ ? 3.מה עוד לדעתכם כדאי לי לעשות ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
לא ידעתי כלום! (ניחשתי אססין קריד) מישהו יכול להסביר קצת? (אשמח לשני ההסברים אם יש) 1. אל תשכחו אחד שלא התפוצץ עם להבה, שהפך למהיר ובלתי נדיף (4,6) 2. קלף חזק מסתנכרן עם לו בשביל מתנקש (4,5) ע"פ יהודה גרסטל 3. נגמר שירות משלוח ללא ראש ומסד (6) 4. לפני קום החמישית, שיחקו תפקידים ואסטרטגיה (4) 5. סבל בתחבושת בשביל ההגנה (6) ע"פ דוד בק 6. לות'ר נמצא באישור צבאי של חברת חומרה (7) 7. היימן מספיק עם משקה לקריאה בלבד (3,2,2) 1. זיכרון פלאש 2. אססין קריד 3. אינדקס 4. דוטה 5. פסוורד 6. פלקסטור 7. סי די רום
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי, אני בלונדון בתקופה של המוקדמות לגביע העולם ומה שיוצא שם זה משחק ידידות בין ברזיל לרוסיה בסטמפורד ברידג'. מישהו היה פעם במשהו דומה? למשחק ידידות בכלל שווה ללכת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
Legacy II Trailer FIGHT! הם החזירו את שאנג טסונג המקורי מהסרט הראשון ואם אני לא טועה קונג לאו זה אותו אחד ששיחק בסדרת טלוויזיה שהייתה בזמנו. ובשביל הנוסטלגיה תסגדו, והעונה הראשונה למי שפספס: http://www.youtube.com/channel/SWVkIoQKmEa4I
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היא הייתה אחת הקלות לדעתי כי אפשר היה לנחש את המילה דיי בקלות. התשובה היתה משלוח מנות פתרונות לחידה עצמה 1. באטמן 2. אמולציה 3. 4. אסקייפ 5. שדרוג 6. מלחמת הכוכבים 7. חומרה 8. 9. קוויאר 10. פיפא מנגר את כל השאר ואת הריקים לא ניסיתי או לא הצלחתי. אבל זה לא היו דרושים כדי לנחש את התשובה.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אהלן, דרך ZAP הגעתי לאתר הזה http://gameclub.co.il/lhvrdh-pc-fifa-13.html?___SID=U שמוכר קוד של FIFA 13 להורדה דרך ORIGIN מישהו ניסה דרך אתר הזה או אחר ויכול לתת חוות דעת? זה אמין? חוקי (לא רוצה ש EA יפסלו את הקוד אחרי כמה חודשים/שבועות/ימיים.. ) תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ממיר של עידן+ דגם Innova 7002HD. פירמטתי את הדיסק-און-קי כמערכת FAT32. בדיסק און קי אין כלום אבל בכל זאת כשאני מנסה להקליט הוא כותב לי שהדיסק און קי מלא. מה יכולה הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
ראיתי שיש חיבור USB בממיר ותהיתי האם יש לזה עוד שימוש מעבר לסתם חור שצובר אבק? עשיתי קצת חיפושים באינטרנט ומצאתי פוסטים ישנים מ2007-2008 ואמרו שזה חיבורים שעתידים לעבוד כמקור שאפשר לחבר ולסנכרן בין מכשירים ולנגן מהם סרטים שירים וכו... וניסיתי לחבר הארד דיסק אבל ללא כול הצלחה אבל הוא לא הדליק את הנורה שהוא מקבל מתח יש הצעות למישהו?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש את כל העונות של הסדרה להורדת ב-HD ואם לא אז בצפייה ישירה עם כתוביות.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אין לי הרבה נסיון בתחום, מה שכן, אחי קנה אופניים כאלה לפני כמה חודשים והם מתפרקים לחלוטין, האיכות שלהם יורדת מאיכות של made in china. האם למישהו יש נסיון עם אופניים חשמליים איכותיים, שגם מתקפלים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם. בזמן האחרון הזמנות של חומרה מחו"ל תפסו תאוצה. כמובן שהצורך בלממש אחריות על מוצרים שנקנו בחו"ל גם הוא נמצא בעלייה. הרבה מאוד אנשים אומרים "מה הבעיה עושים RMA היום האחריות היא בין לאומית" אני אישית אין לי מושג בזה. יש לי לוח אם מת של GIGABYTE שנקנה מחו"ל (עדיין באחריות)ומעניין אותי לדעת איך התהליך הזה עובד ולאיפה ניגשים ? (למה לא להחיות לוח מת?) אשמח לשמוע מידע על התהליך מאנשים שעברו אותו בעבר. תודה !
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-