עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

תודה.

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. Started by waizman,

דוד צ' קורא לי, ואין לי ברירה אלא להיענות לו ביום ראשון הקרוב אני עוזב אתכם לטובת מטרה נעלה יותר - הגנה על המדינה. נהניתי פה בשנתיים ומשהו האחרונות, גדלתי ולמדתי המון, והשתדלתי להעביר את הידע גם לחבר'ה החדשים. כמובן גם לקלקל את הדור הבא במפגשים על נרגילה מקווה שהמנהג ימשיך גם אחרי! (דן? מרים ת'כפפה?) אין ספק שהאתר יחסר לי, אבל אני בטוח שלא יהיה לי כ"כ זמן לחשוב על זה שם... Love u all :-*

• 59 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. משו כמו (אפרושיאייט)

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  4. תודה ורק את אלה שהוא באמת הוציא לא כאלה שיצאו אחרי שהוא הלך.

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by RayZ,

לא אכפת לאף אחד שיהיה כאן ת'רד רק של צחוקים? שאנשים יספרו בדיחות,יביאו תמונות מצחיקות,פאדיחות וירידות,נכון? אם כן אין בעיה. פתחתי אחד ואפשר "לצחקק" בו. יש לי בדיחה אחת שהמצאתי: מתכנת מחשבים אחד החליט ליהיות מורה,מה הוא אמר כשהוא מיתעניין ומפריד במריבות? "אני מבין את חומרת המצב" עכשיו אתם!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  6. Started by IG,

מישהו ראה את הסרט הזה? (עם קונטין טרנטינו וג'ורג' קלוני....) אני רוצה לדעת מי הבמאי שלו... (אגב, סרט מומלץ בטרוף!!! אחד הטובים שראיתי!)

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  7. מה שמו של הבחור הישראלי שפרץ לפנטגון? ואם יש לכם כתבה טובה על זה אז תנו לינק...

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. אני רוצה להזמין את זה משם ואני לא יודע מה מקבלים איתו כי יש לי חיבור LGA 775 ואני צריך את התופסנים ואת התושבת מקבלים את זה איתו או שצריך להזמין את זה לחוד? :s05:

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by blackthought,

למישהו יש אם מושג אם אמור לצאת קיוב 3 ? אם כן אני מקווה שהוא יסביר מה לעזאזל קרה בשני הסרטים הקודמים...

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  10. HF http://realgm.com/boards/viewtopic.php?topic=68708&forum=32&14

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by R0ck,

Is that so?... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by PhP dUdE,

http://www.funnypart.com/funny_pictures/when_your_picture_gets_on_the_internet.shtml עם תמונות חדשות!!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי כאלה ויש להרבה ילדעים שאני מכיר את זה זה סימנים כאלה פסים בגב זה מעיד על גביהה או משהו ... למישו יש מושג?

• 10 תגובות
    • 11.7k צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה תמליצו לי על טרנסים,לא טרנסים דפוקים בלי בסים וזה! אני רוצה טרנסים כבדים עם הרבה בס! כאלה ששמים במסיבות! [עדיף שתביאו אלבומים]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. טוב , הגיע הזמן , צריך להסגיר את עצמי ולגמור את הבעיות עם הצבא :-X הממ היתי עריק יום אחד. זאת אומרת 46 ימים בבית. כדי לא להשפט ביחידה (כי אז היו נותנים לי בראש) אלה להשפט בבית דין , ששם מקלים בדרך כלל. ביחידה זה כבר הופך להיות עסק אישי , ככה שעדיף שלא להשפט שם :] בכל מקרה , אני מסגיר את עצמי , היום ב 11:30 בלילה.. (כי אז בחצי שעה שאני יהיה שם זה ירשם לי כיום שלם בכלא) הממ אני מאמין שאני יקבל בסביבות ה 30 עד 45 גג. (פעם שניה שלי בכלא חחח ) ואני יוצא מהכלא אזרח חופשי בכל מקרה , ההודעה הבאה ממני תיהיה כשאני ישתחרר , איפה שהוא בדצמבר. (איזה באסה אפילו היום הולדת בכלא ) הממ תעדכנו אותי בכל החדשות כשאני אחזור.. להתראות :]

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  16. תפרטו לי קצת אני לחוץ!

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by IG,

איך השירות שלהם (סניף באר שבע)? איך המחירים? ואיך אני יכול לבדוק מחירים של חלקים ניפרדים באתר שלהם??? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אורח praetorianster
    Started by אורח praetorianster,

היה לי SK SLIDER COLOR ברשת פלאפון (ESC), משחקים נחמדים הכל נחמד.. אבל היה אצלי יותר מידי זמן אז העברתי אותו הלאה עברתי לסלקום, למכשיר מוטורולה C650, המצלמה שלו דיי איכותית יחסית למצלמות אחרות שראיתי.. יש לו צלילים נחמדים, אחלה משחקים (הנסיך הפרסי, ריימן.. דברים מעניינים שכיף לשחק בהם ( הבעיה היא שבאיזור שאני גר אין קליטה בכלל לסלקום ואני שומע חצאי מילים בלחץ.. בלת ברירה (בצער רב וביגון קודר) אני נאלץ לוותר על רשת סלקום (באמת חבל לי כי אני אוהב תמכשיר הזה) נשאר לי או אורנג' (שיש להם מכשירים מעאפנים לפי דעתי, אבל יש להם את האח התאום של המוטורולה שלי שכולל 64מגה לשירים ועיצוב מזעזע במיוחד) או פלאפון (שגם פה אין הרבה אופציות כי אני שונא טלפונים נפתחים (סטארקטק סטייל)) אז…

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by R0ck,

Sick ppl... http://www.cookingwithcum.com :lol:

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  20. 4 Poly פורמט מידי אפשרי... מישהו יכול לשלוח לי אם יש לו? קחו מספר בפרטי אולי? אפשר לינק אבל לאחד שעובד בבפלא? תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by Guy King,

אני כותב עכשיו חיבור ארוך למדי באנגלית (כ-700 מילים) כעבודה לביה"ס. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר או תוכנה שאפשר להכניס בה את החיבור באנגלית ושהאתר\תוכנה יבדוק את השגיאות הדיקדוקיות ושגיאות הכתיב וייתקן אותן אוטומטית או ידווח עליהם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by someone,

קיבלתי זימון ל3.1.. עוד מישהו קיבל לתאריך הזה?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

נאס לי מכול החידות שצצות בזמן האחרון בפורום,אז החלטתי לשים כמה תמונות מצחיקות,תוסיפו עוד אם בא לכם.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by dean,

I NEED HELP I WANT TO BUY THE LOGITECH MX1000 CAN SOMEONE GIVE ME A WEB OR A PLACE TO BUY IT IN THE LOWEST PRICE!?!? THENK YOU VERY MUCH ±± DEAN HURWITZ MY EMAIL IS hurwitz1@netvision.net.il

• 4 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים