עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by almogas,

יש לי עבודה ואני חייב לדעת איך עושים שינוי באחוזים מישהו יכול לתת לי את הנוסחה? נגיד יש לי מספר התחלתי שהוא x ואחרי שינוי מסויים הוא הפך ל y מה השינוי באחוזים? ואם אתם צריכים מספרים אז למשל האיקס הוא 2.80 והואי הוא 3.17 תודה

• 1 תגובה
    • 33k צפיות
  2. Started by So,

http://www.youtube.com/watch?v=u1_73Vgm66U שימו לב למה שהוא אומר לאחר סיום הקרדיטים. הקישור הזה התפרסם היום במדור כלכלה של ידיעות אחרונות. [הערת שוליים: מישהו פרסם הודעה שהוא מחפש את הסרטון ב-4.11.2007, מכיוון שאסור להקפיץ פרסמתי הודעה זו.]

3. Started by david32,

חברה צפיתי עכשיו ב D-WARS. סרט גרוע ביותר , פשוט לא לראות. יופי אנימציה , סיפור בעל פוטנציאל לסרט טוב וארוך אבל הסרט עצמו גרוע , במיוחד המשחק! לא הייתי ממליץ עליו גם אם ממש משעמם. בIMDB נתנו לו 4.2/10 אני הייתי נותן 2.5/10 ... פשוט לא לראות.במיוחד לא בקולנוע!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  4. אשמח לחוות דעת.איך האחריות ? תודה

5. Started by pergola,

משהו אבל עם רזולוציה 1440X900 או 1280 או משהו..

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  6. Started by galedri,

שלום, יש אתר שהוא דומה למה שיש באתר הזה אתם יודעים תומכים במחשב וכל זה ושחכתי מה הכתובת שלו זה מה שאני זוכר: www.iponaul משהו כזה מישהו מכיר אתר כזה??

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  7. מישהו איפה הוא נמצא ?

8. מישהו יודע איפה נמצאת החנות ? *ואחד המנהלים לא זוכר את השם,מה הבעיה בשאלה הזאת ? פורום בנושא מחשבים ואני שואל שאלה שקשורה לחנות מחשבים לא יותר מזה.

9. Started by GRiM,

אם אני אקח אחריות על מלחמת לבנון השניה, יפטרו אותי מהצבא?

10. Started by mrsph666,

שלום. נתקלתי בכמה אתרים שמציעים פאקט בודד בכ-12$ (10 קופסאות). כאשר קונים יותר, המחיר, מן הסתם, גם יותר זול. השאלה היא כזאת - אם אני מחליט להזמין כמה לארץ, המיסוי יוחל על זה כמו שהוא חל על מה שנמכר פה? כמה בערך אשלם? אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 10.9k צפיות
  11. בלבדוק אני מתכוון את הדגם ואת השם של החברה. (לא מצאתי את זה באוורסט) תודה. (מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא היה לי מושג איפה לשלוח את זה)

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. Started by SensatioN,

ב PAYPAL אני צריך לשים כרטיס אשראי אפילו שרק כסף נכנס ממכירות בEBAY? ואחרי שלמשל יש לי 200$ בחשבון PAYPAL אני יכול לקנות חופשי נכון ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  13. אפשר המלצה לאימיול שלא דורש הרבה מהמערכת והכי חשוב מהיר (פרוץ נדמה לי יהיה עדיף). כי אני מרגיש שהאימיול הנוכחי שלי -spike2 v0.4 למרות שהוא די חדש לא משהו. אז אם יש למישהו המלצה/לינק לאימיול כזה - אשמח לקבל זאת. וגם..למישהו יש כאן קישור להורדת רשימה של שרתים להתחברות? יש לי רשימה(http://kademlia-net.de/emulefuture/server.met) באימיול הנוכחי ותמיד מופיעים אצלי רק 6 שרתים ואני מצליח להתחבר כל הזמן רק לשרת אחד - TVU DonkeyServer No1.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  14. שלום רב האם יש למישהו במקרה שלט למגאסון למכירה באיזור הצפון? מי שלא יודע מה זה זהו משחק טלוויזיה ישן שיצא באמצע שנות ה- 90. הצלחתי לתקן את המכשיר עצמו ע"י כמה הלחמות אבל השלט מת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  15. Started by HeaT-SinK,

אתמול ושלשום לקוחות 013 ברק (נטויז'ן אנאערף) היו עדים לבעיות איטיות, חוסר אפשרות התחברות למסנג'ר ולשאר האפליקציות המתחברות דרך פורטים. לי, למשל, לא הייתה גישה מהירה להתחברות למשחקי רשת או להורדה מהירה בביטורנט (לא עובר את ה10K כשהטראקר מהיר ואמור לרדת לי על 200K בוודאות). רוב האנשים שמו לב לבעיה כי לא הייתה להם גישה למסנג'ר ואני מניח שלא הרבה שמו לב שהם לא יכולים להתחבר למשחב מרוחק, להוריד על מהירות גבוהה (דרך פורט אחר לא HTTP פורט 80) או להתחבר למשחקי רשת. היום ברק אמרה שהיא פתרה את הבעיה - אמנם המסנג'ר מתחבר אך אני עדיין לא יכול להכנס למשחקי רשת ולעשות שימוש בשאר אפליקציות שרוצות חיבור דרך פורט שונה/אחר. ברק טוענים שלא חסמו אף פורט והבעיה סודרה 100% (השרת בלונדון נפל בל…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. שלום לכולם,אשמח אם תעזרו לי .. אני בכיתה ז' והשנה יש לנו את העבודת שורשים,מאיפה אני מתחיל ? ואיך? אני מתכוון,דוגמאות לשער העבודה,להתחיל עם עץ משפחה ? איך? ואם מישהו עשה ויש לו אפשרות לסרוק כמה דפים שאני אראה איך זה בנוי,אני אשמח מאוד.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  17. Started by dorviper,

http://www.troodi.com/media/3023/Amazing_car_accident/ מה שאני לא מבין זה למה השוטר מתחיל לשיר

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. קיבלתי החודש 3 צ'קים שמסתכמים ב10,000 ש"ח אני בן 17. האם ירד לי מס אחרי שאני יפקיד את הצ'קים האלה? אם כן עדיף להפקיד 2 צ'קים בחודש הבא? זה יעזור? כמה אחוז ירד לי? ואיך אני מוציא את התדפיס הזה של כל הצ'קים והביזבוזים שלי כי יש מצב חודש שעבר לא נכנס לי צ'ק אחד. איך קוראים לזה שם? אני בבנק הפועלים. תודה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. Started by pain_killer12,

שלום לכולכם, במסגרת עבודה בהיסטוריה אני צריך למצוא חומר על הודו וחבל קוצ'ין שבה במהלך מלחמת העולם השניה. לא הצלחתי למצוא בחיפושיי באינטרנט, אודה לכם אם תוכלו לתת קישור או שניים או לשתף מהידע שלכם. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  20. שלום לכולם , אני רוצה היום (חמישי ) לקנות מחשב חדש. איזה חנויות מומלצות יש בחיפה? (לא KSP!!!) ? כמובן שהשירות חשוב והמחירים מאד חשובים. תודה על התשובות שלכם.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  21. Started by J0n1,

שלום. ראיתי שלכמה יש פה חשבונות פרימיום ויש כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות בFAQ שלהם אז אולי תוכלו לעזור לי: אני רוצה לאסוף נקודות ולקבל חשבון פרימיום, כמה נקודות עלי לאסוף? וכמה נקודות אפשר לעשות מקסימום ביום? תודה.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  22. Started by redti,

רציתי לדעת האם המשטרה נוטים לדייק בשליחת דוחות כבדים..נגיד ובוצעה עברה ב10 לחודש אז האם הם ישלחו ב10 בעוד חודשיים שלושה?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  23. איפה אני קונה את Mx 518 באזור המרכז (חולון)?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  24. Started by eqeqeq,

אהלן האם אתם חושבים שכדאי לקנות מסך צ IVORY במחיר שזול ב 100 עד 200 ש"ח מכל חנות אחרת? תודה

25. שלום רב, מעוניין בהתקנת מערכת הפעלה במחשב חדש ובנוסף, מעוניין לפרמט ולשדרג מחשב קיים - P3, 800MHZ - באמצעות OC קל. אני מחפש מישהו מאיזור קרית אונו והסביבה שמעוניין לסייע בתשלום כמובן... (אני גר ליד אוניברסיטת בר-אילן) . תודה מיכאל 050-4411172

• 1 תגובה
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.