כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אתר ששולח מוצרים מארצות הברית? זאת אומרת צד שלישי,זה מגיע אליהם והם שולחים לי..
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
זה אני http://img28.exs.cx/img28/238/c6-03-12-04_2054.jpg וזה עוד איזה מישהו http://img24.exs.cx/img24/8210/01-04-12-04_0052.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך דחוף את סט המפות לאירופה של תוכנת הניווט דסטינאטור זה צריך לשקול איזה גיגה 900 בערך... תודה למי שעוזר..
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
מחר אני טס לגרמניה לתחרות בספורט שאני עוסק[(short-track)למי שמכיר] לייצג את ישראל אז תאחלו לי הרבה הרבה הרבה בהצלחה !!!
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שיכול לעזור לי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מה התנאי התקבלות ל 669? צריך להיות גאון או משהו כזה? זה נחשב בכלל קרבי או שזה תומכי קרבי? אם למישהו יש מידע על היחידה אני ישמח לקבל.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה מופנית לאנשים בעלי ידע מוזיקאלי- אני יודע שיש סולם מאז'ור שבנוי כך (טונים)- 1,1,0.5,1,1,1,0.5 וסולם מינור שבנוי כך - 1,0.5,1,1,0.5,1,1 עכשיו השאלה שלי היא - איך בנוי סולם מאז'ור הרמוני, מאז'ור מלודי, מינור הרמוני ומינור מלודי?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, כרגע אני משתמש במשקפיים ורציתי לעבור לעדשות מגע והשאלות שלי הם כאלה: 1, כמה עדשות מגע נורמליות (בגדר נורמליות) אמורות לעלות? 2, עדשות מגע גורמות לגירויים בעיניים? אם כן זה לזמן מסויים או שרק צריך להתרגל אליהם? 3, אני לא עלול ליפגוע בעין שלי תוך כדי שאני מכניס את העדשה לשם? 4, זה מסוכן לשים עדשות מגע? אלה השאלות שלי, תודה רבה לכל מי שעונה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי יותר חזק? הבנים או הבנות? ולמה?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הייתה קפיצת מתח,ביחד עם המתח קפץ לי ההארד-דיסק. את ההמשך אתם יכולים לנחש.. כרגע חזרתי ומקווה להשלים את החסר,דרך אגב לכול מי שהיה את המספר שלי בICQ אז שכחתי את הסיסמא ואני אפתח מספר חדש עוד מעט
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קרה לאתר של חנות המחשבים למיר? http://www.lamir.co.il/home.htm#
-
- 6 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אהלן, נפתחה קהילה לישראלים שנמאס להם לסבול! טוב לא בדיוק, בכל מקרה - אם אתם חולמים על אי ביי ישראלי מקורי, אם אתם מחפשים לקנות ולמכור מוצרים באי ביי דרך ישראלים (בגלל יתרונות ברורים) ואם אתם סתם קונים הרבה באי ביי - תירשמו! זה רק יכול לתרום כמו כן, אנא עזרו ופרסמו את הלינק שלהם בכמה שיותר פורומים אפשריים http://groups.ebay.com/index.jspa?categoryID=100001600 (ההודעה נלקחה מפורום מקס טיונינג)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח שתוכלו לעזור לי אבל... יש לי טלווייזה דיי ישנה של סוני שהדגם שלה הוא: KV-29C5E ואני רוצה לדעת אם הטלוויזיה הזאת היא PAL או Multi System חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי... אם מישהו יכול לעזור אז תודה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב, מזה זמן אני שוקל להגיש מועמדות לעתודה האקדמאית. עשיתי פסיכומטרי, יצא מצויין, ויש לי בגרויות טובות, אז אני לא חושב שתהיה לי בעיה להתקבל לפקולטה שארצה. השאלה היא במה לבחור? בעיקרון אני מתעניין בתחומים אלקטרוניקה ומחשבים. קראתי קצת על הנדסת מחשבים, אבל לא הבנתי עם איזה ידע אני בעצם אצא משם. כך גם לגבי הנדסת חשמל ומדעי המחשב. אשמח לדעת מהם ההבדלים בינהם. כמו כן, איזו אוניברסיטה עדיפה לדעתכם, בן גוריון או הטכניון? אני גר בערד, אז יש עדיפות לבן גוריות מבחינת קירבה. השאלה היא האם המוניטין של הטכניון מוצדק ושווה להסתבך עם מעונות? אשמח אם תוכלו לענות על השאלות בתודה מראש, עדי.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ץנו המלצנ לשירים טובים חדשים לועזיים או ישראליים מה שבה לכם רק שלא יהיה מזרחית או היפ הופ כבד...
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
טוב אנשים , אחרי ששבשתי את הראש שבועות שלמים , ועוד שהיתי בכלא , והיה לי את כל הזמן שבעולם לחשוב על זה וחשבתי על זה , עדיין לא החלטתי. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין מחשב חדש , לקטנוע. יש לי כרגע בבית : amd athlon xp 2400 \ R9700pro \ 512mb corsair \ 17inc old עכשיו , למה מחשב חדש? אני לא חושב שצריך ממש להסביר... כמוני כמוכם , רוב הזמן שאני בבית אני על המחשב אני שעות שלמות שורף עליו. אני משחק במשחקים חדשים והכל , אבל לא באופן רציני ביותר. אבל משחק. והמחשב הזה כבר לא ממש מסתדר עם הדברים החדשים ביותר. אבל מצד שני , הוא לא כזה חלש. למה קטנוע? - בדיוק השתחררתי מהצבא , אני יתחיל לעבוד בקרוב , ורוצה להיות קצת יותר עצמאי.. ולא להסתמך על האוטו של אמא כל הזמן. קטנוע זה כלי יח…
-
- 11 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבים ליצירה שמושמעת בסרט הטוב הרע והמכוער חיפשתי בגוגל ולא מצאתי... אולי אתם תעזרו לי... אני רק יודע שליוצר, קוראים אניו מוריקונה ENNIO MORRICONE תודה..
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
מתוך כתבה בYNET מקור לא משו אבל אשר לקוות שזאת האמת "א' מכפר-סבא, מנוי מושבע של הלוויין, התלונן על אחד הערוצים בחבילת המדע שלו. "אחת הסיבות שנרשמתי לשירותי הלוויין היתה ערוץ 'טק-טיווי', המשדר תכנים הקשורים למחשבים", הוא מספר. "אלא שמאז אפריל הערוץ מגיש רק שידורים חוזרים ותכנים ישנים. שלא כמו באופרות סבון, עולם המחשבים משתנה במהירות ולכן השידורים הישנים אינם רלוונטיים. אני וחברי, שאוהבים את הערוץ, דורשים לקבל שוב תוכניות מעודכנות ומשחקי מחשב, עם כל המגישים המוכרים והאהובים עלינו". ביס מודים שהערוץ אכן עובר שינויים, אך הבטיחו שבקרוב יעלה במקומו ערוץ חדש, ראשון מסוגו, לגיימרים. הערוץ החדש ירכז תכנים רבים, ביניהם השקות של משחקים חדשים, טורנירים, צ'טים, גאדג'טס ועוד מידע רב ב…
-
-
משהו יכול לפרסם פה ת'מיקוד של שאלון 006 במתמטיקה ?!?!? נ.ב. : שמעתי מחבר שכול נושא הסדרות ירד ... האם זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5483 :lol:
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איפה אפשר (אם בכלל) לקנות את הצמיד של ארמסטרונג בארץ?
-
- 61 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
במה מתעסקת כל יחידה? פלס"ר בערך היבנתי שהיא מסיירת מה עוד פלנ"ט שזה נגד טנקים בערך מגלן אין לי מושג במה היא מתעסקת
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הרגע הזמנתי את המחשב החדש שלי וקיבלתי את המספר הזה, ואין לי מושג מה לעשות איתו ואיפה.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-