כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
איזה מגניב.. http://shitbrix.com/mindfuck/popular/165-grin-man מישהו יכול להסביר איך התופעה קורת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם הגלשן JS [גלשן אוסטרלי] הוא איכותי ושווה קנייה? וכמה הוא עולה? http://img.timeinc.net/surf/content/images/04/show1004/s1004m_js.jpg
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה בערך יעלה לי להדפיס EBOOK של 200-300 עמודים ? יש לי 2 ספרים להדפיס... אחד ספר מתכונים עם איזה 3 תמונות של עוף צבעוניות והשני ספר טקסט שקניתי שלא קיים בHARDCOVER... וזה סיוט על המחשב אם היה לי סימביאן על הפלאפון זה היה הכי טוב.. כל הספרים בכיס ! אבל אין קורא PDF ג'אווה רגיל נכון ? צריך להביא pocket pc.. לאן לפנות, כמה יעלה, כמה זמן יקח ? תודה ! ד"א האם יש חנות ספרים טובה שיש בה הכל ששולחת מהאיחוד האירופי ולא ארה"ב ? משלוח יקר...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איך אומרים בעברית core 2 duo כי התווכחתי עם חבר שלי איך אומרים, אז איך אומרים קור טו דיו או קור טו דו?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
מעוניין להתחיל להתאמן בבית. החלטתי שזה עדיף לי מאשר ללכת למכון מאחר וכל מה שאני רוצה זה משקולות. אני מעוניין לקנות כמה משקולות,אני מניח שבמקשל 4KG ו-8KG ואולי גם 12KG שישמו אותי לכל מיני תרגילים. מישהו מכיר מקום שבו אפשר לקנות בזול את העניין? אני מדבר על משקולות קטנות כמובן שמשמות לפיתוח השריר הדו ראשי ביד (אם אני לא טועה בשם) ולא אלו שמניחים על ספות ודוחקים. כמובן שלא ממש חשוב לי אם זה חאפר או לא כי אני לא צריך "אחריות" על השטויות האלה. אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
-
רקע: אני עוד מעט אמור לקבל צו ראשון, אני כבר חושב על העתיד שלי בצבא ומה אני רוצה באמת לעשות(בתקווה). אז התחלתי לחפש קצת ומצאתי את המסלול הזה, אני ממש רוצה להתמיין אליו וחשבתי די הרבה זמן למה דווקא לי מגיע מכול הבחינות (בית ספר, ידע כללי וכו) אני עכשיו עולה לכיתה יא, 10 יחידות מדעי המשחב + קורס סייבר התקפי מבין המתקדמים שיש בארץ). הקורס הזה מלמד לא פחות מ reverse engineering, exploits, lan and wan vulnerabilities, web attacks, reconnaissance ועוד מלא נושאים מרתקים ומענינים. יש לי נסיון רב ב-Linux במיוחד ב Kali Linux אני מדבר על לא ידע פשוט של פקודות, ידע של איך מערכת הפעלה עובדת לרמה של kernel, רשתות ברמה גבוהה(עשיתי קורס רשתות CCNA), חומרה, מציאת…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני אולי משתמש חדש אבל אני בכל זאת רוצה לאחל לבעלי האתר מזל טוב על חזרת הפורום!!!!!!!! ומקווה שלא יהיו לכם יותר בעיות ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
איך קוראים לשיר שמתנגן בסרטון הזה: http://youtube.com/watch?v=s7J0FUkOFTU תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אוקי אז אבא שלי הפתיע אותי במסך חדש LCD 19 של ACER ומדפסת חדשה של ברודר, בקיצור ממש אהבתי הכל עלה לו בערך 1300 שקל.. תחדשו אותי!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
איפו מוכרים בארץ מחשבי Shuttle קטנים למסיבות רשת? חנות שמוכרת לוחות של שאטל מוכרת גם את המחשבים האלו? מישהו מכיר חנות ברשת שמוכרת אותם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
אני חושב שאני שואל בשם הרבה משתמשים.... אולי איזה מבצע על כרטיסי מסך או מסכים ...אהם...אהם... Dell 2007wfp
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מושלם! ווקאלז מדהימים של Sarah Brightman שהופכים את יצירת המופית הזו לקטע עילאי! Schiller - The Smile 4:54m אחד הדברים שעשו לי ת'חג הזה! האזנה איכותית! 8)
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אהלן..! תשמעו יש לי אפשרות להזמין מחשב מחו"ל במחיר ספקים דרך חברה. עכשיו, אני לא יודע עד כמה זה יותר זול ולכן אני לא יודע איזה מפרט להרכיב כי אני לא יכול להעריך תקציב.. אם מישהו יודע מהם מחירי הספקים בחו"ל, אני מדבר על ארה"ב... ועד כמה זה יצא לי יותר זול להזמין משם שיעזור לי להרכיב מפרט. דרך אגב, אני לא צריך לשלם על מכס. תודה מראש. דן [br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 05:26:16 מישהו???????????
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני אוהב תתוכנית אבל לעזזל שערוץ 10 ילחם ברצינות בממוסחר נולד אין לי מה לראות בטלוויזה לפחות יש לי משחקי ווידיאו לסיים ואינטרנט אבל לזה ידרדרנו? ספורט בתשלום תוכניות אולטרה ממוסחרות ו-שידורים חוזרים בפריים טיים :pissed: ואל תגידו כבלים \לווין יש לי כבלים והשידורים חוזרים שם עוברים כל טעם טוב כמה פעמים אני יכול לצפות באותו פרק של חוזרים לתחתית כבר 200 שנה אותם פרקים בלופ :pissed:
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
לדוגמא 6/6 = 0 או 6/12 = 1.25 (כאילו) יש איזושהי טבלה שאני יכול לראות מה מספר המשקפיים אולי??
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
מהו מספר ההודעות שצריך לכתוב כדי להיות משתמש בוגר או מתבגר או מה שיהיה!!? והאם מישהו מכם זוכר מה הוא מספר ההודעות שצריך בשביל דרגות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
הגעתי איכשהו לאתר הבא: www.peteranswers.com. השאלה שלי היא איך הוא עובד ואיך עשו את זה כל כך חכם?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום. איך אני יכול לעשות תיקיה מוגנת כאילו אם אני רוצה למחוק אותה אז אי אפשר. ואיך אני יכול לעשות שאם אני צורב נגיד סרט ואני נותן לחבר שלי אז הוא לא יכול להעתיק אותה למחשב שלו הוא לצרוב לדיסק אחר תודה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אפשר בבקשה אתר להזמנת חומרה מחו"ל כגון: ספקי כוח,מארזים ומוצרי מודינג ששולח מוצרים לארץ במחיר זול? תודה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות לשלוח SMS ולקבל פרימיום(עולה 20 שקל?) אין מצב שימשיכו לחייב אותי בתום התקופה? לכמה זמן זה נמשך?והאם יש הגבלה של כמה ג'יגהבייט? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום חברים, בשנתיים האחרונות, גברה התעניינותי במחשבים, והחלטתי כי זה התחום בו ארצה לעסוק בחיי. אין לי ממש ידע בנושא. אני לא יודע לתכנת ולא מבין כל כך בחומרה. האמת היא שכל מה שאני יודע זה להתקין משחקים ולהשתמש בתוכנות בסיסיות. הייתי רוצה לדעת לתפעל תוכנות יותר מתקדמות. תוכנות שעוסקות בעריכת וידאו/אודיו (למשל, תוכנות שבעזרתן אפשר להלחין איזה האוס דאנס טוב), לשלוט היטב בפוטושופ ובאופיס וכו'. כמובן שאני שואף להגיע לרמות היותר גבוהות כמו תכנות, פיתוח אלגוריתמים ואולי אפילו האקינג. אני חושב שמה שבאמת היה מספק אותי זה אם הייתי מצליח לפתח סטארט-אפ שיימכר במיליוני דולרים. (עם תואר במדעי המחשב זה די אפשרי, לא?) ועכשיו אני ארצה לגעת בנקודה שבגללה אפשר להגיד שאני כותב את הפוסט הזה. מ…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
בשביל מה באמת צריך בגרות אם לא הולכים לאוניברסיטה והאם זה שווה משהו עם יש בגרות עם ממוצע של 60-70 איזה הטבות זה יביא בעתיד?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-