כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
איך קוראים לשיר שמתנגן בסרטון הזה: http://youtube.com/watch?v=s7J0FUkOFTU תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אוקי אז אבא שלי הפתיע אותי במסך חדש LCD 19 של ACER ומדפסת חדשה של ברודר, בקיצור ממש אהבתי הכל עלה לו בערך 1300 שקל.. תחדשו אותי!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
איפו מוכרים בארץ מחשבי Shuttle קטנים למסיבות רשת? חנות שמוכרת לוחות של שאטל מוכרת גם את המחשבים האלו? מישהו מכיר חנות ברשת שמוכרת אותם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
-
אני חושב שאני שואל בשם הרבה משתמשים.... אולי איזה מבצע על כרטיסי מסך או מסכים ...אהם...אהם... Dell 2007wfp
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מושלם! ווקאלז מדהימים של Sarah Brightman שהופכים את יצירת המופית הזו לקטע עילאי! Schiller - The Smile 4:54m אחד הדברים שעשו לי ת'חג הזה! האזנה איכותית! 8)
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אהלן..! תשמעו יש לי אפשרות להזמין מחשב מחו"ל במחיר ספקים דרך חברה. עכשיו, אני לא יודע עד כמה זה יותר זול ולכן אני לא יודע איזה מפרט להרכיב כי אני לא יכול להעריך תקציב.. אם מישהו יודע מהם מחירי הספקים בחו"ל, אני מדבר על ארה"ב... ועד כמה זה יצא לי יותר זול להזמין משם שיעזור לי להרכיב מפרט. דרך אגב, אני לא צריך לשלם על מכס. תודה מראש. דן [br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 05:26:16 מישהו???????????
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני אוהב תתוכנית אבל לעזזל שערוץ 10 ילחם ברצינות בממוסחר נולד אין לי מה לראות בטלוויזה לפחות יש לי משחקי ווידיאו לסיים ואינטרנט אבל לזה ידרדרנו? ספורט בתשלום תוכניות אולטרה ממוסחרות ו-שידורים חוזרים בפריים טיים :pissed: ואל תגידו כבלים \לווין יש לי כבלים והשידורים חוזרים שם עוברים כל טעם טוב כמה פעמים אני יכול לצפות באותו פרק של חוזרים לתחתית כבר 200 שנה אותם פרקים בלופ :pissed:
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
לדוגמא 6/6 = 0 או 6/12 = 1.25 (כאילו) יש איזושהי טבלה שאני יכול לראות מה מספר המשקפיים אולי??
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
מהו מספר ההודעות שצריך לכתוב כדי להיות משתמש בוגר או מתבגר או מה שיהיה!!? והאם מישהו מכם זוכר מה הוא מספר ההודעות שצריך בשביל דרגות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
הגעתי איכשהו לאתר הבא: www.peteranswers.com. השאלה שלי היא איך הוא עובד ואיך עשו את זה כל כך חכם?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום. איך אני יכול לעשות תיקיה מוגנת כאילו אם אני רוצה למחוק אותה אז אי אפשר. ואיך אני יכול לעשות שאם אני צורב נגיד סרט ואני נותן לחבר שלי אז הוא לא יכול להעתיק אותה למחשב שלו הוא לצרוב לדיסק אחר תודה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אפשר בבקשה אתר להזמנת חומרה מחו"ל כגון: ספקי כוח,מארזים ומוצרי מודינג ששולח מוצרים לארץ במחיר זול? תודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות לשלוח SMS ולקבל פרימיום(עולה 20 שקל?) אין מצב שימשיכו לחייב אותי בתום התקופה? לכמה זמן זה נמשך?והאם יש הגבלה של כמה ג'יגהבייט? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום חברים, בשנתיים האחרונות, גברה התעניינותי במחשבים, והחלטתי כי זה התחום בו ארצה לעסוק בחיי. אין לי ממש ידע בנושא. אני לא יודע לתכנת ולא מבין כל כך בחומרה. האמת היא שכל מה שאני יודע זה להתקין משחקים ולהשתמש בתוכנות בסיסיות. הייתי רוצה לדעת לתפעל תוכנות יותר מתקדמות. תוכנות שעוסקות בעריכת וידאו/אודיו (למשל, תוכנות שבעזרתן אפשר להלחין איזה האוס דאנס טוב), לשלוט היטב בפוטושופ ובאופיס וכו'. כמובן שאני שואף להגיע לרמות היותר גבוהות כמו תכנות, פיתוח אלגוריתמים ואולי אפילו האקינג. אני חושב שמה שבאמת היה מספק אותי זה אם הייתי מצליח לפתח סטארט-אפ שיימכר במיליוני דולרים. (עם תואר במדעי המחשב זה די אפשרי, לא?) ועכשיו אני ארצה לגעת בנקודה שבגללה אפשר להגיד שאני כותב את הפוסט הזה. מ…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
בשביל מה באמת צריך בגרות אם לא הולכים לאוניברסיטה והאם זה שווה משהו עם יש בגרות עם ממוצע של 60-70 איזה הטבות זה יביא בעתיד?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אפשר לקבל בבקשה את המיקוד למועד ב במתמטיקה טופס 2 ו טופס 3 משום מה האתר של המיקוד לא עובד לי אז אני מבקש פה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
שלום .. תגידו להסתדרות המורים יש הנחה על הכרטיסים ?? תודהה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
היי אחרי כמה חודשים שאני רץ ודי שחטתי כבר את הnike impax הישנות, הגיע הזמן להשתדרג לנעלי ריצה חדשות, חשבתי על brooks dyad 6 אבל בינתיים אני לא בטוח, יש לי כף רגל קורסת כשאני דורך עליה הקשת פשוט קורסת והרגל נהיית שטוחה איזה נעליים מתאימות למצב כזה? התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח, אם יש פה אנשים שגם הם רצים אני אשמח לעזרה. תודה יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
ראיתי תסרט אתמול , ולא הבנתי כלום ממה שקרה בסוף ... יש הסבר לזה שאף אחד לא רואה אותם ? דרך אגב - סרט טוב.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אהלן http://www.online-sweets.co.uk/tubs-of-sweets/haribo-maoam-stripes-fruit-chews-sweets-tub.html אני מחפש את זה בנרות, איפה משיגים כזה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי. במחשבה על חיסכון בחשמל אני תוהה כמה התענוג של מחשב דלוק 24\7 עולה לי. להלן המשתנים- מחשב לא ממוצע, ספק של 850W (מפרט מלא בצד) אבל יש לזכור שדווקא בגלל שזה לא מפרט ממוצע יש דגש על חיסכון בחשמל (לדוגמה, אאל"ט 7970 צורך בקושי 20W במנוחה?) וכמובן שהספק לא קרוב להגיע ל-800W כל הזמן. נכניס למשוואה גם את העובדה שכאשר המחשב לא בשימוש המסך מכובה ידנית על ידי. דיסקים קשיחים הוגדרו להשאיר פעילים תמיד. כרגע נוריד מהמשוואה את שעות המשחקים והעבודה המאומצת. אני מנסה לשער את עלות החשמל החודשית במצב כזה. אני מניח שהמון תוהים. יש השערות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך משתמשים בשיטת סופר פוזיציה לפתרון מעגלים חשמליים? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-