כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
האם זה לגיטימי שאני מחכה עד שהמוצר יגיע על מנת לראות שהוא באמת במצב טוב ורק אז משאיר פידבק? פשוט המוכרים משאירים לי פידבק ולא נעים לי שהם מחכים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*** חצי ספוילר *** למי שראה אותו - הבדיחה עם ההומלס והארנב פשוט קרעה אותי. למי שלא ראה - מומלץ וגם את הסרטים הקודמים ו/או את הסידרה.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
נשארה לי בגרות אחרונה , פיזיקה(קרינה וחומר, וחשמל). הפסדתי הרבה מאוד שיעורים, ואפילו עם מיקודית אני קצת מתקשה להדביק את הפער. בכיתה י' עשיתי יחידה אחת טכנולוגית, הוצאתי ציון 95 בערך. אני פוחד שאם אני אעשה את הבגרות בחשמל וקרינה וחומר הציון הסופי ב5 יחידות פיזיקה יהיה נמוך. רציתי לשאול אם עדיף פיזיקה 5 יחידות בציון 60-70 (לוקח את המקרה הגרוע ביותר) , או פיזיקה 1 יח"ל בציון 95 ? הרי גם ככה ה5 יחידות פיזיקה לא ייתן בונוס אם יהיה שם ציון של 60-70, ביחידה ההיא לפחות יש ציון נורמלי שיעלה את הממוצע..
-
- 21 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
עשיתי את שאלות 2, 3, 4. הבגרות הייתה טובה. במתכונת קיבלתי 91 (והוא סתם הוריד לי כמה נקודות ואחרי שנידשתי להעיר לו שזה לא בסדר הוא אמר שאין מה לעשות ??? ??? כאיל וwtf?!?! המורה שונא אותי!!! :pissed: ) והוא הגיש אותי על 88 המניאק הזה חוץ מזה שהוא לא יודע ללמד ובקושי הספיק 3/4 חומר (באמת שלמדנו את שאר החומר עם המתרגל S: ) הוא גם שונא אותי כי אני בנאדם אסרטיבי ועומד על דעתי ויצאתי נגדו מספר פעמים היזהרו מהמורה הרצל טביבי! (שנה הבאה מחליפים לנו אותו באחד אחר גם גרוע לצערי :\ )
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוקטובר ועד היום לא למדתי פיזיקה אני רוצה להתחיל ללמוד לפני הקורס ולפי מה שהבנתי פיזיקה זה תחום רחב איזה תחום צריך ללמוד להנדסת תוכנה (מכניקה/חשמל/קרינה וחומר)...?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על קפיץ אנכי חסר מסה, שקבוע אלסטי שלו הוא 10 ניוטון למטר, תלוי כדור פלסטלינה שמסתו 0.1 ק"ג. מושכים את הכדור כלפי מטה. הקפיץ שאורכו הרפוי 5 ס"מ, מתארך ב- 20 ס"מ נוספים. ברגע מסוים משחררים את הכדור והוא מתנודד בתנועה הרמונית פשוטה. 1. מהי האמפליטודה של התנועה? מהו המרחק המינימלי בין הכדור לבין הקצה העליון של הקפיץ? (5 נק') תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יסיביר לי מה מייצג כל אחד מהמשתנים הבאים בקפיצים בפיזיקה: K, X וF תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שנה שעברה (י"א) לצערי פשוט לא היה לי כוח להשקיע בפיזיקה והתוצאה לא הייתה מפתיעה מאוד. חוץ מזה אולי זה לא כ"כ מעניין אותי, אבל הייתי מקבל ציונים נמוכים (הגשה 55 :-\) שוב, בעיקר בגלל שלא היה לי כוח להשקיע ת'אמת שבחינות בגרות הייתי פותר בסדר, הקטע שגם שנה שעברה הבגרות של מכניקה הייתה הכי קשה שראיתי המחנכת שלי אמרה לי שכדאי לשקול פרישה, אבל אני יכול להמשיך ללמוד פיזיקה גם בי"ב אם אני רוצה בכך. הבנתי שהחומר של י"ב נחשב הרבה יותר קשה מזה של י"א אבל אם זה באמת שווה את זה אני ישב וילמד מעבר לזה רציתי לדעת כמה השפעה תהיה לזה אם אני אלמד פיזיקה או לא על מסלולים כמו גאמ"א וממר"מ בצבא (כמה זה קריטי מבחינתם בעצם), ומעבר לזה גם בטכ"מ. עד כמה שאני יודע טכ"מ זה בעצם מדעי המחשב, פרוי…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בבקשה לא למחוק יש לי כלב פיטבול ויש לי עוד כמה כלבים אז הוא רב איתם ואני רוצה למסור אותו לבית חם הינה כמה תמונות שלו.. http://img518.imageshack.us/img518/9269/dsc026636ft.jpg http://img518.imageshack.us/img518/2391/dsc026533uc.jpg http://img518.imageshack.us/img518/3551/dsc026567yb.jpg
-
- 22 תגובות
- 8k צפיות
-
-
לא יודע אם זה אפקט AMD , אבל........ http://finance.walla.co.il/item/3072497
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות, רציתי לחלוק איתכם חוויה לא נעימה, ואולי יתפתח בעקבותה דיון. לפני כשבועיים לערך התחלתי לעבוד במקום מסויים שאת שמו לא אזכיר מסיבות מאוד ברורות. הופניתי למקום על ידי חבר שלי שעובד שם כבר זמן רב ומאוד מרוצה. כבר מלכתחילה ידעתי כי ה"בעלים" שהוא גם המנהל הוא בן אדם טיפה משונה, כאשר הנקודה הבולטת ביותר הייתה כי הוא עובד לפי "תורתו העסקית" של מר ל.רון האברד, הלא הוא "אבי" דת הסיינטולוגיה. לא ייחסתי לנתון זה יותר מדי חשיבות, שכן אני מאמין גדול ב"איש איש באמונתו יחיה", וכל עוד הוא לא מנסה לשכנע אותי להצטרף למשהו, הכל בסדר מבחינתי - שיהיה בודהיסט מוסלמי עם נגיעות של הדת האצטקית מבחינתי. עבדתי בערך כשבוע כאשר הבעלים היה מאוד מרוצה מן העבודה, וכך גם הלקוחות, התחלתי להתחבר עם ה…
-
- 49 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
יש לציין שאני עבדתי במקום מגיל 17 עד 18.5 כלומר עבדתי שנה מתחת לגיל 18 וחצי שנה מעל? מה אני צריך לדרוש מהמעביד? דמי פיטורין? הבראה? ימי חופשה לא מנוצלים ? הפרשים?[לא יודע מזה]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אין לי מושג מה זה.. זה חוזר כל חורף ונימצא במטבח בתקרה.. ובשירותים מעל המקלחת 3 שאלות.... -מה זה הדבר הזה? -למה זה מופיע? -ואיך מונעים את זה? זה מכער את הבית רצח לביינתים אני עובר עם מטלית יבשה ומנגב את זה.. זה נעלם קצת אבל חוזר אחרי שבוע
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 208 צפיות
- 1 follower
-
-
-
טוב זה קצת ישן אבל עדין איזה פאשלה. אני לא ראיתי שום פרק, אבל חבר שלי בא ורצה לראות את הסוף בקיצור הייתה להם כזאתי פשלה למי שלא שם לב הם החזיקו מדלית ערד אחת שתי כסופות ואחת זהב בקיצור הגיעו שלושה לגמר שני אנשים, אחד אחד וזוג אחד אז כאשר החריזו מי השלישי ידעו מי לקח מקום ראשון ושני איזה בושה. (לפי המדליות)
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
-
-
היי. לאחרונה אני מתחיל לקבל כל מני הצעות הזויות של אנשים שאני עשוי להכיר. כל מני משתמשים ערבים, אבל זה התחיל לעבור את הגבול כשבתמונות שלהם הם מצולמים עם חיות שצדו והרגו או סתם כך עם נשקים וכו. אין לי מושג איך פייסבוק החליט שהם מתאימים לי לחברים. השאלה שלי איך אני מבטל את זה או את החלק הזה בדף שאני לא אראה את הזוועות האלה יותר.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי,יש לי קרוב לשנתיים שלוש חשבון פייסבוק. עכשיו,רובכם זוכרים את פייסבוק בתחילת דרכו שהוא היה אתר מלא באגים,היו המצב יותר טוב וזה הפך לאתר נורמלי מבחינת תחזוקה. לאחרונה,שמתי לב שפשוט אין מה לעשות שם!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא מבחינת חברים לא מבחינת העלאה של תמונות אפילו לא מבחינת משחקים,שחוזרים על עצמם באופן מגוכח. מעולם לא אהבת או שנאתי את האתר הזה,אבל עכשיו אני שונא ,מה זה שונא . אני כול כך שונא את האתר הזה,אתר כול כך משעמם.אני כמעט ולא נכנס אליו,אבל הקיום שלו מעצבן אותי. אני רוצה מאוד למחוק את חשבון הפייסבוק שלי,וכך שאני יעשה. השאלה הנשאלת היא: איזו מן מטרה יש לאתר הזה,מאיפה מגיעים הרווחים לכיס של צוקברג? מה אתם עושים בפייסבוק? האם הוא משמש אתכם למטרה מסוימת או מועילה…
-
- 56 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לעצור את זה או ממה זה נגרם? כבר עזבו את הקבוצה 50 איש בגלל השטות הזאת [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נרשם לפייסבוק ומחייבים אותי לשלוח קוד אישור לטלפון נייד אל מנת לוודא שהחשבון שייך לבן אדם אמיתי עכשיו מישהו יודע איך מתגברים על זה? ומה אם אני לא רוצה להזין את הסלולרי ומה אם אמנם החשבון הוא סתם חשבון שפתחתי בשביל השעשוע זה קרה לי בחשבונות חדשים וגם בחשבונות קיימים אתה לא יודע מאיפה זה יבוא לך פתאום יכול להיות שלא תוכל להשתמש עד שתאשר עם הסלולר ומה עם אנשים שבכלל אין להם נייד
-
- 29 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
פייסבוק ויוטיוב שייכים לגוגל? אם לא אז למי...
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא עובד לי Service Unavailable - DNS failure The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-