עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 114508534,

אהלן הייתה לי פעם תוכנה שאפשר להשטלת איתה על מכשירים סלולרים , כמובן זה לא פלילי כי המשתמש צריך לאשר אותך, אפשר היה לקרוא הודעות ולעשות שיחות משהו נחמד אם מישהו יכול לתת לי לינק אני אשמח מאד תודה

2. מעניין אותי לדעת כמה מכם משדרגים את המחשבים באופן קבוע ובאיזה תדירות כדי לשמור על אותה איכות של המשחקים, דהיינו לא לרדת באפשרויות הגרפיקה. PHENOMFX החליט כי מלאכת המתים היא עבודה שדורשת זמן רב, אבל בכל זאת חשבתי הרבה על זה יום אחד לאחר קרב טוב של אנדרטייקר נגד יוקוזונה, והחלטתי שנמאס לי לשדרג כל הזמן שהרי זה לא ייגמר, היום כרטיס מסך מחר זיכרון ומחר זה, חשובה לי הגרפיקה ואיכות המשחק אבל אני בחיים לא אשלם לזה יותר מדי, למה בגלל שאני גיימר אני צריך לשדרג אינסוף?(תתחילו לעשות פה BASHING), אני נשאר עם המפרט שלי עד שיגיע הרגע שבו אני אאלץ לשדרג ללא ברירה, זה מגוחך לשדרג כל שנה כרטיס מסך ב1500 ש"ח או יותר וגם זיכרון וגם זה וגם זה, זהו אני גמרתי. רוצה לדעת מה דעתכם, תשתפו גם חו…

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by ward,

מישהו יכול להמליץ לי על תיק גב למחשב נייד 15" שהתיק יתאים לבית ספר שיהיה אפשר להכניס בו ספרים מחברות וכדומה..!! תווווווודה..מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  4. Started by m83b4,

אוקיי, אני מחפש כבר דיי הרבה זמן את הסרט Don't Be A Menace (שבעברית קוראים לו נודניק בלי הפסקה).. מצאתי חנות שמוכרת את ה DVD, אבל לפי מה שהבנתי, אין כתוביות בעברית.. אחר כך באותו אתר מצאתי DVD של אותו הסרט אזור 2 במחיר קצת יותר גבוה, אבל דווקא בו לא כתוב שום דבר על כתוביות (לא היה כתוב בכלל, לא אם בעברית או באנגלית או בספרדית וכו'..) אולי אתם תוכלו לעזור לי ? הנה האזור 1 http://laserclub.co.il/web/inner.asp?current_zone=1&content=preview&nmovieid=11781 והנה האזור 2 http://laserclub.co.il/web/inner.asp?current_zone=2&content=preview&nmovieid=47403 תודה מראש..

5. אני מתכנן כבר המון זמן על לקונת מחשב חדש ועכשיו שיוצאים מעבדי I5/I7 חדשים + כרטיסי מסך DIRCTX11 חדשים זה פחות או יותר אומר שהגיע הזמן מבחינתי. בכל מקרה ההורים טסים בסוף החודש לאיזה שבוע - שבועיים לארה"ב והשאלה , האם יש משהו שכדאי להביא משם ? מן הסתם את כל המחשב אני לא יזמין משם אבל מה לגבי חלק או שנים ? יש משהו שממש יהיה כדאי? תודה..

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  6. אני חייב דחוף מסיבות לא עקרוניות לפה עד היום בערב פאן על רמה יש מקום באיזור חיפה\קריות שיהיה פתוח בערב שיש לו פאנים של איתמר? אם לא... יש פאנים מומלצים אחרים שאפשר להשיג? באמת תודה.. מקווה שמישהו פה יודע...

7. Started by doker,

מישהו יודע מה קרה בסוף של פרק היורה??? זה ממש דחוף ככה בקצרה שתי שורות

8. באיזה תיקייה?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by com,

לשמעון פרס!! היום יומלדת, היום יומלדת,80. שמנמנים :funn::funn::funn: :funn: :funn: :funn: (הכותב איננו פעיל שמאל) http://news.walla.co.il/?w=//427748

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  10. איפה אני קונה? ראיתי ספר: ActionScript 3.0 Game Programming University (Paperback) by Gary Rosenzweig (Author) ואני רוצה לקנות אותו. איפה יש בארץ? פשוט המשלוח של אמאזון זה או לחכות חודש או לשלם מלא כסף.... תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  11. במה מתעסקת כל יחידה? פלס"ר בערך היבנתי שהיא מסיירת מה עוד פלנ"ט שזה נגד טנקים בערך מגלן אין לי מושג במה היא מתעסקת

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by ENROLL,

שלום, אני מעוניין לנסות לשפר את ציון האנגלית שלי ורוצה לעשות אחת מהבחינות. אני יודע שאמי"ר זה בדיוק כמו הפרקים במבחן פסיכומטרי רגיל. הבנתי שבאמיר"ם לכל שאלה יש פרק זמן מוקצב ,אך לא מצוין מהו. רצתי לדעת מהו פרק הזמן המוקצב לכל שאלה בכל פרק? ומנסיון שלכם איזו מומלצת יותר כבחינה שנייה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. Watch This: http://www.pentagonstrike.co.uk/flash.htm

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  14. מזל טוב על חידוש הפורום - הוא נראה הרבה יותר טוב בתצורה החדשה! מספר הערות: 1. חבל ששדרוג כזה לא הוכרז קצת מראש - ההודעה על השדרוג היה רק בדיעבד. 2. חבל שבשדרוג כזה ארוך כל מה שהיה כתוב זה ש"הפורום יחזור בעוד דקה" (וברוב הזמן בדף שנראה כאילו פרצו לאתר - מ1:00 בבוקר עד 18:00) - ולא היה איזה עדכון בידיעה על השדרוג. 3. ת'אמת? לא האמנתי אבל עכשיו אני בטוח: אני מכור לפורום. בדקתי אם הפורום חזר כל עשרים דקות בממוצע... ושאלה לקינוח: לאן נעלם הפורום "על האתר והפורום"? :s05:

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by mei,

ברשותי השאלה המצורפת הבאה... אשמח אם תוכלו לצרף פתרון מפורט כי לא הבנתי מה רוצים מהחיים שלי בשאלה הזו + דרך פתרון? תודה אנשים ! (ובמיוחד תודה ל- MR_K שמקדיש את מיטב זמנו ) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  16. לפי מיטב ידיעתי אין מכס על מוצרים שעולים מתחת ל200 דולר... והפלייסטיישן עולה 180 דולר, אז למה לעזעאל הוא עולה בארץ 1700 שקל?? אני מבין שרוצים להרוויח אבל לעשות על זה 800 שקל? אולי מישהו פה יכול להפנות אותי ליבואן כדי לקבל גם תשובה ממנו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  17. Started by מתניה חיימי,

שלום אני רוצה לקנות אופנוע שטח. צריך רישיון? ואם כן מאיזה גיל?

18. לא הצלחתי למצוא חנויות שאפשר להזמין דיסקים של מוזיקה דרך האינטרנט אם תוכלו לתת קישורים לחנויות, זה יהיה מאוד נחמד מצדכם תודה. נ.ב - אני מדבר על חנויות מהארץ.

19. אם מישהו יודע מה הכתובת... בבקשה תרשמו תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

היי, אני צריך לדעת איך קוראים לשיר הבא: http://www.geocities.com/sere_brone/Song.mp3 תודה רבה!!, יאיר.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום אני מכיר מישהו שהוא בן 14 גם בנתיניה והוא רוצה לעבוד אז באיזה עבודות הוא יכול לעבוד ואיפה יש עבודות באזור נתניה הוא חיפש בעיתונים ולא מצא אולי מישהו יודע טלפון הוא משהו הוא מקום שהוא יוכל לעבוד תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  22. 1000$ הדגם הכי יקר. מישהו בא לו לעשות סאם סריוס דאמג'? ;D

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by Shasoosh,

שלום לחבריי HWzone ברצוני ליידע אתכם על פתיחת אתר מחשבים חדש - OnTopic.co.il. האתר מצטרף לחברה טובה של מספר קהילות מחשבים בתקווה שנוכל לתרום לתחום המחשבים בארץ, לפחות כמו האתרים הקיימים. האתר כרגע בשלבי פיתוח, ופועל במתכונת מצומצמת של מערכת פורומים, וחדשות. כמובן שהתוכניות לעתיד גדולות בהרבה. אנו מקווים ליצור אתר שוקק חיים וגדוש מידע, ובעל קהילה גדולה ומגובשת. בינתיים אנחנו מחפשים משתמשים שמעוניינים להיות חלק מהקהילה, לעזור ולהיעזר, ואולי אף להשתלב בצוות האתר. נשמח אם תבקרו באתר ותקחו בו חלק, אם כמבקרים מזדמנים ואם כחברי קהילה קבועים, כמובן שנשמח לקבל כל פידבק, חיובי או שלילי. שיהיה לכולם ערב טוב, jogogold צוות OnTopic

24. שלום,יש לי משפחה שגרה בניו יורק ועוד חודש הם מגיעים לארץ והם יכולים לקנות לי מחשב נייד. ברצוני ללמוד תיכנות ככה שהמחשב נייד הוא למטרת תיכנות ב c# חשוב שהמסך היה גדול וברור וגם המקלדת והעכבר בגלל שאני רוצה לעבוד עליו זמן רב . אני קונה את המחשב לתיכנות בלבד ולא איכפת לי שלא היה עליו שום דבר חוץ מזה והתקציב הוא כזה שיוכל לספק את הצורך הזה בלבד באופן עקרוני אני לא מבין במחשבים ובכול מה שמסביב והייתי רוצה את חוות דעתכם בנושאים כמו: מאיזה חנות לקנות, איזה מחשב מתאים, אחריות וכ'ו... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  25. איך כל העניין הזה הולך; היצרנים שולחים לספקים לפי שער הדולר הנוכחי, ואז לא משנה אם יורד או עולה הדולר, המחיר נשאר אותו הדבר? כי הדולר כמעט כבר 4, ואם זה ימשיך לרדת ככה אז זה יהיה חבל שהמחיר יהיה קבוע בשקלים או שהספקים מקבלים כסף לפי אחוזים והמחיר כל הזמן משתנה לפי שער הדולר? אם טעיתי בכמה נקודות אל תחמירו איתי אני לא כלכך מתמצא...

• 3 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.