עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למה פיסי העלו את המחירים?? הרי היציאה של הכרטיסים החדשים בפתח זה אמור להיות להיפך לא??

• 8 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by 114508534,

אהלן הייתה לי פעם תוכנה שאפשר להשטלת איתה על מכשירים סלולרים , כמובן זה לא פלילי כי המשתמש צריך לאשר אותך, אפשר היה לקרוא הודעות ולעשות שיחות משהו נחמד אם מישהו יכול לתת לי לינק אני אשמח מאד תודה

3. Started by rap_tr,

אני מאתמול מנסה להוריד קובץ מסויים(כולה 20 מ"ב) וכל הזמן רשום לי לנסות בעוד 2 דקות או לקנות משתמש, בשביל 20 מ"ב אני לא אקנה משתמש,אבל אולי מישהו יכול לתת לי ל-2 דקות? תודה מראש

4. נמאס לי שבכל סרטו אני צריך ללחוץ ידנית על האפשרות של HQ כדי שהוא ירוץ באיכות טובה יותר. יש אפשרות באתר שתעלה את האופציה הזאת באופן אוטומטי במידה והיא קיימת בסרטון?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  5. באיזה תיקייה?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by -Anonymous-,

הייתי פעם ב-FXP, אבל מהר מאוד הבנתי שזה לא לרמה שלי ושאני עלול להפוך לילד FXP מושפע , אז עזבתי. עד עכשיו הייתי בפורומים באנגלית, אבל ראיתי שזה פורום נחמד אז נרשמתי.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by No_Man,

יש לי את מהדורת הזהבשל הארי פוטר - ספרים 1-4 בכריכה קשה, מהדורת הזהב, ממוספרים מאותה סדרה (בעברית). לפי מה שהבנתי, הערך שלהם כיום הוא לא כמו הספרים הרגילים (אי אפשר להשיג אותם בשם חנות, הכל נמכר). מישהו יודע מה הערך שלהם פחות אויותר היום, והאם הערך הזה צפוי לעלות בעתיד (אפילחו בטווח הרחוק)בקיצור, מה עדיף - למכור או לשמור ?

8. הנה המחשב מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  9. כל המאמרים שיכולים ללמד קצת איך המחשב עובד קירור כרטיס מסך מעבד לוח אם

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by xTz,

מישהו מכיר אתרים\מאמרים שבהם ניתן לקרוא על תקלות נפוצות ובעיות נפוצות שאיתן מתמודדים טכנאיי PC בחיי היום יום? בעיקר בתחום התוכנה, אבל גם חומרה תתקבל בברכה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  11. אני מעוניין לתקן או להחליף את המצלמה ב N95 היא קצת נדפקה... אני מחפש מקום שיכול לעשות את זה(למכור חדשה או לתקן) מישהו מכיר אולי באזור הצפון חנות כזאת?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  12. אני מעונין לקנות כרטיס מסך (8800GT) עכשיו התקציב שלי דלל מידי וראיתי שבחו''ל הוא עולה משהו כמו 200 דולר ואפילו פחות.... ויש לי מישהו בשכונה שיש לו paypal ואין לו בעייה להזמין לי... עכשיו אני צריך את ההמלצות שלכם על אתרים אמינים בחו''ל שמוכרים בזול ועושים משלוחים בארץ ואני שואל אם מישהו עשה פעם דבר כזה של להזמין חלקים למחשב מחו''ל...

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  13. funny sh*t ;D

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. Started by pure perfection,

שלום ... מהן הסיבות לצמיחה הגוברת של תאגידי תקשורת בישראל ובעולם לפי דעתכם ?? זאת שאלה שמעניינת אותי שכל אחד יציג את דעתו תודהה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by חן מ,

היי יכול להיות שאני אגש לעשות שוב את הבחינות הפסיכומטריות של הצבא בלשכת הגיוס בעיר. מה שאני צריך זה להביא איזשה מכתב מהיועצת+מכתב מההורים+האיבחון,ואת כל שלושת הדברים הללו לשלוח ללשכת הגיוס השאלה שלי היא כזו:מישהו יודע איזה הקלות אני מקבל בבחינה הפסיכומטרית הזו?חוץ מכמובן תוספת זמן שבטוח אני אקבל,יש סיכוי שיורידו חלק\חלקים מסויימים מהבחינה? ושאלה נוספת:בטוח שבגלל האיבחון שלי הצבא יאפשר לי שוב לגשת לבחינות האלה? כי בפעם הראשונה עשיתי את זה ממש לא טוב,מיהרתי ואז כל הזמן לחצתי ENTER לא יודע למה ובגלל זה לא יצא לי טוב

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by eegg,

אני בתהליכי גיוס עם פרופיל 72 כרגע. אני לא רוצה קרבי, איזה תפקיד אני יכול להשיג במחשבים, מודיעין או תקשורת. חשבתי על עתודה אבל לא בטוח שיש לי ציונים לזה, יש לי בערך 85-90 ממוצע יא יש לכם רעיונות לתפקידים ב 72 או שכדאי שאני ינסה להוריד ל64?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. עבר עלי שבוע קשה. לא, אף אחד לא מת לי חלילה, לא הפסדתי הון ענק, וזה גם לא המצב הבטחוני. השבוע נאלצתי להתמודד עם ההתמכרות הקשה שלי: החידון של הזון. שבוע שלם בלי צל צילו של חידון, ללכת לישון ללא שום משמעות לחיים, לקום ללא סיבה, למען כלום. והנה, שבוע עבר חלף לו, ואני קם אל בוקר יפיפה, צלול ושטוף שמש. זהו הבוקר! חשבתי לעצמי. בציפיה מתוחה חיכיתי לבוא הערב המיוחל, להטיל את העוגן על משבצות החידון הכחלחלות והמרגיעות, המוכרות כל כך, כמעט אמהיות! אך הנה ספינתי בוששה לבוא, ומצאתי עצמי בערב אפל ורע, בליבה של הרשת, ללא חידון. אני קורא אליכם, כותבי החידון! הבו לנו חידון נוסף! לא צריך פרסים ולא צריך דבר נוסף, רק את החידון, אלוהים, את החידון! אל תתנו לעשרות אומללים כמוני לסבול עוד שבוע …

18. הי, נגמר לו החוזה אתמול, יש לו חנות + מעבדה בבת ים רוטשילד 60, הוא מחפש דחוף מקום אחר וגם שותפים / משקיעים. אני מנסה לעזור לו פה. שחר - 0544795245 תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. Started by dddd01,

לכתבה המלאה... http://computers.walla.co.il/?w=/4/748112

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  20. השאלה בכותרת. תודה מראש.

21. אם מישהו יודע על מה אני מדבר...הבן אדם פשוט תותח...היה לי את הסרטון ובטעות מחקתי אני לא מוצא אותו בשום מקום.. :-\

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by RayZ,

לא יודע, זה לא ממש נראה לי קשור לפורום תמיכה טכנית, אז לא מצאתי שום פורום אחר. אני צריך המלצה למעבדה מקצועית, של תיקון מחשבים, בלי טכנאים מפגרים שאתה אומר להם "AMD" הם ישר קולטים "פנטיום 4, אנשים שמבינים, בערך כמו המשתמשים כאן, אפילו יותר. שמזהים בעין חדה בעיות במחשב, מחליפים, בודקים, מאבחנים בתוכנות כמו SUPER-PI, או 3DMark וכו', למה יש לי פה מחשב (מפרט בצד), שזוחל, ה LOG שהבאתי כאן נקי, דרייברים מותקנים, והכל. אבל לא נכנס לזה, כי זה לא הפורום. אני צריך המלצה למעבדה כזו.. אני חייב לשלוח את המחשב לתיקון בהקדם האפשרי, יש לי לעצב משהו ממש חשוב (מישהו פה יודע על מה אני מדבר..).

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  23. יש לי קטע שכתבתי, אבל נדפק לי הוורד ולא שולח לי להדפסה אני חייב אז דרך הפוטושופ אבל יש שם עברית הפוכה אז אני צריך להפוך את סדר האותיות למישהו יש אתר? או תוכנה? משהו?!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  24. צריך לדעת ת'שם שלה http://img133.imageshack.us/img133/5531/tnsmodel034kw.jpg

• 1 תגובה
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.