עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shimronfio,

שמתם לב שבזמן האחרון כל החנויו של המחשבים התחילו להעלאות מחירים?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

איך עובד ה paypal ? איך אני מעביר כסף ל paypal ? האם הם אמינים ואיך חשש לגניבות ? תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  3. משום מה כל התמונות שהועלו לIMAGESHACK לא עובדות אני רק רואה תמונה שרשום בה "hotlinkin has been disabled for this domain" לעוד מישהו יש בעיות עם התמונות של IMAGESHACK, או שזה רק המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  4. ישנה תמימות דעים כי מאמזון עצמה ניתן להזמין רק ספרים דיסקים וקלטות. נשאלת השאלה מה קורה עבור קנייה מכאלו שמוכרים דרך אמאזון. מצד אחד לפי ה-HELP באתר, ישראל לא כלולה במדינות מחוץ לארה"ב מהן ניתן להזמין לארץ http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=537734&#outside, מצד שני נתקלתי לא אחת בתגובות של אנשים שקנו מאמאזון (לא ספרים), אך איני מכיר כאלו אישית. אז אפשר או אי אפשר?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  5. Started by elad the master,

.

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by sos,

שלום לכולם! אני מבין במחשבים ולומד במגמת מחשבים. אני מבין במאוד כללי בתחום החומרה והייתי רוצה לממש להבין בזה ולהיות מתקדם כמוכם. אז הייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות, קורה הרבה פעמים שיש חדשות באתר שאומרים שם דברים שהם בשבילי יפנית אז מה כדאי לי לעשות?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by d1v,

אני מת כבר שעתיים וחצי

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by idofr,

הייי כולם, אני מוכר עכשיו טלפון בשביל חבר... (imate אם מישו מעוניין חחח ) בכל מיקרה שמתי הודעה בyad2 ופה בtrade zone איזה עוד אתרים אתם ממליצים להוסיף שם הודעה?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by lion03,

אני מחפש שירים של פאנק אירי מישהו יכול להגיד לי שמות של להקות?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  10. שלום רב , אני וחברים רוצים לסוע החודש לקוסטה ברווה למלון שממוקם בסנטה סוזנה , השאלה היא האם האיזור מתאים לצעירים? הם יש שם צעירים אחרים והאם יש שם מועדוני לילה ופאבים? הבנתי שיש אזור שנקרא טוסה דל מאר וששם יש מסיבות , מה המרחק (עלות נסיעה?). אני אשמח לקבל כמה שיותר מידע , תודה רבה חברים

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by HiperPsY,

במתמטיקה ובאנגלית. תודה.

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by x-amin,

"אני אומרת לא"+"אל תשחק איתי" עריכת סאונד על ידי,משחק על ידי http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=33004&OrderBy=1&Page=1&spType=1&backCat=45&tmpl=0 "מי ינצח באהבה" אני וחבר שלי,אני הקוף http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=33131 מי שרוצה שיגיב שם בבקשה ותגובות גם פה אם בא לכם תודה רבה

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by nforce,

אהבתי את הרעיון של הטמפלטים באתר... יפה מאוד ! אני משתמש ב- Black Eye ! פ33תי ביותר! במה אתם משתמשים ?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by DAVIDD,

יעני מצד ימין קטלנית אה?

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  15. האם בגיל ההתבגרות העצמות בכף היד מתחברות או מתרחקות זו מזו?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  16. בשידור חי וגם מול עיתונאים שטרם יודעים מהם מחיריהם הרשמיים - מכריזה AMD על סדרת כרטיסי המסך RX 9070 באופן רשמי יותר ומסודר יותר כשהפעם יש לנו את כל המידע הטכני וגם את המחירים המומלצים לצרכן - האם הגיע הזמן לשלם פחות?לכתבה

17. Started by electricity86,

שלום. הייתי שמח לשוחח עם מהנדס/סטודנט שעובד בתחום החומרה, לעזור ולהיעזר בדברים החדשים שלומדים מידי יום, וסתם בבעיות שמנסים לפתור. המסנג'ר שלי הוא 86shahar@walla.com תודה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  18. Started by שניצל,

דבר החברה של (ה)שניצל: יש לי בראש קליפ שראיתי כשהייתי ילדה (נניח מתחילת שנות האלפיים, אולי סוף שנות התשעים). מה שאני זוכרת זה שהשיר יחסית שקט, ושרואים המון אנשים בחדר לבן, לבושים כמו למסיבה, יושבים ושוכבים בכל מיני מצבים בחדר. היו לדעתי שני זמרים, אחד מהם שכב כשהוא שעון על מדרגה (גם לבנה, כל החדר לבן), וזמר אחר עומד ליד גלגל גדול (כמו גלגל שקושרים אליו אנשים בקרקס כשזורקים עליהם חצים, רק שאף אחד לא היה קשור...). נראה לי גם היו בלונים סביב הגלגל. וזה אולי-אולי-אולי קליפ של גרין די, או שאולי שם השיר מכיל בשם שלו את המילה "beautiful" או "day" (אבל את זה אני זוכרת רק במעומעם, ולא, זה לא beatiful day של U2....). מצטערת על חוסר הבהירות, אבל אני מקווה שזה ישמע מוכר למישהו מכם. …

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  19. Started by dr computer,

אני רוצה לקנות פאנל לפלאפון שלי מפה: http://cgi.ebay.com/MOTOROLA-ROKR-E1-E398-FACEPLATE-COVER-CLEAR-BLUE_W0QQitemZ9143644743QQcategoryZ20353QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ואני לא יודע אם זה טוב לקנות כלומר שלא יעבדו עלי וכמה עולה משלוח??ואין לי מושג איך משתמשים במכירות האלה, פעם ראשונה שאני רוצה לקנות מפה משו

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by drorhazan,

מי פה קונה הרבה בארקדיה ומכיר את המוכרים שם? אני מכיר את העובדים שם כבר הרבה זמן.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  21. אני עושה על הרזולוציה הכי קטנה שהוא מסוגל להקליט אבל בכל זאת הקובץ יוצא גדול מדי משהו כמו 700 מגה ל45 דקות... מה אני יכול לעשות בשביל להקטין את הגודל של הסרט אבל להשאיר את האיכות... זה מקליט בפורמט mpeg

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by RayZ,

לפני מס' דקות ערכתי את חתימתי, והדגשתי בפונט קטן את הטקסט שלי. ובסיכום, בואו תראו מה ראיתי: אני חמור שכותב בפונט קטן את הטקסט הבא: Always win, and always winner, AMD ?!?! אם זה באג, זה הבאג המוזר ביותר שראיתי בחיי.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by Kpro`,

אם אתם רוצים Steam בחינם זה המקום והזמן כנסו והרשמו עכשיו. לינק : <// אתה באמת עד כדי כך טיפש? באמת?>

24. Started by Dano,

אולי אתם מכירים חנות מחשבים טובה וזולה ומוכרת כמובן באיזור השרון? (הרצליה, רעננה) באיזור הזה.. אני מחפש לקנות מחשב חדש עם מפרט משלי במחיר זול, כמובן... תודה!

• 5 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים