כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן אני רוצה לילמוד מדעי המחשב התלבתתי מאוד בין מדעי המחשב לאלקטרוניקה אחרי שהתעשקתי קצט במיקרו בקרים לא ברמה של טכנות אלב מובן של העינין הבנתי שזה לא בשבילי אני איש של מחשבים יותר מדעי המחשב נישמה לי ממש אחלה השאלה שלי מזה באמת המיקצועה הזה אך הלימודים מבחינת הרמה של החומר מה התקיד שלי בשוק אחרי שיש לי את התואר (מבק שמישהוא עם תאור של מדעי המחשב יענה לי תודה דין ) :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3146885,00.html המהירות הצפויה היא 56K ,כלומר חזרנו 5 שנים אחורה, אבל יש להוסיף כי המהירות תלויה בכמות המשתמשים כלומר אם יש קצת אנשים המהירות יכולה להגיעה לקצב של אינטרנט מהיר (לא כתוב כמה) דבר הנוסף שמאכזב זה שמהירות העולה היא רק 256K לכל המטוס המחיר צפוי להיות להיות בין 10 ל30 דולר תלוי באורך הטיסה ובמסלול הנבחר
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי ירפא ב' עוד כמה זמן ורציתי לדעת בדיוק מה הולך להיות שם... תכתבו ממש הכל, מא' ועד ת' על מה עושים כשמגיעים והכל אילו בדיקות בדיוק וממש הכל תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מי מכיר חנות מחשבים בשם גמא בתל אביב אפשר לסמוך עליה או היא כמו כולם
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לא חנויות מחשבים, אלא חנויות מוצרי חשמל... מקררים, TV, שואבי אבק.... לא מכרזים... וכמובן אמינות וזולות. תודה נ.ב. חנויות מהארץ... לא איביי או חנויות אחרות מחו"ל...
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני יודע שלדי הרבה אנשים יצא לחשוב עליה... שווה או לא שווה לקנות מחשב או חלקים מארה"ב וליבא אותם לארץ?? הבעייה העקרית פה היא החוסר באחריות על אותם חלקים... למרות זאת המחשב שלי היום בן יותר משנתיים (פנטיום 4 1.5) ולא יצא לי לקחת אותו או להזמין טכנאי אפילו פעם אחת בכלל אני אישית לא השתמשתי בחיים שלי באחריות של החלקים במחשב.. לפי זה כדי או לא להביא חלקים, אם אני לא הורס אותם??
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
נהג מלווה בשלושת החודשים הראשונים - חייב לשבת ליד הנהג או שמספיק שהוא נוכח ברכב ?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קיבלתי עבודה להגשה ואני לא מצליח לימצוא תשובות לשאלות אלה השאלות 1 מי שלט בא"י בשנים 1919 - 1948 ? 2 בין אלו שני עמים התקיים קונפליקט לאומי ? 3 מה הציעה ועדת האו"ם כפתרון לקנפליקט? 4 מה היתה ההחלטה של האום בנוגע להצעת הועדה ומתי ? 5 כיצד הגיבו שני העמים עם הוודע, תוצאות ההצבעה ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אממ צריך אתרים של חנויות שאפשר לבנות שם מפרט .. באזור נהריה-עכו-קריות-חיפה אני יודע שיש את נועה, קיי אס פי ... בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
-
-
במה מתעסקת כל יחידה? פלס"ר בערך היבנתי שהיא מסיירת מה עוד פלנ"ט שזה נגד טנקים בערך מגלן אין לי מושג במה היא מתעסקת
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
למישהו יש את האתר שמנגן כל פעם צליל התדר שונה ואז אתה בודק עד כמה אתה יכול לשמוע
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
עוד שבועיים יש לי שנתיים רשיון, ואני יצתרך לחדש את האגרה לרשיון של הרכב שלי, הנזק הוא אם אני לא טועה 350 שקל. בטחלס לא ניצלתי את הרישיון בכלל, גם בגלל הצבא (הוצאתי אותו ברגילה הראשונה שהייתה לי, כי נכשלתי 4 ימים לפני הגיוס), וגם כי אין להורים שלי אוטו. ועוד שבועיים אני יצתרך לזרוק סתם עוד 350 שקל על רשיון שבכלל לא השתמשתי בו, וגם כי אני תפרן. השאלה היא, עם אני לא ישלם אגרה יכולים לשלול לי את הרשיון? ונגיד אם אני ישלם עוד שנה התעריף של האגרה תגדל?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
היי, אני צריך לדעת איך קוראים לשיר הבא: http://www.geocities.com/sere_brone/Song.mp3 תודה רבה!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איך נותנים לינק לפרופיל כדי להשתתף בתחרות שבעמוד הראשי? הצלחתי למצוא רק לינקים שצריך משתמש וסיסמה כדי לראות אותם תודה
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לידיעה כזאת: לחץ כאן משהו מטורף לחלוטין.. וחג שמח לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אז ככה נכנסתי לגיימר פתאום אני רואה שם איזה חדשה על משחקים שקשורים למלחמה, וכל מיני חבילות הרחבה של משחקים מוכרים כמו MOH, c&c generals וכו'. עכשיו אני לא מבין כבר עבר 1 באפריל אז או שזה לקוח מחוץ לארץ ששם עוד היה אחד באפריל, או שהכתב רומה והוא באמת מאמין בזה,או שהם רצו להמשיך קצת את אחד באפריל, או ההפשרות הכי לא הגיונית שזה אמיתי. הנה: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17190
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שמתם לב שיש תנועת מטוסים ומסוקים בצורה מטורפת ביומים האחורנים..? לדעתכם זה בגלל התרגיל הזה עם הרמטכ"ל...? או ש..
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקומות טובים ללימוד נהיגה בצפון (אזור הקריות)? אשמח לשמוע המלצות.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-