כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
היי! אני דיי רוצה להתחיל לשחק פוקר על כסף אמיתי... אני כרגע משחק בWPOKER.COM ... הממשק שם מדהים, לדעתי!! ממש נוח. (ממש לא אהבתי את אוורסט פוקר, פרטי פוקר, פוקר רום, סידי פוקר ועוד כמה שניסיתי!) poker stars עוד איכשהו בסדר אבל גם לא ממש נוח אני הולך להפקיד איזה $10 לאתר פוקר מקוון אבל האתר שאני הכי אוהב(WPOKER כמובן) מציע בונוס לא ממש אטרקטיבי לכן, אני מבקש את עזרת מי שמבין בדבר למצוא אתר אינטרנט עם תוכנה עם ממשק מדהים ונוח כמו של WPOKER.COM שיציע בונוס אטרקטיבי..(כמו $25 דולר חינם על הפקדה ראשונה, או 100% בונוס על הפקדה ראשונה וכו'..). תודה רבה רבה לכל העוזרים!!!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא מחזיר בקרוב את הרנו לליסינג, והעבודה נותנת לו לבחור בין שתי המכוניות הנל. מה אתם חושבים שמומלץ ולמה? הגיר הרובוטי נשמע לי די מעניין. ידני זה קצת מעצבן אוטומט זה קצת מרדים.. ורובוטי זה בעצם באמצע, לא? אז מה אתם אומרים? אשמח לשמוע חוות דעת על שתי הרכבים מאנשים שנהגו בהם.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב קיבלנו את הפורד פוקוס החדשה מודל 2007 ואמרו לי שאפשר לחבר את הרדיו שלה לפלאפון בעזרת בלוטוות' יש לי N6131 מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
התנדף, נעלם, עזב את החדר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מה קרה לפורום הזה יש פה ת'ראדים כל כך מפגרים(*הסקר להמחשה בלבד)
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לאחרונה אני מנסה לקבל תשובה (בנושא מפרטי מחשב) על שאלה מאוד פשוטה ובמקום לתת תשובות אני נתקף בעוד ועוד שאלות ותשובות סתומות. אין ספק שהדבר נובע מחוסר מקצועיות ואי ידע בתחום המחשבים של אנשי הפורום פה. אני מרגיש שהפורום פה הולך ומקבל מאפיינים של פורום FXP. בכל אופן אני איש עסוק מאוד ואני חייב לקבל תשובה במהירות לגבי מפרט מחשב, השאלה היא איזה עוד פורומים מקצועיים קיימים ברשת (עדיף באנגלית) ובנימה אישית לאנשי הפורום פה, אם אני שואל שאלה ואתם לא יודעים את התשובה אתם יכולים להודות שאתם לא יודעים ולא לנסות ולענות בניבזיות האופיינית לכם!תודה.
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חברי HWZ יקרים שלום, רציתי לספר לכם על פורום חדש שפתחתי שעוסק בתחום אומנויות לחימה משולבות (Mixed Martial Arts) - ולהזמין אתכם להצטרף לקהילה שבתקווה תהיה דומה לזו שפה - בוגרת, משתפת ומעניינת. לא הכמות מעניינת אלא האיכות. הקליקו כאן למעבר - פורום MMA. ספורט אמנויות הלחימה המשולבות כולו ככולו בעל ותק של כמעט שני עשורים ברחבי העולם, אך בארץ ישראל הקטנה הוא עדיין בתחילתו, ויש שיאמרו שאפילו זאת הגזמה. מטרת הפורום הינה לפתח את המודעות לספורט אמנויות הלחימה המשולבות ולאפשר לכל החובבים, הסקרנים ואף למעט המקצוענים, להשמיע קול, ליצור קשרים ושיתופי פעולה. זהו חס ושלום אינו פרסום "אוטומטי" למטרות קידומיות (המבין יבין, למרות שמטבע הדברים אני מפרסם בזו הלשון ב- 2-3 מקומות שאני קורא ומש…
-
- 12 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
האם הפורום הזה הוא פורום 'כללי'? כן האם יש לו נושא מיוחד? לא האם מותר לכתוב פה מה שרוצים (בגבול המותר בחוק)? כן האם "מותר" למחוק הודעות שלא פוגעות באף חבר פורום? לא איזה מין נימוק זה "זה לא מעניין את יתר חברי הפורום"? אותי זה דווקא מאוד עניין! :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול את השאלה הזאת כיוון שאין פה פורום בוני אתרים עכשיו השאלה שלי היא הורדתי YABBSE (secend edition( הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך להתקין אותו בIIS שלי ואני לא מבין איך להתקין את הPHP ואת הMY SQL אז בבקשה תעזרו לי בתודה מראש NoMiC
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מישהו מכיר פורום טוב (בישראל) בנושאי בישול, טיגון, אפייה, וכדומה...?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן, אם משהו מכיר פורום בנושא טאבים או תווים, באנגלית או עברית לא משנה, אשמח מאוד לקבל קישור זקוק לזה דחוף תודה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום! אני צריך לפורום YabbSE שפת עברית מאיפה אפשר להשיג? ידוע לי שהפורום הזה הוא בעיברית והוא מבוסס Yabb האם תוכלו אתם המנהלים לתת לי את ה- קובץ של ה- עברית בפורום? אם לא אז מאיפה אפשר להשיג??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתעניין בקניית גיטרה חשמלית.. חיפשתי פורומים בארץ שעוסקים בנושא, ולא מצאתי הרבה, אחד מהם בהייד פארק שומם כמעט לחלוטין מישהו מכיר פורום גיטרות איכותי? תודה
-
לא יודע אם לבכות או לבכות...
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
חשבתי שזה פורום חברתי שלא מונע ממטרות רווח - אני מרגיש ממש דביל ונאיבי כרגע... חשבתי שזאת קהילה מקצועית וחברית שכל אחד מאתנו - תורם לפי יכולתו (וזמנו..).. חשבתי גם שאם יש משהו שמפריע לנו כחברי הקהילה - מותר לנו להביע דעה בצורה חופשית ובונה (כמובן בלי השמצות סתם ושמירה על רוח חברית ושפה מתאימה..) עצוב לראות שדיון לגיטימי ננעל כי הוא לא לרוחו של אחד המנהלים.... (כן אני מדבר על דיון הפרסומת הקופצת בפתיחת לינק..) וד"א - הטיעון של פרסים והגרלות - שמצדיקות את הפרסומות הנ"ל - תופס כלפי מיעוט - אבל כנראה שזה מיעוט שנמצא בעמדה שמאפשרת לו את זה... יום טוב !
-
- 42 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
למי שלא שם לב, לפני מספר שבועות פתחנו פורום צרכנות וזאת על מנת לתת מענה לכל הדיונים בנושא צרכנות ומסחר. בעקבות כך יש לשים לב ולפתוח דיונים רלוונטיים בפורום צרכנות ולא בפורומים אחרים. http://hwzone.co.il/community/index.php?board=97.0
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
חבר שלי פתח פורומים חדשים בכל מיני נושאים... פורומים נחמדים אבל צריך יותר אנשים ויותר הצבעות כדי שיהיה כסף לשרת נורמאלי+ לפתוח FTP עם כל מיני דברים נחמדים לאנשים שיהיו פעילים... אז תכנסו ותצביעו ותיהיו פעילים:
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הצטרפו בהמוניכם בשביל לרדת על אלכס! http://www.pchardware.co.il/cgi-bin/community/YaBB.pl עריכה: אפשר להצטרף בלי לרדת עליו (אבל רצוי... ;D)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, אם זה מנוגד לכללי הפורום (פרסום אתרים פרטיים) אני מתנצל מראש. וכעת לעניין, נפתח פורום חומרה/תוכנה פרטי חדש תחת הנהלתי בכתובת הזו: http://ynt.israserver.net/forum אקווה לראותכם שם במהרה! בברכה, NerdX
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי פורום טוב לשאלה על קניית מכונית חדשה?? (ולא את carsforum.. ממש לא מקצועיים) נ.ב. אני מחפש גם חוות דעת על שלושת המכוניות האלה: -טויוטה יאריס 1.3 -הונדה ג'אז 1.4 -יונדאי גאטס 1.6
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיים דבר כזה ? אני לא מוצא משהו איכותי (בבקשה משהו מהיכרות אישית לא מגוגל !).
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לינק לפורום מקצועי שעוסק במכוניות משופרות, ולמוסך שעוסק בשיפורים חיצוניים. עדיף באיזור המרכז תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-