עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא יודע אם לבכות או לבכות...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by OmerMan,

http://www.rnav.com/cgi-bin/dcforum/dcboard.cgi ???

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by gilboag,

חשבתי שזה פורום חברתי שלא מונע ממטרות רווח - אני מרגיש ממש דביל ונאיבי כרגע... חשבתי שזאת קהילה מקצועית וחברית שכל אחד מאתנו - תורם לפי יכולתו (וזמנו..).. חשבתי גם שאם יש משהו שמפריע לנו כחברי הקהילה - מותר לנו להביע דעה בצורה חופשית ובונה (כמובן בלי השמצות סתם ושמירה על רוח חברית ושפה מתאימה..) עצוב לראות שדיון לגיטימי ננעל כי הוא לא לרוחו של אחד המנהלים.... (כן אני מדבר על דיון הפרסומת הקופצת בפתיחת לינק..) וד"א - הטיעון של פרסים והגרלות - שמצדיקות את הפרסומות הנ"ל - תופס כלפי מיעוט - אבל כנראה שזה מיעוט שנמצא בעמדה שמאפשרת לו את זה... יום טוב !

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by AmitDanan,

הבנתי שיצא פורום חדש "המלצה על תוכנות חדשות" שיוצאות רציתי לדעת איך אני מגיע לשם כי לא מצאתי בפורום שום דבר על זה??

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  5. למי שלא שם לב, לפני מספר שבועות פתחנו פורום צרכנות וזאת על מנת לתת מענה לכל הדיונים בנושא צרכנות ומסחר. בעקבות כך יש לשים לב ולפתוח דיונים רלוונטיים בפורום צרכנות ולא בפורומים אחרים. http://hwzone.co.il/community/index.php?board=97.0

6. Started by killer21,

...

7. חבר שלי פתח פורומים חדשים בכל מיני נושאים... פורומים נחמדים אבל צריך יותר אנשים ויותר הצבעות כדי שיהיה כסף לשרת נורמאלי+ לפתוח FTP עם כל מיני דברים נחמדים לאנשים שיהיו פעילים... אז תכנסו ותצביעו ותיהיו פעילים:

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by DXT,

הצטרפו בהמוניכם בשביל לרדת על אלכס! http://www.pchardware.co.il/cgi-bin/community/YaBB.pl עריכה: אפשר להצטרף בלי לרדת עליו (אבל רצוי... ;D)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by NerdX,

קודם כל, אם זה מנוגד לכללי הפורום (פרסום אתרים פרטיים) אני מתנצל מראש. וכעת לעניין, נפתח פורום חומרה/תוכנה פרטי חדש תחת הנהלתי בכתובת הזו: http://ynt.israserver.net/forum אקווה לראותכם שם במהרה! בברכה, NerdX

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by Access Denied,

משהו יכול לתת לי פורום טוב לשאלה על קניית מכונית חדשה?? (ולא את carsforum.. ממש לא מקצועיים) נ.ב. אני מחפש גם חוות דעת על שלושת המכוניות האלה: -טויוטה יאריס 1.3 -הונדה ג'אז 1.4 -יונדאי גאטס 1.6

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by mega1234,

קיים דבר כזה ? אני לא מוצא משהו איכותי (בבקשה משהו מהיכרות אישית לא מגוגל !).

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני צריך לינק לפורום מקצועי שעוסק במכוניות משופרות, ולמוסך שעוסק בשיפורים חיצוניים. עדיף באיזור המרכז תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by royban,

שלום למנהלים, למה אתר עם כזה תוכן איכותי בנוי בצורה כל כך לא נכונה? האתר עם תוכן הכי איכותי שהכי לא ידידותי לשוטט בו. לתשומת לבכם.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by gbox,

בס"ד שלום רב בניתי פורום חדש לסלולרי עם מערכת קצת מוכרת ואני צריך עזרה בקידוד ובקהילות וכו' הנה הפורום www.c-mobile.pri.co.il מה דעתכם? שנה טובה וגמר חתימה טובה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. Started by gbox,

בס"ד שלום רב ראיתי שיש כאן אנשים שמתענינים בסלולרי אז אני מקווה שזה בסדר לשים קישור לפורום חדש בנושא סלולרי יש שם פורמים בכל הנושאים והתחומים של הסלולרי בקיצור כדאי להיכנס : http://eryui32.amitu.net/ תהנו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מחפש פורום שעוסק בעיצוב גרפי במחשב (PS,FLASH....) בארץ. אבל שהוא לא תפוז (שום דבר נגד הפורומים שלהם, פשוט לא יכל...גם לא באן או משהו ) על איזה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  17. שלום, מישהו מכיר פורום שמאפשר להגיב או לפתוח טופיק באמצעות וידיאו? הכוונה היא שבמקום לכתוב, אנשים מקליטים את עצמם. אם מישהו מכיר משהו כזה, או משהו דומה אני אשמח ללינק. תודה

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by DarkMoh,

נשמע לי כפרויקט מעניין שיכול למשוך קהל איכותי. כרגע אני לא מצליח למצוא פורום כזה, מישהו מכיר פורום בסגנון או מעוניין בפורום כזה?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  19. מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by tazok,

אנשים תצביעו בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by nineball,

מישהו פה מכיר פורום טוב בנושא רכבי שטח וטרקטורונים? (עם דגש חזק על טרקטורונים) אני כנראה קונה אחד בקרוב, ומחפש קצת הכוונה בנוסף למה שכבר חרשתי וחקרתי בעצמי. אם מישהו מכיר פורום טוב- בבקשה תנו לינק, ואם למישהו יש עצות בנושא בכלליות- אתם מוזמנים לתת תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Sp_RuS,

יש פה הרבה אנשים מבוגרים, בעליי רכב... אז רציתי לשאול, כמו שיש את HWZONE שזה פורום עם נושאי תחזוקה של מחשב וכל מיני כאלה.... האם יש משו דומה בהקשר לרכבים? תחזוקת רכבים וכאלה... הא? מישו מכיר פורום כזה? תנו לינק בבקשה..

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by yoav9,

כל התלונות לכאן! לא לפורום, אני יענה על הכל!

• 33 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by yoav9,

הפורום כנראה יסגר היום בערב, מקסימום מחר, אני רק צריך שהיא תראה את זה קודם וכרגע אני באי וודאיות. אני אכתוב פה שוב כאשר אחזור מביה"ס. אם למישהו יש עוד משהו יפה לכתוב יש עוד זמן!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.