עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב אז פה לא יהיה אשכול של האם הוא קיים או איך זה נוצר זאת שאלה מי שיודע יענה מי שלא לא. אז ככה נגיד שאני אוהב את הנכדה של דוד שלי, האם מותר לי לצאת איתה? ז"א שני אחים אז הנכד של האח הזה יצא עם הבת של האח הזה. זה מותר מבחינת היהדות?

• 57 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

מישו מקבל הודעות ספאם בפלאפון מהדגנרט הזה? הודעות בסגנון"תניח תפיליון המשיח מגיע"(lol) איך אני עוצר את המטרד הזה?? מס טלפון 037322222

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Maio1,

וגם מעניין אותי לדעת שלפי האתר JOBINFO נציג טכני אמור לקבל שכר של 7-12 אבל במציאות השכר הרבה יותר נמוך. כמובן לא לשכוח את השאלה על נציג DATA בכותרת

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  4. Started by Holy,

^^^

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

אני יכול לקנות בארץ סטילפאד 4S(הדגם מברזל) ו4D(הדגם מפלסטיק, החדש יותר) וגם פאנק. כולם יוצאים אותו המחיר(150-170 ככה) ואני לא בטוח מה לקנות... ממה ששמעתי ה4D יותר טוב מה4S ואני לא יודע כלום בקשר לפאנק וכו' וכו'. אז מי שיש לו ניסיון עם אחד או יותר מהפאדים האלה, נא לשתף.

6. שיהיה לכם קיץ נעים ומהנה!!! :yelclap:

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני כנראה קונה ממש בקרוב מחשב מפנדה מחשבים ויש להם סניפים רחוקים מהבית שלי: קייסרה, חיפה ובאר שבע. אני גר בכפר סבא וכבר די החלטנו לקנות מהם כי אנחנו סומכים עליהם והמחירים סבבה. בכל מקרה, לאמא שלי אין רכב ואבא שלי חוזר מהעבודה רק בסביבות 9-10 בלילה. אז במקרה שיש תקלה במחשב, מה אני יכול לעשות? שאלנו אותם בקשר לזה ואמרו לנו שבמקרה כזה יבוא שליח אלינו הביתה, יקח את המחשב, יתקן ויחזיר, במחיר של 90 שקל. הבעיה היא שאמא שלי קצת מפחדת שהמחשב יהרס כמה פעמים בשנה וכבר זה יוצא איזה 300 שקל רק מתיקונים, למרות שיש ביטוח. מה אתם מציעים?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  8. ניתקלתי היום במשהוא ממש מטומטם שקשה לי להאמין שהוא נכון. יש הרבה הומואים ביחידה 8200 בגלילות.......מה זה השטויות האלה??? ניתקלתי בזה בפורום מסויים (אני לא יכול להגיד את שמו כי זה אסור) והיו שם את שני הלינקים הבאים: http://www.nrg.co.il/online/36/ART1/422/119.html http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/422/039.html מה יש לכם להגיד על זה? ???

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by pinkmasta,

שלום לכולם ! בהקשר להודעה שרשמתי קודם , רשמתם המון דברים שלא קשורים לנושא בכלל . עם קרה לכם מקרה דומה איתם , בבקשה שתפו אותי כי אני הולך להיכנס איתם להליך משפטי כנראה. לתשומת ליבכם ניתן להתלונן על כל חברה או לציין אותה לשבח באתר הבא http://www.service-report.co.il

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by Kidney_stonE,

http://i.imgur.com/2VOhC.png

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by kikkler,

הוא תקוע לי בראש כבר איזה שבוע ואין לי מושג מה השם שלו / של המבצע כתבתי מידי רעוע בעשר דקות מתוך הזיכרון, זה בטח לא אחד לאחד http://virtual2002.tau.ac.il/users/www/58389// sdf1_3.mid

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  12. Started by raiman1,

שלום לכולם! אני מעונין לעבוד ביום הבחירות בתור סדרן ( הבנתי שמרוויחים מזה הרבה כסף...). מישהו יודע איך אפשר להשיג את העבודה הזאת? חפשתי באינטרנט אבל מצאתי רק " אחראי קלפי" או משו כזה, ולא נראה לי שיתנו לי את זה כיוון שאני רק בן 18. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 10.3k צפיות
  13. כיצד נקרא הסרט across the universe שיצא שנה שעברה, בעברית? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by psychuil,

אשכרה נחנקתי מהמים שלי כשראיתי את זה..

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by Elior_A,

שלום, אני צריך לעשות הרצאה...לא משנה על איזה נושא... אם למישיהו יש איזה רעיון להרצאה..זה יעזור מאוד!! ו אם אפשר, בבקשה תביאו לינק עם חומר כתוב כדי שאני יוכל לדבר על זה בהרחבה למשל, אם זה על מחשבי כף יד אז תביאו בבקשה לינק שבו רשום מי המציא את זה..למי זה מיועד... וכו וכו' באמת שלא משנה על איזה נושא.... באמת תודה...כבר שעתיים אני מחפש משהו ולא מוצא!!!! :-\ ועוד פעם תודה! ELIOR

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by TNTx2,

מישהו יודע אם אפשר לשנות ציון מגן אחרי הבגרות נגיד למועד הבא? כי אחת המורות אמרה לי היום שזה לא חוקי או משהו כזה... מי שיודע שיגיב ...

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by אמיר יצחקי,

שלום,ראיתי עכשיו את הסרט the hills have eyes סרט חולני למדי ונחמד דווקא חבל שרק לא מסבירים על איך היצורים האלה נוצרו מישהו ראה גם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lion03,

אז ככה קבעו לי תאריך גיוס 9.8.06 אבל הפרופיל שלי הוא 45 בגלל משקל ואני בן יחיד ואני רוצה לשרת ביחידת שדה לא משנה מה לצורך העיניין על בעיה הראשונה אני עובד ושניה אני מתכוון לפתור על ידי חתימה אבל אני רוצה לדעת אם אני עדיין יכול לשנות את הדברים הנ"ל או שזהו אני אהיה תומך לחימה?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  19. שמתי לב שישנם מספר חנויות שנותנים אחריות אצל היבואן אך אינני יודע היכן הוא. מצאתי משהו TAG אבל לא הבנתי אם הם היבואנים או חברת בת של היבואנים. בקיצור, אם מישהו יודע אני אשמח לדעת. תודה.

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות
  20. Started by EcSm,

אחריות, משלוח, הרכבה, אמינות החנות שביעות רצון כל דבר יעזור. תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by urinka,

הי אני רוצה לקנות כמה דברים ב EBAY ואני לא יודע איך אמרו לי שצריך חשבון ב פי פל אבל אני לא יודע מה זה ואיך אני יודע שזה באמת ישלך לארץ כמה אני צריך לשלם על המשלוח ואם צריך לשלם על זה מע"מ או מכס או ... אני כבר לא יודע מה בקיצור אם יש מישהוא שכבר קנה משהוא משם ויודע איך זה בדיוק עובד אז בבקשה שיסביר לי תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. צריך 6 מספרים בין 1 ל34 ועוד מספר בין 1 לעשר שוט

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by navk2,

http://www.bigpc.co.il איך הוא מבחינת אחריות ? טוב ?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  24. אשמח לקבל חוות דעת על תנאי הגלישה בחרמון אם מישהו היה שם השבוע זה יהיה מעולה. באתר שלהם הן מציגים שהכל מעולה. אבל קרה בעבר שהגעתי והיו מלא סלעים וגומות בוץ. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by the king2006,

מישהו יודע באיזה שעה סוגרים במוקד של חברה ORANGE שבפ"ת ביום ראשון כי זה ערב יום כיפור אז מישהו יודע מתי סוגרים או שעובדים רגיל.??? תודהה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים