כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להגשיג את השיר מהפרסמות של ויסוצקי שך הicetea עם הסינים?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
למישהו יש אקורדים/טאבים לשיר "דג" של רמי פורטיס? חיפשתי בגוגל... לא מוצא משהו... אני יודע שזה לא בדיוק הפורום לשאול אבל זה בפורום כללי אחרי הכל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש כאן בעייה שמשתמשי FXP מגיעים בהמוניהם לאתר ומספימים את הכתבות בטוקבקים חסרי משמעות. תראו למשל הכתבה הזאת: אני הגבתי בה, ולאחרי ים של אורחים מספימים בתגובות, ומונעים מהמשתמשים להגיב אחד לשני. אני חושב שיש למנוע את האפשרות לאורחים להגיב באתר כדי למנוע את ירידת הרמה שלו (כל זאת העובדה שהכתבה איננה קשורה נושא האתר).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
להקה מחפשת מתופף בגילאי 15-20 מאזור המרכז (ראשל"צ בעיקר, חולון, בת ים וכו'..). בלהקה יש 3 נגנים- גיטריסט + שירה, באסיסט וגיטריסט ליד. הלהקה מחפשת מתופף בעל ניסיון. אנחנו מנגנים חומר מקורי, בסגנון רוק ישראלי אך פתוחים לכמעט כל סגנון. יש כבר 3 שירים ללהקה. לאחרונה המתופף שהיה איתנו היה צריך לעזוב בגלל סיבות אישיות ולכן אנו מחפשים מתופף חדש. כל אחד מהנגנים הוא בעל ניסיון של שנתיים בנגינה על הכלי שלו. הלהקה הופיעה מספר פעמים, אך הפסיקה את פעילותה בזמן האחרון בגלל עזיבת המתופף. מי שמעוניין, שישאיר תגובה, או ישלח הודעה לפרטי. אל תתביישו להציע את עצמכם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך לקבל כסף מח'ול אבל אני צריך לתת את הפרטים הבאים IBAN Swift/BIC or Routing Number אני בבנק דיסקונט מישהו יכול להסביר לי מה זה 2 הדברים האלה שהם מבקשים?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
בעיקרון אני מחפש אתרי אנטרנט טובים שאפשר ללמוד מהם לנגן על פסנטר\אורגנית. אני מעדיף אתרים למתקדמים, אבל כל אתר שאתם מכירים יכול לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחר ראיון עבודה ואני צריך שירים מרגיעים שאני יוכל לישמוע לפני למישהו יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
~טלפון~ אני- "שלום". --"שלום, *** נמצא?" - לא, להשאיר הודעה? -- אולי אתה תוכל לעזור לי, יש לי בעייה של וירוס במחשב, איך אני יכול לתקן את זה? - קודם כל, אתה צריך תוכנת אנטי-וירוס מעודכנת על המחשב, בצע איתה סריקה במצב בטוח. -- מצב בטוח?! -כן, בעליית המחשב, לחץ קצובות על F8 עד לקבלת מסך עם כל מני אופציות. בחר שם safe mode -- רגע, אני צריך ללחוץ F8 כשאני מקבל boot fail? -
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
-
יש ברשותי מערכת VB שרכשתי, ותסלחו לי על הבורות אבל אני לא יודע איך להתקין מודים, ואת השפה העברית. חשוב לציין שקניתי אותה לפני זמן מה ולאחר מכן עזבתי אותה לתקופה ממושכת. לפי מה שידוע לי אני אמור לקבל את המודים יחד עם המערכת. ובואו נגיד שיש לי כרגע כמה עיצובים שהוספתי, איך אני מפעיל אותם.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
מישהו הצליח לקלוט את האירוניה? http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzYzOTUsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
-
-
אל תתפסו את זה בנימה של כעס, זה בקשה, לא דרישה. לי אישית זה קרה ושמתי לב שזה קרה גם לאנשים אחרים. שמישהו מעוניין לדעת השוואה בין מפרטים מסויימים או בין כל דבר אחר תמיד אתם עונים לו ששניהם גרועים.. וזה ממש לא עוזר........ אם מישהו שואל מה טוב אז פשוט תענו לו מה יותר טוב... לאנשים יש סיבות לשאול דווקא את מה שהם רוצים .. תפסיקו להגיד שהכל גרוע כי תמיד יהיה משהו יותר טוב... ופשוט תענו על הבקשה של המשתמש!! מקווה שאני לא לבד פה. תודה..
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
חיפשתי חנויות מחשבים באילת כי אני רוצה לקנות שם דברים בזול ואני נוסע שבוע הבא.. כל החנויות מחשבים שם זה מקומי, אין שם שום רשת כמו באג למשל.. מישהו יכול לתת לי שם של חנות מומלצת שם? ואם היה לי ניסיון איתה מה טוב...
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-
-
לפי השם, נכון - משחק של טנקים - אונליין. בעיקרון אתם טנק שנלחם בטנקים של אנשים אחרים בכמה סגנונות משחק (TDM, DM, CTF), יש כמה סוגי נשקים שכל אחד טוב למטרה אחרת, כמה סוגי שריונות, תוספות, צביעה מיוחדת לטנק כדי להפחית נזק, "תרופות" (מהירות, ריפוא, X2 נזק, X2 הגנה). המשחק ממש קליל (גם מבחינה של משחקיות וגם על המחשב, אני מריץ אותו מנטבוק!) וגם כיף ויכול לשרוף הרבה שעות (או דקות, תלוי בכם). הניק שלי במשחק הוא YairTzi, אני אשמח אם תרשמו תחתיי ובזכותכם אוכל לקנות צבע חדש לטנק שלי ;D http://tankionline.com#friend=875c8e760 מי שלא רוצה, יכול להרשם ישירות: http://www.tankionline.com אם הדיון יהיה פעיל, אפרסם עוד פרטים וכמה מדריכים קצרים. עריכה: נא לא לפרסם משחקי דפדפן אחר…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תמונות של nvidia או של ati חיפשתי באתרים שלהם אבל כולם שם מכוערים פעם היו לי כאלהה תמונות אבל אני לא מוצא אותם והיום גם תמונות של אינטל וכאלה אז יש איזהשהו אתר ששם יש תמונות כאלה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
בלבדוק אני מתכוון את הדגם ואת השם של החברה. (לא מצאתי את זה באוורסט) תודה. (מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא היה לי מושג איפה לשלוח את זה)
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
האיבר הכללי של סדרה: an = n2 - 8n -20 וצריך למצוא את האיבר החיובי הקטן ביותר בסדרה עכשיו רשמתי n2 - 8n - 20 > 0 , פתרתי את האי שיווין (השוויתי לאפס ופתרתי משוואה ריבועית) ויצא שבמקום ה10 הערך מתאפס, ז"א a10 = 0 עכשיו הפיתרון של האי שיוויון יצא שהסדרה גדולה מאפס בכל איקס למרות שזה לא נכון מישהו יכול להצביע על הטעות?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-