עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בליזארד ו legendary pictures לא משחררים בכלל פרטים מילא תתנו לוגו\פרומואים...משהו. אבל כלום. אשמח לפרטים תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  2. Started by KrustyTheKlown,

http://www.ushops.co.il/ למישהו יש ניסיון עם השירות שלהם או של אתר אחר? אני רוצה לקנות נגן MP3 מארצות הברית וחשבתי להוביל איתם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי מכשיר MVIX (כונן חיצוני של 320G) יש לי תקיה שאני לא מצליח להסיר. בכל פעם שאני מנסה למחוק אותה מתקבלת לי הודעה שתקיה זו היא קובץ מוגן וקובץ מערכת. אין לי שמץ של מושג איך התקיה הזאת עברה לMVIX . יש לציין כי התיקיה הזאת הופיעה לי במחשב עוד לפני שעברה לMVIX וגם משם לא היצלחתי למחוק אותה... ניסיתי לסרוק את הכונן עם אנטי וירוס (NOD32) והיא לא זיהתה כלום. ונכון לעכשיו אני לא מצליח למצוא את התיקיה הזו בMVIX אבל כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה אני רואה את התיקיה. התיקיה תמיד היתה ריקה... האם זה וירוס או רוגלה ומה יכל לנקות לי את הכונן הזה...?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  4. אחרי סופת שלגים נופלים בלוקים עצומים מגובה 500 מטר http://www.woot.co.il/2007/12/18/%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%92%d7%93%d7%9c-%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%99-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%9d/

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  5. Started by leyaniv,

לדעתי כדאי לפתוח פורום צרכנות שיעסוק בנושאים האלו: המלצות/תלונות על חנויות עזרה ביבוא אישי מחו"ל ובשימוש ב-eBay וב-Paypal פרסום מבצעים מעניינים מי שמעוניין שיגיב, בתקווה שהצעה זו תתקבל ע"י האחראיים.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  6. יש שיר שמידי פעם מושמע בגלגל"צ שמישהי שרה על מישהו בשם שדומה למשהו כמו: sandri או אולי sandy או sendry או כל דבר שנשמע ככה. זה שיר די ישן ואני פשוט לא מצליח למצוא את השם של השיר הזה. אז בבקשה בבקשה, אני מתחנן, תשקיעו 2 דקות מחשבה ותנסו לעזור לי לזהות את השיר הזה. אני ממש חייב את זה. זה מאד חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. היי אנשים, אז קודם כל אני כרגע נמצא בהודו (כמה שהפרצוף הזה מתאים חח) , בסופו של טיול במזרח בימים הקרובים אני מגיע לתאילנד לחודש אחרון ומשם הביתה. הת'רד הזה נוגע קצת בכל נושא אז החלטתי לשים את זה בכללי פשוט. בכל מקרה, רציתי לדעת מספר דברים למי מכם שכבר נסע\שמע\יודע : חשבתי לקנות חלקי מחשב עיקריים בתאילנד ולהביא אותם לארץ כמו מעבד\כרטיס מסך\אולי לוח אם. מישהו ממכם יודע עד כמה יותר זול שם? באילו הפרשים? שאני מביא את זה לארץ, כמה אני אמור לשלם עליהם? לפי מה בשדה יודעים כמה הם שווים? זה בכל זאת משתלם להביא אותם גם אם אני צריך לשלם את המכס? (אין אחריות) אם אני עובר במסלול הירוק (כמו כל ישראלי טוב) אחד לכמה אנשים הם עוצרים לבדיקה? אם זה אחד לעשרים אולי שווה, אם זה אח…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  8. Started by MTN_Cool,

היה לי פה פעם שם משתמש לפני המון זמן........ למה הוא נמחק מהמערכת ? אם כל אחד יודע את התשובה חוץ מהמנהלים אז, אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  9. שלום אני מנסה לשלוח אימייל לכמה חברים דרך האאוטלוק 2007 (למרות שזה לא נראה לי משנה) אני שולח תמונה יחסית קטנה בגודל 64K וכשמגיע לחשבון שלהם הוואלה הוא לא ניפתח בהודעה רק בקובץ המצורף למטה. הקובץ הוא JPG והחשבון הוא מGMAIL דרך האאוטלוק הבעיה היא הוואלה או בהודעה כי אחרי זה שאני פותח את ההודעה שנשלחה באאוטלוק אני שם לב שהוא רושם לי שגיאה! מתחת לתמונה. אשמח לעזרה אולי יש סוג קובץ אחר שגדי להמיר אליו או משהו אחר ? תודה מראש אלעד.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. שלום אני מעוניין בהרשמה מול המוסד האקדמי עבור העתודה האקדמית בצבא ואני לא בטוח אם עבר התאריך האחרון לזה =\ אני מנסה להשיג אותם בטלפון לפניות בנושא קד"צ ולא עונים אם מישהו יודע אני אשמח לקבל תשובה ונושא שני זה המלצה למוסד..כעקרון לא התקבלתי בסף של הצבא להנדסת תוכנה לכן אם אני הולך לעתודה זה למדעי המחשב וחשבתי על אונ' בר אילן או אונ' תל אביב..כאשר טכניון זו אופציה שלישית אבל פחות עדיפה עקב מרחק גדול מי שטיפה מתמצא בנושא שוב אני אשמח לתשובה תודה מראש, לירן

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  11. Started by Mesatla,

סתם דברים מצחיקים 1. http://www.liveleak.com/view?i=d5b_1189733324 http://www.liveleak.com/view?i=71d_1193674016 .2 http://www.liveleak.com/view?i=c9b_1207091365 .3

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  12. Started by (G),

אם אפשר לפתוח תרד לכבוד השחקן האהוב עליי ביותר בכל הזמנים. מגיל קטן הערצתי את השחקן הזה, גבר שבגברים שיחק בתפקידים רבים ומגוונים בקולנוע ואתמול בגיל 84 נפטר. ראיתי המון סרטים שלו, הסרט הראשון שלו שראיתי היה איש האומגה שהיה סרט מעולה. גם שאר סרטיו כמו: עשרת הדיברות ובן חור היו יצירות מופת. השחקן האמריקאי צ'רלטון הסטון מת הבוקר (ראשון) בגיל 84. הסטון הופיע בלמעלה מ-100 סרטים, בהם "כוכב הקופים" ו"אל סיד". בסרט "עשרת הדיברות" גילם את משה רבנו ואף תרם את קולו לדיבוב אלוהים בסרט. ב-1959 זכה בפרס האוסקר על גילום התפקיד הראשי בסרט "בן חור". לפני כחמש שנים הודיע הסטון כי הוא חולה במחלת האלצהיימר. הסטון נולד תחת השם ג'ון צ'רלטון קרטר, אך אימץ את שם משפחתו של אביו החורג. הוא…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. אני יודע שזה נראה דבילי אבל אני ממש חייב לשאול: 1. איך אני יכול ליצור הודעה פרטית חדשה, כשאני מנסה הפורום/אתר נותן לי הודעת שגיאה- שאין באפשרותי לשלוח הודעות פרטיות 2. איך אני משיב להודעה פרטית...REPLY לא מצאתי קפתור כזה תודה

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  14. משמיעים את המנגינה בפתיחה ובסוף הסדרה, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  15. Started by the king2006,

שלום .. תגידו להסתדרות המורים יש הנחה על הכרטיסים ?? תודהה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  16. Started by intel suck,

תגיד למה אני הופך את המשפט הזה he likes is job so he doesnt want to quit הפכתי את זה ל- if he liked is job he wont quit זה נכון?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  17. החתולים של פעם: החתולים של ימינו: ומה תגידו על האוגרים של ימינו: והשיא... העכברים של ימינו (וידאו): http://www.kewego.com/video/iLyROoaftIsM.html

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  18. Started by UNDERDOG,

לא הצלחתי למצוא באתר אם כן או לא

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. מחפש להוריד משחק פוקר לסלולרי ,כדי להעביר את הזמן כאשר משעמם תודה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  20. היי.. אמור להחזיק אתר בינוני שהולך להיות מקודם במנועי החיפוש במשך שנה. מחפש משהו זול ואמין. תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  21. עשיתי חיפוש בפורום לגבי האם אפשר להסיר נושאים מ"הראה תגובות חדשות להודעות שלי". מה שמצאתי היה נכון לפני שנתיים (שאי אפשר להסיר). רציתי לשאול אם יש חדש בנושא, ואם כיום יש מצב להסיר נושאים? תודה.

22. Started by ChrisBrown,

איך ? http://www.youtube.com/watch?v=dUz4yPdw5Ao

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  23. ואם ביכלל אפשר לבוא בפסח לשם?

• 1 תגובה
    • 6.3k צפיות
  24. Started by Lost Spirit,

זה כל כך נכון :lol: [attachment deleted by admin]

25. שלום. יש לי DVD של Graetz, והוא תומך בDIVX וכתוביות (SRT) שאני שם קובץ וידיאו עם כתוביות הוא מראה אותן בפונט דק לבן ובקושי רואים משהו, הסתכלתי בכל התפריטים ולא מצאתי שום אפשרות לשליטה על הפונט (חוץ מבחירת שפה) האם אתם מכירים דרך לשליטה על גודל וסוג הפונט? אולי באמצעות כתיבת כמה שורות בקובץ במחשב? אם לא, איך אפשר להטמיע את הכתוביות לקובץ בצורה הטובה והמהירה ביותר? התוכנה AVI2DVD די דפוקה, שאני אומר לה גודל מסוים של דיסק היא עושה קובץ גדול הרבה יותר... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.