כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
Yaay! סוף סוף אני 1337! (קיצור של elite למי שלא יודע!) איזה כיף לי! איזה כיף לי! w00t!!! עכשיו המטרה היא 31337 ;D ענקודר: בדיוק!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.thegamehomepage.com/play/max-dirt-bike/ הגעתי לסוף השלב. יש גם את זה: http://www.thegamehomepage.com/play/lynx-bike/
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני בן 15.4 האם יש עבודה כלשהי שתוכל להעסיק אותי? אני יודע ששכר המינימום הוא 15-17 שקל לשעה. אני צריך איזה תעודת עובד ואם כן איפה משיגים אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נתון טרפז ABCD רגיל לא ש"ש לא כלום. חבר שלי טוען שניתן להוכיח ששטח S1 (אדום) שווה לשטח S2 (כחול) הוא גם הוכיח בדרך שנראת לי דיי משכנעת. אבל בכל זאת אני שואל האם זה באמת נכון ש S1=S2? ואם כן האם קיים טרפז שבו זה לא ככה. תודה רבה על העזרה זה חשוב לי!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש ברשותי צלחת לווין בקוטר מטר שקולטת מלווין HOTBIRD אשמח לעת פריטים לגבי מציאת ערוצים והכנסת קודים כל דבר שניתן לעשות דרך השלט על מנת לעבור לווין לקלוט ערוצים וכדומה , תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בנוגע למדיניות שליחת חבילות לארץ והאים יחייבו אותי במיסים על החבילה שכוללת בערכה חלקי מחשב כמו לוח זיכרון ומעבד והארד דיסק החלקים יקנו בארה"ב
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
תעשו ציטוט ותוסיפו את מה שאתם חושבים שיהיה לפי התמונה ----------------------------------------------------------- 01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - ----------------------------------------------------- בשבוע שעבר חברי האתר תפסו 8 משחקים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115099.0 נקווה שהשבוע נתפוס יותר בהצלחה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
גם ככה האתר לא עובד הכי מהר ועם כל זה כל פעם שעושים להגיב ומישהו מגיב יש תהודעה שים לב - בזמן שהגבת הנושא התעדכן מעניין לי תתחת שהנושא התעדכן(מילא היה רושם תהודעה שלי וגם את זה )אבל זה לא רושם את התגובה וזה מעצבן תסדרו את זה בקשה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להגשיג את השיר מהפרסמות של ויסוצקי שך הicetea עם הסינים?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
למישהו יש אקורדים/טאבים לשיר "דג" של רמי פורטיס? חיפשתי בגוגל... לא מוצא משהו... אני יודע שזה לא בדיוק הפורום לשאול אבל זה בפורום כללי אחרי הכל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש כאן בעייה שמשתמשי FXP מגיעים בהמוניהם לאתר ומספימים את הכתבות בטוקבקים חסרי משמעות. תראו למשל הכתבה הזאת: אני הגבתי בה, ולאחרי ים של אורחים מספימים בתגובות, ומונעים מהמשתמשים להגיב אחד לשני. אני חושב שיש למנוע את האפשרות לאורחים להגיב באתר כדי למנוע את ירידת הרמה שלו (כל זאת העובדה שהכתבה איננה קשורה נושא האתר).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
להקה מחפשת מתופף בגילאי 15-20 מאזור המרכז (ראשל"צ בעיקר, חולון, בת ים וכו'..). בלהקה יש 3 נגנים- גיטריסט + שירה, באסיסט וגיטריסט ליד. הלהקה מחפשת מתופף בעל ניסיון. אנחנו מנגנים חומר מקורי, בסגנון רוק ישראלי אך פתוחים לכמעט כל סגנון. יש כבר 3 שירים ללהקה. לאחרונה המתופף שהיה איתנו היה צריך לעזוב בגלל סיבות אישיות ולכן אנו מחפשים מתופף חדש. כל אחד מהנגנים הוא בעל ניסיון של שנתיים בנגינה על הכלי שלו. הלהקה הופיעה מספר פעמים, אך הפסיקה את פעילותה בזמן האחרון בגלל עזיבת המתופף. מי שמעוניין, שישאיר תגובה, או ישלח הודעה לפרטי. אל תתביישו להציע את עצמכם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך לקבל כסף מח'ול אבל אני צריך לתת את הפרטים הבאים IBAN Swift/BIC or Routing Number אני בבנק דיסקונט מישהו יכול להסביר לי מה זה 2 הדברים האלה שהם מבקשים?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
בעיקרון אני מחפש אתרי אנטרנט טובים שאפשר ללמוד מהם לנגן על פסנטר\אורגנית. אני מעדיף אתרים למתקדמים, אבל כל אתר שאתם מכירים יכול לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחר ראיון עבודה ואני צריך שירים מרגיעים שאני יוכל לישמוע לפני למישהו יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
~טלפון~ אני- "שלום". --"שלום, *** נמצא?" - לא, להשאיר הודעה? -- אולי אתה תוכל לעזור לי, יש לי בעייה של וירוס במחשב, איך אני יכול לתקן את זה? - קודם כל, אתה צריך תוכנת אנטי-וירוס מעודכנת על המחשב, בצע איתה סריקה במצב בטוח. -- מצב בטוח?! -כן, בעליית המחשב, לחץ קצובות על F8 עד לקבלת מסך עם כל מני אופציות. בחר שם safe mode -- רגע, אני צריך ללחוץ F8 כשאני מקבל boot fail? -
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
-
יש ברשותי מערכת VB שרכשתי, ותסלחו לי על הבורות אבל אני לא יודע איך להתקין מודים, ואת השפה העברית. חשוב לציין שקניתי אותה לפני זמן מה ולאחר מכן עזבתי אותה לתקופה ממושכת. לפי מה שידוע לי אני אמור לקבל את המודים יחד עם המערכת. ובואו נגיד שיש לי כרגע כמה עיצובים שהוספתי, איך אני מפעיל אותם.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
מישהו הצליח לקלוט את האירוניה? http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzYzOTUsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
-