עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני עושה עבודה בבית ספר על שירי מחאה ובחרתי את השיר הזה של פינק פלויד נדמה לי שהם המלא של השיר הוא Another Brick In the wall מצאתי את המילים רק הבעיה היא שבאלבום השיר מופיע ב3 חלקים ולר ממש הבנתי איך אמורות ללכת המילים שלו מהתחלה ועד הסוף.... מישהו יכול להביא לי את המילים תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  2. אורח RnGKay

דודתי בארה"ב מעונינת לקנות לי חומרה לכן אני צריך המלצה ממכם על חנות וירטואלית טובה בארה"ב וגם חברה אשר תבצע משלוח לארץ. מה שאני תכננתי זה להזמין מהאתר www.newegg.com ולבצע משלוח ארצה בעזרת www.eazybuyus.com. אם אתם תוהים מה אני מתכנן להזמין אז זה: 165$ - VGA LEADTEK|GF4 TI4200BK 128M /TV OEM Seagate Barracuda IV ST340016A 40gb 7200rpm EIDE - 77$ ביחד הכל יוצא 242$ וזה לא כולל משלוח ארצה...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני אתן לתמונה לעשות את העבודה : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 63 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. אף פעם לא הרגשתי רעידות אדמה גם כשהייתי ער ובמודעות מלאה על רעידת האדמה שהייתה באמצע הלילה לפני שבוע קראתי בYNET ארבעים דקות אחרי, והתפלאתי שלא הרגשתי יש למישהו תשובה למה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. בשיר הזה יש כמה שירים שאני רוצה לדעת מה השם שלהם.... אפשר לשמוע את השיר כאן: http://www.youtube.com/watch?v=jCI9tdvFaN0 השירים מופיעים בזמנים הבאים: שיר ראשון: 0:33 שיר שני: 2:04 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. אם כן רציתי לשאול כמה שאלות בקשר לצבא

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. שלום מחר אני אמור ללכת למיון לשחקים... רציתי לדעת מאנשים שהיו כבר בדבר כזה מה הולך להיות שם? איזה מבחנים הולך להיות שם? יש איזה חומר שצריך לדעת עליו? כל מי שיודע כל פרט על מבחני ההתאמה שיגיד משהו תודה מראש חברס

• 11 תגובות
    • 13.5k צפיות
  8. Started by דני זוקו,

אוקיי, קודם כל לא בדיוק ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי את זה פה. רציתי לדעת מבחינת חומרה מה יותר טו ps3 או מחשב (ממוצע ומעלה). שמעתי פעם שהמחשב יותר טוב אבל אמרו שאת מחשבי העל בונים על בסיס המעבד של ps3 . תודה לכל העוזרים........

• 84 תגובות
    • 6.3k צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

הנה כמה שלטים נחמדים לכבוד סופ"ש

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

החידה היא: ברגע שאתה מדבר בקול הוא מפסיק להתקיים, מהו?

11. Started by argorny,

אני רוצה לפתוח חשבון בבנק עכשיו רציתי לדעת אם הם מחייבים צעירים לכרטיס אשראי או עם יש סוגי עמלות שצריך לשלם או משהו שצריך להזהר ממנו, בבקשה למי שהתנשא עם בנקים שיוכל לעזור או בעל ניסיון אחר?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  12. אני מדבר על קניות באינטרנט בארץ ובחול , האם אפשר? אני מדבר על כרטיס אשראי רגיל , לא נוער , של ישראכרט אם אני לא טועה , ולא GOLD , הרגיל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Dj_Infernal,

יש כזאת חברה בשרון שניקראת SPIRITUS . אבל מה לעזאזל הפירוש ? זה בטוח לא מילה באנגלית. חשוב לי הפירוש כי בתור ניק SPIRITUS מוצא חן בעניי ורציתי לדעת את הפירוש . תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by JHONLEV,

תיבת אימייל חינם http://www.fav.co.il/clicks.php?uid=863&page=19 תיכנסו, תוכלו לבנות לכם אימייל מגניב

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  15. מטען נקודתי Q נמצא במרכזה של קוביה בעלת מקצוע A מהו השתף החשמלי העובר דרך אחת הפיאות של הקוביה. פסיכומטרי בספטמבר+השביתה לא עשו טוב לידע שלי בפיזיקה, אני מבין שצריך להשתמש בחוק גאוס, אז אשמח לכיוונון מהיר עריכה: בערך הסתדרתי השטף העובר דרך כל המרחב מהנקודה Q הוא 4*pi*q בגלל שאני צריך צריך רק שישית מהמרחב (צלע אחת של קוביה) אז זה יוצא 4*pi*q חלק 6 כווננתי את זה לפי התשובה בספר שהיא שישית Q חלקי E0 כשE0 (יוונית) זה אחד חלקי 4פאיK (ופה נוצר הבלבול שלי כי את זה ראיתי רק אחר כך בדף נסחאות). השאלה העמוקה היא איפה מתחבר האורך A ומיקום הקוביה... משהו מסריח פה... HELP :'(

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by co11,

מה כדי לקנות את הSamsung 740 או MOTOROLA 840? אני מבולבל כי הSamsung הרבה יותר טוב מהMOTOROLA אבל אין לו MP3 ולMOTOROLA יש.. מה אתם אומרים? דרך אגב זה מרשת פלאפון...

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  17. אני רוצה לקנות תנעליים של לברון מישהו פעם הזמין מהאתר ויכול להגיד לי מה וכמה ועם שילם מכס או משהו תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. סיימתי כרגע אחד מכמה וכמה שיחות מתסכלות שהיו לי עם נציגי שירות הלקוחות של הכבלים והחלטתי לשתף אתכם על מנת שתבינו את רמת השירות שמקבל שם לקוח. הזמנתי שירות טלוויזיה בכלים של HOT. הגיע טכנאי וסידר נקודה וממיר (הטכנאי התבקש מראש לסדר את שלושת הנקודות בבית שיתאימו לממיר, שילמנו על כך אך בדיעבד התברר שרק נקודה אחת הותאמה לממיר - דבר שעדיין מחכה להיפטר). אחרי לכתו של הטכנאי התגלה שחלק נכבד מהערוצים לא נקלט. תיאמנו שוב הגעתו של טכנאי שהגיע ובדק ומצא שיש צורך במגבר. הטכנאי הכריז כי אין ברשותו מיידית מגבר וכי הוא ישוב לפתור את הבעייה "בהקדם". עבר לו שבוע שלם ואין קול ואין עונה - ובטח לא טכנאי שיפתור את הבעייה. שיחה נוספת לשירות לקוחות של החברה (והמתנה ארוכה כרגיל על הקוו לנציג) וה…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. באיזה אתר להשוואת מחירים אתם ממליצים להתשמש? שמעתי שאתר zap.co.il לוקח בערך 30 אגורות על כל לחיצה על קישור שמוביל לאתר שלהם. לכן רציתי לשאול על איזה אתרים להשוואת מחירים בישראל אתם ממליצים להשתמש? תודה,

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by redti,

שלום חברים , ברשותי אוטו שהחלל הפנימי שלו ברובו בהיר ומתלכלך מהר ובצורה קיצונית. כבר תקופה שאני מעוניין לקנות איזה ספריי , קצף , ווקס (או כל דבר אחר שעולה על הדמיון) בשביל לנקות את הפלסטיקים את הריפוד וכו', אין לי מושג בזה בכלל וגם לא לאנשים שסובבים אותי לצערי . היום אחרי חודשים נשבר לי ושילמתי מחיר מופקע על ניקיון פנימי+חיצוני , 150 שקל , ללא קיטור או שיטה מתוחכמת פשוט חומר טוב וג'ילדה. האוטו נקי ונעים אבל ההרגשה שאפשר לעשות את זה בחצי מהמחיר . ופה אני בא לשאול אותכם , אלו מכם שמכירים ומנוסים בעניין . מה לקנות ? מה לעשות ? בין היתר לא מדובר רק במחיר, אלא גם שאף אחד לא מנקה את האוטו שלך יותר טוב ממך כי לך אכפת.

• 9 תגובות
    • 5.3k צפיות
  21. היי כמו שהכותרת אומרת אני מחפש סיכום\חיבור על המיקלדת לצורך הגשה לבצפר, אבל לא מוצא (חיפשתי בגוגל) אני צריך על המיקלדת בכלליות ואם אפשר גם על כל מיני טכ' חדשות שיש במיקדלת... תודה מראש install

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by sandisk,

היי חברים. שוקל לקנות מזרן חדש זוגי במידה 160*200. אין לי בעיה להשקיע על משהו טוב . אשמח לקבל המלצות על חברות יוקרה/פרימיום/דגמים מסוימים. חשוב לי שיהיה תחושת בית מלון עד כמה שיותר. תודה לכולם.

23. 08-astrix_-_sex_style-numb 02-astrix_-_coolio_infected_mushroom_remix-mycel Infected Mushroom - I Wish (Skazi Rmx) 06-Astrix - On Fire-Numb בסגנון הזה אבל חדשים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים