עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Fenomeno,

הרגע קפץ לי החלון הטורדני בICQ והודיע לי שלאורי יש עוד יומיים יום הולדת...אז- מזל טוב, הצלחה, אושר עושר כושר ושתגיע ל4 ג'ה"צ... ;D חברה- איחולים נ.ב- מקווה שהתאריך נכון :smoke:

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכולם אני צריך עזרה אם מישהו יכול לעזור לי..אני רוצה להעלות את הPAGE RANK שלי יש לכם עצות??...ודרכים יעילות לעשות זאת?

3. Started by ariel-ro,

שלום אני צריך אתרים שיש בהם תמונות בסגנון של התמונה המצורפת שיהיה אפשר להדפיס בלי לפגוע באיכות בגודל של 140*80 ס"מ תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by Classified,

מה הציון הסכם וממוצע הבגרויות המתאימים ללמידת הנדסה בתחום המשחבים באוניברסטאות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by huber,

מדהים כמה שהבחור הזה מוכשר! ראיתי עכשיו את התוכנית החדשה שלו בביפ ואני אישית התמכרתי. 20 דקות של צחוק משחרר ורצוף. השחקן הזה טומן ידו בכל תחום אפשרי ובכולם הוא מתעלה על עצמו (זוכרים את שלושת האמיגוס?).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ScreameR,

לא יודע אם יש פה הרבה כאלה אם בכלל... אבל אני דיי "ניובי" בקטע של סטארוורס... ראיתי את פרק 1 ופרק 6 ואני הולך לראות את התקפת המשובטים. יש לי כמה שאלות : מי זה דארת' מיול? מתי ד. ווידר עבר לכוחות האפלים? (איזה פרק?) איזה פרק הוא הפרק האחרון בנתיים בסידרה? תודה רבה ו May the force be with you.

• 57 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by zorgi,

רובכם מוכרים באינטרנט בכינויים שבחיים האמיתים אף פעם לא תיקראו לעצמכם כך. אבל באינטרנט הכול מותר :bigglasses: מעניין לדעת איך בחרתם לעצמכם את הניק שלכם. שלי: צבא ה zerg מהמשחק סטאר קראפט (the zerg) + הסרט האלמנט החמישי, שם יש דמות בשם מיסטר זורג. הייתי מכור למשחק ולסרט, זה הכול. מה איתכם ?

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by klayton,

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by A.Iniesta,

השאלה בכותרת חשבתי על לפטופ אבל אני לא כל כך בטוח מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by ultras5,

אם למישו יש עוד דברים בסגנון שיביא

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. לאמא שלי יש HUNDAI ATOS PRIME שעושה בערך 13 ק"מ לליטר והיא לא מוכנה לקנות אוטו שהוא פחות מזה ואם כן אז שיהיה באיכות חבל"ז. עד כה המועדמות הן TOYOTA YARIS ו MAZDA 2 הקטנות. אני מחפש אתר שייתן עוד מועמדות וייתן איזו טבלת השוואה של צריכת דלק וכו' . . . כמו כן אתר כמו זאפ רק למכירי מכוניות חדשות יישמח ללבי גם כן. תודה חברה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by avivlevy,

אבא שלי עושה מצגות בסלון , עכשיו הוא רוצה לעשות את המצגות עם הפלזמה (הדגם FWD42PV1וSony) חשבתי להעביר כבל S-VIDEO אבל הבעיה שהמרחק 15מ' ואז גם אני צריך שלט של 15מ .........= יוצא יקר וגם קשה למצוא שלט של 15מ..... אז למישהו יש עוד פיתרון איך לעשות אתזה? התקציב 300-600 תודה מראש לעוזרים(אם יהיו)

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by אמיר יצחקי,

14. אני עושה עבודה בבית ספר על שירי מחאה ובחרתי את השיר הזה של פינק פלויד נדמה לי שהם המלא של השיר הוא Another Brick In the wall מצאתי את המילים רק הבעיה היא שבאלבום השיר מופיע ב3 חלקים ולר ממש הבנתי איך אמורות ללכת המילים שלו מהתחלה ועד הסוף.... מישהו יכול להביא לי את המילים תודה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  15. אורח RnGKay

דודתי בארה"ב מעונינת לקנות לי חומרה לכן אני צריך המלצה ממכם על חנות וירטואלית טובה בארה"ב וגם חברה אשר תבצע משלוח לארץ. מה שאני תכננתי זה להזמין מהאתר www.newegg.com ולבצע משלוח ארצה בעזרת www.eazybuyus.com. אם אתם תוהים מה אני מתכנן להזמין אז זה: 165$ - VGA LEADTEK|GF4 TI4200BK 128M /TV OEM Seagate Barracuda IV ST340016A 40gb 7200rpm EIDE - 77$ ביחד הכל יוצא 242$ וזה לא כולל משלוח ארצה...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני אתן לתמונה לעשות את העבודה : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 63 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. אף פעם לא הרגשתי רעידות אדמה גם כשהייתי ער ובמודעות מלאה על רעידת האדמה שהייתה באמצע הלילה לפני שבוע קראתי בYNET ארבעים דקות אחרי, והתפלאתי שלא הרגשתי יש למישהו תשובה למה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בשיר הזה יש כמה שירים שאני רוצה לדעת מה השם שלהם.... אפשר לשמוע את השיר כאן: http://www.youtube.com/watch?v=jCI9tdvFaN0 השירים מופיעים בזמנים הבאים: שיר ראשון: 0:33 שיר שני: 2:04 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. אם כן רציתי לשאול כמה שאלות בקשר לצבא

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. שלום מחר אני אמור ללכת למיון לשחקים... רציתי לדעת מאנשים שהיו כבר בדבר כזה מה הולך להיות שם? איזה מבחנים הולך להיות שם? יש איזה חומר שצריך לדעת עליו? כל מי שיודע כל פרט על מבחני ההתאמה שיגיד משהו תודה מראש חברס

• 11 תגובות
    • 13.5k צפיות
  21. Started by דני זוקו,

אוקיי, קודם כל לא בדיוק ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי את זה פה. רציתי לדעת מבחינת חומרה מה יותר טו ps3 או מחשב (ממוצע ומעלה). שמעתי פעם שהמחשב יותר טוב אבל אמרו שאת מחשבי העל בונים על בסיס המעבד של ps3 . תודה לכל העוזרים........

• 84 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

הנה כמה שלטים נחמדים לכבוד סופ"ש

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

החידה היא: ברגע שאתה מדבר בקול הוא מפסיק להתקיים, מהו?

• 50 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. Started by argorny,

אני רוצה לפתוח חשבון בבנק עכשיו רציתי לדעת אם הם מחייבים צעירים לכרטיס אשראי או עם יש סוגי עמלות שצריך לשלם או משהו שצריך להזהר ממנו, בבקשה למי שהתנשא עם בנקים שיוכל לעזור או בעל ניסיון אחר?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  25. אני מדבר על קניות באינטרנט בארץ ובחול , האם אפשר? אני מדבר על כרטיס אשראי רגיל , לא נוער , של ישראכרט אם אני לא טועה , ולא GOLD , הרגיל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים