עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Fistuk1,

אל תבהלו, זה סרטון אנימציה קורע, "סוף העולם": http://www.vch.co.il/video-3.html תהנו!

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by ronbadu,

שלום רב ,שמי רון ואני משתמש חדש יחסית באתר ובפורום . רציתי לדווח על בעיה שיש לי ואמנם זה לא המקום ,אבל אני עדיין לא מורשה לשלוח הודעה פרטית . הבנתי שרק לאחר 20 הודעות בפורום בערך ,אני אוכל לשלוח הודעות פרטיות ,אבל משום מה ,אף הודעה שרשמתי בפורומים לא הוחשבה לי במונה ... יש לי גם עוד בעיה שאני לא יכול לראות פרופילים של משתמשים אני אתן פרינט-סקרין בהמשך . מצטער על המקום הלא קשור ,אך זו האפשרות היחידה שלי לרשום הודעה ..מקווה שהבעיה תיפתר. שבוע טוב , רון .

3. Started by rubin 37,

שלום, בידי דיסק DVD עם סרט יקר שברצוני לגבות בכונן קשיח חיצוני. 1. הדיסק מכיל 2 תיקיות: VIDEO TS 616 MB + VIDEO RM 2.34 MB. 2. במחשב אני צופה בסרט בעזרת ה VLC (תוכנה). 3. העתקתי את 2 התיקיות הנ"ל והדבקתי בכונן הקשיח החיצוני לתוך תיקיה חדשה - ריקה שהכנתי מראש. 4. ניסיון לראות את הסרט מהקשיח ניכשל, כי הוא ניפתח רק מהאמצע. 5. הצלחתי לראות את הסרט מתחילתו, רק אחרי שהוצאתי את 2 התיקיות הנ"ל מתוך התיקיה. השאלה: מה לא עשיתי בסדר??? תודה ושנה טובה לכל המשיבים.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by ofirr,

חג חנוכה שמח לכולנו. כי באנו חושך לגרש. תהנו, תאכלו סופגניות ולביבות, תהנו מהיופי של החנוכייה והנרות הדולקים ותהנו שוב. לא כל יום חג, אז תנצלו. :alcoholic:

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  5. איך מכניסים לפורום לינק בלי שתופיע הכתובת של הלינק? כלומר לרשום איזה מילה או כמה מילים ולהפוך אותן ללינק.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  6. כמו בכותרת אני מחפש שירי גאז' ובלוז. ושירי פאנק משהו בסיגנון של ג'יימס בראון. תודה מראש!!

7. Started by Shoko,

איך אני נפתר מכל החזקות ומגיע לתשובה ? 9m^5 - 29m^4 + 90m^3 + 106m^2 + 45m - 5

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by raz007,

שלום אני מאוד רוצה לקנות מאייבי כמה דברים, רציתי לשאול אם יש פה אנשים שקנו מאייביי ויכולים להסביר איך הולך ההעברה של התשלומים מהארץ , מה צריך בשביל זה ואם זה בכלל אפשרי?? תודה

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  9. השבוע התחלתי שם קורס סתם מעניין אותי אם יש מישהו מהאתר שעובד שם ?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by eliau21071981,

http://meyda.education.gov.il/mikudim/62008/externi/jews/MATH.pdf זה האתר עם המיקוד אבל אני לא מבין מה כן יכלל בבחינה רשום שם מה לא יכלל מישהו יכול לעזור בבקשה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  11. אחי הגדול רוצה לקנות מחשב הוא פנה אליי...אמרתי לו אולי תקח תמחשב שלי אני יקנה לך מסך חדש וצורב דיוידי חדש..ותביא לי 2800 שקל.. תמחשב ממני...שלי... בערך מה שהוא שווה... שקל..מחשב סוסון עם מעכת הפעלה והכל..... ואני יקנה מחשב אחר וחדש .. לי יש תמחשב הזה.. Intel Pentium IV 3.0Ghz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256MB COMiON IMPRESS BLACK מארז שחור פשוט עם ספק 500 גנר'י.. מאורר 80 מקדימה 120 מאחורה..אמממ וזהו....... 120 LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 Black MAG 786PFS 17'' CRT כל זה ב 2700.. יוצא לאחי לקנות תמחשב המחשב שאני רוצה לקנות הוא…

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  12. ברצוני ליצור נקודת טלפון חדשה , השאלה שלי האם מותר להעביר כבל טלפון בתוך התעלה (תשתית) של הטלויזיה (hot) ? תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by wow,

בעיקרון אם היו לי שעתיים אז הייתי כותב איזה "חוברת קטנה" על החנות . מה שיש לי רק להגיד זה שאל תתפתו מהמחירים הנמוכים כי כשהבעיות מתחילות (וכאן לפי דעתי נמדד השירות של כל חנות) -אז אתם בבעיה!! אני אותו בחור עם הכרטיס מסך שהגיע אלי שבור לפני כמה זמן והסיפור עדיין לא נסגר. הם חצופים,יהירים,שקרנים וקשה לקבל מהם תגובה. המינוס הגדול פה לפי דעתי הוא שהמנהלים "מתחבאים" מאחורי פקידות וככה עובר לפעמים שבוע שלם עד שהם מחזירים תגובה,אתם מבקשים לדבר עם המנהל אז "הוא בשיחה","בפגישה" ועל לחזור אליכם אין בכלל על מה לדבר. בקשר לזה שכמה אנשים קיבלו פה "פיצוי" בדמות חלקים הרבה יותר טובים או כאלו ששווים יותר אז יש לי להגיד לכם רק דבר אחד זה מרוב הבילבול שקיים בחנות הזו. הסיפור שלי עדיין לא נ…

14. Started by Jules Winnfield,

אהלן, איך מתחילים משחק? אני כבר רבע שעה מנסה להיכנס למשחק ואני לא מצליח. *אני משחק רק בטקסס הרגיל שלפי מה שהבנתי במשחק זה נקרא : Holdem

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  15. :'( איך אפשר לדעת? באתר של משרד החינוך יש המון זמנים. אני ניגש ללשון ב' במקיף ח' אשדוד.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by gabbay,

אני עכשיו חוזר המהופעה ואין מילים לתאר אותה פשוט הופעה מדהימה

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by Jabberwock,

מעבדים בעייתיים: Ryzen 3300X i5-8600k

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by pyro_man,

http://interact10ways.com/usa/information_interactive.htm ראיתי ולא יכלתי להפסיק.. למרות שהתמונות דיי חוזרות על עצמן תראו.. למוגבלים שביננו צריך ללחוץ על התמונה.. איפה שרוצים

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by e.s,

מה הסדר של הסרטים... זאת אומרת מה ראשון מה שני ומה אחרון.. מישהו יכול להגיד לי בבקשה? תודה!!

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  20. הנה http://homepage.mac.com/danielturek/PhotoAlbum50.html *במיקרה וזה לא קשור לפורום אז להעביר בבקשה (פשוט נראה לי שכן).

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by Vidati,

שלום. אני רוצה לפתוח עסק משלי (מחירת מחשבים), עכשיו מה התהליך שאני צריך לעשות בשביל לפתוח עסק? אני בן 17 ואני יודע שאם אני מתחת לגיל 18 אני לא משלם מיסים... אז אני וחבר שלי רוצים לפתוח עסק מחשבים (אנחנו יודעים לאיזה יבואן לפנות) אנחנו כעיקרון עובדים כבר עם יבואן אבל בעסק אחר ולא שלנו. מה עלי לעשות בשביל לפתוח עסק?

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by galCool,

:xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by Screw_Master,

היי, בוקר טוב, שבוע טוב לכולם, צורב NEC כנראה דפוק של דוד שלי, וצריך חדש. היחיד שמגיע גם בלבן (עם פאנלים להחלפה) וגם מומלץ בסטיקי הצורבים הוא ה-ASUS DRW-2014L1T. ניסיתי את יגאל פקירי (שלקח עליו מחיר מאוד מופרז, ואני לא בטוח שדיברנו על אותו צורב), PC Mental ו-LogicPC. יש עוד איזה חנות שקרובה לקריית אונו (שקרובה בעצמה לאור יהודה, גני תקווה, יהוד, פתח תקווה...) ששווה לבדוק האם יש להם את הצורב במלאי? בינתיים הדוד משתמש בצורב שלי, אז אשמח אם תענו מהר תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by amisha,

לאחרונה ראיתי כאן ת'רד על השקעות במניות ....... וראיתי שיש קורסים שנקראים " קורסים לניתום טכני" מה אתם אומרים עליהם והאם מישהו כאן עשה קורס כזה ?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  25. פתאום האינט' התנתק אצלי וכלום לא נידלק אפילו לא גוגל ולא מסנג'ר התחברתי דרך המודם של הסלולר שלי. יש עוד אנשים עם בעיות התחברות (בזק בין לאומי) או שזה רק אני?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים