כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
היי התאריך גיוס שלי הוא ב28 ליולי כרגע אני נמצא בתהליכי התמיינות לממר"ם, אם אני אתקבל אני אצטרך לעבור קורס קדם צבאי של חצי שנה במידה ואני אתקבל אני אתחיל את הקורס ביום של תאריך הגיוס שלי או שאני אקבל תאריך אחר לתחילת הקורס? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
די כמה אפשר אני רוצה לשמוע גיטרות אני יודיר רוק מטאל אבל לא טראנסים!!! זה לא הגיוני כולך נכנס לטראס פתאום גיטירה כאילו מה אנשים חשים לעצמם??? :pissed: :pissed:
-
- 10 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן , ברשותי מחשב נייח בו מותקן windows10 גירסה 2004 . מחשב משמש אותי להקלטות מוזיקאליות , עריכת וידאו ,עניינים משרדיים ,ענייני הפרטיים .רוצה לקנות nod32 מebay ואינני יודעת איזה יתאים כי יש כול כך הרבה אפשרויות. מישהו פה מבין בזה ויכול בבקשה ליעץ לי? חשוב לציין שזה צריך להיות nod שניתן להפעיל בארץ. בנוסף יש כאלו שאומרים שהאנטיוירוס של מיקרוסופט (זה שכבר מותקן במחשב) מספיק לצרכים אלו ואשמח לשמוע מה אתם אומרים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הרימייק הראשון שיצרתי, עבור G-Pal - Ocean Of Blue. גם כאן נעשה שימוש ב Reason 2.5, ווקאלז שנלקחו מהמקור, כל השאר, על-ידי. דגמתי באיכות ירודה, קרוב ל 4 דקות מתחילת הקטע (אורך מלא - 10:22 דקות). http://www.r0ckf0rd.shyper.com/Downloads%20-%20Public/G-Pal%20-%20Ocean%20Of%20Blue%20(R.F%20Brake%20Rmx%20-%20Sample).mp3 כמו תמיד, חוות דעתכם חשובה. 8)
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בכל ההשערות שראיתי היה: 5.11 6.11 8.11 וכדומה. אבל הגיוס של ה7.11 לא היה. מישהו יודע לאן זה?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך אני מעלה שיר בגודל פחות ממגה כדי להשמיע לכם.אני רוצה לזהות שם של שיר.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
funny sh*t ;D
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אני אוסף כסף וכבר בעוד חודש קונה לי פג'ו 405 שנת 92 במצב מעולה אם כל התוספות מה דעתכם על הרכב? אולי עדיף לי לנסר GLX שנת 90-92 ?? תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אולי אתם מכירים חנות מחשבים טובה וזולה ומוכרת כמובן באיזור השרון? (הרצליה, רעננה) באיזור הזה.. אני מחפש לקנות מחשב חדש עם מפרט משלי במחיר זול, כמובן... תודה!
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי פלאפון מיותר, לא ידעתי מה לעשות איתו עד שמצאתי את הכתבה הזאת: http://www.instructables.com/id/Make-a-remote-controlled-camera-from-a-cellphone!/ בקיצור נראה מגניב לגמרה. רק לא הבנתי איזה חומרים צריך בשביל זה. זאת הרשימת חומרים הלא מובנת: A microcontroller (I use a Picaxe 18x) Solenoid relays Photoresistor (LDR) LED A few resistors might come in handy Wires Soldering iron אגב, אם למישהו יש רעיון אחר מה לעשות עם הפלא, אני פתוח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שיש בו תמונות גרפיקאיות לשולחן עבודה.. אני זוכר שהיה עליו פה תארד אבל ברח לי האתר.. בכל מקרה זה אתר כזה עם תמונות באיכות מעולה של יםם דברים
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך TV חדשה, לא צריך יותר מ25'', לפי דעתי גם עדיף CRT, עד 2K ש"ח וגם אני מעדיף כזו שאפשר לקנות במחסני חשמל או בטרקלין חשמל... דרישות: איכות תמונה, איכות סאונד (סטריאו וכו'...), אמינות ובעיקרון זהו... לא חייב חיבורים דיגיטאליים. תודה
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3178907,00.html אכן תמהוני, אבל אשכרה רעיון מדליק...
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
^^התגובה השנייה שלה באתר... מסכים לגמרי... + והם גם רוצים להיות הכי טובים וחזקים בהכול בגלל הסדרות שהם רואים - "להיות הכי חזק ולנצח את כולם כי יש לי כוחות על ואני יכסח את הרעים"...
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איפה אני יכול ללמוד בנית אתרים ?? או מישהו שיבנה לי את האתר יש חברות כאלה לבנית אתרים?? תודהה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו יודע ממתי עד מתי התערוכה של XCite בגני התערוכה?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך נותנים לינק לפרופיל כדי להשתתף בתחרות שבעמוד הראשי? הצלחתי למצוא רק לינקים שצריך משתמש וסיסמה כדי לראות אותם תודה
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתילשאול איך אני מעלה תמונה בפרופיל שלי
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לידיעה כזאת: לחץ כאן משהו מטורף לחלוטין.. וחג שמח לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שמתם לב שבזמן האחרון כל החנויו של המחשבים התחילו להעלאות מחירים?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
NO SH*T,JUST READ חבר הכנסת סטס מסז'ניקוב (ישראל ביתנו) העלה הצעת חוק, על פיה תהפוך שדרות לבירת ישראל במשך החודשיים הקרובים, זאת לאות הזדהות עם תושבי העיירה המופגזת. לדבריו, "בשבועות האחרונים נדמה כי מדינת ישראל איננה מקדישה את מירב המאמצים בכדי להבטיח את שגרת חייהם של תושבי העיר, מזלזלת בשלומם ומבקשת להרחיק את הנושא מסדר היום. בשל כך מתקבל הרושם בארץ ובעולם כי העיר שדרות ותושביה אינם חשובים מספיק בכדי שממשלת ישראל תכריז כי המתקפה עליהם תחשב "קאזוס בלי". לאור כל האמור לעיל, מבקש חוק זה לקבוע כי העיר שדרות תוכרז לתקופה של חודשיים מיום קבלת חוק זה כבירת ישראל, דבר אשר יבהיר בצורה נחרצת כי כל עיר או יישוב בתחומי מדינת ישראל העומדים מול מתקפה חבלנית עוינת ייחשבו כעיר הבירה ל…
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי קטע שכתבתי, אבל נדפק לי הוורד ולא שולח לי להדפסה אני חייב אז דרך הפוטושופ אבל יש שם עברית הפוכה אז אני צריך להפוך את סדר האותיות למישהו יש אתר? או תוכנה? משהו?!
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-