כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
קניתי לא מזמן מחשב יקר באיזה 12000 ש"ח ואני מרגיש שאני לא מנצל אותו מספיק אז בנתייםאני משתמש בו ל... 1. לכידת וידאו מהכרטיס מסך 2. רואה איתו סרטים לטלוזיה 3. מחובר למערכת (רסיבר) יש יציאת דיגיטלית 4.אינטרנט עכשיו רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות עם מערכת מחשב כמו שלי כי נראה לי שסתם זרקתי כסף אם אני לא מנצל אותו אני צריך ממכם עצות נגיד כל אחד מה הוא עושה במחשב שלו או מה אני יכול לעשות במחשב מכל תחום שהוא (טוב ללמוד עוד דברים) שאני ירגיש שאני מנצל את המחשב הנה המפרט: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill 800MHZ 2GB 4-4-3-5 HK CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB ENERMAX LIBERTY 500W SUNBEAM TUNIQ TOWER ZALMAN V…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שולחן חדש לחדר, שיהיה כמה שיותר פשוט. חשבתי על הרכבת שולחן עצמאית, לקנות פלטה + 4 רגלים מאיקאה: http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={8F3B410C-C50F-47FA-9266-37C8856ECAB0}&details_type=1&itemid={29BD5E5E-ED26-47D7-93FC-24E1A39250DD} 4 רגליים - http://www.ikea.co.il/default.asp?catid={5499F462-2BC9-4EDF-AF5C-1FD30670DDBE}&details_type=1&itemid={9F9562AE-BD47-4566-97DE-B08FEE43118E} אמור לצאת 395 ש"ח סה"כ לשולחן גדול יחסית, נשמע לי מאוד משתלם. למישהו יש נסיון בנושא?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש לי המון "קנאקים" משורש כף היד...אז אני מנסה לעשות תרגילים שעובדים על השריר של החלק הזה - משקולת 1.5 קילו שאני מרים ומוריד כאשר היד מונחת ב90 מעלות על מיטה או מזרון התרגיל עצמו עושה לי די הרבה "קנאקים", אז יש אולי עוד אפשרויות?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני חובבן מחשבים ללא שום הסמכות. יש לי משיכה טיבעית לטכנולוגיה ובמיוחד מחשבים. אני אוהב להרכיב מערכות חדשות ולפרק גם לצורך איתור תקלות. איך הייתם ממליצים לאחד כמוני להתקבל לעבודה במעבדת מחשבים? אילו טיפים הייתם נותנים לי? אף פעם לא עבדתי במעבדת מחשבים והייתי רוצה לדעת דברים הבאים: 1. האם צריך להתקשר עם לקחותו בתפקיד זה או שמקבלים כרטיס עבודה עם תקלות מפורטות ועובדים בראש שקט? 2. האם יש דדליינים בתיקון מחשבים? מה עושים כאשר אין מספיק זמן לאיתור/תיקון בעיות? מבקשים הערכה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
בקרוב יש לי מתכונת בהיסטוריה ואז בגרות [ב"ה בגרות אחרונה בהיסטוריה]. יש למישהו שיטה \ רעיון איך ללמוד? בהנחה שאני בקושי זוכר את החומר. אני רק רואה את הכמות אני נעשה עייף ואין לי כוח ללמוד. אשמח לעצות \ רעיונות ללמידה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי לשחק דמקה עם חבר שלי דרך ה ICQ וגיליתי שאני אפס... אני שם לב שאני עושה כל הזמן טעות שמנוצלת על ידו והוא אוכל לי שנים רצוף הקטע הוא שאני לא מצליח לא לעשות את הטעות הזאת למישהו יש עצות , כללי ברזל שלא סוטים מהם או מדריכים כדי שאני אי פעם ינצח בדמקה
-
- 6 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
אהלן, מאחר והצבא הנחמד שלנו החליט לדחות לי את הגיוס למרץ, ויש לי כמה חודשים טובים עד לגיוס, החלטתי לנסות להוציא ציון נורמלי בפסיכומטרי לבד, בתקווה שאולי זה יוריד קצת כאב ראש אחרי צבא אשמח לטיפים למי שיש, בעיקר איך ללמוד, כמה ללמוד, איך אני אמור לעשות לעצמי סימולציות ולהעריך את הציון שלי, ומאיפה כדאי לי לקנות ספרים? באופן כללי אני חושב שבקטע של האנגלית אין לי הרבה מה לעשות חוץ מתלרגל כמה שיותר, מרפרוף בספרי פסיכומטרי ישנים של אחותי זה לא נראה נורא כל כך.. בחשיבה הכמותית יש דברים קשים יותר וקשים פחות, אבל גם שם אני מאמין שאני אסתדר. הפחד העיקרי שלי זה החשיבה המילולית, כל המילים הקשות האלה בעברית, החיבור הזה שהוסיפו לאחרונה, איך אני אמור ללמוד את כל זה??זה נראה די מטורף תודה…
-
- 25 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
אהלן חברים; אני בכיתה י"א, וב-7 לחודש (דהיינו יום חמישי) יש לי צו התייצבות. עכשיו אני יודע שעוד מוקדם להחלטות, במיוחד כשאני לא יודע מה הפרופיל,קב"א שלי יהיה, אבל בכל זאת אני מתלבט: אני רוצה קרבי (חי"ר, או לפחות שריון), אבל הבחירה היא בין כ"כ הרבה פלוגות ותת מחלקות שאי אפשר להחליט! אין לי ראיה 6\6 (לעזאזל עם המשקפיים המחורבנות האלה!!!!) אז שייטת\מטכ"ל\טייס יצאו מהמשוואה; חשבתי על חובלים, אגוז, שלד"ג ו669 מה שכן, אין לי שום עניין ברפואה,הנדסה,תומכי לחימה לא קרביים, רק קרבי פרופר 8) אם יש לכם עצות\הערות,הארות אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום באווירת יום העצמאות חשבתי שיהיה נכון לפתוח איזה אשכול עצות למנגליסט המתחיל....אני למשל היום הדלקתי עם "לבנים" בלבד וקצת הסבכתי בהתחלה כי אני לא מומחה בתחום אבל הסתדרתי בסוף...שמעתי כבר עצות בנושא אז איך אתם מדליקים תמנגל שלכם?
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, התחלתי ללמוד לתואר בהנדסת מחשבים בטכניון. אני מסיים עכשיו את סמסטר א' ולצערי כרגע נכשל בכל המקצועות. העניין הוא שהגעתי ללימודים בגישה של "את התיכון עברתי בהליכה. למה שזה לא יהיה ככה עם התואר?", ואם נשלב את הגישה הנ"ל עם הרגלי הלמידה שלי, שלמעשה לא היו קיימים עד ש"התעוררתי" לא מזמן, נקבל סטודנט אבוד, דכאוני, ונכשל בלימודים. :'( כרגע אני לומד למבחנים של סוף הסמסטר באווירת דכאון, כי אני יודע מראש שאני עומד להכשל (קצת בעייתי להשלים את כל הקורס בחדו"א בשבוע. חבל שרק עכשיו הבנתי שבאוניברסיטה, בניגוד לתיכון, צריך לנצל את זמן הסמסטר להטמעה) ברור לי שלסמסטר הבא, גם אם אצטרך לחזור על מרבית הקורסים, אגיע בגישה שונה. זאת התחלה. יש לכם עצות ל revival בלימודים? האם גם מישהו מכם הת…
-
- 28 תגובות
- 17.1k צפיות
-
-
הגעתי היום למסקנה שהחדר שלי ממש מכוער.. סתומרת אני לא מכוער פשוט מאוד בנאלי ומשעמם.. חשבתי לעצב את החדר בסגנון של בר.. בעקרון החדר שלי כרגע צבע לבן חלק פשוט מיטה ארון ושולחן כל השאר פנוי ויש שטח די גדול.. אשמח להצעות לצבעים ואולי לכל מיני דברים שאפשר להוסיף לחדר למשל חשבתי באחת הפינות לשים שולחן קטן ומסביבו פופים מין פינה לשבת עם נרגילה וכו' אם למישו יש רעיון בסגנון אבל שיהיה יותר סטייל של מועדון\פאב ולא מועדון נרגילות זה יהיה נחמד אשמח לעוד הצעות אולי לשולחן נחמד סתומרת אולי יש משהו שאפשר לעשות כמו איזה בר או כל הצעה אחרת ותמונות יתקבלו בברכה.. תודה
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הזה. אשמח לחוות דעת של מישהו שהזמין מ-eBay ארצה.
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חידשתי לאחרונה קשר עם שתי חברים מהעבר הרחוק, ולא מספיק מעניין לנו ביחד. הראשון אוהב לדבר בטלפון (ואני לא). אני גם מרגיש שתחומי העיניין שלנו השתנו ואין לי ממש מה לשתף אותו שצריך עידכון טלפוני על זה. כך שהוא בעיקר מדבר. ודבר שני עם הראשון שאנחנו לא נפגשים מספיק (או כמו שהייתי רוצה שניפגש) הוא עושה שבוע שבוע בצבא ואם אנחנו נפגשים אז זה פעם בשבועיים בדרך כלל לפאב או סנוקר (שזה מעולה בשבילי, בעיקר אם זה פאב) ולאחרונה הוא נפרד מחברה שלו אז הבילוי עבר למועדון שזה לא בשבילי בחודשיים הקרובים (אין לי מה לחפש שם במשקל שלי, עוד חודשיים אני יראה נורמאלי). חשוב להגיד שהוא בן אדם כיפי וכיף להיפגש איתו. הוא תמיד במצב רוח טוב. בקיצור אני מחפש שניפגש יותר ואני מחפש הצעות. ניסיתי לגוון את ה…
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אז ככה בינתיים התאריך גיוס שלי הוא במרץ, תמיד יש סיכוי שהוא יוקדם אבל בינתיים זה התאריך, עד עכשיו עבדתי אבל הייתי צריך לעזוב את העבודה מסיבות שונות, ואני מחפש רעיונות למה לעשות עד הגיוס, צברתי קצת כסף מהעבודה וחשבתי אולי על טיול או משהו כזה לפני הגיוס. יש לכם רעיונות למה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום כחלק מסוג של חידה אני אמור לעצור משחק פלאש ברגע מסוים , איך עושים את זה ? דוגמה למה אני מתכוון : משחק לאש רץ בדפדפן , פתאום מופיעה הודעה למשך 0.1 שניות ואני אף פעם לא מצליח לתת צילום מסך שלה..חחח איך אני יכול לעצור את המשחק ?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מישהו יודע מזה? יש לי מין עצם בולטת כדורית כזאת במקום שהאצבע מתחברת עם כף היד.. אם לוחצים על זה.. אז זה כואב.. ויש לי את זה כבר כמה חודשים.. הייתי בטוח שזה יעבור אבל זה לא עובר.. חיפשתי בגוגלמצאתי רק אחד שגם לו היה את זה ולא ענו לו מזה.. יש למישהו מושג?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מה אתם עושים בעצמאות ? אני הולך אם החברה לאכול איזה משהו :] ואתם ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יום פעולה בינלאומי נגד תעשיית הפרוות האכזרית בסין 13.02.2008 - הזמנה לעצרת בישראל תעשיית הפרווה היא מהתעשיות האכזריות בעולם: * למעלה מ50 מליון (!!!) שועלים, דביבונים, מינקים, ארנבות וחיות אחרות נטבחות מידי שנה עבור פרוותם. * חתולים וכלבים - פרוותיהם מסומנות לעתים קרובות במכוון כפרוות של מינים אחריםומיוצאות ככאלה. * תנאי לכידה, הובלה, כליאה והרג של החיות מזעזעים ולאאנושיים. * הפשטת הפרווה מעורם נעשית לעיתיםבעודם בחייםותוך סבלנוראי. ביום רביעי ה 13.02.2008 יתקיים יום מחאה בינלאומי נגד תעשיית הפרווה האכזריתבסין. זהו ראש השנה בסין. כבכל שנה, אנו קוראים לסינים לגלות רחמים בשנההחדשה. מאחר והשנה מתקיימת האולימפיאדה בסין, הלחץ על סין ע"י השתתפות בעצרתיהיה גדול במיוחד. בישראל תתקי…
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כל הפרטים כאן: http://www.facebook.com/event.php?eid=126426257391449
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
סתם משהו נחמד, תראו מה קורה פה: http://blueballfixed.ytmnd.com
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
נגיד ואני נוסע ועוקף מכונית של משטרת תנועה (שלא בתפקיד -כלומר בלי האורות מהבהבים ) ונגיד שהוא נסע סביבות ה 120 והעקיפה מבוצעת במהירות יותר גבוהה סביבות ה 140 ואז עוברים לנתיב הימני ,העם השוטרים יכולים לעצור אותי על משהו ?(אני חושב שעל מהירות בטוח לא אבל כנראה בדיקה רגילה ) עם משהו עבר או חווה דבר כזה שיספר פשוט מעניין ....למה אתמול עקפנו אוטו משטרתי בעצם 2 -פעם ראשונה לא קרה כלום פעם שניה הוא אמר לנו עצור בצד ועשה בדיקה ....
-
- 48 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מישהו עבר פעם עקירת שיניים ורוצה לשתף אותי בחוויה? שיני הבינה התחתונות שלי צמחו לא משהו וכמעט אין סיכוי שישאירו לי אותן שם אני לא רוצה עקירה :'( אז ספרו לי איך זה, שאני אדע להתכונן נפשית
-
- 31 תגובות
- 8.9k צפיות
-