כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
http://www.funnyheck.com/counterstrike.html תהנו! אחרי שנגמרו ה- credits אל תשכחו לראות את ה- extra scenes הנה עוד - dust: http://www.newgrounds.com/portal/view.php?id=148082
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המיטב של "הפקות-המזרח"! המשחק הכי איכותי שתראו, אי-פעם, ללא שום צנזורה! Channel 10, Now! :lol:
-
- 14 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי NOKIA 3100. שיניתי את הקוד אבטחה שבחירת המחדל הייתה 12345, ואז בחרתי שיהיה קוד PIN מופעל. הוא עדיין לא שאל אותי איזה קוד PIN חדש אני רוצה, למעשה אני לא ממש זוכר, אבל הוא שאל אותי קוד מסויים כתבתי 12345 ואז הוא כתב "כרטיס SIM חסום", מאז הוא שואל אותי אפילו כשאני מדליק את הפלאפון מהוא קוד ה-PUK, שאין לי מושג בכלל מה זה הקוד הזה, אם אני כותב סתם מספר בעל 8 ספרות הוא מעביר אותי ל: "קוד PIN חדש", אני כותב את הקוד שאני רוצה, ואז הוא כותב לי "קוד שגוי". עכשיו נדפקתי, אין לי מושג מה לעשות מכאן. שלחתי לORANGE אימייל אבל כרגיל לא עונים. יש לכם מושג מה צריך לעשות? אפילו בחוברת הדרכה לא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש פוסטרים של משחקי מחשב כמו הפרסומות של משחקי מחשב בחנויות פניתי להד ארצי שהם מפיצים את המשחקים ונותנים את הפוסטרים אבל הם לא היו מוכנים לתת לי פוסטרים למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא פוסטרים כאלו?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אחרי שמצאתי את זה חשבתי שצריך לשתף את כולם בזה! אז קחו, שתפו את עצמכם: http://r2s.xepher.net/new/idiot/index.html ראביש
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך אתרים שלומדים בהם אנגלית ברמה של 5 יחידות, או לפחות אתרים שיש בהם דברים מעניינים לקרוא! חשבתי על ביקורות של חלקי מחשב, נראה לכם זה יעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן, אם משהו מכיר פורום בנושא טאבים או תווים, באנגלית או עברית לא משנה, אשמח מאוד לקבל קישור זקוק לזה דחוף תודה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אז ככה פתחתי לא מזמן מעבדת שירות למחשבים ורציתי באמצעותכם לבדוק איפה אני יכול להשתפר אם במחירים אם בכל המלצה שתתנו לי הבעיה שלי היא כזאת... אני בעיקרון טכנאי שירות שעובר מבית לבית במקרה של תקלה חמורה שלא ניתן לפתור בבית הלקוח אני לוקח את המחשב איתי בהתחלה עבדתי לפי "שעת עבודה" אבל מהר מאוד הבנתי שכאן זה לא אנגליה ובשיטה הזאת אי אפשר לעבוד בארץ אז עברתי לתשלום גלובלי שזה אומר מערכת הפעלה(לקוח) כולל הכול 250 ש"ח. התקנה של CD או צורב או כרטיס למסך למשל אני גובה 90 ש"ח התקנה + הכרטיס. רציתי לדעת אם המחיר טוב ? או שצריך לשפר את העניין הזה ? ואם המחיר לא טוב כמה לגבות ? למשל כרטיס רשת כולל התקנה אני לוקח 150 ש"ח 90 על ההתקנה על הכרטיס אני לא מרוויח בכלל. אם אפשר…
-
- 48 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאלתי היא כזאת. בתור אחד שעובד עם קבלות עשיתי חישוב והגעתי למצב לא הגיוני. קניתי חלק של מחשב ב 300 למשל . 300 + 50 רווח = 350 התקנה = 90 סה"כ 440 רווח לכאורה של 140 ש"ח ! אבל שעשיתי את החישוב אחרי הורדת המס הגעתי למצב שלא רק שאני לא מרוויח אני מפסיד ! 440 רווח ברוטו ( לא נקי ) פחות 30 אחוז מס = 308 ש"ח 308-300 החלק ששילמתי עליו. יוצא שהרווח שלי הוא 8 שקלים ! על החלק ועל ההתקנה ! SOS SOS SOS SOS SOS מה עושים ? בהתקנה של תוכנה אין השקעה אז ככה אין בעיה של הפסד למשל : מערכת הפעלה - 250 אחרי מס הרווח 175 ! ***אם בחלק שאני קונה אני אקח את הרווח על החלק+התקנה+30 אחוז מהלקוח אז חלק יעלה פי 4 - 5 וככה בחיים אני לא אמכור אותו ! למשל זיכרון 300 ש"ח + 50 רווח + 90 התק…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות דגמים של הפאררי אנזו (ENZO), ברשת מצאתי רק שני חברות (בכלל) שמיצרות אותם בגדלים של 1\18 ומעלה- האחת היא Hot Wheels שמוכרת את הדגם ב30-40 דולר שזה אחלה מחיר (18\1) השניה היא טאמיה (או איך שלא אומרים), 1\12 עולה "רק" 623 דולר, (ת'אמת זה נראה שווה כל אגורה) http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=23205 יש לי שתי שאלות אולי אתם תוכלו לעזור לי: 1- איפה בארץ אפשר למצא את הדגם של HOT WHEELS (או כל אחד אחר אם יש) 2- מבחינת איכות, איך הדגמים של HOT WHEELS?, עד היום היו לי רק בוראגו ומאיסטו ואני לא יודע אם הם נחשבים לטובים יותר או פחות.
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איפה מוכרים אלות ביסבול? ומה טווח המחירים?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום.. קיבלתי זימון ליום סיירות למחר, והשאלה שלי זה האם שווה לי לסוע לשם אם אני לא מעוניין באף אחד מהתפקידים שמוצעים שם שהם חובלים שייטת 13 ו "היחידה"?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תגידו לי מזל טוב.... החנות היא פויינט בכפר סבא... תבואו לבקר...עם יש לכם שאלות תשאלו בפרטי או פה... (רצוי בפרטי) אבל אני שם רב הרבה עם המוכרת שניה . אני אחראי שם על משחקים ונגני MP3
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחר מבחן ענק במ"מ, ואני צריך את הכללים של מה שכתוב בכותרת... תודה רבה! נדב
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, שוב אני והעדשות המזוגגות האלה האופטומיטריסט אמר לי לא לשים את העדשות מעל ל8-10 שעות (אני מדבר על עדשות חד פעמיות) ורציתי לדעת אם זה בגלל העדשות או בגלל שזה פשוט לא בריא. האם זה רק בהתחלה ככה ? (כאילו ל8 שעות) כי האמת ש10 שעות לא מספיקות. כמה זמן אתם שמים אותם? תודה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני אוטוטו מתחיל בטיול המיוחל ברחבי העולם ואני וחברים שלי מחפשים אתר שבו נוכל לאחסן את כל התמונות שנצלם (הרבה הרבה תמונות) לצורך גיבוי. כמובן שכל התמונות יגובו גם על תקליטורים אך אנחנו מעדיפים להיות בטוחים ובמקרה של שחיקה, איבוד תקליטור יהיה לנו מאיפה להחזיר את המידע שאבד. רוב האתרים שניתקלתי בהם (Imageshack לדוגמא) אכן נותנים את האופציה לאחסון בלתי מוגבל של תמונות אבל אין את האפשרות להכניס 100 תמונות בפעם אחת, לכן סרבר עם גישה ל Ftp יהיה עדיף. לקנות הוסט זאת גם אפשרות (עדיף חינם למרות חוסר האמינות) אני מניח שהמחיר של ההוסט חלקי 5 לא יהיה כל כך נורא. עריכה : אחרי בדיקה של שרתי אירוח המחירים הנורמלים נגמרים ב 1000 מגה ואני בטוח שנצטרך הרבה יותר לכן זה גם לא עוזר. :-\
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מהו מחשב החלומות של כל אחד מחברי הפורום...אתכם לא??? :s05: המטרה היא לבנות את מחשב חלומותיכם (בלי הגזמה עולמית...) ללא תקציב מוגבל... כי כמעט כולנו מוגבלים בתקציב (מעצבן) כשרוצים לקנות מחשב חדש. כשאתם מרכיבים תציינו מאיזה אתר הרכבתם את המחשב(גם מחו"ל אפשר),כמה המחיר שלו,ואם זה ב$$$,אז תחשבו את המחיר בשקלים כשאתם מגיעים לחישוב הכללי,כמו כן תסבירו למה בחרתם בכל חלק... אבל לא להרכיב חלקים שעדיין לא שווקו ברחבי העולם!!!! מה שצריך לעשות זה פשוט,... להרכיב מפרט אשר כולל: 1.מעבד 2.לוח אם 3.הארד דיסק (עד 250GB) 4.זיכרון (עד 2GB) 5.כ.מסך 6.כ.קול 7.מארז 8.ספק כוח 9.אמצעי קירור (מארזים/מעבד/כ.מסך/מים/הארד דיסק) 10.מסך (עד 19'/CRT/LCD) 11.מקלדת 12.ע…
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין לנסוע לחרמון לס"פש לצימר אז איזה יש שהם לא ממש יקרים כזה לשישי שבת .
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אוקי מיום שלישי אני עם חום,היום בבוקר החום הגיע ל41,אז החלטתי שזהו זה,די אני הולך לקופת חולים,וזהו זה לא יעבור לבד. לקחתי אקמולים וכו,החום ירד ל38 וחצי,יום שני יש מבחן באזרחות(אני משפר,או מנסהה לשפר...,זה בגרות) יש לי סה"כ של 15 עמודים ללמוד בפונט של 12 (זה די קטן) חומר מאוד משעמם. למדתי 9-10 עמודים עד עכשיו עוד לפי שהיה לי חום,וכבר 3 ימים שאני לא לומד. ככה ששכחתי חלק,אבל לחזור על זה ,זה לא בעיה יש לכם רעיונות בשבילי מה אפשר לעשות??? (יום שני המבחן) תודה מראש... :'(
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://www.pibmug.com/files/balloo03.mpeg http://www.pibmug.com/files/balloo01.mpeg http://www.pibmug.com/files/balloo02.mpeg
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי יום שישי מגן בתמטתיקה, 3 יחידות , אף פעם לא הייתי טוב עם מספרים... שלא נדבר על זה שאין לי תחת לשבת... אני צריך עזרה, את החלק של אלגברה אני יודע, יש לי בעיה רצינית עם הטריגונומטריה, אין לי מושג בשיט. למישהו יש איזה אתר או מסמך טקטס שמסבירים שם את הנושא כמו שצריך... אפשר להשיג כזה דבר ? עוד שבועיים הבגרות... : תודה אנשים.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כל תשובה תתקבל בברכה אם אפשר - אתרים טובים שמכילים מידע על נושא זה. תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אנשים תעזרו לי!!! אני משתגע, אני לא יודע מה לעשות. אני רוצה לעשות משהו אחרי התיכון ( ואני עוד לפני צבא, אני מסיים השנה יב' ואז נשאר לי עוד איזה שנה עד לגיוס ) שיתרום לי לעתיד בצורה הטובה ביותר ושיבטיח אותו בתחום המחשבים אבל אני לא יודע לאן ללכת. במקום אחד אומרים לי ללכת ליג' ולהמשיך אולי ליד' אבל במקום אחר אומרים לי ללכת לעתודה ( האמת אני לא חושב על זה כל כך, כי שמעתי שממש קשה להתקבל לשם ואתה צריך להיות מצטיין בלימודים וכל זה, ובוא נגיד שאני לא אחד מאותם מצטיינים, אני יותר בין הבינוניים למצטיינים באמצע). מישהו יכול אולי לספר לי על עוד אופציות שיש לי ללכת אליהן? ו/או תספרו מה אתם עשיתם ואולי כך אני אוכל להחליט? בבקשה אני ממש צריך את זה?< תודה לעוזרים.
-
- 43 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אם אני שם רמקול בחלל על הירח לדוגמה ומגביר עוצמה האם אני ישמע משו?
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-