כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שאלתי היא כזאת. בתור אחד שעובד עם קבלות עשיתי חישוב והגעתי למצב לא הגיוני. קניתי חלק של מחשב ב 300 למשל . 300 + 50 רווח = 350 התקנה = 90 סה"כ 440 רווח לכאורה של 140 ש"ח ! אבל שעשיתי את החישוב אחרי הורדת המס הגעתי למצב שלא רק שאני לא מרוויח אני מפסיד ! 440 רווח ברוטו ( לא נקי ) פחות 30 אחוז מס = 308 ש"ח 308-300 החלק ששילמתי עליו. יוצא שהרווח שלי הוא 8 שקלים ! על החלק ועל ההתקנה ! SOS SOS SOS SOS SOS מה עושים ? בהתקנה של תוכנה אין השקעה אז ככה אין בעיה של הפסד למשל : מערכת הפעלה - 250 אחרי מס הרווח 175 ! ***אם בחלק שאני קונה אני אקח את הרווח על החלק+התקנה+30 אחוז מהלקוח אז חלק יעלה פי 4 - 5 וככה בחיים אני לא אמכור אותו ! למשל זיכרון 300 ש"ח + 50 רווח + 90 התק…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות דגמים של הפאררי אנזו (ENZO), ברשת מצאתי רק שני חברות (בכלל) שמיצרות אותם בגדלים של 1\18 ומעלה- האחת היא Hot Wheels שמוכרת את הדגם ב30-40 דולר שזה אחלה מחיר (18\1) השניה היא טאמיה (או איך שלא אומרים), 1\12 עולה "רק" 623 דולר, (ת'אמת זה נראה שווה כל אגורה) http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=23205 יש לי שתי שאלות אולי אתם תוכלו לעזור לי: 1- איפה בארץ אפשר למצא את הדגם של HOT WHEELS (או כל אחד אחר אם יש) 2- מבחינת איכות, איך הדגמים של HOT WHEELS?, עד היום היו לי רק בוראגו ומאיסטו ואני לא יודע אם הם נחשבים לטובים יותר או פחות.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
איפה מוכרים אלות ביסבול? ומה טווח המחירים?
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום.. קיבלתי זימון ליום סיירות למחר, והשאלה שלי זה האם שווה לי לסוע לשם אם אני לא מעוניין באף אחד מהתפקידים שמוצעים שם שהם חובלים שייטת 13 ו "היחידה"?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
תגידו לי מזל טוב.... החנות היא פויינט בכפר סבא... תבואו לבקר...עם יש לכם שאלות תשאלו בפרטי או פה... (רצוי בפרטי) אבל אני שם רב הרבה עם המוכרת שניה . אני אחראי שם על משחקים ונגני MP3
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחר מבחן ענק במ"מ, ואני צריך את הכללים של מה שכתוב בכותרת... תודה רבה! נדב
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, שוב אני והעדשות המזוגגות האלה האופטומיטריסט אמר לי לא לשים את העדשות מעל ל8-10 שעות (אני מדבר על עדשות חד פעמיות) ורציתי לדעת אם זה בגלל העדשות או בגלל שזה פשוט לא בריא. האם זה רק בהתחלה ככה ? (כאילו ל8 שעות) כי האמת ש10 שעות לא מספיקות. כמה זמן אתם שמים אותם? תודה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני אוטוטו מתחיל בטיול המיוחל ברחבי העולם ואני וחברים שלי מחפשים אתר שבו נוכל לאחסן את כל התמונות שנצלם (הרבה הרבה תמונות) לצורך גיבוי. כמובן שכל התמונות יגובו גם על תקליטורים אך אנחנו מעדיפים להיות בטוחים ובמקרה של שחיקה, איבוד תקליטור יהיה לנו מאיפה להחזיר את המידע שאבד. רוב האתרים שניתקלתי בהם (Imageshack לדוגמא) אכן נותנים את האופציה לאחסון בלתי מוגבל של תמונות אבל אין את האפשרות להכניס 100 תמונות בפעם אחת, לכן סרבר עם גישה ל Ftp יהיה עדיף. לקנות הוסט זאת גם אפשרות (עדיף חינם למרות חוסר האמינות) אני מניח שהמחיר של ההוסט חלקי 5 לא יהיה כל כך נורא. עריכה : אחרי בדיקה של שרתי אירוח המחירים הנורמלים נגמרים ב 1000 מגה ואני בטוח שנצטרך הרבה יותר לכן זה גם לא עוזר. :-\
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מהו מחשב החלומות של כל אחד מחברי הפורום...אתכם לא??? :s05: המטרה היא לבנות את מחשב חלומותיכם (בלי הגזמה עולמית...) ללא תקציב מוגבל... כי כמעט כולנו מוגבלים בתקציב (מעצבן) כשרוצים לקנות מחשב חדש. כשאתם מרכיבים תציינו מאיזה אתר הרכבתם את המחשב(גם מחו"ל אפשר),כמה המחיר שלו,ואם זה ב$$$,אז תחשבו את המחיר בשקלים כשאתם מגיעים לחישוב הכללי,כמו כן תסבירו למה בחרתם בכל חלק... אבל לא להרכיב חלקים שעדיין לא שווקו ברחבי העולם!!!! מה שצריך לעשות זה פשוט,... להרכיב מפרט אשר כולל: 1.מעבד 2.לוח אם 3.הארד דיסק (עד 250GB) 4.זיכרון (עד 2GB) 5.כ.מסך 6.כ.קול 7.מארז 8.ספק כוח 9.אמצעי קירור (מארזים/מעבד/כ.מסך/מים/הארד דיסק) 10.מסך (עד 19'/CRT/LCD) 11.מקלדת 12.ע…
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מעוניין לנסוע לחרמון לס"פש לצימר אז איזה יש שהם לא ממש יקרים כזה לשישי שבת .
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אוקי מיום שלישי אני עם חום,היום בבוקר החום הגיע ל41,אז החלטתי שזהו זה,די אני הולך לקופת חולים,וזהו זה לא יעבור לבד. לקחתי אקמולים וכו,החום ירד ל38 וחצי,יום שני יש מבחן באזרחות(אני משפר,או מנסהה לשפר...,זה בגרות) יש לי סה"כ של 15 עמודים ללמוד בפונט של 12 (זה די קטן) חומר מאוד משעמם. למדתי 9-10 עמודים עד עכשיו עוד לפי שהיה לי חום,וכבר 3 ימים שאני לא לומד. ככה ששכחתי חלק,אבל לחזור על זה ,זה לא בעיה יש לכם רעיונות בשבילי מה אפשר לעשות??? (יום שני המבחן) תודה מראש... :'(
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
http://www.pibmug.com/files/balloo03.mpeg http://www.pibmug.com/files/balloo01.mpeg http://www.pibmug.com/files/balloo02.mpeg
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי יום שישי מגן בתמטתיקה, 3 יחידות , אף פעם לא הייתי טוב עם מספרים... שלא נדבר על זה שאין לי תחת לשבת... אני צריך עזרה, את החלק של אלגברה אני יודע, יש לי בעיה רצינית עם הטריגונומטריה, אין לי מושג בשיט. למישהו יש איזה אתר או מסמך טקטס שמסבירים שם את הנושא כמו שצריך... אפשר להשיג כזה דבר ? עוד שבועיים הבגרות... : תודה אנשים.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כל תשובה תתקבל בברכה אם אפשר - אתרים טובים שמכילים מידע על נושא זה. תודה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אנשים תעזרו לי!!! אני משתגע, אני לא יודע מה לעשות. אני רוצה לעשות משהו אחרי התיכון ( ואני עוד לפני צבא, אני מסיים השנה יב' ואז נשאר לי עוד איזה שנה עד לגיוס ) שיתרום לי לעתיד בצורה הטובה ביותר ושיבטיח אותו בתחום המחשבים אבל אני לא יודע לאן ללכת. במקום אחד אומרים לי ללכת ליג' ולהמשיך אולי ליד' אבל במקום אחר אומרים לי ללכת לעתודה ( האמת אני לא חושב על זה כל כך, כי שמעתי שממש קשה להתקבל לשם ואתה צריך להיות מצטיין בלימודים וכל זה, ובוא נגיד שאני לא אחד מאותם מצטיינים, אני יותר בין הבינוניים למצטיינים באמצע). מישהו יכול אולי לספר לי על עוד אופציות שיש לי ללכת אליהן? ו/או תספרו מה אתם עשיתם ואולי כך אני אוכל להחליט? בבקשה אני ממש צריך את זה?< תודה לעוזרים.
-
- 43 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אם אני שם רמקול בחלל על הירח לדוגמה ומגביר עוצמה האם אני ישמע משו?
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
John likes 400 but not 300; he likes 100 but not 99; he likes 3600 but not 3700. Which does he like? 900 1000 1100 1200
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי ירפא ב' עוד כמה זמן ורציתי לדעת בדיוק מה הולך להיות שם... תכתבו ממש הכל, מא' ועד ת' על מה עושים כשמגיעים והכל אילו בדיקות בדיוק וממש הכל תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
כתבה של תוכנית 60 דקות על חברת גוגל, ומה שמאחורי האתר... http://junk.haughey.com/60Minutes.avi 60MB DIVX אורך 21 דקות.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קיצר מחר יש לי מגן של יחידה וחצי במתמטיקה (אני ביא') ב-4 יחידות. ואני לא יודע את החומר בגרוש, יעני אני יודע פה ושם אבל יש סיכוי גדול שהציון שלי יהיה בין 0 ל-50. הבגרות חורף בעוד שבועיים. מה עדיף לי לעשות? לנסות מחר לקבל 30 ככה ולחרוש עם מורים פרטיים לבגרות ולהוציא ציון טוב.? זה אומר שאם אני מקבל 40 במגן ו-100 בבגרות יהיה לי גגגגגגג 65. או שאני יכול לגשת לבגרות בקיץ רק שהמתכונת שונה ויותר קשה(פחות בחירה,נושאים אחרים) ואני גם אצטרך לשבת עם מורים פרטיים להשלים את החומר הזה. רק שעכשיו יש לי סיכוי להוציא ציון נורמלי כי הציון הסופי יהיה בלי המגן, אלא רק הבגרות. אם אני מקבל 95 יהיה לי ציוו סופי 95... מה לעשות???? אני בדיכאונותתתתתתתת :s05: :s05:
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לאחרונה הזמנתי מנוע למכוניות שלט על דלק מחו"ל היום קיבלתי מכתב שאני צריך להגיעה למכס חיפה לקחת אותו,כמה אני אצטרך לשלם בשביל לשחרר אותו? החבילה בלי משלוח עלתה 75 דולר,עם משלוח היא עלתה 105 דולר. אז כמה בדיוק אני צריך להביא בשביל לשחרר אותה?
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האמת שהתלבטתי הרבה איפה לשים את ההודעה הזו, בסופו של דבר החלטתי לשים בכללי. אז ככה, יש לי אייפוד מהדור החדש (רביעי), וסיטרואן C5. ניסיתי כל מיני משדרי FM למיניהם, והם לא באיכות מי יודע כמה. הפתרון שחשבתי עליו הוא חיבור יציאת האוזניות באייפוד, לכניסת הצ'יינג'ר באוטו (שהיא קיימת איפשהו). עכשיו, מישהו מבין בזה? יודע איזה קבל\שנאי צריך בשביל הדבר הזה, או לפחות לאן אני יכול לפנות (פורום אחר, או משהו)? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו מכיר אתר שבו אני יכול למצא חומר על גלגלי שיניים....(לא חשוב אם זה עברית או אנגלית)....חוץ מ-howstuffworks ?? כי גוגל לא ממש עוזר לי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
למשהו יש טראנסים/טרקים בסגנון cosmic gate או dj mangoo להמליץ לי? רק דברים טובים בבקשה.... תודה מראש עומר
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-