עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אחרי כל מה שהיא עשתה לנו ליהודים! כל שנה ושנה חדשה מתים עשרות אלפי יהודים קשישים ברחבי העולם! איך אתם לא מתביישים לצאת ולחגוג אותה לעזאזל?! אין לי שום דבר נגדכם אבל זה פשוט מזוויע! השנה החדשה הורגת אנשים!

2. Started by R007,

שלום! קיבלתי היום זימון (דרך "עולים על מדים") לועדה רפואית חוזרת, לא ביקשתי לערער או הסתרתי מידע, מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה לכך שקיבלתי את הזימון? תודה רבה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by Biatch,

אממ צריך אתרים של חנויות שאפשר לבנות שם מפרט .. באזור נהריה-עכו-קריות-חיפה אני יודע שיש את נועה, קיי אס פי ... בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by DiSc@MaN,

לכל חברי האתר, אנחנו מזמינים אתכם לבוא לצ'טט בערוץ במירק. בערוץ ניתן לדבר על כל נושא שתרצו, בין אם זה מחשבים ובין אם לאו. הערוץ נועד בשביל להעביר את הזמן בכיף ביחד עם שאר הקהילה. סלאפים חופשי! ;D כולם מוזמנים! Server: irc.co.il Channel: #PCHW

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  5. אני רוצה להציג תמונה מסויימת מתוך האלבום שלי בוואלה, בפרופיל, אבל אני לא מצליח. תסבירו לי בבקשה איך אני עושה את זה, כמה שיותר מפורט... תודה.

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by gabbay,

אני עכשיו חוזר המהופעה ואין מילים לתאר אותה פשוט הופעה מדהימה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by cozmo,

שלום, שמתי לב להפרשי מחירים של 700-1000 ש"ח בין מפרטים זהים בין חנויות כמו (KSP איבורי) לבין חנויות אחרות. המחירים ב- KSP ואיבורי הם באופן עקבי זולים ב- 30% ממפרטים זהים של חנויות אחרות. מישהו מוכן בבקשה את פשר ההפרש, איך יכול להיות הפרש כזה בין הצעות מחיר של חנויות שונות. יתכן שחנויות אלה מוכרים מוצרים מסדרות ייצור דפוקות\מוצרים מחודשים וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. Started by hck,

הייתי ממש בשוק: DivX מקליט ב198 ש"ח !! ישר לחצתי על הלינק - ומסתבר שזה סתם DVD שקורא DivX. איזה באסה איתם ! אגב, נכון לעכשיו זה עדיין שם. [attachment deleted by admin]

9. Started by compman112,

^^^ או מבליך ואם כן באיזה שכבה? (הכל מר''ג)

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  10. יש לי סרטים משפחתיים ישנים על גבי קלטות 8mm ואני מעוניין להעביר אותם למחשב באמצעות כרטיס לכידה, אבל המצלמה הישנה התפגרה (כנראה) ואין לי איפה לנגן את הסרטים בשביל להעביר אותם למחשב. אני מחפש מצלמה/וידאו/כל מוצר שיכול לנגן קלטות כאלה ויש לו יציאת וידאו+סאונד כלשהי ככה שאני אוכל להעביר את הסרטים למחשב. אני לא מחפש להוציא על זה יותר מדי כסף, אבל בנתיים גם לא ממש מצאתי מוצרים מתאימים בלי קשר למחיר (חוץ ממצלמות ישנות ב-ebay במאות דולרים... ) כמובן שאם למישהו יש מצלמה כזאת תקועה בארון ושלא בשימוש כבר שנים אני אשמח לקבל אותה (עבור תשלום צנוע אם יש בכך צורך). עדיפות למשהו באזור ירושלים, אבל אפשר גם רעננה/מרכז כזה. תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by eliau21071981,

שלום לכולם אתם חייבים לעזור אני מחפש תמונה של דבר מסויים שנראה כך אין לי מושג איך זה נקרא בעיברית או אנגלית אתם יכולים לתת לי את השם של זה אני רוצה למצוא את התמונה ושהיא זזה מה שאני יודע שזה מין דוגמא למע' עצבים משהו כזה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by swisaavi,

הזמנתי באתר הזה http://skypc.co.il/scripts/default.asp, איזשהו כרטיס מסך, ומצב ההזמנה הנוכחי הוא "בהמתנה", זת'ומרת הם לא חזרו אליי ולא לקחו ממני מספר כרטיס אשראי, מה שיש להם זה את הכתובת שלי ומספר הטלפון שאיתם נרשמתי. ואני רוצה לבטל את ההזמנה הזאת, האם הביטול יהיה בחינם? הם לא יחייבו אותי על כלום? ובאילו דרכים אפשר לבטל? זה ממש דחוף. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by ophir555,

האם מי שהוא יודע מי יבואן אסוס(לוחות אם) בארץ ופרטי התקשרות שלו?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by Alex89,

איזה דרכים טובות וחינמיות לפרסם את האתר? איך גורמים לאנשים ללחוץ על פרסומות של גוגל שמופיעות באותו אתר?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. היי נראה לי שזה המקום לספר , אז זה הולך ככה: במקום העבודה שלי קנו כ 15 מחשבים חדשים . (המחשבים מיועדים להדרכות) כאשר הייתה דרישה לכרטיסי מסך בעלי 256 מגה זכרון (כרטיס של NVIDIA 6200) כאשר הגיעו המחשבים, גילינו בבדיקה פשוטה במאפייני הכרטיס מסך , שהזכרון לכרטיס מסך הוא 512MB ו 256MB אך הזכרון הפיזי בכרטיסי המסך הוא 128MB, 64MB, 32MB כאשר נשאלה החנות על פשר הדבר, הם טענו שלא נאמר להם במפורש שהזכרון צריך להיות על הכרטיס ולכן הם חסכו כמה שקלים על הקניה הזאת

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by בייגל טוסט,

כותרת

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  17. יש איזה אופנה בקרב אתרים להציע לך להפוך אותם לאתר הבית שלך למה שמישהו יעשה את זה למה שאני אהפוך את אתר הבית של בית ספר אורט מוצקין או של תנובה לאתר הבית שלי בכלל מי הטמבל שחשב על זה בכלל?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by TUCG,

מישהו מכיר מקומות טובים ללימוד נהיגה בצפון (אזור הקריות)? אשמח לשמוע המלצות.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by methodman,

אני מתכנן לקנות מהם פלאפון ביום ראשון למישהו יש ניסיון איתם ? http://www.tikcom.co.il/

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. כל החלקים בני שנה וחצי עם אחריות מ-IQPC. ימכרו באריזה המקורית. מעבד: Intel E2160 + קירור מאד איכותי של Zalman לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3P - מאד איכותי, יסופק עם כל הכבלים + אריזה מקורית זיכרון: G.SKILL 2GB 800MHZ, תיזמונים 4.4.3.5 (גרסה נדירה) + אריזה מקורית כמובן יש גם אחריות. כמה אפשר לבקש?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. שלום. ליפני כמה ימים הייתי אצל בן דודי, צפינו בערוץ StarWorld וAXN וניתקלנו בכמה סדרות (שאיני ניזכר בשמם) אשר בהם מופיעים סירטונים קצרים על דברים מצחיקים שקוראים במרדפים (בדרך כלל בארה"ב) בין אם זה המרדף עצמו או בין אם זה מה שהחשוד עושה\מדבר בזמן שהוא נעצר. אם איני טועה מביאים את התוכנית כל יום שבת. רציתי לישאול אתכם, האם מישהו מכיר אתר שיש בו סרטים בסיגנון דומה? אם כן אשמח לדעת את כתובתו

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by moskitos,

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by arkady,

היי :] אני מעוניין לעשות קורס פסיכומטרי, חשבתי על קידום אולי. למישהו יש ביקורת עליהם? אני צריך קורס בראשון לציון, קורסים אחרים יתאימו גם הם. תודה =] [עדיף משהו כמה שיותר איכותי עם כמה שפחות ערסים]

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  24. רציתי לשאול אם יש איזהשהיא דרך (לא משנה איזה!) להפטר מהפרסומות המעצבנות בטריפוד! זתומרת לי ולחבר שלי (Yuvalkob מהפורום) יש אתר והפרסומות האלה פשוט משגעות אותנו! ואני יודע שיש כל מיני תוכנות להוריד פרסומות (שהדוגמא הבולטת שאני נזכר עכשיו היא באיי סי קיו) ויש עוד אי אלו תוכנות שניתן להוריד את הפרסומות בהן. אז למרות שטריפוד הוא לא תוכנה מישהו יודע אם יש משהו שאפשר לעשות? :-\ נ.ב מי שרוצה יכול לראות את האתר בכתובת www.hameticha.cjb.net ולראות תפרסומות המעצבנות בכניסה!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.