עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. במיחוד שמות מתחם ישראליים ? . בדקתי באתר האינטרנט של איגוד האינטרנט הישראלי יש אתרים כמו ווי נט ואול סייל שהפרטים שלהם מוחבאים ויש אתרים כמו hwzone שלא . :s05:

2. Started by id3232,

הייי אנשים! ברשותי מכשיר SAMSUNG CAPTIVATE I897 במצב חדש! ללא נפילות/שריטות היה עם מגן מהיום הראשון! פורום שתמיד מתעדכן וקהילה ענקית בXDA -יתרון (כרגע מריץ JB) מגיע עם מגן OTTERBOX+מגן סיליקון ומטען. מעוניין בהחלפה במכשיר סלולרי אחר מוכן להוסיף עד 400 ש"ח. לפרטים והצעות: isaac3232@gmail.com או בהודעה. ערב טוב!

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי אני זקוק לעבודה לבית-הספר, מידע על פרטיות הילד. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע מדוייק על פרטיות הילד. אולי אתם מכירים אתרים שיש בהם מידע יל פרטיות הילד? אם כן, אנה תנו לי לינק, בבקשה!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by R0ck,

שיר שבכל פעם שחיפשתי לא הצלחתי למצוא. בכל פעם שהיה מתנגן ברדיו, לא היו אומרים את השם. עד כמה שידוע לי האופציות הן כאלה : מדובר בשיר נושא לסרט הישן "מלחמת העולמות" / שיר שמבוצע ע"י הרכב בשם "מלחמת העולמות", עם ווקאלז גבריים ובוכיים והפזמון שלו הולך כך : Though u're not here או Now u're not here או Wish u were here שיר ישן, מדהים ודי מוכר, שהייתי מת לדעת מה השם המלא שלו, כמו כן גם את שם המבצע. שטודה!

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  5. השאלה הזו עלתה אצלי כאשר חיפשתי בשביל לינק מסויים את אחת מהודעותי הישנות בארכיון ההודעות שלי, וראיתי שיש לי שם כ466 עמודים, כלומר כ4660 הודעות - בעוד שהמונה שלי עומד על 3001... בחשבון פשוט, זה אומר שיותר משליש מההודעות שלי בפורום המחשבים הזה בכלל לא קשורות למחשבים. מי שנוהג לפקוד את מדור אקטואליה אולי קיבל כבר בעצמו את הרושם שאני בא לכאן בעיקר בשביל להתווכח בכל מקרה, מה המצב אצלכם? (באמת שאני סקרן לדעת וסליחה על הסקר האדיוטי)

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  6. מישהו מכיר אותם: http://www.bit-tech.co.il/ יש להם מחיר טוב לכמה כרטיסי מסך אבל לא יודע אם הם אמינים? לא שמעתי אליהם. תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. http://www.filelist.org/ מהבוקר אני לא מצליח להיכנס לאתר משום מה. מישהו מנוי לשם, ויש לו מושג מה קורה?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  8. המחירים ב SKYPC כולל מע"מ? (לא בטוח שקשור לפה) אם זה לא קשור אז להעביר בבקשה.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  9. אני רוצה לקנות אקס בוקס גרסת PAL וחשבתי על האפשרות לשלוח מאירופה לארהב ואז להביא את זה משם אין לי בעיה .. ועל הדרך להביא 8800GT ... קיצר מישהו מכיר חנות אמינה כזאת באירופה ? תודה ... וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  10. מזל טוב על חידוש הפורום - הוא נראה הרבה יותר טוב בתצורה החדשה! מספר הערות: 1. חבל ששדרוג כזה לא הוכרז קצת מראש - ההודעה על השדרוג היה רק בדיעבד. 2. חבל שבשדרוג כזה ארוך כל מה שהיה כתוב זה ש"הפורום יחזור בעוד דקה" (וברוב הזמן בדף שנראה כאילו פרצו לאתר - מ1:00 בבוקר עד 18:00) - ולא היה איזה עדכון בידיעה על השדרוג. 3. ת'אמת? לא האמנתי אבל עכשיו אני בטוח: אני מכור לפורום. בדקתי אם הפורום חזר כל עשרים דקות בממוצע... ושאלה לקינוח: לאן נעלם הפורום "על האתר והפורום"? :s05:

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by Sting,

מישהו יודע איך קוראים לציפור הקטלנית הזו ?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  12. לא רוצה אתרים שמוכרים מוזיקה ישראלית...רק לועזית. אני רוצה שיהיה אפשר להזמין מהם דיסקים דרך האינטרנט. תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by PropHat,

http://www.youtube.com/watch?v=kSe2SJ-EKo8 עוד מישהו ראה\שמע? לדעתי שיר נחמד, די ברור שזה בסגנון של SOAD, אבל עדיין זה לא "זה". חסר שם משהו.. כמו Daron :'( לפחות יש קצת פעילות, אולי זה מרמז על משהו שקרב ובא (PLZPLPZLPZPLZ ;D)

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by Sinos,

הזמנתי מהם: x20 DVD writer Black - OEM מוצר GSA-H55NK מקט 1 כמות [b]206[/b] מחיר יחידה LG יצרן 120mm case fan - 800 ~ 2400rpm- Max. 110.03CFM - 17dBA at 800rpm, 39.5dBA at 2400rpm מוצר FM121 מקט 1 כמות [b]105[/b] מחיר יחידה Silverstone יצרן Antec Sonata III - EarthWatts 500 Watt power supply included - Improved overall air intake - Front mounted USB, eSATA, Audio ports - 3 x 5.25 external drive bays - 2 x 3.5 external drive bays - 4 x 3.5 internal drive bays in individual trays with silicone grommets to absorb hard drive vibrations - 1 rear 120mm fan with 3-speed control - place for 1 front 120mm fan (front fan not included) - Built-in washable air filter - ATX מוצ…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  15. יש לי נוקיה 6230 עם 512 זכרון. באיזה פורמט הטלפון משתמש והם יש תוכנות קידוד לפורמט של הטלפון ? אני יודע שהרזולוציה היא 128X128.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by צוות האתר,

לכתבה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  17. מצאתי אתר שמוכר ספרים וירטואליים יעני בקבצי PDF באנגלית וחשבתיי האם זה שווה ??

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  18. יש איזה אופנה בקרב אתרים להציע לך להפוך אותם לאתר הבית שלך למה שמישהו יעשה את זה למה שאני אהפוך את אתר הבית של בית ספר אורט מוצקין או של תנובה לאתר הבית שלי בכלל מי הטמבל שחשב על זה בכלל?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by Kayama,

מצא בכמה אופנים ניתן לסדר בשורה 3 מבוגרים וחמישה ילדים במקרים הבאים : א) שיהיו לפחות שני מבוגרים שבניהם יעמוד לפחות ילד אחד ושיהיו לפחות שני ילדים שבניהם יעמוד לפחות מבוגר אחד . ב)כך שבין כל שני מבוגרים יעמוד לפחות ילד אחד.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. Started by silky,

אני ומי עוד?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by LazyBoy,

אהלן, יש לי חבר אמריקאי שעושה עבודה על ערב הסעודית (במסגרת קורס PR) והוא מבקש עזרה עם תרגום של מספר מילים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by nehmia,

עוד כמה ימים אחותי בת 18 ואין לי מתנה בשבילה...למשהו יש רעיונות.?

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  23. כן כן.... אני לא צוחק! גם ביניהם הרבה ילדים משתמשים בזה. אני תמיד אומר להם להפסיק...אבל הם לא מקשיבים אז היזהרו מזה...החומר המסרטן שגורם למחלות חמורות וביניהם סרטן הוא:סיגריות AaaBb

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by davidz,

מישהו יודע מה קרה לחנות המחשבים למיר lamir.co.il ???

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by kfirlion,

שלום, אני לומד בפ"ת בביה"ס עמל ב' שהוא ביה"ס טכנולוגי, אני במגמת תעשייה וניהול והמשימה שלנו היא להגיש פרוייקט גמר עם איזה חברה שאתה בוחר בסוף יב', החלטתי לעשות את הפרוייקט עם אינטל, השאלה שלי זאת: האם לאינטל יש פה מפעל לייצור מעבדים? אני חייב ללכת לחברה שיש בה מפעל ייצור, שמעתי על המפעל בקריית גת, האם כבר פתחו אותו? תודה לכל העונה!

• 7 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים