עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AnTiSh0ck,

אז ככה.. כמה אמור לעלות ביטוח לנהג בן 20 עם שנתיים רישיון (נהג חדש עדיין?) כתוספת לביטוח שיש כבר על אוטו יש איזה אתר שאפשר לחשב את זה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Amir_ca,

שלום אני מתכנן להזמין כמה חלקים למחשב מחו"ל יש לי מישהו שיבצע הזמנה שמה השאלה שלי . 1.כמה תעלה לי בערך שליחת חבילה של בין 5-10 קג' 2. האם זה נכון שאין מכס על מוצרי מחשב

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. ציטוט מליונטוורק: לא הגזימו קצת??

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by yotam360,

איפה אני יוכל לדעת כמה יעלה לי להביא לארץ (מכס) את הג׳ויסטיק החדש של לוג׳יטק G940 ??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום חברים. מדובר על דיסק קשיח של סיגייט "מהסדרה הידועה" ST3500320AS או Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s 500-GB Hard Drive . לאחר דין ודברים, שלחתי אותו לחו"ל והם שלחו לי חזרה דיסק אחר, שהיה אמור להישלח בחינם, שהרי הוא במסגרת האחריות. בDHL שדרכה נשלח הדיסק לארץ, טוענים שאומנם השליחה חינם, אבל, יש מכס וכל מני מסים (של מע"מ ועוד שאני אל בקיא בהם) שמגיעים עד כדי מעל 100 שקלים. השאלה שלי אליכם, האם מישהו מבין בעניין ואכן זהו המצב, שאני חייב לשלם את המכס במצב של מימוש אחריות (עשיתי כל דבר לפי מה שהם הכתיבו לי כאן אצל היבואן - CRG וההחזרה היתה אכן חינם) ? האם זה נראה לכם הדיוני לשלם מעל 100 ש"ח על דיסק שאולי גם הוא יתברר לתקול, שכן הבעיה ככל הנראה בכל הסדרה הזאת ? בקיצור, לשלם א…

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by Joli,

איך אפשר לדעת כמה אני משלם על כל שעה של מזגן דולק? המזגן שלי הוא מפוצל עם 4 כ"ס... אגב זה משנה על היזה סוג איורור הוא עובד (גדול/בינוני/קטן)? ועל כמה מעלות? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 44.3k צפיות
  7. בעקבות ריב עם אמא, על זה שאני שוכח לכבות את הדוד ואת המפזר חום הקטנטן (בעצם שחרור דיפרסיות ולחצים מהחיים האישיים שלה בצורה נוחה שאינה צורכת הדחקות - עלי), רציתי לדעת כמה כסף עולה להחזיק כל אחד מהמכשירים לשעה, מכיוון שבוחדשיים האחרונים שכחתי את הדוד דולק לבסיבות ה7-9 שעות וכנ"ל המפזר חום. צריך לדעת בדיוק כמה עולה להחזיק אותם לשעה כדי להחזיר לה את הכסף. המפזר חום, הוא מכשיר קטנטן בגודל של כדור-רגל (קטן, גודל 4), אבל בצורת אליפסה שמשמש בעצם כמפזר חום עם מאוורר - שנקנה השנה (2008), שום טכנולוגיות מיושנות. הדוד מים, הוא דוד רגיל של בית פרטי שנבנה בשנת 2002-2003. תודה. 3>

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by desert,

אמרו לי שעלי ג'י הוא ישראלי מבאר שבע , יהודי , שהיה גר שם פעם , היכול להיות?

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. זאת שיחה אמיתית שהוקלטה בשיחה בין מפקד ספינה אמריקני ל... תגלו לבד

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by CyberBot,

בעקבות בעיה רפואית הגעתי למצב של תת-תזונה עכשיו שהבעיה די נפתרה יש לי חלון הזדמנויות לעלות במשקל איך אני עושה את זה?(לא נראה לאכול הרבה זה פתרון) רק בסופ"ש אני יוכל לענות

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. איזה דברים יכול תכנת משמין לעשות בשביל לשמור שהגוף שלו לא יתנוון לחלוטין? כיום אני עובד במשרד בקומה רביעית והתחלתי לעלות במדרגות במקום במעלית. אני עולה שתי מדרגות בצעד אחד בשביל להקשות על עצמי ואני שם לב שקומה הרביעית הרגליים שלי נהיות ממש חלשות... בא נניח שאני עולה את ה4\4 וחצי קומות(יש קומת ביניים אחת) לפחות שלושה פעמים ביום. זה תורם משהו או שברמה כזו זה כאילו לא עשיתי כלום? איזה דברים כאלה לספורטאים עצלנים שעובדים בהיי טק אפשר לעשות מדי יום?

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. שלום לכולם דווקא לפני שאני רוצה לקנות Z-5500 והמחיר היה +- 2100 בכל החנויות שבוע לפני המשכורת המחיר עולה ל2400. אז עניין אותי לדעת. מה יכולות להיות הסיבות של עליית מחירים של מוצרים כ"כ וותיקים בשוק? ושאלה לא קשורה האם בקרוב יצאו רמקולים יותר טובים ששווה לי לחכות? תודה

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by shimronfio,

שמתם לב שבזמן האחרון כל החנויו של המחשבים התחילו להעלאות מחירים?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. Started by Alina,

http://www.youtube.com/watch?v=eEj7vwrbSSE אני וחבר שלי משועממים

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  15. הכל התחיל לפני שבועות...היו לי בעיות בתצוגה בשלב של ה-POST. פתחתי את המארז,הוצאתי את הכרטיס מסך (להלן כ"מ),ניקיתי,הכנסתי שוב,העלתי את המחשב ו...אותו דבר טוב,אין מה לעשות...לקחתי את המחשב לחנות,ושם עשינו בדיקה של הכ"מ,ואכן הכ"מ היה על סף מוות... זה השלב להזכיר שהכ"מ הינו 6800GT.... כדי שלא אשאר ללא כ"מ עד שיתברר מה קורה עם הכ"מ הכמעט ז"ל,קיבלתי כ"מ תחליפי,9600PRO. זה מה היה (סלוט AGP...) וזה מה שהיה לו,וזה עדיף על כלום. וכך אחר כבוד נשלח הכ"מ חזרה לספק. ...וכך,עוברים להם כשלושה שבועות ואז מגיעה אריזה חומה של HP שבתוכה כ"מ עטוף באריזת פצפצים ובתוך שקית אנטיסטטית,כ"מ ללא שום שם של חברה או GPU. כבר מהרגע הזה,העסק נראה לי קצת מפוקפק.אמרתי לבחור בחנות (שדרך אגב,הוא אחל…

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by stone cold,

לא היתי פה באתר קרוב לחודש כרגע מחכה לטיסה בלילה זמן מקומי. ניסיתי לעשות משהו מצחיק כמו להכניס את הקליפ. לבן וחנון לפה אבל אני לא יודע איך להפעיל טוב את האיפד תאץ שקניתי לאחי. ככה שאין בדיחה. יש 2 סירטונים ביוטיוב בtnatna100 למי שרוצה אני ינסה לעלות עוד לפני הטיסה כרגע אני סתם מעביר את הזמן בגל מקרה היה כיף פה אבל כרגע משעמם

• 84 תגובות
    • 13.4k צפיות
  17. מצרכים בסיסים: שמן, וצ'יפסר (אפשר להשתמש גם בסיר קטן) קורה לכם שאתם חוזרים מהבית ספר\עבודה...ואין מה לאכול בבית? יש לכם צ'יפסר ששוכב בארון המון זמן...כי נמאס לכם מצ'יפס\להכין צ'יפס? לוקח המון זמן (במונחים של אנשים עובדים\לומדים) עד שחותכים את הצ'יפס, ועד שהוא מוכן? טוב לכל הבעיות למעלה מצאתי פתרון. הפתרון הנורמלי. - בצל! לא יודע אם ניסת או לא, אבל לחתוך אותו לוקח כמה שניות, (רצועות או פלחים חצויים) אז עד שתספיקו לנגב את הדמעות (בהנחה שחיממת את הצ'יפסר מראש) תגלו שהוא זהוב ומוכן להאכילה. או בשיטה של העצלנים (שאני משתמש בה לרוב) לקחת את הבצל, לקלוף אותו, לחתוך על הראש שלו צורת צלב, עד החצי. (לוקח פחות מדקה) זמן הכנה משוער: 5-7 דקות. טיפ: מומלץ לגלגל את הבצל בקמ…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. קיצר היום חשבתי על זה, ואמרתי מה אפור עכבר? מה כל העכברים אותו גוון של אפור?!? ואז ואז!! ואז קלטתי משהו! טום וג'רי!! משהו לא בסדר שם!!!! העכבר חום והחתול אפור!!! למה העכבר חום!??! ואם כבר למה החתולל אפור ולא העכבר?~?! למה!??! זה לא בסדר!!!

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. קצר או ארוך? ולמה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני צריך להדביק חפץ עשוי פלסטיק לבטון. הכיצד :s05:

• 29 תגובות
    • 15.3k צפיות
  21. כזה עוד לא היה פה , אני חושב ...

• 71 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.