עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם דווקא לפני שאני רוצה לקנות Z-5500 והמחיר היה +- 2100 בכל החנויות שבוע לפני המשכורת המחיר עולה ל2400. אז עניין אותי לדעת. מה יכולות להיות הסיבות של עליית מחירים של מוצרים כ"כ וותיקים בשוק? ושאלה לא קשורה האם בקרוב יצאו רמקולים יותר טובים ששווה לי לחכות? תודה

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by shimronfio,

שמתם לב שבזמן האחרון כל החנויו של המחשבים התחילו להעלאות מחירים?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. Started by Alina,

http://www.youtube.com/watch?v=eEj7vwrbSSE אני וחבר שלי משועממים

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  4. הכל התחיל לפני שבועות...היו לי בעיות בתצוגה בשלב של ה-POST. פתחתי את המארז,הוצאתי את הכרטיס מסך (להלן כ"מ),ניקיתי,הכנסתי שוב,העלתי את המחשב ו...אותו דבר טוב,אין מה לעשות...לקחתי את המחשב לחנות,ושם עשינו בדיקה של הכ"מ,ואכן הכ"מ היה על סף מוות... זה השלב להזכיר שהכ"מ הינו 6800GT.... כדי שלא אשאר ללא כ"מ עד שיתברר מה קורה עם הכ"מ הכמעט ז"ל,קיבלתי כ"מ תחליפי,9600PRO. זה מה היה (סלוט AGP...) וזה מה שהיה לו,וזה עדיף על כלום. וכך אחר כבוד נשלח הכ"מ חזרה לספק. ...וכך,עוברים להם כשלושה שבועות ואז מגיעה אריזה חומה של HP שבתוכה כ"מ עטוף באריזת פצפצים ובתוך שקית אנטיסטטית,כ"מ ללא שום שם של חברה או GPU. כבר מהרגע הזה,העסק נראה לי קצת מפוקפק.אמרתי לבחור בחנות (שדרך אגב,הוא אחל…

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by stone cold,

לא היתי פה באתר קרוב לחודש כרגע מחכה לטיסה בלילה זמן מקומי. ניסיתי לעשות משהו מצחיק כמו להכניס את הקליפ. לבן וחנון לפה אבל אני לא יודע איך להפעיל טוב את האיפד תאץ שקניתי לאחי. ככה שאין בדיחה. יש 2 סירטונים ביוטיוב בtnatna100 למי שרוצה אני ינסה לעלות עוד לפני הטיסה כרגע אני סתם מעביר את הזמן בגל מקרה היה כיף פה אבל כרגע משעמם

• 84 תגובות
    • 13.3k צפיות
  6. מצרכים בסיסים: שמן, וצ'יפסר (אפשר להשתמש גם בסיר קטן) קורה לכם שאתם חוזרים מהבית ספר\עבודה...ואין מה לאכול בבית? יש לכם צ'יפסר ששוכב בארון המון זמן...כי נמאס לכם מצ'יפס\להכין צ'יפס? לוקח המון זמן (במונחים של אנשים עובדים\לומדים) עד שחותכים את הצ'יפס, ועד שהוא מוכן? טוב לכל הבעיות למעלה מצאתי פתרון. הפתרון הנורמלי. - בצל! לא יודע אם ניסת או לא, אבל לחתוך אותו לוקח כמה שניות, (רצועות או פלחים חצויים) אז עד שתספיקו לנגב את הדמעות (בהנחה שחיממת את הצ'יפסר מראש) תגלו שהוא זהוב ומוכן להאכילה. או בשיטה של העצלנים (שאני משתמש בה לרוב) לקחת את הבצל, לקלוף אותו, לחתוך על הראש שלו צורת צלב, עד החצי. (לוקח פחות מדקה) זמן הכנה משוער: 5-7 דקות. טיפ: מומלץ לגלגל את הבצל בקמ…

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  7. קיצר היום חשבתי על זה, ואמרתי מה אפור עכבר? מה כל העכברים אותו גוון של אפור?!? ואז ואז!! ואז קלטתי משהו! טום וג'רי!! משהו לא בסדר שם!!!! העכבר חום והחתול אפור!!! למה העכבר חום!??! ואם כבר למה החתולל אפור ולא העכבר?~?! למה!??! זה לא בסדר!!!

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. קצר או ארוך? ולמה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני צריך להדביק חפץ עשוי פלסטיק לבטון. הכיצד :s05:

• 29 תגובות
    • 15.2k צפיות
  10. כזה עוד לא היה פה , אני חושב ...

• 71 תגובות
    • 5k צפיות
  11. מלפני כמעט שנה קניתי מסך של lg מדגם flatron700p . בדה"כ אני יושב מול המחשב כאשר תאורה לבנה כמו של בית חולים מאחורי המסך . לפני שבועיים היא נשרפה ,ובמקומה שמתי מנורה רגילה מאחורי המסך . בזמן האחרון העיינים שלי התחילו לכאוב רצח!!! עכשיו פה מגיע החלק שלכם בדיון . עם איזה תאורה אתם יושבים מול המחשב?

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. תוכנה פשוטה שאפשר גם לשלב במצגות שהכין חלקים מסרטים או מוזיקת רקע, (כמו שיש ביוטיוב). תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. דאנס לילה .........http://212.199.164.168:9999/listen.pls לא יודע עם חוקי לפרסם את זה אז תרחמו עלי לא ידעתי ..

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  14. אז למי שראה או לא אספר בקצרה. היום בערב (שני) התפרסם פרק נוסף בתוכנית "יצאת צדיק", והפעם על תקלות מחשב. התקלה ששתלו במחשב מותג חדש (לא ציינו איזה): שמו דיסק און-קי ביציאה האחורית של המחשב' מה שגרם למע' הפעלה ווינדוס 7 לא לעלות ולהציג במקורה הודעת שגיאה. כמה מכם היה מזהה?

• 85 תגובות
    • 6.4k צפיות
  15. שלום לכולם, אני בן 17 , וחשבתי לפתוח לי חשבון בנק לקניות ברשת (איביי DX וכו'...). עכשיו השאלה שלי האם אני יכול בגיל כזה לקבל אשראי בין לאומי? ואם לא, אז דרך הכרטיס הרגיל (כרטיס צעיר אם אני לא טועה) אפשר לבצע רכישות דרך PAYPAL? תודה מראש...

• 22 תגובות
    • 12.3k צפיות
  16. Started by CrossFire,

שלום, אני צריך שתעייצו לי עם מה להשתמש לניקוי המחשב, פשוט השתמשתי בפאן והוא התקלקל, יש לכם פיתרון יותר טוב?

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Domovoi,

עם מה כדאי לנקות את האבק במחשב?

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  18. קיבלנו היום את המחשב הזה, נקנה ב-4000 שקלים לשימוש של סטודנט. בלינק שצירפתי, מצויין באופן כללי מערכת הפעלה דגם: WIN XP HOME. המערכת עצמה מותקנת, אבל לא היינו אמורים לקבל דיסק מקורי שלנו? למה אמורה להתייחס המערכת שרשומה בלינק, שהיא תהיה מותקנת או גם מצורף דיסק? בספק אמרו שיבררו את העניין ויחזרו אלינו, אבל בגלל שזאת פעם ראשונה שאנחנו קונים נייד, רציתי להיות מוכן במידה ויטענו שאנחנו לא מקבלים במידה וכן אמורים לקבל.

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  19. אני גיליתי לפני כמה זמן שאני חולקת יום הולדת עם אחד הרוצחים הכי מפורסמים בארה"ב - ג'פרי דאהמר, הראפר נוטוריוס BIG, המדען הסובייטי והפצפיסט אנדריי סחארוב שהתנגד בפומבי להתחמשות הגרעינית, ראש הממשלה ה-1 באירלנד מהמין היפה ועוד כל מיני שחקנים עתיקים. תוכלו לבדוק עובדות לגבי תאריכים ספציפיים באתרים הבאים: http://www.deadoraliveinfo.com/dead.nsf http://www.born-today.com/ http://www.findagrave.com/

• 41 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. הכותרת מדברת בעד עצמה...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.