עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by schumi,

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. ויכול להמליץ לי... תודה.... לא חובה שיהיה בעברית אבל עדיף ואם אתם יודעים שזה אתר טוב שמעדכן בנושא המשחקים (משחקי וידאו) וכל מיני גדג'טים ודברים כאלו.... שוב תודה...

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  3. http://video.google.com/videoplay?docid=1329362959167995041&q=tripod

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by nehmia,

עוד כמה ימים אחותי בת 18 ואין לי מתנה בשבילה...למשהו יש רעיונות.?

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  5. מחר תערך פגישת פסגה בין שר האוצר בינימין נתניהו לבין יו"ר ההיסתדרות אמיר פרץ בפגישה זו ינסו לגשר על התאום הפעורה בינהם בעקבות התכנית הכלכלית החדשה והקיצוצים שיבואו בעקבותה. בינתיים האזרחיים יסבלו מאשפה ברחובות ומשרדי ממשלה סגורים ובעתיד שביתות במערכת החינוך. את הדובדבן משאירה ההיסתדרות לשבוע הבא שיסגרו נמלי הים והאויר בוא נחזיק אצבעות לבעל השפם שיסיר מעלינו את גזרות ביבי!!! שרון

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by timac,

קיבלתי מנילה ונתנו לי בה 3 אופציות : חיל חימוש-אופטיקה,מערך רכב,מכטרוניקה,מערכות חשמל. מערך התקשוב-תקשורת ומחשוב,מערכות תקשורת,תקשורת רדיו,תקשורת מחשבים. חיל האוויר-מערך המטוסים מערך יחידת בקרה,מערך הנ''מ,מערך יחידת התוכנה,מקצועות טכניים,אלקטרוניקה ומחשבים. 2 שאלות: אם נגיד ואני ילך לחיל האוויר אז אני בוחר מתוך הרשימה מה שאני רוצה או שמשבצים לפי איך שהצבא צריך? בתור מקצוע לעתיד לאן הייתם הכי ממליצים ללכת? אני חזק בכיוון של מחשבים.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. Started by huhxd,

שלום לכולם. יש לי 3 מגה אינטרנט זהב. מאתמול בבוקר כבר יש לי איטיות מטורפת בגלישה בדפדפן. זה מתבטא יותר באתרים בחו"ל. אתרים מהארץ דווקא זזים יותר טוב. עוד מישהו נתקל בבעיה? סרקתי את המחשב מוירוסים ולא מצאתי כלום. יכול להיות שבכל זאת ישנו וירוס שגורם להאטה הזאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. לכתבה

9. שלום ! לפני כמה חודשים אני זוכר שקראתי מדריך באיזשהו אתר חומרה ישראלי (אולי זה היה PCPRO ז"ל?) על מבנה של דיודות ואלקטרוניקה של המחשב עם אנימציות פלאש משהו ממש מושקע, עכשיו אני צריך לקרוא את זה שוב ואני לא מצליח למצוא אותו, חיפשתי ב: HWZONE GUIDES.CO.IL PCTIP.CO.IL PCPHOBIA.CO.IL TECHNO.CO.IL ולא מצאתי אותו... אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איפה אוכל להשיג אותו או איפה הוא פורסם אז ... תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by dt54,

מה זה אומר שקונים תוכנה OEM ?! (בלי אריזה?!) THANK U

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. אני לקראת שחרור מהצבא... ובודק מסלולי למידה, שמעתי על הנדסת מערכות תקשורת... בדקתי קצת על מה לומדים וזה נראה דיי מעניין.. משלב אלקטרוניקה תכנות ועוד... אני רוצה לדעת עוד פרטים על המסלול ממשהו שמכיר או שיודע קצת יותר.. מה לומדים בכללי... ? עם איזה תואר יוצאים בסוף הלימודים ? איפה אפשר לעבוד במקצוע ? הבנתי שיש ביקוש גדול בהייטק למקצוע.. גם בארץ וגם בחול.. תודה על כל פרט שתוכלו לשתף

12. ?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by giloman,

אבא שלי נוסע לשבוע לפיליפינים (עבודה - הוא לא מתעסק בעובדים זרים ... ) רציתי לדעת אם מישהו כיר איזו חנות מחשבים בפיליפינים שנוכל להזמין ממנה כי המחירים בפיליפינים ממש זולים תודה .

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by Peri228,

למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג כרטיסים למופע של רוג'ר ווטרס ב 22.6? ומישהו מהפורום מתכוון להגיע ?

• 10 תגובות
    • 653 צפיות
  15. חבר שלי ביקש שנברר לו. היה רשום לו על מסמך טקסט את האימייל שלו. בקיצור הוא פרמט את המחשב ועם זה זה הלך קאפוט,כמובן שהוא שכח לרשום את האימייל שלו על דף או משהו כזה או לזכור אפילו. השאלה היא אם יש אפשרות לשחזר את זה איך שהוא?,נגיד אני יודע שיש כאלה שבפייס שלהם רשום האימייל למטה,אצלו לא. יש מה לעשות בנידון?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by Geffen DIY,

קיבלתי את האוזניות שלי שהזמנתי מחו"ל. אוזניות פשוטות... אבל היה שם משהו מוזר האורכים לא שווים. זה אמור להיות ככה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by Devil Servant,

חמוד רצח ;D

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  18. השאלה בכותרת ותודה מראש לזה שייספק את התשובה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  19. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3055242,00.html אין מילים. מישהו יכול לתת עוד פרטים על המנוע ובכלל על המכונית? תודה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש לפני חודשיים אבל בכל זאת סתם שאלה כי אני רואה שכל אחד קונה במחיר אחר תנסו לחשוב ותגידו באמת-בכמה צריך לקנות מחשב?

21. Started by intel suck,

המחשב שלי כבר בן שנתיים ויש לי כבר בעיות קירור הוא גם לא ממש מתאים לויסטה מה אני יכול לשדרג במחשב בתקציב של עד 1300 ש"ח גג

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by fuck off,

http://www.metacafe.co.il/watch/848020/sucking_fire/ אל תתקמצנו, ספרו.

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

היום קיבלתי מייל מהאתר. וירוס...

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by x-amin,

"אני אומרת לא"+"אל תשחק איתי" עריכת סאונד על ידי,משחק על ידי http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=33004&OrderBy=1&Page=1&spType=1&backCat=45&tmpl=0 "מי ינצח באהבה" אני וחבר שלי,אני הקוף http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=33131 מי שרוצה שיגיב שם בבקשה ותגובות גם פה אם בא לכם תודה רבה

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  25. I heard on the radio remix of the whistle from kill bill, if it helps so there is spanish singer also but almost the whole song is whistle. Please help me find it ! Thnx ! 8)

• 2 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.