כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
הרימייק הראשון שיצרתי, עבור G-Pal - Ocean Of Blue. גם כאן נעשה שימוש ב Reason 2.5, ווקאלז שנלקחו מהמקור, כל השאר, על-ידי. דגמתי באיכות ירודה, קרוב ל 4 דקות מתחילת הקטע (אורך מלא - 10:22 דקות). http://www.r0ckf0rd.shyper.com/Downloads%20-%20Public/G-Pal%20-%20Ocean%20Of%20Blue%20(R.F%20Brake%20Rmx%20-%20Sample).mp3 כמו תמיד, חוות דעתכם חשובה. 8)
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אולי אתם מכירים חנות מחשבים טובה וזולה ומוכרת כמובן באיזור השרון? (הרצליה, רעננה) באיזור הזה.. אני מחפש לקנות מחשב חדש עם מפרט משלי במחיר זול, כמובן... תודה!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כנסו לפה, http://www.koreus.com/files/200406/umbilical_brothers.html, שני קטעים של הumbilical brothers. משהו מצחיק.......
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
יש איזה אופנה בקרב אתרים להציע לך להפוך אותם לאתר הבית שלך למה שמישהו יעשה את זה למה שאני אהפוך את אתר הבית של בית ספר אורט מוצקין או של תנובה לאתר הבית שלי בכלל מי הטמבל שחשב על זה בכלל?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מה הסדר של הסרטים... זאת אומרת מה ראשון מה שני ומה אחרון.. מישהו יכול להגיד לי בבקשה? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
hay do someone have a program to play .amr music on palm zire 71 10x
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
היי אני זקוק לעבודה לבית-הספר, מידע על פרטיות הילד. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע מדוייק על פרטיות הילד. אולי אתם מכירים אתרים שיש בהם מידע יל פרטיות הילד? אם כן, אנה תנו לי לינק, בבקשה!
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חרשתי למבחן כמו מטורף - כל הזמן הלחיצו אותי, היסטוריה, טונה חומר.... תוך שעה יצאתי משם עם חיוך רחב ;D, 3 שאולות קלות תחת ועוד 6 מושגים שאפילו לא צריך הקדמה! קיצר, איך הלך לכם ???
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום. לא מצאתי מקום אחר שנראה לי מתאים לרשום את זה אז אני רושם פה אם זה לא מתאים להעביר .... ככה אני רוצה לקנות דרמל וביררתי קצת והבנתי שלא שווה לקנות דרמל מזויף של וולף ועדיף ללכת על זה של החברה המקורית "דרמל" עכשיו אני ממש לא יודע מה המחירים ואני רוצה להשתתף במכרז להוציא אותו אז אני רוצה לדעת מה מחיר השוק ומה המחירים בערך מדובר על הדרמל http://ledico.com/tools/?pid=38&did=63 מולטיפרו 395. הצעות הערות הארות בנוגע למחיר \מקום לקנות אותו יתקבלו בברכה. בתודה מראש.
-
מקווה שזה הפורום הנכון לידיעה כזאת: לחץ כאן משהו מטורף לחלוטין.. וחג שמח לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני ביודק הצטרפתי ורציתי לשאול אותכם משהו KSP אומרים: הנרשם למועדון החברים יקבל: א. הנחה על מוצר\פריט אחד לפי בחירת החבר (לא כולל חבילות מחשב\ ניידים) בקניתו הראשונה. עכשיו מגיע לי פה הנחה בקנייה הראשונה מישהו אולי יודע כמה ההנחה???? אני חייב לדעת את זה בבקשה תעזרו לי פה תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מישהו? זה למתנה לסבא שלי ליומולדת 70 שלו [שיחיה גם עד 200]
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איך נותנים לינק לפרופיל כדי להשתתף בתחרות שבעמוד הראשי? הצלחתי למצוא רק לינקים שצריך משתמש וסיסמה כדי לראות אותם תודה
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו יש רעש מוזר, כמו חריקה מתכתית שנימשך כחצי שניה אבל עדיין מאצבן. כל זה ברגע ההדלקה ליפני שיש משהו על המסך בכלל. חוץ מזה המחשב פצצה ואין תקלות. המפרת: AMD 64 3200+ BOX CPU AND BOX COOLER GIGABYTE K8NF9 ULTRA 2X512 VALIU CORSAR XFX 7900GT UDL 256MB NEC 3550A DVD-RW WESTREN DIGITAL 250GB 16MB SATA2 מקלדת + אכבר אלחוטי של LOGITECH ספק A-TOP 400W TW (מארז CHIFTECH DRAGON) מישהוא יחול לעזור לי פה לפענח את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לשבוע לפיליפינים (עבודה - הוא לא מתעסק בעובדים זרים ... ) רציתי לדעת אם מישהו כיר איזו חנות מחשבים בפיליפינים שנוכל להזמין ממנה כי המחירים בפיליפינים ממש זולים תודה .
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לכל מי שמדבר כאן אנגלית טוב שיראה את זה: Pablo francisco-stand up[comedy central] -170MB pablo francisco-bits and pieces-540MB תורידו תביאו לי פידבקים Wink תתכוננו לבכי עצבני,לפכות זה מה שקרה לי. אני מבקש לא להזכיר כאן וורז שלא ינעלו. tnx
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג כרטיסים למופע של רוג'ר ווטרס ב 22.6? ומישהו מהפורום מתכוון להגיע ?
-
- 10 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מניח שלכל חברה יש יבואנית אחרת מה שאומר אתר אחר מן הסתם... אז אשמח לקבל תאתרים של היבואניות שמיבאים את החברות הנ"ל
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני לומד באוניברסיטת ת"א משפטים ועושה בזה 5 יחידות. הבעיה היא שיחידה אחת מתוך החמש היא על עבודת הגשה שאני צריך להגיש בעוד כחצי שנה. זה עוד הרבה זמן אבל היא מאוד קשה [ובשביל זה האוניברסיטה הצמידה לכל אחד מהעושים את העבודה הזו סטודנט [לי סטודנטית :-) ] כדי לקבל ממנו סיוע בהכנת העבודה. הבעיה שלי היא שהחסרתי את ההרצאה על הנושאים של העבודה [הייתה לי בגרות בכימיה] וכרגע נתקעתי ללא נושא לעבודה בזמן שלכל השאר כבר יש. אני חייב למצוא נושא לעבודה בדחיפות וכאן בעצם העזרה שלכם נזדקקת!!! ניסיתי לחפש נושאים אבל כולם תפוסים בידי אחרים שעושים את העבודה. אשמח לקבל מספר עצות משום שרוב הסיכויים הם שמישהו אחר כבר לקח אותם. תודה מראש, זה מאוד חשוב ודחוף לי. נ.ב. העבודה עוסקת במשפט העברי ובמשפ…
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-
-
NO SH*T,JUST READ חבר הכנסת סטס מסז'ניקוב (ישראל ביתנו) העלה הצעת חוק, על פיה תהפוך שדרות לבירת ישראל במשך החודשיים הקרובים, זאת לאות הזדהות עם תושבי העיירה המופגזת. לדבריו, "בשבועות האחרונים נדמה כי מדינת ישראל איננה מקדישה את מירב המאמצים בכדי להבטיח את שגרת חייהם של תושבי העיר, מזלזלת בשלומם ומבקשת להרחיק את הנושא מסדר היום. בשל כך מתקבל הרושם בארץ ובעולם כי העיר שדרות ותושביה אינם חשובים מספיק בכדי שממשלת ישראל תכריז כי המתקפה עליהם תחשב "קאזוס בלי". לאור כל האמור לעיל, מבקש חוק זה לקבוע כי העיר שדרות תוכרז לתקופה של חודשיים מיום קבלת חוק זה כבירת ישראל, דבר אשר יבהיר בצורה נחרצת כי כל עיר או יישוב בתחומי מדינת ישראל העומדים מול מתקפה חבלנית עוינת ייחשבו כעיר הבירה ל…
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לתת לי אתרים של חברות כמו מאסט שופ?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מאוד אוהב את כל הקטע של קסמים-טריקים מישהו יכוללהביא לי אתרים טובים עם קסמים והסברים איך עושים אותם? תודה ענקית מראש
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
WTF סרט חבל על הזמן מההתחלה עד שהם מגיעים לבוסטון. יש קטעים רגשניים שנמצאים בדיוק במקום ומשולבים ממש טוב בכל הבלאגן, ואז פתאום הכל נגמר בחמש שניות בלי שום סיבה רצינית ובלי שום קשר. החייזרים שעד לפני שנייה זיינו את האמאמא של כל הצבא האמריקאי נופלים כמו כוסיות וכולם שמחים. יש הרגשה שחסרה לפחות עוד שעה-שעה וחצי של סרט. גם פיתוח הדמויות נפסק באמצע, מה שבכלל מראה שזה לא הסוף של הסרט כמו שסוף צריך להיות. זה רק אני או שסטיבן שפילברג צריך לצאת לפנסיה?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-