עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ????

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by -LosNir-,

אהלן, רציתי לשתף אותכם במבצע מטורף ש DreamHost יצאו איתו אכסון לשנה שלמה כולל דומיין (COM/NET/INFO/ORG) ב $9.24 במקום ב $119! הקופון הוא 777, תכניסו אותו בסוף ההזמנה. ניתן לשלם בכרטיס אשראי בינלאומי, PayPal, GoogleCehckout ועוד אפשרויות תשלום שלא תקפות פה בארץ.. signup.dreamhost.com

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. לא מזמן שאלתי בקשר לאתר שממנו אפשר להשיג תצלומים באיכות גבוה במיוחד, לא היתה לכם תשובה אבל בכל זאת מצאתי אחד נחמד. יש לי רק בעיה אחת איתו, הוא ברוסית, ואני לא מצליח להגיע לגלריה שלו (אני יודע שיש, היתי בה ). זה האתר האם מישהו שיודע רוסית יוכל בבקשה להסביר לי על מה מהג'יבריש הזה אני צריך ללחוץ כדי להגיע לתמונות ? והנה תמונה לדוגמה לאיכות שאני מתכוון (אני יודע איך להגיע לתמונות דרך החדשות שלהם רק) לחץ כאן

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by Fistuk1,

אל תבהלו, זה סרטון אנימציה קורע, "סוף העולם": http://www.vch.co.il/video-3.html תהנו!

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

הי אני מעוניין לדעת אם קיים מגזין למחשבים, כל התחומים ממשחק עד ציוד היקפי ומשם לחומרה ואפילו מודינג. ואם יש לכם, תגידו איזה ואם אתם מרוצים וכמה אתה משלמים חודש או שנתי איזה עיסקת חבילה עשיתם וכדומה

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by ^GunX^,

יש לי עוד כמה ימים בוקרפורט ויש לי עוד כמה מבחנים השבוע ככה שאין לי ממש זמן לסיים את הספר (אני באמצע בערך..) , אז אני צריך איזה אתר עם סיכומים של ספרים באנגלית (ספרים קצרים כאלו של 150 עמודים בערך) , אם מישהו מכיר אתר כזה , זה יעזור לי מאוד .. תודה

7. Started by Respect,

היי אני חייל משוחרר כבר חצי שנה ואני רוצה לטוס לטייל בעיקר בדרום אמריקה הייתי שמח לשמוע הצעות או חבילות שנתקלתם או אתם מכירים! בין שבועיים לחודש! תקציב 10-12 אלף שקל

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  8. איך אני נכנס להיסטוריית הפוסטים/ההודעות שכתבתי ?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  9. היי לפני חצי שנה חבר שלי שהידע שלו במחשבים שואף לאפס בערך קנה מחשב (לא מחנות קבר מאותה חנות בה אני קניתי אבל לא משנה). לפני כמה ימים הוא אמר לי שהוא לא יכול לשמוע אז היום באתי לסדר (ac 97). גיליתי שמשום מה נמחקו הדריברים של הכרטיס קול אז שאלתי אותו איזה לוח אם יש לו, הוא כמובן לא ידע, אז ביקשתי ממנו את הקופסא שהוא קיבל ביחד עם המחשב. אז הוא מוציא לי קופסא קטנה שרשום עליה שאטל. לי היה ברור שאין שום קשר בין הקופסא ללוח אם עצמו כי היה לו מארז מידי טאוור ג'נרי. חיפשתי בקופסא ולא מצאתי שום דרייבר ללוח אם חוץ מדיסק של לוח אם של שאטל, אז החלטתי לפתוח את המארז ומה גיליתי שם? לוח אם שאטל קטנטן (יחסית למארז הגדול יחסית) עם שני חריצי pci מסכנים. מה שאני יכול להגיד זה ש100 אחוז הוא …

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. ולפני שהמנהלים נועלים את האשכול על זה שפתחתי אשכול קניה\מכירה, אז זה בחינם קיצר, הייתי מנוי 3 שנים לירחון נשיונל ג'יאוגרפיק(בעברית), ויש לי 33 גליונות. קראתי מזמן את כולם, ואני לא מתכוון לקרוא אותם שוב. אנחנו עוברים דירה עוד מעט, ואני לא מתכוון להעביר אותם לדירה החדשה, ואף אחד מהחברים שלי לא מתעניין, אז לפני שאני זורק אותם(וזה חבל כזה לזרוק, כי כל גליון עולה 40 שקל), החלטתי לפרסם כאן, ומי שרוצה יכול לקחת אותם ממני... אפשר לשלוח לי הודעה פרטית או(עדיף) הודעה לאייסיקיו 162949876. אני רק מבקש, לא לבזבז את הזמן שלי סתם... מי שבאמת מעוניין לקחת אותם ממני(כמובן שצריך לבוא אלי ולקחת, כל הרעיון שזה יהיה אותו דבר בשבילי כמו לזרוק אותם, כי אני לא מתכוון לבזבז עליהם מאמצים ;D),…

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by Pure-Gold,

מי מגיע לשם ?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by Shoko,

איך אני נפתר מכל החזקות ומגיע לתשובה ? 9m^5 - 29m^4 + 90m^3 + 106m^2 + 45m - 5

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by Access Denied,

כידוע לכולנו ישנם שני צדדים לקניית טלפון סלולרי חדש... אחד שהוא קניית המכשיר עצמו (לפני החזרים וכאלה), והשני הוא המסלול אליו אתה מתחייב דרך חברה סלולרית.. אני רוצה היום לשדרג/להחליף את הפלפון שברשותי.. ויש לי 2 שאלות.. 1. איזה מסלול היום הכי כדאי (כל מסלול שהוא) למי שמדבר עד כ-70 שח בחודש.. (אני לא דברן גדול..) 2. איזה פלפון טוב יש עד כ-40 שח בחודש?? (אני לא מחפש גאג'טים סתם כמו mp3 מפוצץ או מצלמה.. פלפון טוב, עדיף צבעוני ועדיפות הכי גדולה לפולדר - צדפה) תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  14. http://www.legit.dk/ :screwy:

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by גילל,

איזה אוטובוסים מגיעים לשם תודה רבה? אני יודע שזאת הכתובות הצפירה 19, תל אביב תודה רבה גיל לדום

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  16. פעם ראיתי איזה אתר באנגלית שרשומות בו יכולות צבאיות של מדינות כולל מספר מטוסים טילים וכו'.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  17. לתשומת הגולשים בעקבות הודעה שקראתי בפורום אחר ,נתקלתי בבעיה הזו ואכן בדקתי אצלי ושני הישומים האלו מסתובבים להם בנחת במחשבי גיליתי שתי פעולות חשודות ב TASK MAMAGER 1. csrrs.exe 2. lssas.exe שתי היישומים האלה מתחזים ליישומים נחוצים אחרים עם שמות דומים. מהמידע באינטרנט גיליתי שאלה וירוסים. באינטרנט יש הרבה מידע על שני האלה, אבל אין הסבר איך לגרש אותם מהמחשב אני כעת מנסה באמצעות תוכנות אנטי ספייר להסיר אותם באם אצליח אשאיר פירוט כאן

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  18. ובנוסף, בגלל שמאוחר אני לא יכול להתקשר לאף אחד, אז אם מישהו יודע מתי הבגרות בביולוגיה היום בבקשה תכתבו לי, תודה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  19. אני רוצה להציג תמונה מסויימת מתוך האלבום שלי בוואלה, בפרופיל, אבל אני לא מצליח. תסבירו לי בבקשה איך אני עושה את זה, כמה שיותר מפורט... תודה.

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by gabbay,

אני עכשיו חוזר המהופעה ואין מילים לתאר אותה פשוט הופעה מדהימה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by hck,

הייתי ממש בשוק: DivX מקליט ב198 ש"ח !! ישר לחצתי על הלינק - ומסתבר שזה סתם DVD שקורא DivX. איזה באסה איתם ! אגב, נכון לעכשיו זה עדיין שם. [attachment deleted by admin]

22. הנה http://homepage.mac.com/danielturek/PhotoAlbum50.html *במיקרה וזה לא קשור לפורום אז להעביר בבקשה (פשוט נראה לי שכן).

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by eben,

טוב הוא עובד... אבל לא מוצא תוצאות

24. שלום מחר בבוקר אני רוצה ליקנות מאק איפה אפשר ליקנות בארץ מיני-מאק? אבל בחנות באופן פיזי ולא דרך האינטרנט תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים