עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by noambaum,

אני מעוניין לרכוש מוצר מסויים ולשלם דרך PAYPAL אבל אין לי מושג איך זה עובד... אני מבין שצריך לפתוח חשבון ב-PAYPAL אבל איך אני מפקיד כסף בחשבון?ואיך אני משלם למוכר??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ward,

למישהו יש לינק או סתם מאמר בושא "בעד או נגד ספרות מדע בדיונית"..לפי הדגם של אריסטו או כל דגם אחר.. אני מודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  3. Started by xtract1,

יש לי GMAIL וכשאני שולח קובץ לעצמי לכתובת שלי,אז הכל בסדר הקובץ נשלח אליי ואני רואה אותו כמכתב חדש. כשאני נכנס מהמחשב לפתוח אותו אני עושה "הורדה" וזה מוריד והבעיה שזה מוריד בתור קובץ בלתי מזוהה,ואומר שאני צריך לבחור תוכנית שאיתה אני אפתח. למה זה?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  4. אני לא מצאתי איך אני משנה את התצוגה הכחולה\משנה את לוגו הפתיחה של הנגן - חיפשתי במדריכים ולא מצאתי במדויק תמקום - חיפשתי במדריך שבקובץ הטקסט שקיבלתי בדיסק 256 מגה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by Snufkin,

אבל שיהיה על רמה!!! אפילו אם זה בתשלום

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. מישהו שמע על זה כי חבר שלי אמר לי שהיה בחדשות על זה משהו ואם זה נכון כאילו אז למה יש הוצאה לפועל ובעצם מה הם דרכי החזרת החוב ? תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. אהלן,אני מברר את זה בשביל בן דוד שלי,רק רציתי לדעת מאיזה גיל אפשר לעבוד,מה צריך לעשות בשביל להוציא רשיון עבודה,ומה הם התנאים והשכר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. איך קוראים לשיר? וסליחה עם הקללות בנושא של ההודעה תודה

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  9. יש לי נוקיה 6230 עם 512 זכרון. באיזה פורמט הטלפון משתמש והם יש תוכנות קידוד לפורמט של הטלפון ? אני יודע שהרזולוציה היא 128X128.

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  10. There is a big antenna next to our house, how can i check what is the rediation level if indeed ? Thnx alot ! Btw, its an cellular-telephone antenna.

11. Started by orlupo,

תגידו יש לי כתב חידה בהיסטוריה שעד כה הצלחתי לפענח את האנשים הבאים: פיליפ השני (אוגוסט), ריצרד לב הארי, פרידריך ברברוסה וג'ון ללא ארץ. חסר לי לפענח על מישהי שקשורה אליהם שכלאו אותה בטירה כי היא נאבקה באחד מהם או יותר... יש למישהו מושג מיזה?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  12. השאלה שלי זה מה זה תואר n.d אני מקווה שלא טעיתי בשם...אני גם רוצה לדעת מה ה"רמה" של התואר הזה ביחס לשאר התארים ואיזה דלתות הוא פותח וכו'...

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  13. אז ככה...הכל מתחיל לפני איזה 5-10 דקות..(20.01.05 19:35).... אני אמא שלי החלטנו להכין עוגה...סבבה..מה לגיטימי לא?.. אז החלטנו על עוגת תפוזים...אז התחלנו להוציא את המצרכים מהמקרר...ומהארונות... בקיצור...צריך איזה 4 ביצים...וצריך להחלמון יהיה לבד והחלבון... אמא שלי אמרה לי לפתוח את הביצים (לא שלי.!! ) אז זה מה שעשיתי...פתחתי אחת..הפרדתי חלבון וחלמון....עוד אחת ועוד אחת...עכגשיו ביצה אחרונה...אני פותח....אני רוצה בחלמון (הצהוב)...משהו שחור כזה..עם אדום...אני מתחיל להיגעל כבר...(אני חשבתי אני בסרט הנוסע השמיני)....אני בא מוציא את הכרום של החלמון...ומה שאני רואה שם... זה זוועה...אני רואה התפתחות של גוזל...אין ראש או משהו...זה מעיין גוש גדול כזה...אני בא עם הסכין....וזה ב…

• 46 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by SHAY951,

אני וחבר שלי מנסים להעביר שירים למכשיר הטלפון החדש שלו SK SLIDER , אבל אנחנו לא מצליחים הוא דורש infrared adapterDRIVER ואין לי מושג מה זה ואיפה משיגים את זה, אין את זה בדיסק הדרייברים....ובגלל זה אי אפשר להעביר שירים... מאיפה אני משיג את זה ? חיפשתי ואני לא מוצא את זה אם למישהו יש את הפלאפון הזה והוא יודע, או סתם מישהו שיודע מה זה ואיפה להוריד, עזרה תתקבל בשמחה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. :lol: פשוט עשה לי @ היום.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Alduin,

למי שיש HOT בטח יצא לראות את הפרסומות לערוץ החדש שלהם HOT Xtra. חלק מהפרסומות הם על הסידרה "הסמויה" ובזמן הפרסומת יש איזה שיר שמתנגן ברקע עם מנגינה מאוד קצבית, משהו אולי מכיר את השיר?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. אני רוצה שיהיה לי בפורום חתימה יפה אבל אני לא יודע לעשות אחת .... יש איזה פורום באתר שאני יכול לפנות אליו ולבקש שיעשו לי חתימה ? (או במקום אחר) אני מקווה להיות בפורום שלכם לאורך זמן אני מאוד אוהב מחשבים ....

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  18. http://mdn.mainichi.co.jp/news/20050120p2a00m0dm012000c.html טוב שמצאו תעסוקה למשטרה ביפן (האמת ששם הם משוגעים למשחקים האלו..): A woman in her 30s who illegally used her boyfriend's online username and password to access an Internet game and delete his game data faces charges, police said. Police reported the woman, of Takaoka, Toyama Prefecture, to the Fukushima District Public Prosecutors Office accusing her of violating a law banning illegal access. She has apparently admitted to the allegations against her. "I did it as revenge for breaking up with me," police quoted her as saying. The man, who is in his 20s, did not suffer financially because of the woman's actions…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  19. הכותרת די מדברת בעד עצמה. אז למי שיש נסיון/ידע בנושא שיגיב, תודה.

• 9 תגובות
    • 11.4k צפיות
  20. Started by pc student,

טוב כיידוע יש אמצעים חדשים(גאדג'טים)וחלקי חומרה.לדעתי לפי התאוריה שלי תהיה מהפכה!טוב עם לא שמתם לב יש פרץ של טכנולוגיות חדשות כמו הsli הPCI ECPRESS וסדרות השבבים החדשים.טוב כאשר התכוונתי למהפכה התכוונתי למהפכה בטכנולוגיה,עם מהפכה כזאת באו קרבות של נבידיאה ואיטיאיי אינטל ואיאמדי אתם יכולי םלהבין זאת יותר מידע על הטכנולוגיות תוכלו להשיג בנבחרי השנה של HWZONE 2004.וכמובן טכנולוגיות העתיד כמובן התאוריה הקודמת שלי היתה כנראה נחונה לנבידיאה הלכה סדרת הג'יפורס זהו הם צריכים להתכיל במשהוא חדש.טוב אצל ATI זה שונה לה עדיין יש כמה כרטיסי ראדון בכיס אולי משהוא כמו XX50.טוב זה הכל מקווה שנהנתם הטירון הוותיק PC STUDENT

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

בסוף הכתבה ציינו שהמידע הראשוני הגיע באימייל האדום, מישהו יודע מה הכוונה? זה איזשהו מושג מוכר שאנשים אמורים להבין? תודה (: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3036117,00.html

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  22. אני בחרתי נושא 4, מכתב תגובה לעמוס עוז. די התאכזבתי מהדעה שלו, אבל זה נתן לי מקום לשטוח את דעותי בהרחבה ונראה לי שהלך לי די טוב, מקווה לציון של 90-95 (מגן 86) וסופי 90 בערך. הבנתי שכמעט כולם (לפי המדגם אצלי בשכבה) בחרו את נושא 5 ורק חלק קטן בחרו את 4 (את 1,2,3,6 כמעט אף אחד לא בחר), נכון?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by pc student,

אני בטוח שאתם מכירים את החברה הזאת לא?טוב רציתי לקנות שם אבל הבעיה היא המשלוח האם זה יעלה לי הרבה כי זה מחו"ל?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by DXT,

טוב אני לא יודע כמה ישן הדבר הזה, פעם ראשונה שאני רואה (שומע ליתר דיוק) את זה, בכל מקרה קבלו: http://www.big-boys.com/articles/vibratorprank.html ;D (נדמה לי שזה דורש QuickTime, ולא עבד לי בשועל)

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by Mafteah,

האפשריות שקיבלתי: דורשים מיונים: קצין שלישות, קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס, מדריך נוער מרחב מנהל תשתיות המחשוב, תכניתן ללא מיונים: מש"ק שלישות חובש קרבי שוטר צבאי מפעיל תקשוב מבצעי מש"ק מערך, מפעיל מודיעין אלקטרוני מוטס מפעיל ציוד מכני הנדסי, נהג מפעיל מנוף, נהג משא כבד, מש"ק תנועה והובלה, נהג הובלה רכז דת, משגיח כשרות חייל במערך הטכנולוגי בחיל האויר, חייל במערך הטכנולוגי ביבשה אני חושב לבחור: עם מיונים: מנהל תשתיות המחשוב, תכניתן קצין שלישות, קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס, מדריך נוער מרחב בלי מיונים: מפעיל מודיעין אלקטרוני מוטס חייל במערך הטכנולוגי בחיל האויר מפעיל תקשוב מבצעי מש"ק תנועה והובלה מש"ק שלישות שוטר צבאי משגיח כשרות מישהו קיבל גם? מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים