עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ? ואו ביכלל איזשהוא קשר עם קוקה קולה מייל או משהוא.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מישהו שמע על זה כי חבר שלי אמר לי שהיה בחדשות על זה משהו ואם זה נכון כאילו אז למה יש הוצאה לפועל ובעצם מה הם דרכי החזרת החוב ? תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by RayZ,

ט"ו בשבט שמח לכל HWzone הפורום האהוב עלי ביותר אפשר לדבר פה על ט"ו בשבט, על כל דבר.

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  4. איך קוראים לשיר? וסליחה עם הקללות בנושא של ההודעה תודה

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  5. נתקלתי באתר הזה: YouSendIt שירות נחמד ולא רע למשך מספר ימים המאפשר שימוש זמני בשרתים שלהם לשליחת קבצים.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by zurkin1232,

הבנתי שיש כאן כמה אנשים שרואים אותה (למי שלא מכיר - Lost של רשת ABC). על הסדרה שמעתי מחבר'ה כאן באחד הת'רדים, וראיתי את כל הפרקים שלה, ואני פשוט חייב להעביר חוויות עם מישהו, ואין לי עם מי! רגע... יש לי! אותכם! בקיצור, למרות שהיא לפעמים אמריקאית מידי וקצת קיטשית, ומשתמשת בשטיקים ידועים, היא די מותחת, ולרוב מאוד מעניינת, והסוף של כל פרק משאיר אותך במתח רציני... לדוגמא, מישהו ראה את הפרק האחרון (14)? (זהירות, ספויילר!) איך שבסוף הפרק קלייר חוזרת? זה סוף שגורם לך להישאר במתח ולהגיד "פאק, איזו סדרה!"

7. אני לא מצאתי איך אני משנה את התצוגה הכחולה\משנה את לוגו הפתיחה של הנגן - חיפשתי במדריכים ולא מצאתי במדויק תמקום - חיפשתי במדריך שבקובץ הטקסט שקיבלתי בדיסק 256 מגה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by orlupo,

תגידו יש לי כתב חידה בהיסטוריה שעד כה הצלחתי לפענח את האנשים הבאים: פיליפ השני (אוגוסט), ריצרד לב הארי, פרידריך ברברוסה וג'ון ללא ארץ. חסר לי לפענח על מישהי שקשורה אליהם שכלאו אותה בטירה כי היא נאבקה באחד מהם או יותר... יש למישהו מושג מיזה?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  9. אני עובד בחברת אבטחה באזור מסויים ועכשיו האחראים של אותו אזור לא רוצים אותי (לא החברה שעל ידה אני מועסק) והחברה שלי רוצה להעביר אותי למקום אחר (באזור). אני רוצה לעבוד רק איפה שהייתי עד עכשיו (שנתיים),השאלה שלי היא מבחינת חוקי העבודה או איך שקוראים לזה האם זה הרעה בתנאים (למרות שרוצים להעביר אותי למקום קרוב מאוד ממש באותו האזור) ואם אני לא מעוניין אז אני זכאי למכתב פיטורים (ופיצויים שמגיעים לי) או שאני חייב לעבור ואם אני לא מעוניין זה כאילו עזבתי בעצמי??

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  10. אהלן,אני מברר את זה בשביל בן דוד שלי,רק רציתי לדעת מאיזה גיל אפשר לעבוד,מה צריך לעשות בשביל להוציא רשיון עבודה,ומה הם התנאים והשכר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. השאלה שלי זה מה זה תואר n.d אני מקווה שלא טעיתי בשם...אני גם רוצה לדעת מה ה"רמה" של התואר הזה ביחס לשאר התארים ואיזה דלתות הוא פותח וכו'...

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by SHAY951,

אני וחבר שלי מנסים להעביר שירים למכשיר הטלפון החדש שלו SK SLIDER , אבל אנחנו לא מצליחים הוא דורש infrared adapterDRIVER ואין לי מושג מה זה ואיפה משיגים את זה, אין את זה בדיסק הדרייברים....ובגלל זה אי אפשר להעביר שירים... מאיפה אני משיג את זה ? חיפשתי ואני לא מוצא את זה אם למישהו יש את הפלאפון הזה והוא יודע, או סתם מישהו שיודע מה זה ואיפה להוריד, עזרה תתקבל בשמחה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by Alduin,

למי שיש HOT בטח יצא לראות את הפרסומות לערוץ החדש שלהם HOT Xtra. חלק מהפרסומות הם על הסידרה "הסמויה" ובזמן הפרסומת יש איזה שיר שמתנגן ברקע עם מנגינה מאוד קצבית, משהו אולי מכיר את השיר?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. יש לי נוקיה 6230 עם 512 זכרון. באיזה פורמט הטלפון משתמש והם יש תוכנות קידוד לפורמט של הטלפון ? אני יודע שהרזולוציה היא 128X128.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by shloosh,

http://www.svita2005.up.co.il/

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Magneto,

המדינה שלנו זאת מדינה של גנבים... לא מספיק שכל מחירי המחשב פה יקרים ב 150אחוז מאירופה גם החוצפה שאם נגיד אתה קונה כרטיס מסך ובאתר המקורי יענו מהמפעל זה מגיע לך עם כמה משחקים בבנדל ואם אתה קונה את זה בארץ החברה לוקחת את המשחקים לעצמה או שנותנת משחק אחד. עוד דבר זה לגבי מארזים.. למשל ראידמקס... באתר שלהם כתוב שאתה מקבל אחד מהמארזים עם 6 מאוורים וספק כח.. פה בארץ 3 מאוורים ללא ספק... גנבים! ולא היה רשום OPTIONAL באתר של ראיד מקס...

• 226 תגובות
    • 16k צפיות
  17. There is a big antenna next to our house, how can i check what is the rediation level if indeed ? Thnx alot ! Btw, its an cellular-telephone antenna.

18. http://mdn.mainichi.co.jp/news/20050120p2a00m0dm012000c.html טוב שמצאו תעסוקה למשטרה ביפן (האמת ששם הם משוגעים למשחקים האלו..): A woman in her 30s who illegally used her boyfriend's online username and password to access an Internet game and delete his game data faces charges, police said. Police reported the woman, of Takaoka, Toyama Prefecture, to the Fukushima District Public Prosecutors Office accusing her of violating a law banning illegal access. She has apparently admitted to the allegations against her. "I did it as revenge for breaking up with me," police quoted her as saying. The man, who is in his 20s, did not suffer financially because of the woman's actions…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by Snufkin,

אבל שיהיה על רמה!!! אפילו אם זה בתשלום

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by pc student,

טוב כיידוע יש אמצעים חדשים(גאדג'טים)וחלקי חומרה.לדעתי לפי התאוריה שלי תהיה מהפכה!טוב עם לא שמתם לב יש פרץ של טכנולוגיות חדשות כמו הsli הPCI ECPRESS וסדרות השבבים החדשים.טוב כאשר התכוונתי למהפכה התכוונתי למהפכה בטכנולוגיה,עם מהפכה כזאת באו קרבות של נבידיאה ואיטיאיי אינטל ואיאמדי אתם יכולי םלהבין זאת יותר מידע על הטכנולוגיות תוכלו להשיג בנבחרי השנה של HWZONE 2004.וכמובן טכנולוגיות העתיד כמובן התאוריה הקודמת שלי היתה כנראה נחונה לנבידיאה הלכה סדרת הג'יפורס זהו הם צריכים להתכיל במשהוא חדש.טוב אצל ATI זה שונה לה עדיין יש כמה כרטיסי ראדון בכיס אולי משהוא כמו XX50.טוב זה הכל מקווה שנהנתם הטירון הוותיק PC STUDENT

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by x-dude,

מאז שהחא*** בליונטוורק הביאו את הגירסה החדשה שלהם,ספקית האינטרנט שלי (netvision) חסמה את שרת הפרוקסי ככה שאני לא יכול להשתמש באופציית ה webcache. עוד מישהו שבnetvision סובל מהבעיה?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

בסוף הכתבה ציינו שהמידע הראשוני הגיע באימייל האדום, מישהו יודע מה הכוונה? זה איזשהו מושג מוכר שאנשים אמורים להבין? תודה (: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3036117,00.html

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  23. אני בחרתי נושא 4, מכתב תגובה לעמוס עוז. די התאכזבתי מהדעה שלו, אבל זה נתן לי מקום לשטוח את דעותי בהרחבה ונראה לי שהלך לי די טוב, מקווה לציון של 90-95 (מגן 86) וסופי 90 בערך. הבנתי שכמעט כולם (לפי המדגם אצלי בשכבה) בחרו את נושא 5 ורק חלק קטן בחרו את 4 (את 1,2,3,6 כמעט אף אחד לא בחר), נכון?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by DXT,

טוב אני לא יודע כמה ישן הדבר הזה, פעם ראשונה שאני רואה (שומע ליתר דיוק) את זה, בכל מקרה קבלו: http://www.big-boys.com/articles/vibratorprank.html ;D (נדמה לי שזה דורש QuickTime, ולא עבד לי בשועל)

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  25. אני ממש רוצה שהתמונה שלי פה באתר שיש ליד כל הודע שאני כותב..אז אני ממש רוצה שהיא תזוז...שהיא לא סתם תישאר ככה... איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.