עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iveco,

אני נמצא בדירה שכורה עם מזגן חדש מיני מרכזי טורנדו SLIM-SQ-PRO-40 X 3PH (מאיץ מרכזי) גם על המדחס החיצוני המנוע יש אותה מדבקה SLIM-SQ-PRO-40 X 3PH אולי זה מנוע שמגיע כמו באנדל עם המאיץ הפנימי , ראיתי על המדבקה " בבית " הרעש הוא 56DB מדדתי 60 ממוצע היו פיקים גבוהים מזה , והרעש "בחוץ" מנוע חיצוני רשום 69DB מדדתי 70DB ממוצע היו פיקים גבוהים מזה , זה לא מזגן שלי יכול להיות שהמדחס דפוק או משהו סיני זבל ? זה עם מדבקה של טורנדו אבל זה של חברת AUX היא חברה סינית גדולה , הכול חדש ממש מהקופסא , מה שכן שמו את המזגן על FULL FAN 32 מעלות אולי הטכנאי שהתקין את המזגן עשה טסט ושם הכול על המעלות הכי גבוהות וה FAN הכי גבוה בשביל בדיקה או טסט אבל זה מרעיש מעצבן המאיץ המרכזי בבית שזורק אויר ל…

2. כמו צלילים של הודעה , צילצולים מצחיקים , ודברים שסתם כיף לשמוע בסלולרי.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  3. Started by golla,

או.קיי אני לא סגור בכלל שאלה סוגי תשלומים, נרשמתי לאיזה אתר וב- Payment info הוא מבקש ממני לבחור בין: 1. Webmoney R 2. Webmoney Z 3. Payoneer לגבי ה-R ו- Z הבנתי ש- webmoney r זאת מעין המרה לכסף רוסי ו-Z זה לדולרים לגבי payoneer אנ מבין שזה כאילו שירות תשלום \ גייב שונה... בעצם webmoney R\Z ZV שירות של אתר מסויים אחד ו- payoneer זה דוג אחר ? בבקשה רק ממישהו שיודע, אם אפשר להסביר לי יותר מה עדיף ועוד קצת מידע על זה. תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  4. למה האתר הזה בלילה לפעמים תקוע? מה עושים בו בלילה שהגלישה בו הופכת לסיוט? אני מדבר על שעות 2-4 לפנות בוקר

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  5. Started by Tomerico,

רק חישוב... בבקשה... תודה מראש אם זה אפשרי בזמן הקרוב (דקות) תודה.. אם לא אז...

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  6. טוב אז ככה...!! אני קצת חולה ואני בגימלים (חייל) ובין השאר אני מנוי לאתר שיתוף קבצים RAPIDSHARE, האתר הזה מאפשר לך להוריד קבצים שאנשים מעלים אליו. עכשיו בטור מנוי יוצא לי גם להוריד יותר קבצים במהירות הרבה יותר גבוהה וגם לעלות קבצים כאהבה נפשי, אז אמרתי למה לא אני ישתף אנשים באוסף נשים הפרטי שיש לי... אז זה התחיל בקובץ עמוס התמונות של בר רפאלי- http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar המשיך בקובץ מצויין שכולל תמונות של רותם סלע ואורית פוקס- http://rapidshare.com/files/20037137/israli.rar אחר כך הוספתי גם קובץ אולי המושלם ביותר שכולל תמונות שהגדרתי אותם גן עדן ועוד תיקייה שכולל כמה נשים שמדגימות את כל התנוחות האפשריות- http://rapidshare.com/files/20038595/ga…

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  7. Started by yanushka,

http://www.enoutpost.com/video/2004auto.swf

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  8. שלום , כמה משלמים מע"מ ומכס על בגדים ? ומה הסכום הפטור אם יש ?? תודה

9. Started by the king2006,

שלום ממצב ?? רציתי לשאול האם יש הפרש בין התואר של אונ' ת"א והאוני' הפתוחה ?? כאילו יש עדיפות ?? אם אני רוצה לעבוד ומישהו מאוני' ת"א גם אז מקבלים את זה שמת"א או אין הפרש?? תודה בייי

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  10. Started by noambaum,

אני מוכר את הצורב שבתמונה הצורב הוא של חברת ימהה הוא חיצוני ועובד במהירות של 44X24X4 יש לו 8mb באפר והוא משתמש ב-USB 2.0 הצורב אצלי חודש ונעשה בן שימוש מועט מאוד סיבת המכירה היא שיש ליכבר צורב ואת זה קיבלתי במתנה מאבא ואני מעדיף למכור אותו ולשדרג את המחשב שלי אז אם מישהו מעוניין שייצור איתי קשר במייל noambaum@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. Started by shapiro.guy,

שלום, הרבה פעמים שאני מחפש משהו בפורום התוצאות הן מלפני כמה שנים, ואני מעוניין בתוצאות הכמה שיתר מאוחרות.עכשיו החיפוש הוא לפי רלוונטיות, אבל לי היה יותר נוח אם הוא היה לפי תאריך. יש דרך להציג את זה לפי תאריך? אולי יש איזושהי דרך לעשות חיפוש מתקדם או משהו?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  12. Started by ori-silver,

בכמה אני יכול לצפות להורדה במחיר שאני בא לקנות מחשב?נניח אני משלם במזומן אפשר להוריד 10%ממה שאני רואה שיש בזאפ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  13. Started by tascam,

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?log=tag&ElementId=os20071116_2929920

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  14. היי חברה אני רוצה להדפיס תמונה מסוימת (תמונה שציירו אותה על דף או בריסטול או אני לא יודע מה) על חולצה. עכשיו, על הציור אחראית ידידה שלי. על הצד הטכני- אני אשמח אם אתם תעזרו ;D אז אפשר קצת מידע למי שכבר ניסה? למשל- על איזה סוג של דף לצייר?איך אפשר להדפיס פיסית?(אני יודע שיש להם את הטוסטר הענק הזה בחנות שמדפיסים עליו סמלים של בתי ספר, אבל זה עם דף דק ושקוף, ואין לי מושג איך אפשר לצייר על זה) תודה על כל עזרה שתבוא

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם! הייתי מעוניין לדעת לאיזה שטח בתחום המחשבים נחשב מעניין!מבחינת עבודה כמובן... רשתות,תוכנה וכדומה משהו שיכניס קצת עניין ולא תחום שטנץ(שזה נדיר בתחום המחשבים) מההו דינמי שלא צריך גם תואר בשבילו! בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  16. Started by NIRGOOD2009,

DreaMelodiC - The Power Exits Outside אחרי הרבה זמן שאבירם לא משחרר קטעים ..אני יכול לבשר לכם שיהיו עוד המון השנה כולל אלבום מדהים ומהפנט הקטע הבא שתאזינו לו ישאיר לכם את הלשון למטה! לי לפחות מתוך האלבום שמתחמם Happy Dream , אחרי שאבירם הוציא לפני שנתיים את הקטע Feel The Briza רצועה מספר 9 ,הנה הקטע המלא "The Power Exists Outside" שרובכם וודאי מחכים די הרבה זמן זוהי רצועה 2,תהנו ♫ קרדיטים הקלטות,קולות רקע,סמפולים,כלי הקשה,ומידי: אבירם דיין DreaMelodiC עיבוד (מיקס,מאסטרינג): אבירם דיין DreaMelodiC לחן: אבירם דיין DreaMelodiC עיצוב כריכה/וידאו קליפ: אבירם דיין DreaMelodiC חברת תקליטים והפצה בעולם - Power & Emotion Records File Name - The Power Exists Out…

17. Started by JohnnyBravo,

18. היי אני ב 1000 מגה בפרטנר משלם 110 ש''ח בחודש.התקשרתי אליהם בקשתי להוריד את המחיר אומרים לי אין פחות מ 110. מה לעשות? 1 לאיים עליהם בהתנתקות? 2 לבקש מנהל? 3 אין מה לעשות זה המחיר? כי זכור לי שיש פה אנשים ב 1000 מגה שכן משלם 80-90 אבל לא 110. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Biatch,

איזה מומלץ ? ואם יש הגבלות ? חלקים שעדיף שהספריי לא יגיע אליהם ?.. http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05E1%u05E4%u05E8%u05D9%20%u05DC%u05E0%u05D9%u05E7%u05D5%u05D9%20%u05DE%u05D2%u05E2%u05D9%u05DD

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. בכרטיסי מסך של geforce אז בסדרת ה-series 7 זה אומר שכל הכרטיסים שמתחילים ב-7 ? לדוגמא 7900GS הוא בסידרה הזאת נכון??? ועוד שאלה.. איך אני יודע כמה ביט המערכת הפעלה שלי?? תודה, דניאל.

21. Started by Lirux,

מישהו מוכן להסביר לי מזה האירגון\לוגו הזה? אני רואה אותו בכל חור... http://www.obeygiant.com

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  22. Started by שניצל,

דבר החברה של (ה)שניצל: יש לי בראש קליפ שראיתי כשהייתי ילדה (נניח מתחילת שנות האלפיים, אולי סוף שנות התשעים). מה שאני זוכרת זה שהשיר יחסית שקט, ושרואים המון אנשים בחדר לבן, לבושים כמו למסיבה, יושבים ושוכבים בכל מיני מצבים בחדר. היו לדעתי שני זמרים, אחד מהם שכב כשהוא שעון על מדרגה (גם לבנה, כל החדר לבן), וזמר אחר עומד ליד גלגל גדול (כמו גלגל שקושרים אליו אנשים בקרקס כשזורקים עליהם חצים, רק שאף אחד לא היה קשור...). נראה לי גם היו בלונים סביב הגלגל. וזה אולי-אולי-אולי קליפ של גרין די, או שאולי שם השיר מכיל בשם שלו את המילה "beautiful" או "day" (אבל את זה אני זוכרת רק במעומעם, ולא, זה לא beatiful day של U2....). מצטערת על חוסר הבהירות, אבל אני מקווה שזה ישמע מוכר למישהו מכם. …

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  23. Started by nahoom,

מה תפקיד שלפוחית השתן אתל יונקים?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  24. Started by smdsjd,

איך זה בהשוואה לבזק או אורנג? יש תוכנות אחרות בתחום?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  25. Started by benor,

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.