עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by wow,

רישמו את כל הבסיסים ואת כל ערכי n עבורת מתקיים: שורש n של 16 = 4 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  2. נעזוב את כל הסיפור של למה וכמה וכו' וכו'... קיבלתי עונש אידיוטי להכין עבודה (מהיום, למחר) שחלק ממנה עוסק בחיישנים. אני צריך בקצרה (מקס' עמ') לכתוב אילו סוגי חיישנים קיימים (את רובם אני מכיר) ובקצרה על דרך פעולתם (ואת זה, לא אצל כל החיישנים אני מכיר). אם מישהו מכיר חיישן ויודע לכתוב ב-2 -3 שורות על אופן פעולתו ומבנהו, אשמח לשמוע. חיישנים שאני מכיר - (עדיין צריך את דרך פעולתם) חיישן קול חיישן מרחק חיישן חום חיישן UV חיישן פס לבן

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ETB,

בשעה טובה שני משתחרר מחר מהצבא המטומטם הזה על פרופיל 21 רפואי, 4 חודש לפני המועד המקורי. וכידוע צריך למסור את החוגר עם השיחרור ואת התעודת לוחם אני משאיר אצלי. אבל אני רוצה לנצל את הארבע חודשים הנותרים שיש לי של תחבורה ציבורית חינם עם הצגת תעודת חוגר ולוחם על אזרחי. אני יודע שעם אני בא לבקו"ם בלי החוגר, לא משנה מה ההסיבה, אני חוטף בראש אלה עם כן יש סיבה מוצדקת. אז חשבתי ללכת למשטרה, ולהוציא תופס שגנבו לי את הארנק עם החוגר והתעודת לוחם, ואז כוויכול תהיה לי סיבה מוצדקת, ולא יעשו לי כלום. מישהו מכיר את הפרוצדורה הזאת של אי מסירת חוגר עם השיחרור? ועם תופס מהמשטרה משטרה באמת יעזור?

• 25 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. Started by lion03,

קיבלתי פאלם מחו"ל ואין בוא עיברית איך אני יכול להתקין בו עיברית?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by dandiG,

חבר שלי מבודד עם קורונה בבית לעוד כמה ימים. בת הזוג שלו התחילה והוא נדבק ממנה . הוא לקח חופש מהעבודה כשהיא חלתה (סתם בגלל שבא לו והוא יכול) כדי לשמור על שני הילדים הקטנים שלהם כביכול. בינתיים הוא סיפר לי שניצל את ההזדמנות ושידרג את מכונת הקפה שלו ורכש לעצמו מקינטה. חשבתי על זה רבות אני חובב קפה מאוד , במיוחד קפה משובח, והאמת חשבתי על זה עוד לפני שהחבר סיפר שהוא קנה, ורציתי לקנות לעצמי , אבל חושש יש פה למישהו ניסיון האם זה משרג מאוד את חווית הקפה? כמה התעסקות זה - כי פה למשל : http://www.karmel.co.il/עסקים/לשתות-ולהרגיש-את-הקפה-שאנחנו-מכינים-במו-ידינו-יתרונות-המקינטה כתוב שזה למי שאוהב להיות מעורב בהכנת הקפה. האם זה באמת מעצים את החוויה כפי שאומרים ?שמעתי שכן …

6. Started by sausage,

האבקה הלבנה שעל המסכה עושה כואב בעיין :nutty: מדדתי אותה ושפשפתי ת'עין והקקי הזה היה לי על היד. אויש, אני יכול להיות כזה טמבל לפעמים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. האם אפשרי? במקום קודם לבדוק אם יש תגובות להודעות שלי ואז להכנס להודעות.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  8. Started by dogsoldier,

יש למישהו UPDATE לדי וי די APEX DVX 811?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by freee,

שלום, מי שזוכר שפירסמתי פה את האתר שלי והרבה אמרו למה אני לא שם את האתר הזה באינדקס שלי ואמרתי שאני ישים. ובכך רציתי להגיד שעמדתי בהבטחה והיום הוספתי את האתר. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  10. מה זאת אומרת בשבילי, ספק אם שמתם לב, אבל שבועיים ומשהו לא הופעתי כלל וכלל. מדוע? נסעתי עם חברה שלי לניו יורק, טיול טרום צבא כזה. היה מדהים. לא משנה. חזרתי, ואחד הדברים הראשונים שעשיתי בכדי להתעדכן היו חדשות, שלא היה חסר! יקח לי הרבה שעות לקרוא את המענינים, מה שאין לי עקב תאריך גיוס מאוד שממשמש ובא, שבוע מהיום, יום ראשון ה 20 לאוקטובר. בפורום על האתר, ראיתי ת'רד עם באן למישה, ושהוא חבר צוות לשעבר? חיפוש "מישה" העלה לי מפה עד מחר, ואני לא כל כך יודע מה לחפש. יש מצב לעדכון? הוא חבר צוות לשעבר בגלל הבאן, או שזה עוד לפני? לעדכן אתכם? זה דווקא מאוד מאוד מוזר! בארץ כל פיסת חומרה חשובה, יקרה, ועולה כסף. שם לעומת זאת, בעוד אני חוזר מאיזה סרט או סתם הולך ברחוב בלילה (8-12)... אנ…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. סופה של תקופה :'( http://news.walla.co.il/?w=/8/906354

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  12. העדכון החדש של הדפדפן הנפוץ מכולם מוסיף כמובטח חסימה של הפרסומות המעיקות והמציקות ביותר ברשת ללא צורך בהתקנת תוספים כלשהם לכתבה

13. שלום אנשים, אני מתעניין לגבי רכישה של ממיר דיגיטאלי ואני מתקשה לבחור דגם בתוך כל הבאלגן של המכשירים האלה. מישהו אולי התנסה עם ממיר שכזה ויכול להמליץ/ להזהיר על/מ דגם כלשהו? תודה, יום טוב.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by 1immortal,

איך מישהו עיוור צבעים יכול להבדיל בין גוונים שונים של אותו הצבע ?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  15. יש לי עיוורון צבעים חלקי (קשה להבדיל בין צבעי אדום\ירוק\כתום) וכתוצאה מכך הפרופיל שלי 82. הקב"א לדעתי גבוה, הלך לי ממש טוב במבחנים, ובראיון. יש סיכוי לוועדת חריגים ? או שהפרופיל ישר פוסל אותי ? תודה :-)

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. אז ככה, אני עכשיו התחלתי כיתה י' ואני במגמת טכ"ם [הנדסת תוכנה]... כרגע אני מתלבט אם לפרוש לעיוני או לא... :ם בעיוני, יש לי מלא חברים + לומדים מדעי החברה [סוציולוגיה + פסיכולוגיה] שאני רוצה ללמוד ובטכ"ם יש לי קצת חברים אבל לא טובים כ"כ... אבא שלי אומר לי שהוא מעדיף שאני אשאר בטכ"ם בגלל שא) זה יתן לי בחירה בצבא ואני לא אלך אוטומטית לקרבי ויש מצב שיקחו אותי למשהו קצת יותר מקצועי וב) הוא יודע כשהוא סיים צבא היה לו הרבה יותר קל "להתחיל" את החיים. ישר שהוא יצא [למד מחשבים בתיכון והיה קצין קשר] הייתה לו עבודה והוא לא היה צריך להתחיל ב"חלטורות" כמו שהחברים שלו עשו... לעומת זאת, בעיוני יהיו לי 3 שנים של צחוקים וחברים והרבה פחות לחץ, מה שיתן לי יותר זמן להשקיע בפיזיקה \ מתמטיקה \…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. טוב אבל ככה משיקולים שלא נוגעים לי או שהטיול יוקדם לחודש הבא או לתאריך לא ידוע במקרה שזה יהיה חודש הבא אני צריך עזרה די דחופה לתכנן טיול ל2 אחים (אני אחד מהם) שיכללו כמה ימים -בערך 3 -טיול בטבע וכל השאר ליתר הדברים האחרים -אני לא מתכנן להיות הרבה בעיר הבירה כי לפי מה שהבנתי יש שם זיהום רציני ואני לא סובל את תל אביב אז גם לא חושב שיהיה לי כיף במקום מזוהם ממכוניות מה שאני לא צריך זה זונות ושטויות כאלו אבל כן מוזאונים\חופים\ברים\מסעדות\וכל אטרקציה שתיכנס בזמן של שבועיים תודה לעוזרים מראש -קרירין שחייב חופשה כבר

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  18. פייסבוק הפרימיטיבים האלה כל פעם משנים את האנטומיה של האתר, והאבסורד הוא שאצל חלק זה נשאר במבנה הישן, בכל מקרה, למי ששדירגו לו למבנה החדש, לאן הולכים בהגדרות פרטיות כדי לבטל האפשרות לקבל בקשות חברות מאנשים?. מציאה בחיפוש ביטלתי, שליחת הודעות שמתי לחברים בלבד, אבל רק ת'קטע הזה לא ראיתי שם... אם מישהו יודע, אשמח להכוונתו. תודות!.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

הי, אני מחפש לרכוש עיטורים צבאיים(לאו דווקא מקוריים, אלא משהו שנראה כמו אות מערכה פשוט). מישהו יודע איפה אפשר/איך אפשר להכין? כמו כן, אם מישהו מכיר איפה אפשר לרכוש(אפשר גם בebay) קצת WW2 ממורביליה לא יקרה(לאו דווקא אותנטי) בלי משלוחים של 50 דולר לסיכה שעולה 2 דולר, אני גם אשמח תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by QQQ,

מאז שהתגייסתי (ב3.8 לתותחנים) נהייתה לי עייפות כרונית ברגליים. בלי קשר לעייפות כללית, הרגליים שלי כל הזמן עייפות. חזרתי ביום רביעי הביתה וישנתי הרבה מאז, ולמרות שישנתי הרבה אני עדיין מרגיש עייפות ברגליים. לא כאב, פשוט עייפות דיי חזקה. זה נהיה ממש מציק. נניח אני רוצה לרוץ, יש תחושה שהרגליים פשוט לא סוחבות. זה לא הופך את זה לבלתי אפשרי, פשוט להרבה יותר קשה. למה זה יכול להיות קשור? מה אפשר לעשות? יש לציין שעד התקופה הנוכחית בחיים לא היה לי דבר כזה. כל שאר הגוף (כולל הידיים) מרגיש כרגיל.

• 11 תגובות
    • 6.1k צפיות
  21. Started by watch out,

בכל פעם שאני קורא טקסטים, מאמרים וכתבות לאחר שעה בערך אני חש עייפות וצורך לעשות הפסקה מקריאה. הרבה פעמים אני נרדם לאחר קריאה שורה תחתונה קריאה משפיעה עליי לא טוב בכך שהיא גורמת לי למאמץ ועייפות האם מישהו מכיר איך למנוע תחושה זו ? לפעמים אני קורא שעה עושה הפסקה ואז שוב קורא שעתיים עושה הפסקה ונרדם תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם ב16 ליוני הזמנתי מ-play-asia שני שלטי אקסבוקס כשביחד הם עלו 80 דולר לא כולל משלוח ב17 הם כבר נשלחו ומאז אני ממתין אין בעיה בכתובת וכדומה כי כבר הזמנתי מהם משהו וקיבלתי אותו לאחר כ10 ימים ולעומת זאת עכשיו עברו כבר 27!! יום. להזמנה אין מספר משלוח כי זה לא משלוח דרך פדקס וחבריו זה משלוח דרך הדואר אז אין אפשרות למעקב איפה זה יכול להתקע??? אני משער שזה נעצר במכס אבל אם כן למה םה לא משחררים את זה שולחים מכתב או משהו ?? אנשים עזרה כי מי שמבין בעניין או שקרה גם לו מקרה דומה ויכול לעזור

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Yehudaa,

אני לא יודע מי צודק בסיפור הזה אני או חברת הביטוח אבל אני צריך את הכסף הזה . פוטרתי ממפעל שעבדתי בו 4 שנים לפני כחצי שנה . פניתי לביטוח מנהלים שלי רק לפני חודשיים בדרישה לקבל את הפיצויים . המעסיק כבר העביר כל סכום הפיצויים לחברת הביטוח . אחרי שפניתי אליהם אמרו שיטפלו בזה וכולי ויקח קצת זמן ...אחרי חודש אני מתקשר ושואל מה קורה הם אומרים לי תשלח לי אישור שהחשבון רשום על שמך שלחתי מיד והתקשרתי לוודא שהגיע להם האישור אמרו לי תמתין 30 יום . שבוע הבא מסתיים ה 30 יום אז התקשרתי כדי לוודא שאכן יכנס הכסף הם אומרים לי רק בסוף החודש כלומר צריך לחכות עוד 20 יום נוספים אני ממש לא בקי בדינים האלה ....אז מי צודק בספור הזה ? העיכוב הנוסף הזה מקובל ? אני לא מבי…

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  24. אני אוטוטו בן 17 (עוד חודש וחצי), ועוד לא קיבלתי צו ראשון. כל החברים שלי קיבלו את הזימון כשהיו בני 16 ורבע בערך (וניגשו כשהיו בני 16 וחצי, מקסימום). אני יליד '93 וחבר אחר שלי, שנולד כמעט חודש לפני, הלך לצו ראשון כבר לפני חודשיים. עכשיו בתחילת שנה היה לנו יום פתוח בנושא צה"ל (שערך תצוגות וכאלה במרכז הקונגרסים בחיפה), ונרשמתי שם לגיבוש חובלים ושייטת 7. לא שלחו לי אף זימון לשום גיבוש, הסקתי שזה היה בגלל שאין לי צו ראשון עוד אז אין לי פרופיל ואני לא רשום כ"קיים" בצבא (נכון?). השאלה שלי היא כזאת: היות ואני יעבור צו ראשון רק בי"ב, הגיוס שלי כנראה יהיה באוגוסט (ב-5?). האם יש מספיק זמן מהגיבושים עד לגיוס? מתי בד"כ נערכים הגיבושים בקיץ? אם אני לא טועה זה צריך לצאת די צמוד - זה או…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. לפני כמה זמן ירדתי מהבית , אני בא לצאת מהכניסה עוצרת לידי ניידת אומרת לי לעצור בצד , עצרתי בצד הכל טוב ויפה מתחילים לשאול אותי שאלות , ובדיוק קבעתי עם חבר על השעון... אם אני לוקח מספר ניידת או משהו כזה אפשר לעשות איזה משהו?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.