כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את המייל המצ"ב. זה כבר פעם שניה שאני מקבל מייל בסגנון הזה בחודשיים האחרונים. אין לי חשבון בפייפל ולא זכור לי שנרשמתי לאתר. האם אני סתם עוד אחד ששלחו לו בתקווה שהוא יפול בפח או שמישהו מתחזה אליי? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מצאתי היום על המדרגות בפינות 2 עכבישים מאותו סוג, צבע שחור עם סימנים אדומים. התכופפתי בשביל לבדוק אם אני מזהה, ואז ראיתי סימן מוכר בצבע אדום, דומה לשעון חול. את התמונות צילמתי ממש עכשיו, תנאי תאורה זבל והעכביש לא בדיוק "דיגמן" כמו שצריך, אבל זה מה יש מישהו יכול לאשר האם זה אכן אותו יצור נתעב, או האם יש מין עכבישים שדומה לו בצורה כ"כ מטעה? תודה מראש למי שמצליח לזהות, אם בכלל אז מה אתם אומרים, הגיע הזמן להזמין מדביר? 2 על 2 מדרגות סמוכות, נראה לי כמו יותר מצירוף מקרים.
-
- 30 תגובות
- 9k צפיות
-
-
היי, לא חשוב בשביל מה. מבקש שתעזרו לי בשמות של שירים/ אמנים ששרים בפרסית בסגנון מודרני (דאנס, מיקסים וכו') שיתאימו למסיבה וכו'. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אחים שלי אני משתגע עברתי בכל האינטרנט ולא מצאתי לוח אחד עם עבודות שמתאימות לנוער גם בעיתונים לא ראיתי אנשים תעזרו לי איפה לחפש (אגב לא מקדונלדס הם לא רוצים אותי )
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזרו לי נידבקתי בשיר הזה: http://www.100fm.co.il/ מקום 11 של HILARI DUFF :-X
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
בצו ראשון קבעו לי פרופיל 45 בגלל הפטיטיס b . עכשיו התקבלתי למסלול שחק של חייל האוויר ואני רואה שיש דרישה לפרופיל 64 . עכשיו איך אני יכול לעלות את הפרופיל ? המחלה לא פעילה אצלי ואני מוגדר כנשא של וירוס וזהו וזה לא מפריע לי בכלום . חייב את עזרתכם מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שנה מנסה לסגור את החשבון לעשות השבת יעני וזה תמיד נותן לי את ההודעת שגיאה הזאת: מה זה אומר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כחלק בשנה א' בלימודי תואר ראשון במסלול שיווק וטכנולוגיות עסקיות התבקשתי לפתוח עמוד בפייסבוק ולנסות למתג מחדש מוצר שכשל בארץ או לחילופין לא שווק מעולם בארץ, לאחר דיונים פה והתלבטויות נבחר המותג ואיו של סוני, עברנו בהצטיינות את השלב הראשון במשימה, כרגע אנחנו בשלב השני שמטרתו להביא כמה שיותר לייקים עד יום ראשון הקרוב. על מנת שיהיה לכולנו מה לחפש שם ולא רק לעשות לייק צירפתי דירוגים של מעבדים וכרטיסי מסך לניידים שיהיה מה להציץ, צירפנו גם בן אדם מהתחום שישתדל לעזור לכולם ברכישת המחשב נייד הבא שלהם. הלינק הוא זה, תודה מראש לכל העוזרים http://www.facebook.com/pages/bhr-t-hzb-slk-Sony-Vaio/161413237231079?v=app_4949752878
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תשתתפו במבחן קטן שקשור למשהו שאנחנו מפתחים בתחום התשלומים באינטרנט, מדובר על מערכת תשלומים בביטקוין (מטבע וירטואלי),המבחן בא לבדוק כמה דברים ממש פשוטים אך קריטיים מבחינת הבטים של User Experience (חווית משתמש). כל אדם יכול להתנסות בו בצורה פשוטה וקצרה (5 ד'ק). אני יודע שיש פורם שלם שמוקדש למטבעות וירטואליים,במיוחד במקרה כזה הניסוי מיועד לאוכלוסיה שלא מכירה כלל את ביטקוין או את אופן השימוש בו.. https://docs.google.com/forms/d/1rYYXRbI99281OVqH4rNAGiElF3W7PeB7rP23ZRmEkKQ/viewform תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רישמו את כל הבסיסים ואת כל ערכי n עבורת מתקיים: שורש n של 16 = 4 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
נעזוב את כל הסיפור של למה וכמה וכו' וכו'... קיבלתי עונש אידיוטי להכין עבודה (מהיום, למחר) שחלק ממנה עוסק בחיישנים. אני צריך בקצרה (מקס' עמ') לכתוב אילו סוגי חיישנים קיימים (את רובם אני מכיר) ובקצרה על דרך פעולתם (ואת זה, לא אצל כל החיישנים אני מכיר). אם מישהו מכיר חיישן ויודע לכתוב ב-2 -3 שורות על אופן פעולתו ומבנהו, אשמח לשמוע. חיישנים שאני מכיר - (עדיין צריך את דרך פעולתם) חיישן קול חיישן מרחק חיישן חום חיישן UV חיישן פס לבן
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה שני משתחרר מחר מהצבא המטומטם הזה על פרופיל 21 רפואי, 4 חודש לפני המועד המקורי. וכידוע צריך למסור את החוגר עם השיחרור ואת התעודת לוחם אני משאיר אצלי. אבל אני רוצה לנצל את הארבע חודשים הנותרים שיש לי של תחבורה ציבורית חינם עם הצגת תעודת חוגר ולוחם על אזרחי. אני יודע שעם אני בא לבקו"ם בלי החוגר, לא משנה מה ההסיבה, אני חוטף בראש אלה עם כן יש סיבה מוצדקת. אז חשבתי ללכת למשטרה, ולהוציא תופס שגנבו לי את הארנק עם החוגר והתעודת לוחם, ואז כוויכול תהיה לי סיבה מוצדקת, ולא יעשו לי כלום. מישהו מכיר את הפרוצדורה הזאת של אי מסירת חוגר עם השיחרור? ועם תופס מהמשטרה משטרה באמת יעזור?
-
- 25 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
קיבלתי פאלם מחו"ל ואין בוא עיברית איך אני יכול להתקין בו עיברית?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חבר שלי מבודד עם קורונה בבית לעוד כמה ימים. בת הזוג שלו התחילה והוא נדבק ממנה . הוא לקח חופש מהעבודה כשהיא חלתה (סתם בגלל שבא לו והוא יכול) כדי לשמור על שני הילדים הקטנים שלהם כביכול. בינתיים הוא סיפר לי שניצל את ההזדמנות ושידרג את מכונת הקפה שלו ורכש לעצמו מקינטה. חשבתי על זה רבות אני חובב קפה מאוד , במיוחד קפה משובח, והאמת חשבתי על זה עוד לפני שהחבר סיפר שהוא קנה, ורציתי לקנות לעצמי , אבל חושש יש פה למישהו ניסיון האם זה משרג מאוד את חווית הקפה? כמה התעסקות זה - כי פה למשל : http://www.karmel.co.il/עסקים/לשתות-ולהרגיש-את-הקפה-שאנחנו-מכינים-במו-ידינו-יתרונות-המקינטה כתוב שזה למי שאוהב להיות מעורב בהכנת הקפה. האם זה באמת מעצים את החוויה כפי שאומרים ?שמעתי שכן …
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
- 2 followers
-
-
האבקה הלבנה שעל המסכה עושה כואב בעיין :nutty: מדדתי אותה ושפשפתי ת'עין והקקי הזה היה לי על היד. אויש, אני יכול להיות כזה טמבל לפעמים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשרי? במקום קודם לבדוק אם יש תגובות להודעות שלי ואז להכנס להודעות.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
-
שלום, מי שזוכר שפירסמתי פה את האתר שלי והרבה אמרו למה אני לא שם את האתר הזה באינדקס שלי ואמרתי שאני ישים. ובכך רציתי להגיד שעמדתי בהבטחה והיום הוספתי את האתר. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מה זאת אומרת בשבילי, ספק אם שמתם לב, אבל שבועיים ומשהו לא הופעתי כלל וכלל. מדוע? נסעתי עם חברה שלי לניו יורק, טיול טרום צבא כזה. היה מדהים. לא משנה. חזרתי, ואחד הדברים הראשונים שעשיתי בכדי להתעדכן היו חדשות, שלא היה חסר! יקח לי הרבה שעות לקרוא את המענינים, מה שאין לי עקב תאריך גיוס מאוד שממשמש ובא, שבוע מהיום, יום ראשון ה 20 לאוקטובר. בפורום על האתר, ראיתי ת'רד עם באן למישה, ושהוא חבר צוות לשעבר? חיפוש "מישה" העלה לי מפה עד מחר, ואני לא כל כך יודע מה לחפש. יש מצב לעדכון? הוא חבר צוות לשעבר בגלל הבאן, או שזה עוד לפני? לעדכן אתכם? זה דווקא מאוד מאוד מוזר! בארץ כל פיסת חומרה חשובה, יקרה, ועולה כסף. שם לעומת זאת, בעוד אני חוזר מאיזה סרט או סתם הולך ברחוב בלילה (8-12)... אנ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סופה של תקופה :'( http://news.walla.co.il/?w=/8/906354
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
העדכון החדש של הדפדפן הנפוץ מכולם מוסיף כמובטח חסימה של הפרסומות המעיקות והמציקות ביותר ברשת ללא צורך בהתקנת תוספים כלשהם לכתבה
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
- 5 followers
-
-
שלום אנשים, אני מתעניין לגבי רכישה של ממיר דיגיטאלי ואני מתקשה לבחור דגם בתוך כל הבאלגן של המכשירים האלה. מישהו אולי התנסה עם ממיר שכזה ויכול להמליץ/ להזהיר על/מ דגם כלשהו? תודה, יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך מישהו עיוור צבעים יכול להבדיל בין גוונים שונים של אותו הצבע ?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-