כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,645 דיונים בפורום זה
-
יש שיר של Bon Jovi ויש בו משהו Some girls שהוא אומר הרבה. מישהו יודע את שם השיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אני זוכר שמצאתי פעם אתר של hp או משהו כזה שמתקן עיניים אדומות אונליין. חיפשתי אותו עכשיו אבל לא הצלחתי למצוא... מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מבזי החדשות הרץ של ynet לא עובד לי. איזה add on אני צריך להוריד? תודה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
שלום, מישהו מוכן להזכיר לי בבקשה כיצד יש לכתוב מכתב רשמי ומכתב לחבר? מה צריך להיות הניסוח המדיוק? ומה ההבדל בינהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים, ואני רוצה להשתמש בשבילם באותו מסך, אותה מקלדת אותו עכבר ואותם רמקולים. שמעתי ממישהוא שיש סוויץ שיכול לעשות את המעבר בין המחשבים, השאלה אם מישהוא מכיר דבר כזה ואם כן איפה קונים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שדיון על חנויות לא חוקי כאן בגלל זה זה לא בדיוק דיון על החנות אלא בקשה על הסבר, אני מעוניין לקנות מהם, ולשלוח לאמריקה (מישהו מביא לי את הקניה) האם הם נותנים בתשלומים? כמה זמן לוקח משלוח בתוך US? משלמים בזויה בינלאומית? תודה מראש, מקווה שלא עברתי על החוק...
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קיבלתי צו ראשון לעוד חודשיים בערך ואני ממש (אבל ממש) רוצה להגיע לקורס טיס, כרגע הדרך היא ארוכה מאוד ואני אאלץ להשקיע ולתת הכל בצו הראשון. האם תוכלו להוסיף לי ולתת לי כמה טיפים על מה לשים דגש ומה חיוני ביותר עבור מטרתי? האם יש איזה שהוא ספר או תרגילים בכל נושא שהוא שאני יכול לעשות או לקנות בשביל שיעזרו לי ? אשמח לכל תשובה מפי יודעי דבר ואנשים שעברו אתזה. בתודה מראש והמשך ערב טוב, שנה טוב ינון
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני רואה שההצעה שלי שלעתה פה באחת ההודעות לגבי דילול מנהלים בפורומים התקבלה.... אני חושב שזה יעזור בעתיד למנוע את הוויכחים והמריבות....
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אז ככה, יש כמה סדרות שאני הייתי רוצה להוריד. מישהו יכול לתת לי הדרכה קטנה על מי, מה, איך, מאיפה. אני מאוד אשמח. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בגיל 30 להתחיל ללמוד לנגן על סקסופון בסגנון חסידי. 1. האם לא מאוחר בגילי?.. 2. האם מישהו מכיר מורה טוב באזור ירושלים.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=1oexqYS4eaU&mode=related&search=
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם . קניתי מוצר כלשהו מאיביי ממוכר סיני . כעבור כמה חודשים התקלקל המוצר . המוכר טען שיש אחריות של חצי שנה . סיכמתי עם המוכר שאני אשלח לו בחזרה למימוש אחריות שלחתי בדואר רשום , המוכר טען שהוא לא קיבל את החבילה . שלחתי פניה לדואר ישראל , והם שלחו לי מכתב שבו הם אומרים לי שהיעד לקח את החבילה . עכשיו המכתב הוא בעברית ואני רוצה להראות למוכר אישור כלשהו שהוא אכן לקח את החבילה ושלא ישקר . בדואר ישראל במעקב משלוחים נאמר שהוא רק עזב את הארץ אבל אין תיעוד שהיעד לקח את החבילה . אני מנסה לבצע מעקב על המספר מעקב הזה , דרך אתרי מעקב סינים ומשום מה אין תיעוד . מישהו יודע עם איזה אתר אצליח לעקוב ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
עצות הערות וכו' התקבלו בברכה. www.krembo.net
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
משהוא מכיר יבואנים שעוסקים בהבאת אביזרי אייפון לארץ? אני רוצה לפתוח חנות ומחפש יבואנים שיספקו לי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
The Campfire Headphase - 17/10/05 שיווווו, אני כ"כ נרגש!!! :jump: הייתי חורש על Geogaddi עם סיום התיכון/תחילת השירות (2002), השאיר לי רק טעם של עוד... משוכנע שלא יאכזבו.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני חייב להשיג זוג כרטיסים למשחק ביום רביעי (ישראל-קרואטיה) ונגמרו כל הכרטיסים למקמות הטובים. אם אתם יכולים בבקשה תעזרו להשיג כרטיסים למשחק. תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני לא מבין. מיטב הפרשנים שוברים את הראש למה ומדוע ?! למה שיהיה ירי מרצועת עזה ?! ולו אני אומר - מה נסגר ? אין כאן בכלל תעלומה ! זה בגלל ברקים שהפעילו את הטיימרים ! בדיוק כמו עם הירי לבאר שבע. באמת !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התערבתי עם חבר שלי. הוא אומר שהמטוס יכול להגיע ל-1000 ומשהו קמ"ש ואני אומר שזה לא יכול להיות... מי צודק?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה למצוא את ההפרש המדויק בימים בין שני תאריכים. יש נוסחה לחשב זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש את "אנשי הדממה" בביצוע להקת חיל הים בגרסאת MP3. למישהו יש, או יכול להשיג, ולשלוח למייל spiritk@gmail.com, או לחלופין בICQ: 118588449 או MSN: spiritk@gmail.com? זה מאוד חשוב! תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום. הייתי שמח לשוחח עם מהנדס/סטודנט שעובד בתחום החומרה, לעזור ולהיעזר בדברים החדשים שלומדים מידי יום, וסתם בבעיות שמנסים לפתור. המסנג'ר שלי הוא 86shahar@walla.com תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
הם http://kst.co.il/index.asp מוכרים זכרון במחיר ממש משתלם ואני רוצה להזמין (משלוח בדואר) אבל לא שמעתי עליהם מעולם.מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-