כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
היום תכננתי לקנות ראוטר.. צלצלתי לכמה חנויות באשדוד, רציתי לקנות במקום לא לזמין, לרוב לא היה או אמרו שאפשר להזמין וזה יהיה תוך כמה ימים והמחיר יהיה 300+ ולא 250.. כעיקרון אני יודע שחנות מומלצת בפורום היא IQPC שהיא באשדוד.. (ומשם קניתי את המחשב) ואני מניח שהיא מחזיקה ראוטרים במלאי אבל היא די רחוקה לי ממש מחוץ לעיר.. הלכתי למרכז כלניות, יש שם 3 חנויות מחשבים, אחת מהם היא ג'נרלס קומפיוטרס.. כבר קניתי מהם פעם גיים פאד שלא הצלחתי להשיג, בסוף הזמנתי מהאינטרנט והגיע לא נכון.. חיפשתי חנות שיש להם את מה שאני מחפש והיה להם את הגיים פאד האלחוטי הזה והוא עלה קצת פחות ממה שתכננתי לשלם מלכתחילה.. את הראוטר היה להם במלאי, שילמתי לקחתי הלכתי בלי יותר מדי סיבוכים.. נחמד שיש מקום שמחזי…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מדוע בהוספת הפרויקטים לא מופיעים המעבדים החדשים של AMD בסוקט AM2 עם 65NM? רציתי רק לדעת מתי שזה יתעדכן, כי אני מעוניין להוסיף פרויקט על הX2 4000+ 65NM והלוח לא מעודכן כבר כמה זמן.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, יש לי רסיבר מדגם KENWOOD KRF-V7030D ונהרס לי השלט, מישו יודע איפה אני יכול לתקן אותו? (עדיף בזול )
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
תשיגו לי את השם בבקשה ויש עוד שיר נוסף איתו שאני מחפש שמופיע פה http://www.planetnana.co.il/jagoda/ ושיר אחרון חביב אתם מכירים את השיר הזה מומבסה אה מומבסה משהו כזה זה היה גם בפרסומת אני חושב .. של מי השיר תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אהלן כולם.. תגידו יש חנויות או חברות או לא יודע מה שמוכנים לעשות טריידים בכרטיסי מסך זכרונות וכאלה ? כאילו אני מביא כרטיס ישן טיפה ומוסיף כסף ומקבל כרטיס חדש ? אם יש אז איפה..?
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
-
שלום,ראיתי את הסרט השינוי עם החייזרים,אבל איך רושמים את השם שלו באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אהלן www.tiket.co.il עוד חודשיים TNA מגיעים לישראל ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים למופע ואני רוצה לדעת אם האתר הזה אמין ואם מישהו כבר הזמין דרכם כרטיסים ולפי מה שקראתי בתקנון אני מזמין דרך האינטרנט ואני צריך ליסוע לחיפה לקחת תכרטיסים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לזהות ידיים בתמונה על ידי אלגוריתם שאני צריך לבנות אני לא יודע לאן זה מתאים יותר לפורום תכנות או לפה כי גם מי שלא יודע לתכנת יוכל לעזור אני צריך שיטה יעילה לזהות איפה נמצאת יד בתמונה דרך לעבור על התמונה ולמצוא איפה היד נמצאת חשבתי על מספר דרכים: 1.בכל יד גובה האצבעות הוא בסדר עולה השמאלית והימנית הן האצבעות הנמוכות ביותר והאמצעית היא הגבוה יכול ליהיות בזה שימוש אבל זה נראה לי בעייתי 2.יש כל מיני אפקטים שאפשר להשתמש ולנסות להגיע למצב שליד יש סימני זיהוי ברורים ויש עוד כמה אבל הן כבר לא שיטות מעניינות למישהו יש עוד רעיונות יצירתיים שיוכלו לעזור לי כי זה ממש קשה לחשוב על רעיון לזה ואני גם לא יודע אם זה יעיל הפיתרון שהצעתי ברעיון מספר אחד כי אני צריך בדרך כל שהיא לה…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שווה לי לשלם את כל ה14 חודשיים שנשארו לי בסלקום במכה? או שעדיף שכל חודש ירד? אני לא מדבר מבחינת נוחות לי אין בעיה לשלם הכל במזומן הקטע שאולי יש עוד קאטצ' שעדיף שישאר ככה או עדיף שלא מה אתם אומרים יש משהו שאני צריך לדעת?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מה המחיר להסרת קעקוע בינוני נגיד 15-20 ס"מ על 8-12 ס"מ?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אין לי מושג מאיפה זה הגיע אבל יש לי וירוס מציק ששולח ממני הודעות ספאם לאנשים אחרים בלי סוף הנורטון משגע אותי ניסיתי לסרוק וירוסים עם הנורטון ולא מצא כלום ניסיתי ספייור עם AdAware SpySweeper וגם כלום מה אפשר לעשות כדי להיפטר מזה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אם זה לא המקום המתאים שמישהו יעביר,מצטער מראש. יש לי עבודה לרשום את התפתחות המחשב מבחינת חומרה, מההתחלה ועד היום, יש איזה אתר שמרכז אתזה לפני שנים או משהו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני יודע שזה כבר נטחן ונדוש ובאמת שאני יודע מזה כפתור חיפוש אז תחסכו ממני ! אני רוצה המלצות למוזיקה סטייל HINDER, THE FRAY, NICKELBACK, CREED באותו סגנון..שירים טובים, מילים עם משמעות וכמובן קצב טוב ! תודה רבה מראש למביני העניין ! 8)
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש בחורה אחת שהייתי במערכת יחסים אינטרנטית\טלפונית איתה לפני כשנה שנינו יצאנו פגועים. הייתי צריך לעשות את זה מזמן אבל לקראת יום הכיפורים אני רצה להתנצל ולבקש אולי הזדמנות שניה.אני מחפש ציטוט שיתאים למכתב כזה. ואם יש לכם עצות חיוביות תבורכו, שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורם.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
מחירים מוזרים מאוד (לא יכול להיות) בפורום של IEF צריך רק להירשם ולהיכנס לפורום "חלקי מחשב במחיר מוזל!" לינק: http://www.ief-il.com/forum/
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שנה טבוה ומתוקה לכולם ושפע ברכות אושר עושר וכושר לכול עם ישראל ושלא יהיו השנה בעיות טרור בע"ה והתחממות יתר שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אודה לכם את תרשמו את הדרך שלושה כוחות שווים פועלים באותה הנקודה. הזוית בין הראשון לשני שווה לזוית בין השני לשלישי. הוקטור השקול שווה לפעם וחצי כל אחד מהם. מהי הזוית ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
השאלה היא בכותרת. בעיקרון היתי רוצה לדעת תשובות ממי שעבר או מכיר מי שעבר תפקיד נהג בצבא. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
-
שלום שלום.. אוקי, לאחר שחרשתי על שוטי הנבואה, האזנתי למספר שירי מוש והתעניינתי מעט בבוב מארלי הגיע הזמן לגוון קצת. לא שהמוזיקה נמאסה עלי, פשוט אני "מפחד" שלא אוכל לשמוע אותם יותר. אני מקווה שהבנתם את הסיגנון שאני מדבר עליו.. אז איזה עוד להקות\הרכבים כאלה יש? אני בעיקר מחפש שירים ישראליים, אבל לועזיים יהיו סבבה. תודה לכל העוזרים Install
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-