כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מנוע , כמו E107, לבניית אתרים. מכירים?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מרואש תאירו אני במגמט מחשבים בבצפר על פי הקורס של Cisco ועוד מעת שי לנו בגרות והביאו לנו מיקוד ושי דברים לא מובנים במיקוד אני מיתחנן שתזביר לי מה זה אומר אני לא רוצה שתזבירו לי את כל הנושא לדוגמה: מתיאור מטרת מודל רב-שכבתי להתדגמת האינטראקציה בפרוטוקולים שונים = מה זה אומר העיברית פשוטה ושי עוד מהסוג אזה כמובן שלא תזבירו לי את המובנים אבל אני חייב עזרה ושוב תודה וסליחה על שגאיות הכתיב 1) (2 [br]פורסם בתאריך: 12.03.2009 בשעה 17:00:33 **^^ סליחה אני יתקן את התמונות^^**
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, אוקי, זה ת'רד הזוי והמוזר אבל יש לי בעיה... אתמול קניתי סולות נטענות של GP מסוג ריסייקו- הסוללות מהסדרה החדשה של החברה שמיועדות לשמור על הסביבה ונשארות טעונות לאחר זמן של ללא שימוש. זה היה הגורם שגרם לי לקנות את הסוללות וגם המחיר הזול שלהם בבאג- 99 שקל. אז קניתי אותם והכל ואז הגעתי הביתה, שלפתי את הסוללות החד פעמיות הרגילות הישנות שהיו לי במקלדת ותקעתי את הסוללות ריסייקו החדשות בפנים (הסוללות לפי הטענה של GP מגיעות טעונות כבר מההתחלה ככה שאין צורך לטעון אותן). עכשיו אחרי שימוש קצר של יום בערך במיקלדת הבחנתי שלפעמים היא לא מקלידה לי- הסוללות חלשות, אולי במפעל לא טענו אותם עד הסוף או משהו.. (שמתי זוג שני של סוללות במצלמה הדיגיטלית שלי והיא הורתה על חצי סוללה) …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל אני לומד במסגרת עצמית (לא אוניברסיטה) ואין באפשרותי לממן מורה פרטי. השאלה הזאת גורמת לי להתקע על הנושא הזה ואני רוצה לגמור אותה ולהבין תפואנטה של התשובה. http://img199.imageshack.us/img199/9937/math1.gif אני צריך תשובה מלאה ולא ב2 שורות! תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הייתי רוצה ממי שיכול לעזור, לעזור לי למצוא מאגר של שמות משפחה יהודיים ששונו בזמן המלחמה ובכל מיני תקופות (דגש על אירופה) (עדה אשכנזית) אני מאמין שהיו הרבה מאוד יהודים שעיוותו את השמות משפחה שלהם כדי להסתיר את מוצאם היהודי. הסיבה היא שיש לי שם משפחה מאוד מוזר שהוא לא בעברית ואני לא מצליח להבין גם מהמשפחה מה המקור שלו. השם בעברית: "שניג" באנגלית: shnieg אני רק יודע ש: שניג בפולנית זה שלג, לא יותר מזה. (מוצאי מפולין) חיפשתי במיליון מאגרים ומקומות אבל זה נשאר תעלומה. תודה לעוזרים. (אני רק מחפש איזשהו מאגר שמות שידוע ששונו , הסבר , לינקים )
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
*כותרת* הפרויקט צריך להתבצע בסביבת האינטרנט (C#) עד מרץ 12. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני תלמיד י"ג הנדסת תוכנה, אני מתלבט אם להמשיך לי"ד ולסיים עם תואר הנדסאי או להתגייס לצהל בתפקיד טמ"מ (טכנאי מערכות תקשור) השאלה אם יש סיבה לעשות תואר הנדסאי (השאיפה שלי היא לעשות תואר ראשון/שני). מה ההבדלים בין הנדסאי של משרד החינוך להנדסאי של משרד העבודה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, זוכרים אותי מהאשכול הזה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=449929.0 עכשיו, אני התקשרתי לתמיכה והם הביאו לי את הקוד, שמתי בתיבת טקסט בפייפאל ועכשיו אני צריך לחכות 24 שעות. ועכשיו - איך אני שולח לפייפאל כסף מהויזה ? זה כבר מאושר אחרי 24 שעות. נגיד 6 דולר לפיפאל, איך אני שולח מהכרטיס לחשבון פייפאל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני גולש במהירות 2.5 מגה משלם לבזק תשתית 86 (אבל התשתית היא גם על 5 מגה, אני יסביר בהמשך) לבזק בינלאומי אני משלם 69.90 על 2.5 מגה שזה מחיר גבוהה מאוד! עכשיו מין הסתם שאני מחוייב לבזק בינלאומי השאלה אם אני יכול עדיין לחדש את המצבע וההתחייבות עם דיל טוב יותר! אני רואה בזאפ שיש בבזק בינלאומי מהירות כפולה של 5 מגה באותו סכום להיתחייבות לשנה!!! זה בידיוק מה זה אני משלם רק עם מהירות קטנה פי 2! לגבי בזק שם אני משלם 86 וזה גם על 2.5 וגם על 5. לפני חצי שעה בערך היתקשרו אלי מבזק ואמרו לי שמגיע לי שידרוג מ 2.5 ל 5 באותו מחיר בהיתחייבות! אמרו לי שאני צריך לשדרג גם את המהירות אצל הספקית רק ששם דרשו תוספת תשלום גדולה אז וויתרתי ואמרתי לבזק להשאיר את זה ובבוא היום אני ישדרג ל 5 מגה אצל …
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כיתה ח עובר לח ו אני לומד באורט יגאל אלון בנצרת עילית כיתת מופת חבר שלי בחייל האוויר הטכני בחיפה ו הוא אומר שטוב שמה יש לי חברים מ חייל הים בעכו ו גם אומרים שטוב אז עם אתה משם או משם או יודע משהוא על הבית ספר עזור לי בבקשה הינה השאלות שמעניינות אותי על שני בתי הספר!!!: 1) איך הלמידה בשני בתי הספר איזה מיקצועות אפשר ליבחור אחרי בית הספר ו איזה כושי הלמידה של המקצואות איזה מיקצואות אפשר ליבחור במהלך הלמידה כיאילו בסוף 2)העם חייבים ללכת לצבא או אפשר ליגמור יג יד 3)לאן אפשר ללכת אחרי הבית ספר לילמוד 4)איך ההקשבה בבית ספר העם הילדים מתפראים או לא 5)איזה פקודות יש שמה איזה דרגות יש בבית ספר פסים ו כו 6)איזה מדים יש שמה העם אפשר לקבל תעודה לנסיעה חינמית באוטובוסים…
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, לפניי כחצי שנה ואף יותר ראיתי כתבה שעל פייה הממשלה תשלם לחנויות שיקנו מהציבור את הטלווזיות הלא תקינות שלהם ב100 שקלים על מנת לצמצם בזיהום אויר שלהם שזורקים אותם סתם לפח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע הבא אני בן 16 ואני פותח חשבון בבנק מזרחי ויש לי הכנסה מהורים שלי של 5500 שקל קבוע כל חודש ואני רוצה לדעת את כל הדברים שאני יכול לעשות עם הכרטיס אשראי הצעיר והאלו השאלות שלי: 1.מהי המסגרת האשראי? 2.האם אני יכול לעשות תשלומים? 3.האם אפשר לקנות באינטרנט? ועוד דברים ששכחתי ועוד משהו מה אני יכול לעשות עם הצקים?
-
- 16 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש את 2 משחקי הנ"ל( משחקי לוח) לאחיינים שלי בתור מתנה אודה לכם אם תביאו לי קישורים ושיהיה זול תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! קוראים לי יורי ואני חוזר חזרה לגור לראשון ושכרנו דירה רקה! אז ההורים שלי בקשו ממני למצוא עבודה ובקשתי מכמה חברים שלי שאם יוכלי למצוא אבל כמובן אי אפשר רק לסמוך עליהם אז אם אתם יכולים לעזור לי בבקשה אני בן 15.5 (יש לי ב20.10.93 יום הולדת) ואני רוצה שהעבודה הזו תיהיה בראשון לציון ושכר מינימום זה 13 שקל שיהיה תודה לעוזרים ואני מוכן להמשיך לעבוד גם אחרי חופש הגדול
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
g(x)=(1-2m)x-2 f(x)=mx^2+x+2m+1 לאילו ערכים של M ערכי הפונקציה g(x)<f(x) הגעתי ל- mx^2+2mx+2m+3>0 מה התנאים שעלי לבדוק עזרה בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כשאני קומץ את היד לאגרוף רואים מן גבעה כזאת באצבע הרביעית והחמישית. בהתחלה שנתתי אותו היד התנפחה למימדים עצומים, ואז זה נרגע קצת. יש לציין שאני יכול לעשות את כל הפעולות הרגילות בלי כאב. האם העצמות זזו? או שאז הייתי מרגיש כאב עצום? יכול להיות שהעצמות נכנסו פנימה עוד יותר? תודה זה מאד חשוב
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני זמן מה את הספר של ד"ר בייטס,עם הספר מקבלים טבלה עם מספרים ואותיות שבה אפשר לבדוק את המספר שלך במשקפים (כן כמו שיש אצל רופא ענים). והוא כתב גם שאפשר לשפר את הראייה ע"י תירגול של הטבלה פעם ביום (במשך 5 דק') ובכך להביא להורדת המספר במשקפיים. רציתי לדעת האם מישהו ניסה וראה שזה באמת עובד?או ששמע שזה באמת עובד? ותוך כמה זמן בערך זה יעזור (אין לי משקפיים כי לבנתיים אני לא צריך כי יש לי אולי מספר 1) תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתרגם לי ? You put debug on in settings>application>development? Then get flashtool v. 3.0.0: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920746 Using that, click flash, choose the first azuzu file (should be downgrade file), plug your phone in and turn it off, hold the back button while it's turning off, once it's off it should go into flash mode and flash the kernel downgrade. Unplug the phone and turn it on, plug it back in, the flash tool should detect it, go to the advanced option on the top bar of flash tool then root and choose psneuter, let it be for a minute, phone should shut off and reboot. Turn it off when it does and take the battery out…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות אליכם .... 1)מה מתרחש בתהליך המיוזה 2?מה מטרת התהליך 3)באילו תאים מתרחש התהליך אני צריך לענות על כל שאלה ב 2 שורות גג. תודה לעוזרים....
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דולק..יש לי אנטיוירוס פיירוול ומה לא.... שחזרתי כל המחשב מלא קישורים ,לא משנה מה הרצתי,סרקתי ב Norton 2005 ו Ad-aware ומה לא...לא עוזר,המחשב לא זז...כל אתר שאני נכנס אליו אני מופנה ל http://www.quicknavigate.com/ מה עושים??? :'(
-
- 14 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
??? אני חדש כאן ואני רוצה לשאול אותכם : 1) איך אני עושה תמונה של המשתמש שלי 2) איך אני עושה שירו מה מצב באיסקיו שלי או המסנג'ר (אני ראיתי שיש את זה לאנשים פה ) תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
תרגומון - http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-Translator&DB137280=625901&orderby=price סופר תרגומון - http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Translator&model_id=696627 אוקספורד 1 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=244932 אוקספורד 2 - http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=130860 תגידו על סמך נסיונכם מה עדיף. אנשים המליצו לי על אוקספורד אבל הוא יקר מאוד בהשוואה לתרגומון
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אין עוד הרבה מה להגיד. משפט תלס, טופס 05, תרגיל מעצבן אפילו רק סעיף א' יספיק, תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול והיום הרודתי את מרבית הסדרה וויגר למחשב ! יצא כמעט 20 גיגה , ראיתי כבר את רוב הפרקים שהורדתי (היו קצת חורים בעלילה). אב השאלה הגדולה : יש לי את שני הפרקים האחרונים בסדרה (עונה שביעית) ורוב החורים היו בעונה השישים והשביעית - האם לצפות בהם ולהרוס לי את הסדרה שמשודרת כל שבת ביס ? עזרתכם חשובה מאד . תודה מראש עופר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-