עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by icebreak,

http://www.geobytes.com/IpLocator.htm?GetLocation

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם, אני כבר כמה ימים מחפש באתרים השונים של נייקי לראות איזה צמידים יש להם... ידוע שיש את הצהוב של לאנס ארמסטרונג, את השחור של לברון, את הורוד לסרטן השד, האדום הלבן ועוד... אבל העיניין הוא שאני לא מצליח למצוא בשטם מקום את העוד האלו... אני יודע ובטוח שיש עוד... חוץ מזה ההורים שלי בפריז ורציתי שהם יביאו לי כל מיני צמידים לי ולחברים אבל אני לאמצליח למצוא רשימת כתובות של החנויות של נייקי בפריז ובכלל בעולם כולו... בכלל אין כמעט אינפורמציה באתרים של נייקי... אם מישהו יוכל למצוא לי אתר או משהו שמראה איזה צמידים יש אני אודה לו מאוד וגם רשימת כתובות בפריז. בתודה ניר

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by icebreak,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6739462231

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  4. Started by Mr_Etamar,

אוסקר החייזר הורוד הזה בתוכנית אומר מיציקיפ ( עם פ' ) או מיציקיט ( עם ט' )? זו שאלה חשובה ויש לקחת אותה ברצינות ולענות... אני וחבר שלי מתווכחים על זה מלא זמן....

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. Started by orlupo,

מישהו יודע כמה בערך לוקחים כסף כתבניות בעבור עבודה בתואר שני? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  6. איך קוראים לשני השירים שמופיעים בפתיחה של שתי הסדרות: רוזוול, ולמי שמכיר את הסדרה: הממלכה? תודה. (תתעלמו ממה שכתוב הלאה).... ערכתי הודעה קודמת שלי... תתעלמו ממה שכתוב אחרישמעתי ברקע של סרט שיר שהמילים שלו הולכות בערך כך: חיפשתי בגוגל לפי המילים אבל מצאתי כל מיני שטויות, לא את השיר עצמו. מישהו מזהה את השיר? את השם שלו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אני מעוניין לעשות רישיון לאופנוע 50 סמ"ק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם מותר לי להרכיב? רק בכבישים עירונים אפשר ליסוע עם אופנועי 50 סמ"ק? וכמה צריך לעלות הלימודי נהיגה?

8. Started by abstract,

hello, haven't got hebrew yet... i am looking for a classical theme. it is usually played in the weekend news when they flash images from around the world (SEDER OLAMI i believe) . it has also been played in the new movie with Hillary Duff :"raise your voice" in the scene that the teachers of the summer program played for them (and the "cool" teacher did a nice solo on the contrabass in the end) anyone know how it is called? or who composed it? it is driving me up the walls. thank you very much

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  9. Started by RoyShefy,

מה זה בעצם? ממה שאני מבין זה מוצרים שקונים מחו"ל וMUSTOP דואגים שזה יגיע אלי. כמו CHECKPOINT

10. Started by XDude,

שלום לכולם... לפני כמה זמן הגיע לי דף של צריכת החשמל של החודשיים האחרונים.. והסכום שם עמד על 1200 שקל... עכשיו ברור לי שזה המזגן כיוון ורק בחורף אני מצליח להגיע לסכומים כאלו... ובגלל המצב המסריח הזה ההיתי רוצה לדעת כמה כסף זולל המזגן לשעה של שימוש? ובכלל ההיתי רוצה לדעת את זה על כל מכשיר שאני מפעיל.. השאלה שלי היא איך?

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by Djx,

GREAT NEWS - Keith (old TSS technical director / thebroken camera man and editor) has set a date for moving down to LA. We plan on driving up to SF and grabbing his gear on the 19th of this month. Once he arrives, we will start to finalize our new episodes and begin shooting shortly thereafter. Expect to see new video tech content starting in March. צפו לפרקים חדשים לקראת מרץ למי שלא הבין מה כתוב. לכתבה http://www.kevinrose.com/

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by icebreak,

http://dyn.ifilm.com/superbowlads/ עוד לא הספקתי לבדוק אותם (מנסה להחיות את ה WINDOWS), אבל הפרסומות ב SUPERBOWL השנתי ידועות כאיכותיות / מצחיקות במיוחד (מה גם שהעלות של כל פרסומת היא מיליונים של דולרים לכמה שניות) יש שם גם כמה TV SPOTS לסרטים חדשים כמו WAR OF THE WORLDS, קיצר, אם יש משהו ממש מצחיק, תגידו פה.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  13. מתי נכנסת התקנה שתהינה 60 שאלות במבחן התאוריה? צודהה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Psycho17,

ערב טוב אנשיםםםםםםם!!! אם יש לכם בבית דוריטוס???? ואם בא לכם אז תרשמו פה בבקה את הברקוד שלהשקיות... בתודה מראש אלדד כהן. ;D

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  15. אני מחפש אתר שמציע מצעדים של שירים בארה"ב, פעם באתר של MTV היה מצעד כזה שהיה נותן את ה-EUROPE TOP 20, עכשיו אני כבר לא מוצא אותו, אני מחפש שירים חדשים בעיקר היפ הופ וראפ של כושים כמובן, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המצעד החדש של MTV או מצעדים אחרים אבל משהו טוב של שירים באמת חדשים... תודה לכם.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לא יודע איפה לשים את זה, אבל אני ממש מחפש שעון כזה. מצאתי שעון דיגיטאלי לקיר ב300 שקל בחנויות לגבר הללו, אבל זה יקרררררררר! (שעון מאור כזה, מ8 digit אדום גדול מאד) מצאתי עוד אחד לא מואר, עולה 100 שקל, אבל התצוגה בו קטנה יחסית והם עוד דחפו שטויות שאני לא צריך כמו טמפרטורה וכו.. ממש ממש ממש מיותר! שעון קיר עם מחוגים בלי הרעש של השניות עוד לא מצאתי מישהו ב-ב-ק-ש-ה יכול לעזור לי? (נשבר לי כל לילה להוציא את הבטריות מהשעון)

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by thegodx,

אני יודע שזה קצת לא קשור לפה (ובכלל לכל הפורום) אבל זה המקום החיד שחשבתי שיש אנשים שהמוח שהם עובד טוב מאוד אז ככה יש לי תרגיל דיי מסובך בהנדסת המרחב שאני לא מצליח לפתור והוא למחר (פאק) אז אנשים בבקשה תפתרו לי את התרגיל והכי חשוב הדרך..אז הנה התרגיל: בפירמידה משולשת ומשוכללת כל המקצועות שווים זה לזה (פירמידה כאזת נקאת טטראדר). א.חשב את זווית שבין מקצוע צדדי לבסיס. ב. חשב את זווית שבין פאה צדדית לבסיס. תודה מראש. 8)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

שלום בגלל אילוצים אישיים אני אקצר בדברי. בקרוב אני פותח חנות וירטואלית למחירת לדים במחירים של חו"ל כן כן במחירים של חו"ל! רציתי לדעת לאילו לדים ישנם דרישה בארץ,ודרכי התשלום המועדפות. אני מודה לראש לכול המגיבים.

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  19. היי, אני מחפש חנות לסולולארים, מקצועית, שיש לה הרבה דברים מיובאים אישית, כי את מה שאני מחפש לא מיבאים רישמית. חשוב שתיהיה באיזור המרכז... הייתי בהנדי בדיזינגוף סנטר, אין להם את מה שאני מחפש... יותר ספציפית, אני מחפש את זה: http://www.mobilefun.co.uk/product/4627.htm אם מישהוא יכול להמליץ על חנות... תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  20. Started by Red-AnGel,

חחח http://news.walla.co.il/?w=/4/666522 תזהרו !

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by liav12,

לא לצחוק...אוף רק קניתי מעיל עוד לא הספקתי ללבוש אותו פעמיים והוא כבר התלכלך לי בדיו ): זה מעיל ניילון ואין לי מושג איך מורידים כתם כזה משם...למישהו יש מושג? אפילו אקונומיקה לא עזר

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by orlupo,

מישבו רוצה לשכור את שירותיי בתור מדפיסן לעבודה בתואר שני... מה התעריף שבערך אני אמור לקחת? זו פעם ראשונה שאני עובד בתשלום... הוא הביט כבר בעבודות של אבא שלי שהכנתי אותן ולכן רוצה לשכור אותי... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by almogas,

שלום אני רוצה לקנות את ה 944 אבל הבנתי שהוא לא משהו אז אני מחפש המלצות לפלאפונים בחברת סלקום.. אז כך חשוב שיהיה צבעוני באיכות גבוה שיהיה עם מצלמה באיכות טוב.. שיהיה קטן עם שעון מעורר ושיהיה איכות צליל גבוה בסביבות 20 פולי אז בבקשה תמליצו לי על פלאפונים.. אני חשבתי על ה סמסונג 944 ונוקיה 6230 אז תגידו מה דעתכם עליהם ואם יש המלצות אחרות אז תכתבו.. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.