כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
אישית קיבלתי שם יחס טוב וקנייה נעימה ללא תקלות ומוצרים שהגיעו בזמן ושירות בכל מקרה לפחות כמו של לוג'יק פי סי או זיג זג. אנא לא לדבר על DELAY המכירות כי אני מודע לעובדה שזוהי חנות בת של הסניף הראשי בנתניה ויש DELAY קטן באספקה בין החנויות של יום יומיים. חבר שלי לא סומך כל כך על חנויות חדשות ומעדיף לקנות בחנות וותיקה אבל מחוץ לעיר ורציתי להוכיח לו שזאת חנות טובה. קיבלתי חיזוקים לדעתי מהפוסט הזה, שם 2 אנשים נתנו תגובות חיוביות. איך אתם הייתם מגדירים את ניסיונכם עם החנות הזאת?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
או שמה זה רק בלעדי לWWESHOP? אני רוצה חולצה זוהרת מפחידה גוטית של הקברן, או תיק נישא של הקברן, יש מצב מישהו יודע אם אפשר להשיג את זה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני זקוק בדחיפות לאיזה אתר או שתיים שסורקים את המחשב כמה דקות ומראים אם המחשב מוגן מספיק. אני חייב עזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
^^^^ השאלה בכותרת מישהו מכיר תוכנה שאפשר להפוך קובץ וידיו RMVB ל AVI חיפשתי ולא מצאתי תודההה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
למישהו פה יש חשבון fileplanet? נמאס לי מהטורים באתר והחלטתי לקנות מהם חשבון (לא ממש יקר.. 35 שח). אבל יש לי בעיה.. זה מוריד לי מה זה לעט. כל קובץ על 30-40 KB לשניה. אז השאלה שלי היא, למישהו פה עוד יש חשבון באתר, ואם כן, תרשמו מה המהירות שלכם שם כי אני לא יודע אם זה בעיה אצלי או בשרתים שלהם.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
איך מסדרים את זה?תודה נכנסתי כבר לשפות ולא עזר
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
http://www.anywhere.fm/player/ הרעיון פשוט: תעלו מוזיקה,ותשמעו מוזיקה של אחרים (אתם לא חייבים לעלות מוזיקה אם אתם לא רוצים,אין שום רטיו שאתם צריכים לשמור עליו בין כמה מוזיקה העלתם לבין כמה מוזיקה שמעתם או משהו בסגנון) נשמע כמו פרויקט ממש נחמד,אני מתחיל לעלות לשמה שירים. *בינתים אין שמה המון מוזיקה כי זה קיים רק יומיים **למי שיש יוזר בדיג - http://digg.com/music/Anywhere_fm_opens_an_on_line_radio תקפיצו את הסיפור שלי 8) עריכה: כנסו עם היוזר הבא וניצור אלבום משותף: יוזר hwzone סיסמא hwzone
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אם אני לא טועה יש איזה אתר כזה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
עם רזולוציות כמו 1680*1050 עשיתי חיפוש קטן ומצאתי אתרים די טובים אבל אני מחפש אתר עם רקעים של בחורות (אם להיות יותר ספציפי אז של ג'יסיקה אלבה) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
מה דיקן עושה?... הוא מדקן? יש כזאת מילה? זה בכלל אפשרי לדקן משו? - "המבחן שלך שגוי, בוא נדקן אותו - או מאידך, בוא נגבה עוד כסף". מה בדבר מדיקון ופדיקון?... נשים נהנות מבעלים דיקנים? מה בדבר נשים דיקניות, מה טווח הגילאים? עד כמה העבודה הזו נחשקת? אשמח לתשובות מקיפות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שמעתי ברדיו שיהיו כוכבים נופלים, למישהו יש מושג אם זה יהיה בזמן הקרוב ובאיזה שעות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
-
-
היי,שאלה קצת טיפשית מהסיבה הפשוטה שבחיים לא הזמנתי שום דבר באינטרנט,קל וחומר מאתר בחו"ל.. אני מעוניין להזמין את האלבום הבא: http://www.amazon.com/Gods-War-Manowar/dp/B000MQ3U5O/ref=pd_bbs_sr_1/102-9984558-4236902?ie=UTF8&s=music&qid=1186656212&sr=8-1 המחיר הוא 13 דולר. כמה אמור לעלות משלוח לארץ,תוך כמה זמן זה מגיע ומה המחיר הסופי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי,אתם מכירים את הסרטון הזה של מלחמת החיות שכמה לביות רודפים אחרי בפאלו ותופסים ואחרי זה כול המשפחה שלו באים ומצילים אותו משו כזה היה את זה בחדשות שמשהו צילם ויש את זה ביוטיוב אבל אני לא מוצא... משהו יכול להביא לי לינק.. תודה אבי עריכה:לא משנה מצאתי ^^
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה להדפיס תמונה מסוימת (תמונה שציירו אותה על דף או בריסטול או אני לא יודע מה) על חולצה. עכשיו, על הציור אחראית ידידה שלי. על הצד הטכני- אני אשמח אם אתם תעזרו ;D אז אפשר קצת מידע למי שכבר ניסה? למשל- על איזה סוג של דף לצייר?איך אפשר להדפיס פיסית?(אני יודע שיש להם את הטוסטר הענק הזה בחנות שמדפיסים עליו סמלים של בתי ספר, אבל זה עם דף דק ושקוף, ואין לי מושג איך אפשר לצייר על זה) תודה על כל עזרה שתבוא
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אני מבין שהבקשה קצת מוזרה, אבל אני עושה מחקר קטן בנושא, ותהיתי אם אחד מכם מכיר רשימה שכזו באינטרנט. תודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
חשבתי לrtu, את הסדרה, יש שמועות שזה סדרה טובה.... שווה לראות? מה אתם יכולים לספר עליה?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
-
להקה מחפשת מתופף בגילאי 15-20 מאזור המרכז (ראשל"צ בעיקר, חולון, בת ים וכו'..). בלהקה יש 3 נגנים- גיטריסט + שירה, באסיסט וגיטריסט ליד. הלהקה מחפשת מתופף בעל ניסיון. אנחנו מנגנים חומר מקורי, בסגנון רוק ישראלי אך פתוחים לכמעט כל סגנון. יש כבר 3 שירים ללהקה. לאחרונה המתופף שהיה איתנו היה צריך לעזוב בגלל סיבות אישיות ולכן אנו מחפשים מתופף חדש. כל אחד מהנגנים הוא בעל ניסיון של שנתיים בנגינה על הכלי שלו. הלהקה הופיעה מספר פעמים, אך הפסיקה את פעילותה בזמן האחרון בגלל עזיבת המתופף. מי שמעוניין, שישאיר תגובה, או ישלח הודעה לפרטי. אל תתביישו להציע את עצמכם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אתמול עלתה פה כתבה על המעבדים החדשים של אינטל ואחרי זמן מה היא נעלמה, יש למישהו מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
האתרים שנסגרו: torec donkey subs subs-il[ לפי מה שכתוב זמני] יש עוד אתרים לכתוביות? שלא נפלו
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-