עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by the red dragon,

איך קוראים לשיר הראשון יש שם שתי שרים אז לשיר שבהתחלה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. ויוכל לעזור לי בבעיה עם מחשב חדש? אני מאזור רחובות... תודה על כל עזרה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני סטודנטית בפתוחה, התחלתי ללמוד לתואר במדעים בהדגשת מדעי המחשב אך לא עברתי קורס אחד, לא בטוחה שיש לי כח לעשות אותו שוב וגם מתעניינת בתחומי עניין נוספים שקיימים להם קורסים בפתוחה, רציתי לשאול אם מישהו יודע עד כמה זה משמעותי לעבודה אם התואר שאני עושה הוא במדעים בהדגשת מדעי המחשב או במדעים כללי (כאשר אני לוקחת רוב קורסים של מדעי המחשב ומתמטיקה), רק רציתי לציין שאני כבר עובדת (כרגע באוטומציה אבל שואפת לפיתוח). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  4. Started by jfkk,

שלום האם מקדחה רוטטת בקיר טרומי תעשה את העבודה. משתמש ביתי . לא מבצע קדיחות רצופות .פעם גרמה זמן . חשבתי על המקדחה כזאת . http://www.workimhi.co.il/items/1288204?num_of_cart_items=2#_ga=2.168213217.199060867.1504426653-1584947297.1501836285. הקניה לא בהכרח שם. יש המלצות אשמח!. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by pc student,

אבא שלי סובל מבעיות גב כי הוא נושא עליו דברים כבדים אתם יכולים להציעה לי פתרון זול?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  6. שלום רב, לפני מספר ימים פתחתי דף אוהדים בפייסבוק ולאחר שהוספתי את כל הפרטים ומילאתי את השדה "תיאור" בדף עריכת העמוד בכרטיסיית פרטים בסיסיים ולאחר שמירתו לא הוצג לי המידע שרשמתי בצד הימיני של הדף.. מישהו יוודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ??

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. Started by MilkMan,

עקפנו את השיא הקודם, 966 ;D

8. Started by someone,

אני לא יודע בדיוק מה המידה של חוזק מגנטים, ומה נחשב חזק ומה פחות, או מה המחיר בכלל... אז אם אפשר קצת מידע על זה, ומאיפה אפשר לקנות , זה יעזור לי מאוד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  9. Started by gal663,

שלום חברים אני מחפש את ה-sound track של אמריקן פאי 5 (the naked mile) אם תוכלו לעזור לי את צריך את כל השירים שהיו שם. תודה רבה לכם!

10. Started by Internal,

אופס היתי בטוח שאני בכללי טעות שלי אם אפשר להעביר

11. קיבלתי לתאריך 28 ליולי מישהו יכול להגיד לי בערך מי מגייסים בתאריכים האלה?

12. כהרגלי בקודש ביום רביעי צפיתי בביקורת החדשה של יאצי, שהייתה, לאכזבתי הרבה, על סוניק החדש(כלומר, משחק שלא מעניין אותי גם ככה) לwii(קונסולה שלא מעניינת אותי, PC עד המוות!). מה שכן היה מגניב בביקורת היה הפנייה ל"תוכנית חדשה" על גיימינג(בדומה לxplay) בכיכובם של יאצי ושני חברים שלו. להלן הפיילוט: http://il.youtube.com/watch?v=bXvdoTYlVtk&eurl=http://gamedamage.net/ הרושם שלי הוא מאוד חיובי אבל עם דברים שטעונים שיפור, כיאה לפיילוט. הקטע עם ההנחיה(שבה שלושת החבר'ה יושבים על ספה) לוקה בחסר מאוד, מצד אחד זה נראה כמו סתם שלושה חברים מדברים ומצד שני זה נראה רובוטי מדי ומשוחק רע מדי, עם העיניים כל הזמן רצות בין הטלפורמטר(או המלצמה) ובין החברים לRe-Assurance שהכל בסדר. כמה פ…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  13. Started by Sting,

מי שמכיר איזה שהם אתרים טובים בכל תחום לא רק מחשבים עדיף אתרים שמתעדכנים באופן קבוע לפחות פעם בשבוע ויכול להמליץ לי ולאחרים עליהם ? בבקשה תודה מראש

14. Started by zniibidl,

אני מת להשיג איזה שיר...אבל אני לא יודע איך קוראים לו השיר הוא רמיקס במועדונים וחלק מהרמיקס זה השיר: הלילה הלילה הלילה שמחה גדולה הלילה מישהו יודע מה השם של הרמיקס ומי המבצע והכל?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. Started by SinMaker,

היי, יש לי מייל באתר yahoo שיום אחד פשוט נחסם. בערב הצלחתי להכנס אליו, בבוקר שלמחרת כבר לא. פניתי ל-yahoo והם החזירו לי את התשובה הבאה: [table][tr][td] Response Via Email (Nadia Collins)[/td][td] 05/30/2012 09:49 AM [/td][/tr] [tr][td][/td][td] Hello ****, Thank you for contacting Yahoo! Messenger. Yahoo! may, in appropriate circumstances and in its sole discretion, remove or edit any content; and/or terminate the accounts of users who appear to have violated the Yahoo! Account Terms and Conditions. To learn more about our policies, please visit the Yahoo! Terms of Service: http://info.yahoo.com/legal/us/yahoo/utos/utos-173.html Thank you again for contacting Yahoo! …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by KrustyTheKlown,

http://www.ushops.co.il/ למישהו יש ניסיון עם השירות שלהם או של אתר אחר? אני רוצה לקנות נגן MP3 מארצות הברית וחשבתי להוביל איתם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, בזמן האחרון אני מנסה להתחבר לאתר של גלובס, הכל טוב ויפה עד שאני מנסה להכנס לתיק ההשקעות שלי ואז מופיע לי הודעות שגיאה מוזרות שאני לי מושג מה הן, אשמח עם תעזרו לי האתר והמידע שבפנים חשוב לי נורא בתודה מראש,גל. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  18. חשוב לציין שאני לא מדבר על יבוא אפור (שנפוץ מאוד בארץ) אלה על יבוא רישמי מיבאון המוכר על ידי היצרן. ראיתי בארץ הרבה מוצרים בחנויות מחשבים שהאחריות עליהם קצרה יותר מהאחריות הנהוגה בחו"ל. למשל המוצרים של NEXUS ש SKYPC מיבאים (יבוא רישמי) מגיעים עם אחריות לשנה, אחריות קצרה מאוד לגוף קירור ובאתר היצרן כתוב שיש על המוצר 3 שנות אחריות. דוגמה נוספת היא הזכרונות של A DATA שנמכרים בחו"ל עם אחריות לכל החיים אבל בארץ בכל מקום שמוכרים אותם האחריות היא רק ל 3 שנים. השאלה היא האם האחריות נקבעת על פי היבואן או היצרן? אני מצפה שאם מוצר נקנה מיבואן רישמי האחריות תיהיה כמו שמצויין באתר היצרן אבל יכול להיות שזה עובד אחרת

19. במיחוד שמות מתחם ישראליים ? . בדקתי באתר האינטרנט של איגוד האינטרנט הישראלי יש אתרים כמו ווי נט ואול סייל שהפרטים שלהם מוחבאים ויש אתרים כמו hwzone שלא . :s05:

20. Started by Infinite17,

אהלן אני תלמיד בכיתה י"א 5 יח"ל אנגלית ואני צריך לעשות פרויקט מסויים עד סוף חודש פברואר אז בגלל שאני עצלן נורא ואני מחכה לרגע האחרון אני עכשיו צריך להזיע. זה לא אמור להיות כל כך קשה כי את רוב החומר יש באינטרנט ואין לי בעיה עם אנגלית הבעיה היחידה היא לבנות את העבודה. אני מתקשה מאוד במציאת שאלת חקר מתאימה, הנושא שלה צריך להיות איכשהוא קשור לאנשים, אישיות כלשהיא או משהו דומה העיקר אנשים. אני פשוט לא יודע איזה שאלה להמציא ומה השאלה שאני אמצא עליה את הכי הרבה חומר ברשת. אפשר בבקשה את עזרתכם? אני אהיה אסיר תודה אם תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  21. http://mygoldstar.ios.st/Front/Pages/pages.asp?id=123115 http://mygoldstar.ios.st/Front/Pages/pages.asp?id=123115 תהנוו

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  22. Started by huber,

שלום חברים. הבתי שלי גילתה את הגלאקסי שלי וראתה כי טוב. אשמח אם תמליצו לי על משחקים לילדים בני 5, משחקים שירתקו אותה ומשחקים שיעשירו את עולמה. רצוי משחקים שישלבו את שניהם (לימוד והנאה) אך אפשרי גם משחקים מהנים בלבד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  23. אני רוצה למחוק את כל...הWALL שלי הודעות,תגובות וכו'.. איך אפשרות לעשות את זה, לא בדרך ידנית...?

24. ראשית כל רציתי לפרסם את זה בפורום אחר שאני נמצא אבל צריך לחכות שהמנהל יאשר הרשמה .אני לא איזה חנות שיש לי אינטרס לפרסם הנחה אז בבקשה ממכם בלי חקירות. פשוט אני רוצה להישאר אנונימי. יש אתר מסויים "חברים-לרפואה ", שיש שם אנשים ,שהשם יעזור להם בעזרת השם ,שחלו במחלה . אין להם את הכסף לממן ניתוח , תרופות וכו'. אנא ממכם למי שמאמין בקדושת החיים , ורגיש לסבלם של אחרים יכול לתרום :אפשר בכסף (יש קרנות לאנשים מסויים , תחפשו באתר) , אפשר לתרום תרופות שאתם לא משתמשים בהם והם יגיעו לאנשים אשר אין ברשותם את האמצעים להשיגם . אם מישהו מכיר עמותה אחרת שנגעה לליבו הוא מוזמן לשתף ונעשה נושא למען עם ישראל שלנו. חברים לרפואה אם תנעצו את הנושא הזה אני אשמח . מבחינתי את…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.