עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by G.P.S,

בספר השקפת עולמו/דעתו של סבא אליאס על היהודים היא "אוהבים מרחוק והורגים מרחוק" תעזרו לי בבקשה להסביר את המשפט במילים פשוטות?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by יוגב1,

סבתא שלי צריכה טלפון אלחוטי לבית שלה יש לה איזה אחד מעפן שאפילו עם ספיקר בקושי שומעים. למישהו יש בבית טלפון אלחוטי עם ווליום חזק ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by mc_elad,

איזה גלאי נותן בצועים טובים??..כלומר מזהה מצלמות\מכמונות(כך רושמים את זה?) מהירות ועוד.. המחיר לא משנה תודה מראש למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by LazyBurger,

http://i154.photobucket.com/albums/s278/nnnnnnnicoleeeee/hippies.jpg משהו בסגנון הנ"ל (הימיני כן?) בב"ש יהיה טוב תודה מראש ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by הדוד משה,

ברכותיי! זכיתי במקרן DLP ללא נורה (נשרפה ו/או התפוצצה). הדגם- DAVIS Powerbeam VI. המאוורר של הנורה תקין, אם כי הסורגים שלו והפלסטיקה אליה הוא מוברג התעוותו כתוצאה מחום. רציתי לדעת: 1. למה עוד יש ערך כספי במקרן? הבנתי שהשבב הוא החלק היקר במקרן, יחד עם הנורה. 2. מה הן התכונות האופטיות של העדשות במקרן? אני יכול אולי להפיק מהן תועלת... > תודה מראש!

6. אם זה לא המקום המתאים שמישהו יעביר,מצטער מראש. יש לי עבודה לרשום את התפתחות המחשב מבחינת חומרה, מההתחלה ועד היום, יש איזה אתר שמרכז אתזה לפני שנים או משהו? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  7. היי אני ב 1000 מגה בפרטנר משלם 110 ש''ח בחודש.התקשרתי אליהם בקשתי להוריד את המחיר אומרים לי אין פחות מ 110. מה לעשות? 1 לאיים עליהם בהתנתקות? 2 לבקש מנהל? 3 אין מה לעשות זה המחיר? כי זכור לי שיש פה אנשים ב 1000 מגה שכן משלם 80-90 אבל לא 110. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

שלום. העלתי לא מזמן אתר חדש שלי. בדקתי אותו במחשב שלי ושל אחותי ולפעמיים הוא עושה אצל אחותי בעיות. אני מבקש שכל אחד יפתח תאתר ויבדוק אם הוא עולה יותר מ5 שניות. ואז לרענן את הדף ולראות אם אם יש שיוני בדף(לפעמיים סקריפט לא עובד ורק אחרי שמרעננים את הדף יש שינוי) האתר אמור לעבוד אותו דבר בIE ובFF תודה. ד"א חוות דעת על האתר מבחינת עיצוב, תוכן וכד' יתקבלו בברכה תודה . http://www.special-gift.coo.co.il

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

היי, יש לי ADHD ואני פשוט לא יודע איך להתמודד. אני לעיתים קרובות פתאום בוהה במהלך שיחה עם מישהו, גם בשיעור, ממש קשה לי להקשיב בלי פתאום ליפול לתוך בור של מחשבות בתוך מחשבות, מיליון אסוציאציות, ועשר דקות/רבע שעה לוקח לי פתאום לקלוט איפה אני (בד"כ שקוראים בשם שלי אני "מתעורר"). כמו כן התופעה קורת לי גם כשאני קורא ספר, אני קורא פסקה ופתאום מגלה שאני לא יודע מה קראתי לפני רגע, או שהדמיון שלי מוביל אותי למה אני רוצה שיקרה ולא מה שבאמת קורה בספר.. 5 תרגילים של כל תרגיל 5 דקות יכולים לקחת לי מעל שעתיים לעשות, החדר שלי מבולגן ברמות חולניות ולא הגיוניות ואני לא יודע לארגן את הזמן... וכל אלה הם רק חצי. בקיצור, האם למישהו נוסף יש כאן את הבעיה שלי, ויודע איך להתמודד איתה? כי אני…

• 65 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. טוב,התקשרתי לבזק בין לאומי פעם אחת והוא הספיק להגיד לי שזה משהו בהגדרות האינטרנט או האנטיוירוס(נורטון),התנתק להם הטלפון ונשבר לי מהזמן המתנה. אני נכנס לאינטרנט ומגלה שחצי מהאתרים שלי חסומים,לא פורנו או משהו,אתרים כמו GAMER אפילו. כשאני נכנס אליהם יש מסך X עם כתובת כזאת http://safeweb.bezeqint.net/page.html יש לי בזק בין לאומי.אמא שלי אמרה שהיא התחברה לאיזה מבצע אבל בפירוש לא ביקשה חסימה של שום דבר. הדבר הזה חוסם לי חצי מהאתרים ברשת.איך אפשר לבטל את זה ידנית?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז ככה זה המצב שלי:4 מגה בבזק בינלאומי,5 ב012 (בלי גיימר). http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/20mbs-Plp.aspx אני מתלבט בקשר למבצע של בזק עם ה20mb ואני מחפש-יש קאצ'?. בנוסף,אני מחפש אולי ספק חדש,יש המלצות? האם להחליף ספק דורש משהו פיזי (החלפת חוטים בבית או משהו כזה)?. רק להדגיש:אני משתמש באינטרנט גם למשחקי רשת כבדים,כרגע לBF3. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. Started by ForresT,

לא מבין בזה גרוש,אבל העזרה שלכם דחופה חברה. איך אני יכול לראות ערוץ 1 דרך הפלאפון בצפייה ישירה?לא אכפת לי לשלם כסף. יש לי ORANGE.אם אפשר לכוון טוב כי בפורטל הזהה הסתבכתי.אולי יש תוכנה או משהו.. תודה ענקית מראש.

13. Started by musari,

מהקמפיין החדש של סלקום היכנסו וחכו כמה שניות אחרי שהיא אומרת: "מוזיקה מפעילה אותי"...תודה לעוזרים... http://www.mccanndigital.co.il/cellcom/Volume0107 עריכה....מצאתי אנשים תודה לא צריך....

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  14. עזרה: איך קוראים לסרט שהוא מתעורר כל יום לאותו יום בדיוק ב 6 בבוקר ?

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. אני לא רואה את האפשרות כשאני נכנס לפרטים של הבנאדם... מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  16. ערב טוב יש לי כרטיס AMD 6950 ובימים האחרונים המאורר עובד 100% כל הזמן . נקיתי אותו והחלפתי משחה טרמית וכלום ממשיך להרעיש המאורר נכנס ל100 אחוז כבר עם ההדלקה של המחשב ועוד לפני העליה של הווינדוס . הטמפרטורה טובה יש רעיונות לפתרון שלא ניסיתי ?

17. אנינ מחפש כבר ברשת כמה זמן, לצערי, לא הצלחתי לברר לכמה זמן בדיקת הראיה בתופס ירוק תקפה. ביצאתי בדיקת עניים לתופס ירוק ב1.9.08 אולם לא ניגשתי לתאוריה עדיין, חבל לי לסוע לעשות תופס ירוק חדש, כך שאני רוצה לברר שאכן הבדיקה תקפה. אם מישהו יכול להגיד בוודאות קרי סימוכין ממשרד התחבורה או משהו בסגנון אני אשמח תודה מראש DXM

• 3 תגובות
    • 6.6k צפיות
  18. שבוע טוב לכם חברים..היתה כתבה בעיתון של השבת "בממון" מי יהיה האקזיט הבא של-waze.היו שם מס' שמות של אפליקציות.למי שיש את העיתון עדיין תוכלו לכתוב לי את כל שמות האפליקציות.תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by omerha,

היי, בנק הפועלים בחרו במקום לתת מלגות לאנשים שזקוקים, אלא לפרסם תחרות הצבעות, כדי להשיג עוד לקחות לבנק שלהם. בכל אופן, אני מבקש את עזרתכם בהצבע עבור חברה שלי, כי אנשים שבאמת צריכים את המלגה הזאת. זה נמצא כאן http://apps.facebook.com/poalimstudents/index.php?candidate_adv=714134048&auth_token=26bfa44b874246334778c23af58defd8 תודה

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  20. Started by ran19,

רציתי לדעת כמה דולר שווה בשקלים ? כיאלוו כמה זה 2$ = ? אני חושב שדולר זה 5 שקל זה נכון ?

21. שלום לכם יש לי כרטיס מסך 8800GT של LEADTEK שהפך תקול הכרטיס נקנה בחנות קליק מחשבים היבואן לייף פשט את הרגל ואין אפשרות להחליף/ לתקן מישהו נתקל בסיטואציה דומה? מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by BlackBird71,

שלום, זה שוב אני, והפעם אני צריך עזרה בנושא הלימודים. במסגרת חגיגות 60 שנה למדינת ישראל, הינו צריחים להגיש עבודה על משהו שמשקף את הישגי המדינה בטחום כל שהוא, אני בחרתי בINTEL, על זה שהיא עזרה ביצורת המעבדים החדשים. הבעיה שלי היא שאין לי על זה כל כך חומר ואני צריך לפחות 10 עמודים. אז אני פונה ללב שלכם בבקשה בבקשה תעזרו לי!!! ותודה ענקית עצומה לעוזרים!!!!!

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by Shortboarder,

מבקש עזרה אם מישהו יכול לתת לי לינק לאתר שנותן לי לקצר כתובת של אתר שבניתי(הכתובת ממש ארוכה). ??? תודה מראש.

24. Started by Cereal Killer,

אני צריך אתר או תונכה שתרשום אתר בהרבה מנועי חיפוש בו זמנית ולא אחד אחד

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  25. אחי הגדול רוצה לקנות מחשב הוא פנה אליי...אמרתי לו אולי תקח תמחשב שלי אני יקנה לך מסך חדש וצורב דיוידי חדש..ותביא לי 2800 שקל.. תמחשב ממני...שלי... בערך מה שהוא שווה... שקל..מחשב סוסון עם מעכת הפעלה והכל..... ואני יקנה מחשב אחר וחדש .. לי יש תמחשב הזה.. Intel Pentium IV 3.0Ghz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256MB COMiON IMPRESS BLACK מארז שחור פשוט עם ספק 500 גנר'י.. מאורר 80 מקדימה 120 מאחורה..אמממ וזהו....... 120 LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 Black MAG 786PFS 17'' CRT כל זה ב 2700.. יוצא לאחי לקנות תמחשב המחשב שאני רוצה לקנות הוא…

• 9 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.