עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by udipr,

הי מחפש עזרה לגבי שיטות צמצום של טוטו. אלגוריתם \ נוסחאות או משהו כזה. תודה.

2. Started by VoliSuS,

אהלן אני לא בטוח אם זה קשור לפה או לתרבות ואקטואליה אז נזרום יש איזה סרט של איזה שהוא רב גדול שהוא מדבר על סוף העולם וזה.. 2012 זה סרט שהרבה ראו אותו וכאילו הוא סרט דיי מפורסם אבל ברח לי השם שלו.. הוא דיי חדש מישו יודע? פשוט זרקו שמות חח למה אני משער שיש הרבה כאלו

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by Alduin,

למי שיש HOT בטח יצא לראות את הפרסומות לערוץ החדש שלהם HOT Xtra. חלק מהפרסומות הם על הסידרה "הסמויה" ובזמן הפרסומת יש איזה שיר שמתנגן ברקע עם מנגינה מאוד קצבית, משהו אולי מכיר את השיר?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by VoliSuS,

אהלן ישבתי עם חברים היה משעמם אז העלנו כל מיני שיחות מפגרות בקיצר התערבתי עם חבר שיש שם של רוסיה שלא מסתיים באות "ה" כל השמות שהבאנו מסתיימות באות "ה" כמו לדוגמה מרינה ויקטוריה (ויקי זה קיצור לא נקרא..) אירנה בקיצור יש פה התערבו של 150 שקל אני חייב עזרה אם מישו מוצא לי תמריץ קטן הוא ייקבל הזמנה ל-TL טורנט ליץ' אם הוא מעוניין בלי קיצורים של שמות!! בכל מקרה גם חבר שלי הביא לנו איזה משו מגניב תמצאו שמות של שפות שלא מסתיימות ב"ית" כאילו נגיד עברית, ערבית, אנגלית, רוסית, דרוזית כולם מסתיימים ב- "ית" מצאנו 2 שפות שלא מסייתמות באותיות האלו הכי חשוב אני חייב את השמות של הרוסיות חח

• 27 תגובות
    • 14.9k צפיות
  5. Started by God4U2,

אנשים יקרים אני צריך מקום לאחסן כמה תמונות כדי לשתף איתכם ... מה יעשה את העבודה ?

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by exXxTreAm,

שאלה בכותרת [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

איך רושמים באנגלית:" הנסיך אמר כמה מילות תודה לאורחים"

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by intel suck,

SINCE I HAV FOUND THAT NOTE IN MY MAILBOX YESTERDAY, I WASNT STOP THINKING ABOUT IT. מה לא הגיוני במשפט הזה?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by Track,

אוקיי, אז לא בניתי אתר מאז שהייתי בן 14 (כמעת 10 שנים), כך שאני זקוק למעט מידע עד שהכל יסתדר לי בראש. אז ככה: קניתי דומיין מאתר LiveDNS. יש לי שרת בחו"ל כבר די הרבה זמן שאני משתמש בו לדברים כמו העברת קבצים דרך FTP וSeedBox. עכשיו, לפי הממשק של אתר LiveDNS, האופציה היחידה להפנות דף מהשרת לדומיין כדי להוות Main Page, כרוך בתשלום של 170 ש"ח.. אני כבר מתחיל לחשוב שעשיתי טעות שלא הלכתי על Box.co.il כי נראה לי שLiveDNS רודפי בצע (תתקנו אותי אם אני סתם משמיץ). מכאן אני תקוע. אני בעצם רוצה לחבר חלק מהשרת לדומיין בצורה שהעמודים באתר יהיו בתקן mysite.co.il/main/main.html ולא קישור למקום אחר (אם זה לא מובן מאליו), וגם כמובן ליצור חשבון אימייל תחת הדומיין החדש. אני לא מאמין שזה אמור…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by bykeking,

טוב אז ככה, הגיע החופש המבורך והגיע הזמן לשינוי רציני בחדר שלי. אני רוצה לעשות כמה שיותר DIY כאלה בשביל לחסוך כסף ( ) אחרי שאני יחליט לאן כל דבר הולך אני יוסיף איזה LCD חמוד או משהו... אני אשמח לתמונות של חדרים מגניבים... (עברתי על כל הת'רד של החדרים ולא ממצאתי איזה משהו שאני ממש ממש מתלהב ממנו ) תמונות בהמשך... תודה רבה!

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by stam101,

היי אני צריך עזרה קטנה ממי שמבין אני רוצה לסנכרן את הפייסבוק עם היומן של גוגל בכל המדריכים שיש באינטרנט הם אומרים לקחת את הקישור מהפייסבוק ולהעתיק ליומן בגוגל כמו פה: ואצלי במחשב(כניראה המדריכים ישנים ופייסבוק שינו קצת את הדברים) זה מופיע ככה http://srv2.jpg.co.il/3/507b2e195bcff.jpg ברגע שאני לוחץ על האפשרויות זה אומר לי לפתוח קובת כלשהו במחשב מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by BigTools,

בוקר טוב, עקב חוסר הניסיון שלי בתחום היתי מעוניין לדעת אם יש כאן אשקלוני שיהיה מוכן לרכוש עבורי באייבי, כמובן, שטרם הקניה אני אגיע אליו וישלם לו במזומן. אז, יש מתנדבים?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by sniper434,

הזמנתי לפני 3 שבועות פריט מאייבי בשווי 62 דולר,במשלוח USPS כולל מספר מעקב,ועדיין לא קבלתי את הפריט. המוכר רשם לי שהמשלוח עלול להתעקב בגלל החגים,אבל אני לא סומך על זה. המספר מעקב מראה לי שהחבילה נשלחה בסניף דואר בUSA ע"י המוכר. הבנתי שבמשלוחים שמעל 50 דולר,חייבים לשלם מע"מ במכס.. יש מצב שהפריט נמצא במכס והם פשוט מתעצלים לשלוח לי מכתב ? איך אני מברר אם המשלוח תקוע במכס ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by deso,

Failure

• 2 תגובות
    • 406 צפיות
  15. Started by intel suck,

אלומת אור צרה המתפשטת באוויר פוגעת במשטח הזכוכית בזוויתצ פגיעה בת 74 מעלות. מקדם השבירה של הזכוכית ביחס לאוויר הוא 1.5. צריך לחשב את זווית השבירה בזכוכית ואת ערכה של זווית ההחזרה 2) אלומת אור צרה פוגעת במשטח זכוכית הזווית פגיעה בת 55 מעלות צריך לקבוע ללא חישוב האם זווית השבירה קטנה מזווית הפגיעה גדולה ממנה או שווה לה איך אני פותר תרגיל כזה אני יותר צריך הסבר מאשר תשובה כי אני לא מבין את התרגיל תודה רבה יום טוב

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by Nahum2,

מישהו יכול להמיר בבקשה את מסד הנתונים המצורף מ ACCESS 2000 ל ACCESS 97? (תודה מראש) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by Moty_p,

משהוא יכול לגלוש לפה: http://46.116.23.167 ולהגיד לי מה העמוד שהוא מקבל?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  18. אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה שתהיה די איכותית אבל לא הכי יקרה עם הדרישות הנל שהסרטונים לא יעלו לענן משמע שישמר על המצלמה עצמה בכרטיס זיכרון,שתהיה מחוברת לאינטרנט בצורה פיזית לא ,שהתמונות או הסירטונים מוצפנים בכרטיס שלה שתתאים מחוץ לבית שתצלם טוב בלילה מה אתם אומרים על המלצמה הזאת https://www.payngo.co.il/catalog/product/view/id/127750/s/291953/category/497/ האים החברה הזאת טובה איכותית? האים החברה הזאת סינית או אירופאית? איזה סוג מצלמות נוספות יתאימו לי? הבנתי שלמלמה הנ"ל יש זיכרון של 512GB מה זה אומר מבחינת זמן הקלטה באיכות הכי טובה שלה?ומה קורה כאשר אני מגיע למיצוי שלם של ה 512 GB היא מתחילה למחוק סירטונים לאחור…

• 0 תגובות
    • 355 צפיות
  19. Started by redead,

יש לי את הפונקציה (SIN(2X +3Y+5 ואת הנקודות X0 Y0 2.275 3.15 , X Y 2.28 3.2 עכשיו אני צריך למצוא את הדברים הבאים : א). מצא שגיאה מוחלטת של וקטור X ב). מצא שגיאה יחסית של וקטור X ג). מצא שגיאה מוחלטת של פונקציה לפני XY ד). מצא שגיאה יחסית של פונקציה לפי XY ה). מהו מספר המצב של פונקציה. איך אני עושה את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  20. Started by Dark Respect,

יש לי שולחן מחשב עם הגבהה כזאת לפני המקלדת - הציפוי השחור על העץ שם מתקלף וזה מכוער, תופס לכלוך במהירות שיא, ולא נעים למגע. אני רוצה להעיף את כל הציפוי ולמרוח צבע חדש על העץ כך שזה יהיה יפה ונח אין לי שום ידע לגבי חומרים פוטנציאלים ואיך לעבוד איתם, אשמח לעצה! תמונה מצורפות כדי להמחיש את המצב [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by nimrods,

שלום לכולם.! משהוא יודע אם יש קו אוטובוס מקרית אונו לדימונה ישר.!?! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  22. אז ככה שלום לכולם.. חבר שלי קנה מצלמה משוכללת מיוחדת משו מאיזה איש שמתעסק עם זה מצלמה עם זום ענק בשביל לצלם את הים מהחלון שלו ושנוכל לעשות מצלמת ים שנוכל לראות אם יש גלים.. בקיצור המצלמה מחוברת רואים מצויין שמחברים את זה לטלוויזיה אבל הבעיה מתחילה שאנחנו רוצים לחבר את זה למחשב... כל אחד אומר לנו שאנחנו צריכים משהו אחר ואין לנו מושג מה לעשות.. בעיקרון הרעיון הוא שאנשים יכנו לכתובת מסויימת ויראו את מה שהמצלמה מצלמת.... מה צריך בשביל זה.. איך מחברים למחשב איזה תוכנות צריכים ואיך משדרים את זה אחרי זה לאינטרנט בצורה שכמה אנשים בו זמנית יוכלו להיכנס ולראות ?? תודה ענקית לעוזרים זה ממש ממש חשוב

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by אלכס מייטין,

היי מישהו יכול בבקשה תעזור לי לפתור את שני התרגילים הללו תודה לעוזרים

24. שלום לכולם, אני סטודנט להנדסאי מכונות באפקה שנה א' מסלול ערב. אני מעוניין להרחיב את הידע שלי גם בנושא האלקטרוניקה ומחפש קורסים בתחום (מס' חודשים עד חצי שנה לקורס) היכן אתם ממליצים ללמוד? אני מאזור ראשל"צ בנוסף למישהו יש מידע בנוגע לשכר של טכנאי סלולר בחברות הסלולר? מה השכר ואיך העבודה? אני מגיל צעיר בתחום ופירקתי ותיקנתי את רוב מוצרי החשמל שיש בבית ובעל שתי ידיים "ימניות" ומאוד אוהב את הרעיון בלעבוד במעבדה בלי הצורך לשרת אנשים כל היום כמו שאנשי מכירות ושירות לקוחות עושים.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Iko89,

אני מחפש משאבה לאקווריום, אבל משאבה כמו של קירור מים, בלי פילטר.. אני צריך משאבה לא כ"כ חזקה שלא תבלע לי את הדגים .. הם בסך הכל קטנים חח .. יש לי עכשיו פילטר פנימי של 220 ליטר לשעה אבל אני משתמש בו כמשאבה.. כלומר הוצאתי את הספוג, אז יכול להיות שהוא קצת יותר מהיר .. יש לי איזה שהוא פילטר חיצוני מקומבן שאירגנתי, והוא עובד מצוין .. אני פשוט צריך משאבה שתתפוס פחות מקום ותישאב כמו שצריך .. חשבתי על Jebo AP1200 היא לא יקרה .. רק 55 שקל וזה 800 ליטר לשעה .. הינה קישור : http://www.hydrogrow.co.il/products/22449 תמונה : אני שם אותה בתוך האקווריום נכון ? והיא שואבת דרך השפיץ הזה למטה נכון ? אם יש משאבות אחרות אשמח אם תיעצו לי אליהם .. תודה !

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.