כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,645 דיונים בפורום זה
-
-
שמעתי ברדיו שיהיו כוכבים נופלים, למישהו יש מושג אם זה יהיה בזמן הקרוב ובאיזה שעות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אם כן אז איפה זה יהיה ובאיזה שעות ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
http://www.megaupload.com/?d=I0RA180Z דוגמית של שיר ישן ברמיקס אני מחפש את השיר המקורי למי שיכול לעזור לי לימצוא חיפשתי בגוגל את צמד המילים אבל נתם לי על השואה...
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
זוכרים תנגן ששהראה תסרטונים של הבקרוב ב5 שנים לאתר חשבתי שזה יביא גם ביקורות וידיאו לאתר..
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום אני ביודק הצטרפתי ורציתי לשאול אותכם משהו KSP אומרים: הנרשם למועדון החברים יקבל: א. הנחה על מוצר\פריט אחד לפי בחירת החבר (לא כולל חבילות מחשב\ ניידים) בקניתו הראשונה. עכשיו מגיע לי פה הנחה בקנייה הראשונה מישהו אולי יודע כמה ההנחה???? אני חייב לדעת את זה בבקשה תעזרו לי פה תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מה האתר? מה הטלפון? מה האי מייל? מה כול דבר עליו? ועוד משהו, עדיין מייבאים לאפטופים של טושיבה לארץ? פשוט נדלקתי על אחד מהם חזק...
-
אני מת לראות את המשחק אבל איפה הוא משודר? אני לא מצליח למצוא אותו בשום ערוץ ישראלי!!!! יש לי הוט אז למי שיודע שיאמר...ואם יש שידור חי באינטרנט שיביא כתובת תודה תודה תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
טקילה היא יפה טקילה נחמדה טקילה מקפיצים בכוס עם קשקשים כולם אותה אוהבים שותים ומקפצים (לא מקפיצים..אלא מקפצים!!) אבל לא שמים לב שזה חרא של משקה!!!!!!!!!!!!!!! טעימה אחת ואתה מקיא ומתפלא!!!!!!!!!!!!!!! כי כולם אומרים שטקילה זה שווה!!!!!!!!!!!!!!! עדיף שתשפכו לי וודקה לתוך הפה!!!!!!!!!!!!!!! אז פעם הבאה שימו ליקר כחול בכמות של הר שפכו שפכו כאילו אין מחר תוסיפו ספרייט והכל יהיה טעים יהיה טוב ומה נעים! אני מדברת מניסיון... כי עם טקילה אני מרגישה בהריון.. אז קחו ליקר כחול ותטעמו.. לא תרצו להפסיק ותקיאו!!! כל הזכויות שמורות למלי משה האזרחית הוותיקה בת ה-15!! נכון גדול??
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
-
שלום רב ,שמי רון ואני משתמש חדש יחסית באתר ובפורום . רציתי לדווח על בעיה שיש לי ואמנם זה לא המקום ,אבל אני עדיין לא מורשה לשלוח הודעה פרטית . הבנתי שרק לאחר 20 הודעות בפורום בערך ,אני אוכל לשלוח הודעות פרטיות ,אבל משום מה ,אף הודעה שרשמתי בפורומים לא הוחשבה לי במונה ... יש לי גם עוד בעיה שאני לא יכול לראות פרופילים של משתמשים אני אתן פרינט-סקרין בהמשך . מצטער על המקום הלא קשור ,אך זו האפשרות היחידה שלי לרשום הודעה ..מקווה שהבעיה תיפתר. שבוע טוב , רון .
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
שלום מישהו קנה לי מלחם באמזון מחברת xtronic הבעיה שהוא עובד על 110 וולט 60Hz ניסיתי עם שנאי עם אמפר חזק וזה לא עבד פניתי לחברה והם הסבירו שזה לא עובד עם שנאי ושזה היה כתוב באמזון ... השאלה שלי האם יש דרך להחליף משהו בפנים המכשיר (אולי שנאי פנימי ) בשביל להתאים אותו לשקעים שלנו. או לחילופין להתאים לו משהוא מבחוץ שזה כן יעבוד...
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
- 1 follower
-
-
קוראים לו RAYMAN 3 למישהו יש לינק לפאצ' או עצה מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
לאחר שנתקלתי בכתבה הבאה ובתוכה בסיפור מאאאגניב ( אמנם סיפור ישן אבל בכל זאת, מאאאאגניב ) , עלו לי יאמבה זיכרונות מכלבים שונים שהיו לי ושפגשתי בחיים ואני לא מפסיק לנוע בין מצב רוח עליז ( עם פרפרים וקשת בענן ) לנוסטלגייה עצובה ( עם מוזיקת רקע ) ... :alcoholic: http://www.impactlab.com/2010/04/11/10-amazing-dog-stories/#more-51696 איזה כלב מגניב, חבל לכם על הזמן. http://en.wikipedia.org/wiki/Endal יש לכם סיפור ?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
-
כותרת ^^ שיימכר בארץ ויהיה בעברית... יש את הספר של HOD-AMI של דורון סיוון, המדריך לטכנאי מחשבים.. ספר ממש טוב רק שהוא כבר ממש לא מעודכן ומתיישן..... למישהוא יש המלצה לספר אחר?
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
מוזמנים לקהילת מוזיקת הטרנס. www.Live4Music.co.il David_Beckham מנהל Trance & Psy Live4Music
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש חנות אמינה עם סחורה מגוונת שנמצאת בגוש דן (עדיפות לראשון לציון) לקנות ממנה את המחשב החדש. שמתי לב שהרבה חניות נמצאות מצפון לגוש דן. בבקשה (אם זה לא נוגד את חוקי הפורום) אל תתנו לי שמות של חניות לא אמינות כמו אייבורי (ימח שמם)
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני צריך מקום לישון עם כמה חברים .. משהו זול כמה שיותר מישהו יכול להיבא לי אתר או מספר??
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
במונח DHCP Dynamic Host Configuration Protocol המילה Dynamic באה לתאר את המילה Host, את המילה Configuration או את המילה Protocol? כלומר מה בדיוק דינאמי? ההוסט, הקונפיגורציה או הפרוטוקול? השאלה מתייחסת לדקדוק האנגלי בלבד, לא מעניין אותי מה בדיוק הפרוטוקול אומר ואיך עובד DHCP.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
באף עיתון או אתר של עיתון לא תיינו את הדבר הזה: דוד ורחל גביש. בנם אברהם גביש, קצין בסיירת מטכ"ל, הסבא, יצחק כנר.ח מקורות בטחון בכירים: ח למחבל היה מידע מודיעיני על המצאתו בבית של איש סיירת מטכ"ל.ח זה היה חיסול ממוקד תיקשורת שמאלנית. דן
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
הבאות: מהירות אספקה מחיר שילוח מוצרים (איכות וכמות) מחיר אמינות תמיכה טובה אם יצא לכם הצורך (יש לי קרובי משפחה שם אז אין לי בעיה של לממש אחריות אם צריך) בשני התחומים הבאים במיוחד: מודינג וכללי..... תודה רבה לעוזרים ואני מבקש לא לנעול את זה כי לא מצאתי בחיפוש שום דבר שעונה לי בדיוק על השאלה הזאת
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-