עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי צריך המלצה מניסיון אישי למי שיש . אז ככה , העברתי את המחשב הנייח שלי לחדר אחר מסיבות כאלו ואחרות . עכשיו הממיר dune hd שלי בחדר לא קולט כל כך טוב את הרשת הביתית שלי במחשב ומהסיבה הזאת אני לא יכול לראות תכנים מהמחשב בטלויזיה . כמו כן אני רוצה שיהיה לי משהו זמין ליד היד עם גישה לאינטרנט וכאלה . אז אני רוצה לחבר משהו לטלויזיה שישמש אותי לצרכים הבאים : א. גלישה נוחה באינטרנט . ב.סקייפ . ג. הורדת סרטים טורנט . ד. אופציה לשתף רשת ביתית עם האקסטרימר שלי . טוב משחקים וכאלה זה יכול להיות כבונוס (פחות חשוב) לא חושב שיהיה לי זמן לזה . זה צריך להיות משהו קטן יחסית

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  2. שלום לכולם. התחלתי לכתוב מדריך בכל מה שקשור למחשבים. המדריך הוא חופשי ומיועד לכולם מה שבעצם אני מנסה להגיד זה שהמדריך יהיה כמו ויקיפדיה רק שהוא יהיה ויראלי ויעבור מאדם לאדם וכל אחד יוסיף משהו אחר שאין במדריך. למדריך אין שום קשר לתתחרות המדריכים שמתקיימת עכשיו. המטרה ליצור ספר אחד ענקי של כל התקלות והפתרונות או כל נושא אחר. מי שמעוניין לעזור ולהגדיש מזמנו בהכנת מדריך קטן יתקבל בברכה סה"כ מה שאתם צריכים לעשות זה לכתוב ב WORD את המדריך שלכם ולהמתין כמה ימים עד שאני יסיים את שלי . ברגע שאני מסיים אני מעלה אותו ל HOTFILE ושולח לכם לינק להורדה של הקובץ .אחד PDF ואחד WORD . לאחר שתקראו ותראו מה חסר תוסיפי את שלכם וכך הלאה. בצורה הזאת נגרום לקהילת המחשבים בישראל להשכיל ולהבין יות…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  3. שלום. אני הפכתי את כל הגוגל ולא מצאתי את האתר או הטלפון של חברת טלאפת שייבאה את הכונן קשיח טושיבה שלי .... אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

אני חייב מקומות שמוכרים תחופשת של דובי או ארנב או דבר כזה בסגנון שמכסה את כל הגוף ולא יודעים מי אתה זה דיי דחוף זה בשביל מתיחה שיהיה באיזור המרכז (רחובות, נס ציונה, ראשל"צ, באר יעקב וכו')

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by Alex89,

בודקי תוכנה מהבית בלעדי ל AllJobs! Wivi היא תוכנת p2p חדשה אשר מאפשרת שידור חי של וידאו על גבי האינטרנט בחינם. כל האזורים, עבודה מהבית, מתאים לנוער לחברת תוכנת p2p חדשה אשר מאפשרת שידור חי של וידאו על גבי האינטרנט בחינם. בימים אלו מתרחב פרויקט הבטא והחברה מחפשת אנשים שינסו את התוכנה (עבודה מהבית של מספר דקות , פעמיים בשבוע). בתמורה לזמנכם - החברה עורכת פעם בחודש הגרלה בה מוגרלת קונסולת נינטנדו Wii בשווי של 2000 שקלים בקרב משתתפי הבטא. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד. מתכנת php בסיס נתונים עודכן ב 09-07-2008 שם חברה חסוי מרכז, עבודה מהבית דרוש /ה מתכנת/ת php בסיס נתונים, אפשרי עבודה מהבית. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד. קלדנים /ות עודכן ב 08-07-2008 שם חברה חסוי …

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  6. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מישהו יודע איך אני הופך נענע לטבק נענע? מאסטר נרגילה אולי? אני לא יודע מה הערבים האלה שמים שמה כרגע אני לקחתי נענע שייבשתי קצת בספר ועירבבתי עם טבק תפוח וזה ממש ממש ממש מגעיל אבל חזק חושילינג אז אני אעשן עוד קצת אבל ברצינות מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by approx,

אני צריך למצוא מידע על קבורה הודית והמאפיינים שלה תודה

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by Iko89,

אני כבר כמה חודשים חושב על לעשות קעקוע וכבר יש לי כיוון.. יש לי אהבה גדולה למוזיקה (אני תקליטן במקצוע) ואני רוצה לעשות קעקוע שיהיה קשור למוזיקה עם קשר למוזיקה אלקטרונית או קשר לארץ ישראל.. יש לי כמה רעיונות בראש .. זה אחד : ואני ישנה אותו קצת שיראה כמו מגן דויד (ולא כוכב) או זה: זה סתם כיוון.. זה לא יראה ככה.. הגודל הוא בערך חצי מצחיה של כובע והוא יהיה על כתף ימין .. למישו יש אולי קעקוע דומה או רעיון כלשהו שיכול לעזור ?

• 51 תגובות
    • 11.5k צפיות
  9. שלום אני מחפש משחק שהיה פעם. של ארבע לחצנים עם צבעים ירוק אדום כחול וצהוב שכל לוחצים על צבע מסוים וצריך לזכור אותו ואם צודקים אז הוא הופך את זה לקשה יותר בכך שצריך לזכור עוד צבע תודה רבה תסתכלו על התמונה הזאתי אז על העיגול התחתון זה יעזור לכם המון תודה http://blogoscoped.com/files/chrome-logo-elements.png

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by timac,

יש שיר היפ הופ ישראלי שרץ הרדיו והנה חלק מהפזמון שלו ''תמיד נתתי נתתי לה את הלב שכבר לא יכול יותר לכאוב'' זה רק חלק מהפזמון ששיר ראפ ישראלי.. בבקשה תעזרו.. מה שם השיר ומי שר אותו?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by SixKiller,

תראו המצב שלי הוא ככה... אמא ואבא לא מביאים לי יותר שקל(יעני מוסיפים יותר מהדמי כיס) בגלל ששחתתי אותם בלי שהם ידעו בכלל ב2500 שקל על השילוש הקדוש ויש לי עכשיו 2 דברים שאני צריך לקנות 1 גוף קירור ~תמליצו לי על משהו 2 להחזיר לאיזה חנות את הזיכרון הגנרי 2700 שלי ולקחת 3200 של קינגסטון ~70 שקל אני יודע שהמלצתם כבר על הוולקנו 11 אבל אל תשכחו שהדמי כיס שלי הם כל שבוע 100 שקל ... ואני לא יכול לחכות 3 שבועות עד שיהיה לי את שניהם... תודה רבה... שמח לעצות...

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by pure perfection,

מה קורה ? רציתי לברר לגבי הרשמה לגרין קארד , איך אני יכול להירשם ?? ראיתי כמה אתרים שעוזרים עם ההרשמה אבל איך אפשר לדעת אם זה זיוף או לא ... תודה

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by EdenC,

היי יש לי בעיה עם PAYPAL כשאני בא לקנות מהאתר playspan.com (שעובד עם פייפל) זאת השגיאה שאני מקבל: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1469868211.JPG חשוב לציין שהמשתמש מאושר עם הויזה והכל בסדר. תודה.

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by אלימלך אגוז,

נרשמתי, עשיתי אימות והכל אבל אני לא מצליח להפקיד כסף דרך הכרטיס אשראי. זה מה שמופיע לי: אין שום קישור לכרטיס אשראי... אם זה לא היה ברור, הוספתי כרטיס אשראי והקלדתי את ה4 ספרות מהחשבון. מה לעשות? תודה. עריכה: בעע, מסתבר שלא צריך להפקיד כסף כדי לשלם(עברתי על כל מדור העזרה ולא מצאתי את זה, רק במקום אחר ברשת ראיתי). אז בשביל מה יש את האפשרות הזאת?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  15. Started by D-M-X,

באיזה קומה נמצאים הקווים של דן שאיתם אני מגיע לבית השריון ומתחנה מרכזית בת"א (קילתי זימון לגאמא)?

16. מישהו פה רשום לאתר הזה ומהמר בו? איך זה עובד בדיוק? איך משלמים ולאן מקבלים את הרווחים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Chymes,

יש לנו מש"קית ת"ש חמודה ביחידה. במשך שבועות הבחורה עשתה לי עיניים, יזמה איתי שיחות (לא במשרד או משהו), חייכה אלי והתיישבה לידי גם כשהיה הרבה מקום פנוי מסביב. זה מוזר, כי אני מנסה לשמור על דיסטנס עם החיילים ביחידה. ערב אחד ראיתי שהיא עובדת עד מאוחר במשרד. אזרתי אומץ, נכנסתי למשרד שלה והזמנתי אותה לכוס תה. הכנתי לשנינו תה והתחלנו לדבר. נתחיל בזה שכל השיחה התנהלה כמו ראיון עבודה. אולי בגלל שהיא הייתה עסוקה מעל הראש עם בקשות של חיילים, אולי הייתה סיבה אחת. השיחה התנהלה ככה: אני שואל, היא עונה, אני שואל, היא עונה וככה הלאה. לא הייתי מגדיר את זה כמו שיחה זורמת. למחרת במסדר דגל היא עוד הפעם עושה לי עיניים. בערב הזמנתי אותה לכוס תה ועוגה. (הבחורה חולה על תה איכותי) פעם נוספת דיב…

• 207 תגובות
    • 18.1k צפיות
  18. Started by Chymes,

חזרתי מהבסיס ולהפתעתי גיליתי שהדיון שפתחתי נסגר. לכן אני פותח דיון נוסף. הפעם אני מקווה שנצליח להיצמד לנושא המקורי. ביום ראשון אפיתי עוגה והבאתי אותה לבסיס. משק"ית הת"ש נסעה ביום ראשון לביקור בית ולכן החלטתי לחלק את העוגה למטרות אסטרטגיות ברחבי הבסיס. (A.K.A החברות של המש"קית) חילקתי את העוגה, קיבלתי מחמאות מפה ועד הודעה חדשה וחזרתי מרוצה לחדרי. ביום חמישי (אתמול) היא עשתה מטבח. ניצלתי את ההזדמנות לעשות את המהלך הטקטי הראשון. באתי אליה עם חיוך ותפסתי בעדינות את ידה. היא לא התחמקה ואמרה בקול כנוע וביישן "אבל אני רטובה" (אין לכם מושג כמה טוב זה נשמע. עמד לי כמעט חצי שעה) לא נתתי לה לסיים את המשפט והזמנתי אותה לכוס תה. היא הסכימה ברצון. הכנתי לנו תה והתיישבנו בחדר אוכל הרי…

• 69 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. אני מזמין את הpsp ועוד כמה משחקים ואביזרים בשבילו. איזה חנות אתם ממליצים כרגע אני חושב על gamestop או ebgames למרות שנראה לי שזה אותו חנות. ויש גם את : newegg bestbuy איזה חנות אתם ממליצים לי זה בעיקר מה שאני קונה: psp daxter edition tekken burnout/nfs rachet and clack size matters ועוד כמה אביזרים

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by תחמן מתימן,

שלום. אני מכיר מישהי ואני ממש אוהב אותה , קיצר אמרתי לה באיזה יום שאני אוהב אותה במסנג'ר וזה והיא היתה המומה ולא ידעה מה להגיד. פגשתי אותה היום ובוקשי היה לי אומץ להגיד לה שלום חחח, חברים שלי הכריחו אותי לפגוש אותה וסתם שאלתי מה קורה וזהו, אני ביישן פשוט זה כל העניין. אני לא מסוגל לשמור משהו בבטן במיוחד לא דבר כזה הייתי חייב להגיד לה. קיצר מה עושים איך אני מתידד איתה לאט לאט? תודה

• 204 תגובות
    • 16.2k צפיות
  21. Started by nathan14,

שלום לכולם, קודם כל, אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר את הנושא לפורום המתאים. אני עובד במשרד עם תוכנת אאוטלוק וכתובת המייל שלי כבר רצה כמה שנים טובות ועם הזמן כנראה הרבה תוכנות ספאם אגרו אותה... מה שאני מחפש, זו תוכנה (לא חייבת להיות חינמית) שתגרום לזה שלא יגיע אליי כל דואר הזבל הזה. למישהו יש הצעות או פתרונות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by Yuvky,

אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי, ומבקש את עזרתכם. אני כרגע כמעט בן 18, ההורים שלי החליטו להתגרש אבל בגלל שאבי הוא אידיוט הוא לא מוכן למכור את הבית ככה שנוצר מצב שאני נאלץ לגור איתו ועם אימי ואחותי (אבי ואימי פרודים) באותו בית. אני שונא את אבי בכל איבר בגופי, ויוצא יותר מפעם אחת שאני והוא מתעמתים בבית (באופן מילולי לעכשיו). הוא בכוח מנסה להגיד לי דברים, כל הזמן מכריז עליי כבנו ורוצה "לדבר". אני לא מוכן לשום דבר. לי נשבר מההטרדה הזאת. אני לא יכול עם זה יותר. הצעד הבא מבחינתי זה או להודיע למשטרה או לכסח אותו.(שקלתי ברצינות את זה וגם היו מספר פעמים שהייתי מאוד קרוב לאלימות פיזית רצינית) אני שואל אתכם פה, בגלל שרוב הגולשים יותר מבוגרים ומבינים ממני יותר בנושא, איך / עם מי לדב…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני גר קרוב יחסית לצומת רעננה (מרכז), אז אני יכול לקחת משם אם זה הופך את המסע ליותר קל. אני צריך להיות שם את 9:00. תודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eliranl,

שלחתי הודעה למישהי "מה המצב מאמי?" והיא החזירה "הכל בסדר..." מה היא רוצה?! כאילו מישהי שלא רוצה לא עונה פשוט! ואין לי מושג למה אני שואל את זה פה!

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Svensk.il,

כשמזמינים דרך האינטרנט ובוחרים באופציית המשלוח - מה לעזאזל אני אמור לבחור?! נגיד ואני מעוניין לשלם במזומן לשליח... אני יכול לבחור במשלוח עם שליח שעולה 39 ש"ח ואז בהמשך ההזמנה לסמן תשלום במזומן לשליח יש אופציה שעולה 49 ש"ח שזה משלוח עם שליח ותשלום מזומן לשליח (מה הקטע? זה אותו דבר כמו המשלוח עם 10 שקל פחות) ויש אופציה של 69 ש"ח שזה משלוח עם שליח רק אחרי הרכבת המחשב... לא הבנתי - אם אני ממילא משלם 79 ש"ח על הרכבה ובדיקת מאמץ, אז למה אני צריך גם לשלם יותר על משלוח?? או שזה בכלל לא לזה? Somebody help :s05:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.