עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שרות חדש שאפשר לאכסן עליו קבצים. חבל רק שלנו יש UP של 10,כי אז זה לא שימושי. :-\ http://xmailharddrive.com/beta/xdrive.xmhd?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by CyberBot,

ניסיתי לחפש באתרים של האוטובוסים לא ממש הצלחתי להבין איזה קן אני צריך מצומת חולון או מתחנה מרכזית ת"א

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  3. שלום לכולם: בתקופה האחרונה, החל לי מטרד ביוטיוב בגלישה דרך פיירפוקס, בזמן שאני צופה בסירטונים בנושאי תאורה ומשחקי נוסטלגיה (סוניק, נמלולים וכ"ו). לאחר סירטון אחד או שניים, בטור של ה-Recommendation, מתחילים להחליף את הסירטונים האחרים בנושא שלי, סרטים כחולים ו/או סרטונים שיש (לפחות ב-Thumbnail שלהם) נשים בעירום, פורנו ומה שלא יהיה, כאשר מדד הצפיות שלהם מוחלף בציטוט "Recommended to you". ניסיתי למחוק Cookies, נעלם למשך סירטון אחד או שניים וחוזר ורואים שזה מתגבר ככל שאני צופה ביותר סירטונים מאז המחיקה האחרונה של ה-Cookies. מחיקת כל היסטוריית פיירפוקס לא העלימה את המטרד, ונכון לרגע זה, הדרך היחידה שגיליתי שהמטרד הזה נעלם, הוא להכנס לחשבון הגוגל שלי, אז המטרד הזה נעלם…

4. Started by UNDERDOG,

איך עושים מספר חסוי הכוונה שכשאני מתקשר למישהו הוא לא יראה את המספר שלי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by The Dom,

לאחרונה התקשר אליי נציג מכירות של HOT למרות ששנים אני כבר לא לקוח שלהם ב20:15 בערב וניג'ס בלי סוף למרות שניסיתי לומר לו בנחמדות "לא" עד שבסופו של דבר ניתקתי לו בפנים. למחרת בבוקר אותו נציג מכירות מעצבן מתקשר שוב - אני מסנן אותו. היום הוא שולח לי הודעות לנייד לגבי המבצעים של הוט. מה ניתן לעשות איתם והאם יש דרך לטפל בזה?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. מי היבואן הרשמי שלהם ? ( מספר טלפון יעזור ) . חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות. חסר לי הI/O shield ( נקנה בחו"ל ) ללוח אם K8v-Deluxe ורציתי לשאול אותו היכן אני יכול להשיג אותו .

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by MasterDK,

היי, עד לא מזמן השתמשתי ב FF והגופנים נראו שם ממש אחלה, ועכשיו עברתי לכרום והגופנים ממש מקשים את הקריאה של אינדקס הפורומים (בהודעות עצמן זה בסדר), חשבתי אולי זה בעיה של כרום אז נכנסתי מ IE8 ומסתבר שזה אותו הדבר. האם יש דרך לשנות את זה? תודה רבה מראש ומצטער עם הפורום הלא נכון (כנראה).

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  8. Started by R0ck,

מדענים גילו מדוע לגברים קשה לשמוע נשים... http://news.walla.co.il/?w=//759045

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מחפש להוריד את הקטע הנ"ל.. חשבתי אולי על הקטע עם מאיר איינשטיין עם השערררררררררררררררר שערררררררררררררררררררר במשחק ישראל צרפת אבל בעיקרון זה לא ממש משנה כל עוד לא אומרים בקרירות "שער 1-0" שתהיה צעקה ושיהיה אפשרי להוריד את זה למחשב בשביל צריבה .. תודה רבה מראש ! (זה די דחוף לי להלילה )

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by X-BLADE,

היי הבנתי שבשבועות הקרובים לימודי התאוריה יתחילו להיות יקרים ומסובכים יותר ממה שהם עכשיו. (אשמח אגב לפירוט בעניין זה). רציתי לדעת מה אני צריך לעשות לפני שאני ניגש למבחן תאוריה. הבנתי שצריך משהו כמו טופס ירוק מה זה בדיוק ואיפה אני משיג את זה? הבנתי שצריך גם בדיקת עיניים, איפה בדיוק צריך לעשות את זה? אצל כל רופא עיניים או שיש מקום מיוחד? ודבר אחרון, איזה אתר הכי מומלץ ללמוד ממנו לתאוריה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי ולהסביר איזה סוג משלוח אני אמור לבחור כשאני מזמין מJAB-TACH והאם אתם מכירים עוד חנויות מחול שעושות משלוחים לארץ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by alex.turovsky,

הזוג שאף פעם לא רב אחד טייל בכל רחבי העולם, והגיע פעם לאיזה כפר נידח במרוקו וסיפרו לו שם שעל גבעה ממול גרים זוג קשישים שלא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם.המטייל אמר שלא יכול להיות דבר כזה, והלך לבקר את הזוג הקשיש . הם קיבלו אותו לביתם, ולאחר ששאל אותם לדבר אמרו שאכן - הם לא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם.המטייל התקשה להבין איך יכול להיות דבר כזה, ושאל אותם מה סוד הצלחתם . הזקן הסביר לו - לפני שמונים שנים, ביום הנישואים שלנו, לאחר החתונה, העמסתי את כלתי הצעירה על העגלה עם החמור והתחלנו לנוע לכיוון הבית החדש שלנו "לאחר כמה מטרים החמור מעד. ירדתי מהעגלה, הסתכלתי לחמור בעיניים ואמרתי לו - "חמור - זאת הפעם הראשונה". המשכנו בדרכינו, והנה אחרי כמה מאות מטרים החמור שוב מעד." ירדתי מ…

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. יש לי מסמך מודפס ואני צריך לשנות שם כמה ספרות, כיצד אני יכול לגלות את הגופן ואת הגודל שלו? תודה על העזרה ואל תדאגו זה לא למשהו פלילי.

• 13 תגובות
    • 6.7k צפיות
  14. אביזרים דרושים: בקבוק קולה מלא עד הקו העליון של האדום או פחות יד פה והמון מצב רוח (פחחח) התהליך: להחזיק את הקולה ביד לסתום עם הפה את הפתח להרים את הבקבוק ובשניה שהקולה נוגעת בפה להוריד את הבקבוק מהר בחזרה להמשיך לסתום את הפתח עם הפה! אחרי שאתם עושים את זה הגזים עולים, כנסים לכם לפה ויוצאים מהאף אחרי שהגזים יוצאים לכם מהאף תרגישו חופשיים לצחוק כמו מטומטמים ולהמשיך לעשות את זה מלא פעמים ;D הזהרה!: לא להרים ולהוריד מהר מידי, כי אז הבקבוק יכול להתפרץ ולא בא לנו להרטב התמסטלות נעימה 8)

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  15. Started by Oztriker,

היי חברים, מישהו שמע על המושג הנ"ל או מכיר מישהו שאובחן כאחד שיש לו את הסינדרום הזה? חיפשתי קצת בגוגל, נושא מאד מעניין. וגם אם מישהו יודע מה התרגום שלו לעברית בקצרה: latent inhibitoin- זהו מנגנון שמסנן מידע לא רלוונטי מהעבר. אנשים ללא מנגנון זה , או אחד נמוך. קולטים זרם מידע עצום באותו רגע.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by achiya1,

אהלן, אני מחפש לקנות אבקה כשרה בעדיפות לחבילה קטנה להתנסות תקופה. אף פעם לא השתמשתי באבקות והייתי צורך בעיקר טונה .. נמאס מהטונות אז אני מחפש תחלופה אבקה בטעם סבבה במשקל קטן יחסית האימונים שאני עושה הם בסיסיים, ריצה ומשקולות בגדול.. תודה לממליצים

• 21 תגובות
    • 20.5k צפיות
  17. Started by K0sTa,

מישהו יודע להכין פרח מנייר יש פה אתר אבל לא הצלחתי להבין מה הם רוצים http://www.snopi.com/origami/flower/flower.htm מי שמצליח שיסביר לי בבקשה

18. השיפור הקטן הבא ב-Chrome אמור לשים סוף לאתרים אשר מחליטים להתחיל לנגן עבורכם בהפתעה לכתבה

19. מצאתי את האתר הבא שמאפשר לעלות עד 5GB http://www.yourfilelink.com/ אני רק לא יודע עד כמה הוא אמין

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. Started by פריאור,

: אחרי הטופיק הקודם שלי, שתי לב שצריכים לדבר אליכם בצורה גברית, אז איזה בירה אתם אוהבים? ומה לאכול איתה? :-*

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. יש לי אתר ויש בו כתובת gmail איך עושים דרך האתר או האאוטלוק אפשרות של החזרה אוטומטית של אימייל. נגיד "תודה שפנית אלינו נחזור אליך בהקדם". תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by iakovl,

אני יודע על האתר של משרד החינוך הבעיה היא בשיטה החדשה אין לי את הסיסמא של המערכת החדשה אז איך אני יכול לברר את ציון הבגרות שלי ??? HELP ???

• 7 תגובות
    • 20.2k צפיות
  23. Started by Chymes,

יש לנו ביחידה מחשבים שחורים של IBM. נגיד אני מנתק את המחשב מהרשת של צה"ל, מנתק את הכונן הקשיח ומחבר כונן קשיח מהבית עם XP. זה יעבוד? אוכל לשחק במשחקים על המחשב? זה די דחוף כי אני סוגר שבת.

• 24 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. Started by adiabargil,

שלום רב בעיקבות הרצון לשפר את האנגלית אני מחפש אתרים יחסית דומים לזה שיהיו באנגלית לקרוא כתבות בכל מה שנוגע לטכנולוגיה עדיפות לאתרים שיכולים לתת התראות בדפדפן. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by elad the master,

.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים