כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
איזה קידומת מקישים מי חו"ל כדי להגיע למירס בארץ? באורנג למשל זה:97254-והמיספר איך זה במירס? מה הקידומת? ניסיתי לבדוק באתר של מירס ואין שם ושרות לקוחות פשוט לא עונים (איזה שרות דפוק) תודה לחברים העוזרים
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
דברים כאלו לפעמים מעודדים אותי כשאני עצובה בגלל האבטלה בארץ, שלי בעיקר. http://www.kron4.com/global/story.asp?s=2988375&ClientType=Printable דמיינו שעובדי התברואה היו צריכים לחפש את ה... אהרם, בביוב...
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חשד: רצח הצעיר ברכסים - בשל ריב על חנייה אישום: הבן תקף את אמו במברג מטפלת מחולון נאשמת שהתעללה בתינוקת צחי יעקב שנדקר על שהחזיר שטר של 100 ש"ח לבעליו מת מפצעיו וזה רק מהשבוע האחרון אנשים יותר דתיים ממני יגידו שדור המבול כבר הגיע אז כמה שווים חיים של בנאדם בימינו אנו, מסתבר שלא הרבה, בכל מקרה פחות ממאה שקל. תסתכלו למה הפכנו? ? ? ? ? :'(
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
אני יודע שאני צריך להוציא טופס לפני...איפה אני מוציא את הטופס ובכלל כל הפרטים שאתם יכולים לתת לי על הטופס? אני מוציא את הטופס וזהו? אני יכול ללמוד נהיגה ולגשת לתיאוריה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימו לב רשימת הוצאות של חבר הכנסת מיכאל קליינר: http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses.asp?mk_individual_id_t=109&yr=2003 בשורה אחת לפני אחרונה, פירמוט המחשב הישן 2310 שקל... יקר לא ?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אם יש לי קבצי BIN ו CUE של דיסק משחק.... ואני צורב אותם לדיסק, הדיסק יוכל לשמש כמו דיסק מישחק רגיל? זאת אומרת שלא יהיה לי את הבקשה לשים דיסק שאני מפעיל את המשחק...
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני חושב ברצינות לקנות את הסט החדש של גיגהבייט ב-3500 ש"ח GIGABYTE 3D1 שמגיע אם הלוח והכרטיס מסך אם שני ליבות 6600GT שמתי את זה פה כי לא ידעתי איפה לשים הרי בסט יש דבר שקשור ללוחות אם ודבר שקשור לכרטיסי מסך :-\ אז מה דעתכם שווה לי הסט הזה?
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לעבודה באנגלית שאני צריך להגיש ב-12! ניסתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי כמעט שום דבר. הראיון יכול להיות עם אנשים אחרים, לאו דווקא תושבי ניו-יורק, אבל זה חשוב שהראיון יהיה על העיר. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
קניתי דיסק קשיח של wd ומסתבר שהוא תקול לאחר מספר בדיקות שערכתי לו,עכשיו חיפשתי איפה להחליף אותו מכיוון שהחנות ממנה קניתי את המוצר נסגרה אני לא מאמין איך נדפקתי בקיצור כל אחד מן היבואנים אומר שזה לא שייך להם ו-life מחשבים שזה אחד מן היבואנים שגם מתכחש אומרים לי שנדפקתי כי החנות נותנת את האחריות ויענו הם יכולים להחליף לי בתוספת תשלום של 102 שקל על השליחה של הדיסק לחול, אני לא מבין מה זו החוצפה הזו אם החנות נסגרת אז מי שקנה נדפק?!!!1ככה זה בארץ?אני צריך לשלם על זה שדפקו אותי במוצר פגום אני לא מבין את זה?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המשחק אני מכור!!! יש קומבינציות עם הקפיצות ויריות.....
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קניתי אתמול בשעה טובה את הסמסונג 854. אני רוצה ליצור לו צלצול...הפורמט צריך להיות בפורמט MMF.... הצלחתי ליצור את הצלצול שאני רוצה בפורמט שאני רוצה בתוכנה Mobile Music Polyphonic... העיניין הוא שאני מעלה את הצלצול ל- www.jhonny.org ומנסה להוריד אותו זה מוריד לי אותו כ-Midi והוא ריק... פשוט צלצול ריק...לא שומעים כלום! למישהו יש ניסיון עם עשיית צלצולים? למישהו יש מושג למה זה קורה? אשמח לשמוע עצות ולקבל עזרה בתודה מראש ניר
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
טוב נו.. בכל זאת יש משהו טוב בטירונות החרא הזו... יריתי בראשון (5 כדורים) 3 פגיעות בול מ-25 מטר מרחק סטייה 0 ומרחק מקסימלי בין הפגיעות הקיצוניות 2 ס"מ בשני.... ירינו כמה אנשים לאותה מטרה בגלל המ"כית המפגרת... אבל בכל מקרה מחשיבים את הטוב בין השניים
-
- 100 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
זה ת'רד שבו כל אחד מספר איך הוא הגיע ל HWzone. יש למלא כמה דברים: שם: הצטרפתי לפורום ב: איך הגעתם לכאן?: עכשיו אני אמלא את שלי. שם: אורי הצטרפתי לפורום ב: בערך לפני חצי שנה. איך הגעתם לכאן?: לפני שאסביר,אוכל לומר שהייתי ממש אפס. לא ממש אפס במחשבים,אבל בחומרה, כן. יש לי חבר שהוא משתמש כאן. דיברנו.. עכשיו אני אומר לו: "איזה בעסא.. הכרטיס מסך פגום.. קניתי רק אתמול" אז הוא אומר לי שיכול ליהיות שזה לא דפוק. הוא נתן לי את הלינק לכאן,התרשמתי,ונרשמתי.
-
- 39 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בליוןנטורק אין יותר לינקים. אם באופן תאורטי בלבד אתם הייתם מחפשים איזה סרט (משהו בלי זכויות יוצרים , חוקי כזה אתם יודעים... איפה אתם עושים את זה?? ראיתי כמה אתרים אבל השמועות מספרות על מהירות דלה בעקבות חוסר במקורות. ואולי בעצם אתם מעדיפים פאבים???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: הורי נוסעים בחופש הגדול לארה"C ויש לי בעירך כ 250 דולר ואני רוצה לבזבז אותם, פתוח להצעות.. חברה!!! כל כיוון!! יאללה רעיונות דימיונות משהו!!!
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי אני יודע את הכיוון הכללי, אבל הייתי שמח לקבל הסבר מפורט יותר בשביל לא להתחיל להסתבך עם עצמי... נניח שאני מגיע מכיוון מזרח (על כביש 85).. אז לפני הכניסה לעכו אני לוקח ימינה לכיוון נהריה. מה עכשיו ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול הגיע אלי מכתב מהפנימיה הבאית. רציתי לשאול אם מישהו היה שם ? איך הרמה ? שווה ללכת או ללמוד בתיכון רגיל? בקיצור, ספרו לי כמה שאתם יכולים, תודה ד"א זה האתר של הפנימיה - www.panmaz.co.il
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה למה!!! http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=174211&sid=10 הם מרמים אנשים! ועוד לחשוב את כמות ראשי דיו שקניתי עד עכשיו נבלות!!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עודכן: האתר קיים כבר המון זמן,טוב.. זה ברור. כל הזמן היית האפשרות לדבר כאן,בפורום. למה שלא נעשה מין כמו שיחת ועידה? זה יהיה מהיר. במקום לשלוח עוד הודעה,אפשר לדבר עם החבר'ה. השיחת ועידה הזו תיהיה ב MIRC. פשוט הכנסו למירק,ותקישו את הפרטים שניתן למטה. הועידה תיהיה מחר (יום רביעי). יום רביעי - שעה 17:30 הכנסו למירק ערוץ: ay# שרת: irc.co.il
-
- 42 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי שיש ספר שמכיל המון מבחנים דמויי פסיכוטכני המיועד לצו הראשון אני יודע שהרבה חושבים שזה מיותר אבל לא בא לי להיכנס להלם כשאני איגע לבקו"ם.. מישו אולי יודע במקרה איך קוראים לספר של איזה הוצאה הוא וכו'?? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שמעתי שכול מי שמעל גיל 18 יקבל בעקבות ההפרטה 2000 שקל ורציתי לדעת אם גם אני יזכה לפרס הנחמד הזה. אני יהיה בן 18 בעוד 6 חודשים האם האיר לי המזל ???
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
עפ"י מחקר פיני שנערך לאחרונה, רקמות המוח לא מתחממות מהקרינה ברמה שאמורה להדאיג אותנו. http://www.theinquirer.net/?article=21398
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה אני מבין בהרבה דברים אבל טלפונים סלולריים הם לא אחד מהם, אז אני צריך עזרה, אמא שלי רכשה בסינגפור טלפון סלולרי של סמסונג לא זוכר את הדגם אבל אחד הדגמים החדשים עם FLIP וצג צבעוני וכולי, הכל בסדר ה SIM עובד בלי בעיה, הכל סבבה חות מבעיה אחת שהיא לא לקחה בחשבון שבטלפון (צרוב?) רק מלזית ואנגלית עכשוי השאלה האם יש אפשרות להוסיף שפה? לעשות FLASH לזכרון או מזהו כזה?אני פושט לא יודע איך זה עובד בטלפונים. אשמח מאד לעזרה במידה וזה תלוי דגם אני אביא את הדגם המדויק.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-