כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
-
הזמנתי מהם: x20 DVD writer Black - OEM מוצר GSA-H55NK מקט 1 כמות [b]206[/b] מחיר יחידה LG יצרן 120mm case fan - 800 ~ 2400rpm- Max. 110.03CFM - 17dBA at 800rpm, 39.5dBA at 2400rpm מוצר FM121 מקט 1 כמות [b]105[/b] מחיר יחידה Silverstone יצרן Antec Sonata III - EarthWatts 500 Watt power supply included - Improved overall air intake - Front mounted USB, eSATA, Audio ports - 3 x 5.25 external drive bays - 2 x 3.5 external drive bays - 4 x 3.5 internal drive bays in individual trays with silicone grommets to absorb hard drive vibrations - 1 rear 120mm fan with 3-speed control - place for 1 front 120mm fan (front fan not included) - Built-in washable air filter - ATX מוצ…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק נואשות לסיכומים בחלק של האזרחות בבחינה של ידע העם ב', עדיף מאוד שזה יהיה מעודכן לבחינה הקרובה. מי שצריך סיכומים בחלק של ההיסטוריה בבחינה שישאיר לי מייל שלו בה"פ ואני אשלח לו מחברת שלי מתחילת י"א עד סוף י"ב ועוד סיכומים של מישהו מהשכבה שלי.. בהצלחה
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי, אני הולך לרכוש את המחשב החדש שלי מחנות בתל אביב בשם moretech. האם החנות זהו נחשבת לאמינה? (מבחינת איכות הרכיבים) תודה!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי רמקולים - ATP3. הם אחלה רמקולים, באמת. רק חבל שיש לי רמקולים עם כבל דפוק שכל הזמן מתנתק. אז רציתי לשאול אתכם - אתם מכירים את זה שאם אתם משאירים את הרמקולים דלוקים, ונוגעים עם הכבל LP על משטח מוליך, זה עושה רעש מעצבן שעושה לך תחושה כאילו זה דופק לך תרמקולים? ובכן, אני אוהב לעשות את זה. ויש לי תחושה (אולי פסיכולוגית ואולי לא) שזה קצת הורס תרמקולים... אבל תכלס זה להעביר להם חשמל בדיוק כמו שהמחשב מעביר להם חשמל - לא? זה באמת הורס אותם?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם אתם שומעים מוזיקה ממשחקי מחשב ,ואם כן איזה אתם הכי אוהבים.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://www.performance-pcs.com עושים משלוחים לארץ נכון? (תקנו אותי אם אני טועה). מה עלות משלוח וכיצד אני משלם להם בPAYPAL?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://www.ebaumsworld.com/pearl.shtml למי שאין כוח לקרוא את ההוראות, כל תור אפשר להוריד כמה פנינים שרוצים משורה אחת, המטרה היא שהשני ייקח את הפנינה האחרונה. אני עוד לא עליתי על העקרון.
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
זה שווה לי למלאות 4 טפסים מלאים + אקסטרה ב168 שקל? יש סיכוי טוב ליזכות בפרס ריאשון או שני? http://www.pais.co.il/Pais/Games/Lotto/
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ההרשמה לעתודה נסגרת מחר, והייתי רוצה להרשם במקרה ואני לא אתקבל למסלולים שאני רוצה במודיעין. השארתי את זה קצת לרגע האחרון, ככה שאני לא יכול להקדיש את כל המחשבה שהייתי רוצה לבחירת התאר ללימודים. אני מקווה בזמן שנשאר לקבל כמה שיותר חוות דעת, גם מחברי הפורום הזה. אמנם אני לא סגור על יעדי בחיים ועל מה אני רוצה ללמוד\לעבוד, אין לי ספק שזה נוטה יותר לכיוון המדעים המדוייקים - פיזיקה, מתמטיקה, מדעי המחשב, ומקצועות הנדסה שונים. העדיפויות הראשונות שלי הן 1. פסגות (כפול הנדסת חשמל+פיזיקה) 2. מדעי המחשב+מתמטיקה\פיזיקה תואר כפול ודו-חוגי זה אותו דבר? העקרון הוא שאם יש שני מקצועות שיש להם הרבה קורסים משותפים בתואר, ניתן פשוט "לחבר" בינהם? אם אני חושב שאני מסוגל, ומתעניין בשני הנושאים, …
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כן כן.... אני לא צוחק! גם ביניהם הרבה ילדים משתמשים בזה. אני תמיד אומר להם להפסיק...אבל הם לא מקשיבים אז היזהרו מזה...החומר המסרטן שגורם למחלות חמורות וביניהם סרטן הוא:סיגריות AaaBb
-
אני מחפש את טפסי השאלות עצמם ולא את הפתרונות.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
בעיקר מדבר על פלסטיקות למינהם ולא חלקים פנימיים כמו כרטיסים/מעבדים/לוחות אם. אני מעוניין לעשות איזה פרוייקט מודינג על הנייד שלי, אבל קודם כל צריך להשיג חלקים חלופיים שבהם נתעלל כדי לשמור את החלקים המקוריים עבור האחריות.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת מי משתמש באתר הגדול הזה לשמוע מוזיקה
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה זה הסיפור אני מעוניין עכשיו לעבור מפאלפון לחברה אחרת .היום אבא שלי היה בסניף פלאפון ובירר על ההתחיבויות שלי ועל הקנס שאני יצטרך לשלם במקרה שאני רוצה לעבור וגיליתי משהו מוזר ,מסתבר שמעבר להתחייבות שיש לי למכשיר יש לי גם התחיבות למסלול שאני נמצא בו ,הבעיה היא שכאשר עברתי למסלול הזה לא אמרו לי שום דבר על התחייבות ולא אמורה להיות לי שום התחייבות על המסלול ,מישהו נתקל בזה פעם ? כי זה נראה לי מוזר ובחיים לא הייתה לי התחייבות כזאת או אחרת על מסלול אגב אם אתם יכולים תעברו מפלאפון
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עברתי מסניף אחד לסניף אחר של בנק לאומי ובמקום לעשות לי אותו הכרטיס מסטרקארד מולטי של לאומי עשו לי כרטיס לאומי סטודנט פשוט.. בנתיים אני ישאר איתו כי אין לי צורך בזמן הקרוב בכרטיס בינלאומי אבל חשבתי לעצמי אם יש כרטיס אחר שניתן לעשות אולי שלא קשור לבנק? יש איזה כרטיס מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מידע כמו מי אוכל שועלים, תנינים ואת העביידים (זן של עקרב כלשהו) ומה אוכלות החיפושיות והנמלים... לא הולך ממש למצוא את זה בגוגל אז קצת עזרה אם אפשר..(= תודה
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
וקצת פחות לעוסות... 8) Many years ago in Scotland, a new game was invented. It was ruled "Gentlemen Only...Ladies Forbidden"...and thus the word GOLF entered into the English language. In the 1400's a law was set forth that a man was not allowed to beat his wife with a stick no thicker than his thumb. Hence we have "the rule of thumb" The first couple to be shown in bed together on prime time TV were Fred and Wilma Flintstone. Every day more money is printed for Monopoly than the US Treasury. Men can read smaller print than women can; women can hear better. Coca-Cola was originally green. It is impossible to lick your elbow. The State with the highest perce…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה כבר כמה זמן לשנות את הבאנר (איפה שכתוב "רשת מקומית") בנוקיה 8210 של סלקום שיש לי (גם נקרא לפעמים 8260) הקוד טכנאי הרגיל (*3001#12345#) לא משנה את זה גם אם אני משנה את ה-ALPHA TAG כמו בכל הנוקיות האחרות... שאלתי בסלקום והם אמרו שאני יבוא אליהם אבל אני רוצה לעשות את זה לבד. מישוה יכול לעזור?? נדב
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
<צונזר. אתה בכוח רוצה באן לכול החיים?!>
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום חיפשתי ולא מצאתי איזושהי דרך לעשות את זה אני מחפש שם משתמש מסויים בתפוז (בן אדם) עכשיו, אני זוכר בערך חלק מהשם שלו זה בן אדם שכנראה דיבר איתי מתישהו בצ'אט או בבלוגTV שלהם שם רציתי לדעת אם יש דרך לראות רשימה של כל המשתמשים הרשומים בתפוז או לערוך חיפוש במסד נתונים ע"י הכנסת החלק שאני כן זוכר, ולקבל רשימת תוצאות מתאימה מישהו מכיר ? זה מאוד יעזור לי. לינק לאותה שאלה בפורום תמיכה בתפוז : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=10&msgid=61226172 אפשר לראות שם שמצאתי בעקרון איזושהי דרך להציג רשימה של (נראה לי) כל המשתמשים אבל בלי דרך לסדר אותם או למיין אותם בצורה הגיונית..
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש למישהו הזמנה לזה אם כן אפשר בפרטי? מי שלא יודע זה שירות מוזיקה חוקי http://www.spotify.com/en/ תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
-