כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, לפני 10 דקות סיימתי לראות את כל הפרקים מהעונה השישית של באפי (זאת שמשודרת ממש בימים אלו בערוץ ביפ). לא חשבתי שאני אספיק לראות את כל העונה לפני שאני אחזור לצבא מהיציאה הנוכחית (מחר..), אבל מסתבר שהפרקים האחרונים היו כל-כך טובים שהם פשוט החזיקו אותי מול המסך (DA-LITE + X1, קצת פחות מ 75" ביחס 16:9) במשך כל 5 הפרקים האחרונים - ואם לא היה כבר מתחיל להיות מאוחר, הייתי גולש גם לעונה השביעית (שכבר מחכה אצלי במלואה הרבה לפני שסיימתי לראות את העונה השישית, למען האמת..)... אני לא יודע לגבי חמשת העונות הראשונות (שאת חלקן, לפחות, ראיתי בטלוויזיה בצורה דיי מפוזרת, בלי לשים לב ממש לעלילה ה"עונתית"), אבל אני יכול להגיד בהחלט שהעונה השישית פשוט מדהימה ! אם מסתכלים על כל 22 הפרקים …
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני אסביר למה אני מתכוון - לפני כמה שנים, כשקפצתי לביקור אצל סבתא, גיליתי שיש לה בבית טלויזיה של Nokia. הופתעתי מאוד אבל לא כמו שהופתעתי כאשר גיליתי שחברת Bosch (כל כלי כלי!) הוציאה פלאפון GSM לפני כמה שנים. מה שגם היום גיליתי של-Samsung יש חטיבת מכוניות הנמכרות בקצב מטורף ביפן ובקרוב מגיעות לאירופה. ספרו והפתיעו גם אתם עם פניני מידע לא חיוני דומה, על חברות ומוצרים שפשוט....לא מתקשרים.
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//691050 הייתי חייבת.. עכשיו תבינו מה עלול "להציל" אתכם בשעת צרה...
-
מה חשבתם על Google Clips? למרות שטכנולוגיית ה-AI מפחידה אותי קצת, דווקא אהבתי את הfeature הזה... נחמד שאני לא צריכה להיות אחראית צילום כל הזמן ושיכולות להיות תמונות יותר טבעיות שלי..
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי בעיה שקשורה בsata ואחרי שהורדתי דרייבר של הsata שיתאים ללוח אם אני עדיין נתקל בבעיות באיזה פורום אני אמרו לרשום את הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
hay do someone have a program to play .amr music on palm zire 71 10x
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם DELL רכשה את חב' LEXMARK? משהו יודע? ואני יודע שזה לא האשכול המתאים פשט אין אשכול תואם לשאלה אז.....סורי מראש
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היום ליגת האלופות, אז אמרתי יאללה נמלא ווינר... הנה הטופס: רומא - מנצ'סטר 1 צ'לסי - ולנסיה(+1) X יותר קרנות: צ'לסי - ולנסיה 1 זכום זכייה צפוי: 164 ש"ח זוכה או בוכה? Forza Roma!!!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתרים כמו http://www.adserver.co.il (שהוא www.imedia.co.il) ? הקישורים לא עובדים שם... ???
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הייתה כתבה לא מזמן בנענע שבגלל נתינת חישוב שגוי המתבטא בנתינת נק' רבות לשאלה ספציפית או כשל מסוים בבחינת הבגרות בלשון מוסיפים 4-7 נקודות לבחינה, איך אני יכול לדעת כמה בדיוק הוסיפו אם בכלל..??? תודה!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=18537 AMD התחילה לשלוח את המעבדים הזולים מהסידרה 939 !! ובקרוב יתחילו להופיע גם אצלנו ! אז למי שדחוף לו שיחכה קצת , ולא יצטער! (אני לא יודע עם זה שייכך לפורום או לא אבל זה טוב שאנשים יכנסו יוראה את ההודעה הזאת לפני שהם רצים לקנות מחשב )
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי. אתמול שמעתי שיר ברדיו שהזכיר לי ששמעתי אותו פעם ואהבתי אותו השיר מתחיל בקול של רובוט גברי שאומר We will rock it או משהו בסגנון ואז rock it rock it, או משהו כזה אחרי זה יש קול של בחורה, ואז שוב קול של גבר, והשיג נגמר בקול של רובוט שוב פעם מישהו מזהה ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, בעקבות הדיון האחרון שמישהו העלה לפרום כללי בקשר לזה שהוא קנה מחשב חדש הביא לי רעיון... למה שלא יהיה פורום שרק בו יהיה ניתן להעלות תמונות ולספר מה קניתם, מרוצים או לא וכו'... מה אתם אומרים? אשמח לתשובה ממנהל שיכתוב לי למה עד עכשיו לא היה פורום כזה והאם קיימת בעיה לפתוח אחד עכשיו... תודה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש חנויות בארץ שאפשר להזמין דרכם ספרים מחו"ל (amazon לרוב) תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כך כבר מספר שנים שאני פה באתר והיו כמה דברים שהציקו לי לדוגמא מדוע צריך ללחוץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" על מנת לראות אם הגיעו תגובות ולא שיופיע מספר או סימון שיש תגובות חדשות דבר נוסף יש תרדים שהגבתי בהם מלפני חודשים שאינני מעוניין להיות מיודע בנוגע אליהם לדוג' "ת'רד Super PI, ו-3DMark הגדול" כל פעם שמישהו מגיב אני צריך לראות את זה בהודעות חדשות למרות שכבר נמאס לי מזה וישנם עוד כמה רעיונות לשיפור שאני אוסיף בהמשך אשמח לשמוע את דעתכם והאם יש לכם גם רעיונות נוספים?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בפורום אחר פורסם האתר הזה: http://www.speedy.co.il עכשיו הבעיה איתו תראו את הכותרת שכתובה באתר למעלה: הכניסה לאתר אסורה לחיילים ואנשי צבא המעורבים בפשעי מלחמה ורצח של אזרחים. בבקשה ממכם אנשים תשלחו אימיל לפה: uri@speedy.co.il זה המנהל של האתר קוראים לו אורי אבן-חן בבקשה מכולם תעשו את זה.. זה פשוט מגעיל מה שהוא כותב שם שחיילים מתים בשבילו ובשבילנו והוא כותב את זה.. ובבקשה לא להפוך את זה לדיון פוליטי..
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. בניתי לאחרונה אתר *נערך* אין לי כמעט שום ידע בנושא בניית אתרים. לקחתי פשוט תבנית מ http://www.oswd.org ושיניתי שם מה שהייתי צריך. הבעייה שלי היא כזאת. בניתי את האתר עם תוכנת NVU בסביבת לינוקס. האתר עובד יופי בפיירפוקס אבל נראה עקום באקספלורר. מישהו יוכל אולי להציץ באתר ולומר לי מה הבעייה? אולי רק צריך לשנות איזה שורה או משהו (אני מקווה). רב תודות! עלז
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
הייייייייי שלום לכול הנופשים עקב שביתה שבקצב הזה די דופקת לנו את הבגרויות קיצר היום מתייקמת הפנגה של אירגון המורים במוזיאון ת"א (ברחבה שם ) ההפגנה מתחילה ב6 ו....אין לי ממש מושג מתי היא נגמרת אני רק יודע שגם התלמידים מוזמנים להביע הזדהות הבצפר שלנו אישית דאג להסעות לכל התלמידים שרוצים להגיע ומקווה לראות שם עוד הרבה תלמידים שיהיה קצת מעניין, הרבה שכונה ואולי השביתה תיגמר קצת יותר מהר בזכות זה... נקווה לטוב
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה פעם איזה אחד בשם תפוחים שתמיד שהיו אומרים משהו על אינטל הוא היה מתחיל לחפור על AMD וכמה שהם תותחים, שהייתי מכור לדיונים שלו אני חושב שזה היה בתקופה של הathlon+
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ראיתי שנחשפה החברה Lenovo והם מוכרים מחשב במחירים על הרצפה.. רציתי לדעת איפה אוכל למצוא פרטים עלייהם, כגון: סניפים בישראל, מפרטי חלקים ומחירים.. תודה
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי רישיון עם מלווה והרכב רשום על אבא שלי. האם אני יכול לנהוג ברכב או שחייב שביטוח הרכב יהיה רשום גם על שמי?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה: איזה דברים צריכים להיות לי כדי להרכיב מחשב מרכיבים שקניתי? האם הרכיבים עצמם מכילים את כל הכבלים והברגים הדרושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.performance-pcs.com עושים משלוחים לארץ נכון? (תקנו אותי אם אני טועה). מה עלות משלוח וכיצד אני משלם להם בPAYPAL?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-