עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם יש דבר כזה טלויזיה רגילה בגדלים 50" + לא פלזמה ולא מקרן אחורי... יש דבר כזה? אם כן, אפשר לראות? והאם האיכות בהם טובה יותר ממקרן אחורי או פלזמה? אם לא מה אתם ממליצים לי לקנות?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Yaniv,

אני יכול להביא מארה"ב את 3 החלקים הבאים: Kingston HyperX Red 16GB - 1600MHz - 2x8GB Intel Core i5-3570K ASUS P8Z77-V LK שלושת אלה ביחד יעלו לי 1884 ש"ח, שווה? אתם אומרים יקחו לי הרבה כסף במכס? יש לי אח בצבא אז מגיע לו הנחה של 30$ מהמכס אחת ל3 חודש, זה יכסה את המכס?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  3. הסיפור בקיצור: לאחרונה קיבלתי זימון ליום סיירות ב"וינגייט"... עכשיו השאלה שלי היא מה בדיוק הולך שם? , איזה מבדקים היום הזה כולל? הבנתי שאני צריך להיות בכשור מצוין.. השאלה עד כמה בכושר? , ובככלי מה הולך שם? איך אני עובד את היום בהצלחה? ובקיצור מקווה שהבנתם אותי.. סליחה על החפירה והשאלות הרבות שלומי.

• 73 תגובות
    • 18.7k צפיות
  4. שלום לכולם, מחפש המלצות לסרטי אקשן טובים כמו: חטופה, b13, המשלח 1-3 ועוד.... תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. Started by mrsph666,

בתקווה שיש פה מישהו שדובר גרמנית, אני צריך לתרגם את המשפט הבא: I hope you're having great time there. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by ConRoe X Fire,

אפשר למחוק. פרסמתי את אלה בנושא רוכז עם עוד מלא רקעים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276093.0

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אני תלמיד כיתה יא', עברתי את הצו הראשון אבל עדיין לא עשיתי את הראיון האישי(חוסר זמן שלהם). אני מאוד אוהב מחשבים, יש לי אהדה גדולה מאוד לחומרה (מבורג בCASE ועד המעבד). אני אוהב את עיניין הרשתות, אינטרנט והתקשורת.. קצת פחות אוהב את עיניין הבנייה של האלגוריתמים והתוכנות. חוץ משפת HTML, אני לא יודע שפות אחרות (ניסיתי ללמוד VB, לא עיניין אותי). אני רוצה לעסוק בזה בשלוש שנים של השירות שלי בצה"ל. איזה יחידות יש שמתאימות לדברים האלה שאני אוהב ? נ.ב.- אני לומד את הדברים הללו באופן עצמאי. כלומר, אני לא במגמת מחשבים או משהו דומה (רק בבית לבד).

• 30 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. אני תמיד משאיר לי שכבת שפם קצרה, אני מתכוון כשעוד זה זיפים ועדיין לא שערות ( מה חשבתם ) אני מגלח כל יום כדי להרוג זיפים שגדלים במקומות שאני לא רוצה שהם יהיו שם, וכל כמה ימים אני מוריד טיפה מהשפם כשהוא גדל יותר מידי.. אבל רוב הפעמים המכונה לא מקצרת לי את הזיפים והיא פשוט מורידה חצי מהשפם וזה נראה מוזר. איך אני יכול רק לקצר את הזיפים ולשמור על שיכבה אחידה? אני אשמח לקבל עצות, תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  9. קיבלתי (ב2 וחצי, זה אצל דוד שלי בהרצליה) את הTRAVELSOUND CREATIVE I300... הוא דורש בטריות AAA אני יודע ש: A-בטריות רזות AA-אצבע רגילות AAA-?!?! D-השמנות מה זה הAAA? וזה קשה להשגה כאילו!? מישהו יודע כמה הם עולות ובאיזה כמויות אפשר לקנות אותם(בחבילה)?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אז ככה,אתמול אח שלי מקבל דואר רשום,הוא פותח ולהפתעתו הוא מוצא כתב תביעה על זה שהוא גרם לתאונה מלפני איזה שנתיים...עכשיו ככה: דבר ראשון השם והת"ז הם של אח שלי,מספר רשיון הרכב הפוגע הוא לא! אח שלי לא היה אף פעם מעורב בתאונה כלשהי,לפי כתב התביעה הוא נסע אחורה ופגע ברכב שהיה מאחוריו,החלון הקדמי שבור,הפרונט דיי קבצ'ה...הרכב הפוגע הוא על שם איזו גלידריה בהרצליה (לא הבנתי אם הוא כביכול שכר משם רכב או עבד שמה אני צריך לשאול עוד פעם)...הקטע שבחיים הוא לא עבד בשום מקום כזה...והקטע שהכי קורע זה שאין לו בגלל רשיון על רכב!!! רק על אופנוע!!! הוא דיבר עם עורכת הדין שמבצעת את התביעה והוא מסביר לה שזה פעם ראשונה שהוא שומע על זה ושאין לו שום קשר לתאונה..היא הייתה דיי סימפטית והסבירה שט…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://img294.imageshack.us/my.php?image=2001pm9.jpg או דברים דומים ב-WIDESCREEN. תודה.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  12. פיתוח חדש של Intel, משחקי LEGO הדור הבא

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by hell,

אני ממש אוהב את השיר אבל אין לי מושג מי שר אותו אני ממש רוצה להשיג אותו אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה שיר הסיום של העונה הראשונה של NARUTO מילים: culitivate your hunger before you idealize motivate your anger to make them all realize climbing the mountai,never coming down break into the contents,never falling down my knee is steal shaking,like i was twelve sneaking out the clasroom,by the back door aman railed at me twise thout,but i dident care waiting is waisting for people like me פיזמון: dont try to live so wise dont cry cause youre so right dont dry with fakes or fears cause you will hate yoreself in the end ואז הפיזמון חוזר זה שיר די רגוע אם משהו כמו חלי…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. Started by pyro_man,

איך זה הולך?? רציתי לדעת באיזה מקצועות יש בונוסים? מה סכום הבונוס? ואם זה משתנה בין 4 ל5 יחידות??

15. היום, כאשר הפעלתי את המחשב שלי, נוכחתי לשים לב לכך שהוא מקרטע ונתקע לעיתים קרובות, כאילו משהו אוכל את משאבי המעבד. פתחתי את מנהל המשימות, ואכן הייתה צריכה גדולה של המעבד. בדקתי מה התהליך שצורך את משאבי המעבד, והתברר לי שזה היה התהליך של סקייפ, Skype.exe. איך אפשר להיפתר מהדרעק הזה?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  16. שלום לכולם, החלטתי לפתוח ת'רד אשר ירכז בתוכו טיפים למניעת בזבוז משאבים וניצול טוב יותר של משאבים קיימיפ אשמח אם חברי הפורום ישתתפו כאן באופן פעיל - אני מאמין שלכל אחד יש מה לתרום. אני לא מצפה כי כולם יסכימו עם כל ההצעות אך גם אם תאמצו כמה - שווה. חשמל: החלפת נורות בנורות PL חסכוניות - נורות אלו מחזיקות זמן רב יותר, צורכות חשמל נמוך יותר ומפיקות הרבה יותר אור ומעט חום ניתוק מכשירים אשר אינם בשימוש - כמעט כל מכשיר מודרני צורך חשמל במצב STANDBY ע"מ להמנע מבזבוז זה אפשר להתקין שקע עם מפסק ולכבות שלא בשימוש. דבר זה גם כולל את המחשבים, נתבים מסכים ועוד. זה גם הרבה יותר בטוח מכיוון שאתם מנתקים את השנאים אשר מהווים לא פעם סיכוי לשריפה. דוד שמש - לצורך חימום מיים חוסך מאות שקלים ב…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by 1,

היום במקרה עשיתי חיפוש בתדר VHFL ובדרך הצלחתי לראות את כל הסינימה 1,2,3 וערוץ 5 פלוס וגם פוקס קידס!! וזאת לאור העובדה שיש לי ממיר דיגיטלי אחד בבית, השאר מחוברים בלי ממיר, והערוצים היחידים שיש לי חוץ מחבילת הבסיס הם הסינימה 1,2,3!! כמובן שלא ראו נקי, הצלחתי לראות תמונה ולשמוע סאונד, אבל התמונה קופצת והוא לא מצליח לקלוט את הערוץ בשלמותו, אבל עצם העובדה שקולטים משהו אומר שאפשר לחזק את התדר ולהנות!! למישהו יש רעיון? תנסו אצלכם בבית לכל בעלי HOT לעשות סריקה בVHFL ותגידו מה אתם רואים, מחכה לתגובות, אני רק מקווה שאפשר לעשות עם זה משהו...

• 12 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. מקצת שיטוט מהיר מגלים שאפשר לקנות משקפי ראייה במחירי רצפה לעומת מה שהולך בארץ. http://www.selectspecs.com/cheap-glasses/ http://www.cheapglasses123.com/ http://www.zennioptical.com/#/?gclid=CMXvtczz16YCFUww3godygMOHQ http://www.eyebuydirect.com/samplenew.php?price_rang=7.95,49.95 מישהו מכיר אתר מהימן לבצע ממנו רכישה כזו?

• 3 תגובות
    • 11.8k צפיות
  19. Started by OR007,

חייב להגיד, מכירה "חריגה", מעניין על כמה היא תיסגר - למכירה אגב, מחיר מחירון - 100000 , לפי מה לעזאזל הם קבעו את זה ?

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  20. בעיקרון אני מחפש שירים שקטים כמו השיר שציינתי בכותרת, בסגנון דומה. אם יש לכם המלצות אז בבקשה תרשמו ואני אבדוק אותם. תודה

21. Started by VoliSuS,

שמתי לב שהרוב הגדול פה אחרי צבא או כרגע בצבא.. אני כנראה מתגייס לשמה ושמעתי לא מעט סטיגמות על האנשים שמה והפעילות (שזה שמירות והכל) אבל אני מצד שני כל דבר שקראתי זה היה ב-FXP ככה שאני לוקח את זה בעירבון מוגבל מה אתם אומרים? זה באמת ככה שמה?

• 10 תגובות
    • 5.7k צפיות
  22. Started by Vega,

אהיה אסיר תודה למי שיוכל לפרסם או לקשר לסיכומים איכותיים לקראת הבגרות/מתכונת בהיסטוריה, פרט לסיכומים שמצויים באתר של ערוץ ההיסטוריה, או מהספר מיקוד של אורי סלומון. כרגע אני משתמש בספר המיקוד של אורי סלומון, אך כמה מורים להיסטוריה שאני מכיר אמרו שישנו חלק מהספר שהוא "מצוין" וחלק אחר שמצויות בו "טעויות קריטיות" (צטוט ישיר). אשמח אם למישהו יש אוסף אחר של סיכומים שאוכל להשוות עמם, אגב - כשאסיים את הסיכומים שלי אעלה אותם לכאן. תודה רבה, אבינועם, ואני משאר שגם עוד הרבה יודניקים סהרוריים (או סתם באופוריה שבתחילת הבגרויות).

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by mrsph666,

שלום לכולם. הגיע לי מכתב מהצבא ובו כתוב שהינני מוזמן ל"מבחני התאמה לקראת גיוס ליח המודיעין". כמה שאלות: 1. מה זה החיל הזה? השירות שם מעניין? מי מה מו? 2. זה אומר משהו על הקב"א שלי?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by davidcohen,

היי יש לנו הוט בבית ובשלט שלהם יש גם אפשרות של ווליום אבל זה לא עובד ובשביל להגביה ולהנמיך אני משתמש בשלט הרגיל של הטלויזיה (גם הכיבוי וההדלקה של הטלויזיה זה ככה). איך אני מגדיר את הווליום שיהיה מהשלט שהוט מביאים במקום להשתמש בשני שלטים כל פעם ? תודה

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by ConRoe X Fire,

http://www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/gayometer.html לי יצא 33%.

• 48 תגובות
    • 6.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים