עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Watch This: http://www.pentagonstrike.co.uk/flash.htm

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by topgun,

http://kclements.members.beeb.net/internet_tennis.htm

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by wow,

האם אני שאני סטודנט זכאי לדמי אבטלה אחרי שעבדתי בשנה וחצי האחרונות (אני סטודנט רק 3 חודשים אחרונים) ופוטרתי? אני יודע שסטודנטים לא זכאים אבל אני עבדתי אז אולי המצב שלי שונה?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, רציתי לדעת האם יש פה עוד אנשים בתיכון גילאי 17-18 שעובדים בשביל המותרות ובשביל עצמם.. אני כן בכל מקרה אני עובד במקדונלדס כבר מספר לא מבוקר של חודשים.. האומנם אני נהנה בעבודה, אבל שאני חושב על זה - זו עבודה מאוד קשה אני חייב גם לציין מאוד נצלנית שדורשת והעובדים לעשות הכל ברמות דקויות של ניצול והשפלה, חוזרים עם כאבי גב וסוחבים דברים ועובדים מהר ומהר בלחץ ובלי מנוחה בשביל 17 שקל של השעה... האם מנצלים אותנו ? למה תנאי העסקה כלכך גרועים בארץ - כי כמה שצריך כסף אני מוכן לעבוד בכל עבודה אבל גם הבריאות חשובה... מה דעתכם ? אתם מרוצים במקום עבודה שלכם ? לא מרוצים ? שתפו...

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. ראיתי עכשיו גיא פינס והיה שם קטע על התצוגת אופנה של קסטרו מן והם פגשו שם את טייאסטו ואישתו לעתיד... השאלה שלי היא מה הוא עושה בארץ?הכוונה הוא הולך להופיע איפהשהו? ועוד משהו ייש למישהו מושג איפה אפשר "להתקל" בו? איתן *אני יודע שהכותרת נשמעת הזויה.....

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  6. אני לא יודע אם זה חוקי או לא,השגתי קטע קטן (בסביבות ה 5 מגה) של להקת קרוספייר המהממת שביצעו כמה שירים של יזהר כהן בגירסת רוק כבד בקדם ארוויזיון (איכות בכלל לא משהו אבל הם פצצות). אפשרי לפרסם את הלינק כאן?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by TimoTy,

מחפש אתר כמו Avodot רק לאנגלית אני לא משתמש בעבודות בAVODOT כי אני מפחד שמישהו יביא למורה את זה ביחד איתי. אם אתם יכולים להמליץ לי על עבודה ספציפית עם לא יותר מ9 עמודים. או אולי אחד ממשתמשי הפורום יבריח לי עבודה קטנה, במצב כזה מספר העמודים לא ישנה לי, יחד עם זאת אני לא רוצה איזה ספר שורשים.

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by liorgadidi,

יש למישהו תוכנה כזאת שאני יכול להאלות איתה משחקים(צרובים ומקוריים) של הפלייסטישן 1+2 או אחד מהם על המחשב..?

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  9. אני צריך משם לדים ויש לי קצת בעיה עם התשלום.. ההורים לא מסכימים לתת כרטיס אשראי לאתרים כאלה =\ אם יש פה מישהו שמתכנן הזמנה משם ומוכן שאני יזמין איתו אני יודה לו אם הוא ירשום לי פה או יצור איתי קשר באייסיקיו 9454884 או במסנג'ר aviran27@walla.com תודה מראש חבר'ה

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  10. אז ככה...חשבתי להביא כרטיס מסך מחול...(עזבו אותי עכשיו מהקטע של האחריות...אין לי בעיה להגיע לחנות בחול)... הוא עולה בארץ באיזור ה2300 שח...שבחול הוא עולה באיזור ה1500 שח... אז חשבתי במקום להביא איזה X800XL אני יביא איזה X850 XT..באותו סכום..(500$)... אז מה אתם אומרים??..אני צריך לשלם מכס??..ואם אני משלוח לארץ מאותו אתר (NEWEGG)...???...אז יהיה בלי מכס...או משהו???..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3055242,00.html אין מילים. מישהו יכול לתת עוד פרטים על המנוע ובכלל על המכונית? תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  12. שלום לכולם אני בפורום הזה מעבר לחצי שנה ואני מרגיש שאתם כמו חברים שלי בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה לעשות אני בן 17 וחצי ואני עוד מעט צריך להתגייס בתאריך קרבי.... עכשיו אני שלחתי ללשכת גיוס אימייל שברצוני לשרת ביחדת ממר"ם שבוע לאחר האימייל ששלחתי קיבלתי מכתב ובו סירוב לבקשתי... בשל נתוני לפני כשבוע שלחתי להם עוד אימייל שאני רוצה לדעת מהם הנתונים המתבקשים ליחידה לפני כשעה קיבלתי שיחה מבחורה בשם טניה שהיא אמרה לי שהנתונים הללו חסויים ואין באפשרותה להגיד לי וכי נמצא לנכון לא לגייס אותי ליחדה הזאתי.... עכשיו ברצינות חברה יש לי בגרות מעבר למצופה כמובן מלאה אני בקיא מאוד מאוד בנושא המחשבים עכשיו מה אני יכול לעשות אני אובד עצות תאמינו לי בחיים יש לי ים קומבינות אבל בצבא אני חדש …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ואם אין בארץ.. אז יש איפשהו בחו''ל מקום ששולח לארץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by evman007,

מישהו יודע מה צריך בשביל שיקחו אותי אפילו לחנות שכונתית לעסוק במחשבים?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  15. אני מחפש פוסטר של להקת Manic Street Preachers ואם יש לשיר ספציפי אז If you tolerate this then your children will be next ופוסטר נוסף של הסרט ספרות זולה (pulp fiction) של Quentin Terentino (קוונטין טרנטינו) - מישל פייפר שוכבת על הבטן עם הראש והרגליים למעלה ומעשנת סיגריה... ועוד פוסטר של כנסיית השכל של האלבום "ידיים למעלה" של אישה בבגד ים מלא מתכוננת לקפוץ ממקפצה כזו כמו של בריכה אולימפית אבל בעצם המקצפה מחוברת לגורד שחקים (אני חושב בת"א)... האם אתם מכירים חנויות ברשת או בארץ (עדיפות ראשונה ירושלים, שניה תל אביב/חולון, שלישית רעננה) שיכולות למכור לי את הפוסטרים האלה או את קבצי התמונה אבל ברזולוציה גבוהה שתאפשר הדפסה לפוסטר? תודה רבה! אני מחפש את הפוסטרים כבר הרבה זמן... - ה…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by kujo,

פתחתי את הסקר הזה בכדי לדעת מה הגיל הממוצע של מודרים בארץ :s05: ;D לכן בחרו את האפשרות שמייצגת את הגיל שלכם!!!!!!

• 12 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by RoyShefy,

אני מחפש דעות בעד ונגד. ואני לא מתכוון ל: בעד: חרא פלאפון איכס נגד: מסריח גדול שמן הכל זבל אני רוצה לקנות אותו, כמה להציע עליו לדעתכם? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  18. האם יש על זה נקודות? אני לא נהג חדש וזה דו"ח שני שקיבלתי למרות שאת הראשון הצלחתי להמיר לאזהרה

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by ~Lostprophets~,

ממצב? =] בת 15 מראשון למעוניינים

• 71 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. עברתי לא מזמן סוף סוף לדירה משלי ואני רוצה לתלות כמה תמונות יפות על הקיר וכל התמונות שיש לקנות בחנויות ובשווקים הן ממש מגעילות, ואז עלה לי הרעיון שאני איקח תמונות מדהימות שאני מוצא באינטרנט ואהפוך אותן איכשהוא לפוסטר/תמונה ממוסגרת. איך ניתן לעשות את זה? למי אני צריך לפנות כדי להפוך תמונה ממחשב לפוסטר גדול ואיכותי? כמה זה יעלה בערך? צירפתי תמונה שממנה אני רוצה לעשות פוסטר כדי שתראו דוגמא... אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. תודה.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by nehmia,

למשהו יש מושג איפה אני יכול ללמוד אלקטרוניקה באיזור השרון?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by Ghosthunter,

שלום, יש קבוצה כזו שנקראת ORION ובתוכנות שלה יש מוזיקה נחמדה. רציתי לדעת האם יש אפשרות להשיג את המוסיקה הזו כדי לא לשמוע דגך התוכנות(כנראה בפורמט MIDI)?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by R0ck,

בהשפעת הת'ראד הטפשי והמשובח בתולדות זון -> http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=110779.0 הכינוי שלי הוא לא עוד רוקפורד. נראה שלא מעט אנשים מוכנים לשכור את שירותי בתור רוצח שכיר על גלגלים, צריך להיות מעניין... הצעות (לא מגונות -שטרות בלבד) יתקבלו בברכה, לא תקף נגד ילדי ווראייטי, בעלי חיים בסכנת הכחדה (ראה ערך "פבל"), נשים בהריון, נשים שלא בהריון וחמשושים. תודה.

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/548540.html http://www.knesset.gov.il/mk/heb/mkexpenses_list.asp?yr=2004 המנצח הגדול הוא (תופים....): עסאם מח`ולף, ואחריו עמרם מצנע שהוציא 1,989 שקלים על וילון ללשכה.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים