עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by someone,

כמה המלצות שלי: תיסלם- רדיו חזק מוניקה סקס- מכה אפורה היהודים- גניבה חמי רודנר- גאולה משינה- אז למה לי פוליטיקה עכשיו (וכל דבר אחר שלהם...) גידי גוב- עניין של זמן

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ניגשתי היום לאחת מחנויות הום סנטר הקרובות לביתי, מסיבה לא מובנת המלחם שלי נשרף (והלך לעולמו) והייתי צריך אחד חדש, ודחוף. נכנסתי לסניף, ניגשתי למוכרת הראשונה שראיתי שם ושאלתי אותה - "את יודעת איפה נמצאים המלחמים" ? לאחר מבט מוזר של כמה שניות, מבט שנראה כאילו נחתתי ממאדים נפלט מפיה - "מה זה מלחם" לאחר השוק הראשוני, והניסיון שלא להתפוצץ מצחוק בגל צחוק אדיר שתקף אותי הסתובבתי וראיתי מישהו שנראה כמו עובד בכיר במקום (שכנראה גם שמע אותה שואלת את השאלה האידיוטית הזאת) ומהר הפנה אותי לאוצר האבוד, המלחם ! ששאלתי אותו איך זה שעובדת בהום סנטר לא יודעת מה זה מלחם כל מה שקיבלתי היה מין חיוך מפגר, כזה שמקבלים בשביל להתחמק מתשובה שלא יודעים, או לא רוצים לענות... אם למישהו יש הסבר הגיוני …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by radioactive,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מישהו מכיר אלבום שדומה ל-Converting Vegetarians (CD2) THE OTHER SIDE? לא יודע איך בדיוק נקרא הסגנון הזה, אבל זה מן צילאאוט משולב עם טרנאס בקטנה..

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by R0ck,

http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/screens.html?page=18 התמקדו בתמונה ושימו לב מה מונח לו על השולחן...

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  6. Started by Vidati,

חופש הגדול ואני נרקב בבית ומשעמם אז אני מחפש ספר פנטזיה\מגע בידיוני אבל של יכלול מלא פרטים (לא סובל שמכניסים לסיפור הרבה דברים ויוצרים סלט). שהעלילה תהייה טובה ועמוקה אבל של היה כבד כמו לשמל שר הטבעות וכאלה אני יותר בכיוון של "המשחק של אנדר" וכאלה... תודה

• 70 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. Started by J0n1,

היה אמור לצאת פרק 13 אני חושב יצא?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. איך אני יודע כמה אזהרות יש לי ? יש אולי איזה שהוא מד שמראה לי ?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  9. היי חשבתי להביא כלב הבייתה אחרי איזה 10 שנים בלי. חשבתי על תחש/דקל (באנגלית dachshund תקנו אותי אם אני טועה) - האם הגזע הזה נחשב רגוע ומתאים למגורים בדירה? האם הם נחשבים חכמים? האם יש בעיות אחרות שמאפיינות את הגזע הזה (נשירה/תוקפנות/בעיות אחרות)? תודה!

• 36 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. לא ליקוס למה הפורום נפל לי אחרי שבוע ויש להם גם פרסומות מעצבנת

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  11. אבא שלי נוסע לטייפאי שבטייואן, עכישו רציתי לדעת אם מישהו במקרה יודע איך המחירים שמה? מבחינת חלקי מחשב או כל דבר אחר.. תודה,

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  12. היי! לאימי התחשק ליהיות בעליה של שרקן\ית קרחת, משהו כמו הדבר הבא- http://ounce.su/uploads/2009/10/%D0%BB%D1%8B%D1%81%D0%B0%D1%8F-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F-%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0.jpg חיפשתי בגוגל ורוב התוצאות לא קשורות, אשמח אם יפנו אותי לאתר שיוכל לעזור לי עם השם המדוייק למין השרקנים הזה, ואיפה משיגים אחד כזה. תודה מראש וחג שמח נ.ב. נודע לי הזן hairless Baldwins דרושה המלצה לחנות חיות אמינה(שמוכרת שרקנים) באזור תל אביב. מהיצריתיים שבינכם אשמח למפרט של שרקן ללא OC

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אהלן חברים ... כמה שאלות לי אליכים בקשר לנסיעה שלי לחו"ל בקרוב ( אוגוסט ) אז ככה .. זאת תהיה הפעם הראשונה שאני בחו"ל ( כן - עם כמה עלוב שזה נשמע ) אז אני רוצה לעשות את זה דיי מיוחד .. ולא משעמם ( יותר לכיוון של לראות מכוניות תאמת .. ) לאן הייתם ממליצים לטוס ( טיול מאורגן ) באירופה ? כלומר לאילו מדינות ספציפיות בטיול מאורגן של כשבועיים +- .. ומהי עלות הדיל ? עוד שאלה .. שמעתי שמותר להכניס לארץ סכום של מוצרים עד 200$ ... מה קורה מעל זה? ואם אני קונה בדיוטי פרי אז אין בעיות עם המכס? מה שווה לקנות בדיוטי פריי ומה שווה יותר לקנות בחו"ל ? מה לא עובר במכס? סכינים / חרבות וכל השטויות האלו לא עוברים? אני רוצה לדעת הכל מהכל ... התקציב עומד על כ10,000 ש"ח ל2 נפשות ( אני ואמא שלי …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אפשר שם משתמש?

15. Started by nVIDIA70,

שלום. החלטתי לפתוח תראד לקראת הבגרות בלשון של היחידה בראשונה, ובו ישאלו שאלות ואנשים יעזרו לאותם תלמידים שקשה להם או שישי להם שאלות. אז אתם מוזמנים להתחיל לשאות שאלות על נושא מסוים או סתם שאלה על תרגיל מסוים, ואני או מישהוא אחר ישמח לענות לכם (אני תותח על בלשון-ברצינות).

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by FARKASH7,

איך קוראים לשיר הזה מקיץ אחד בסוטול שהוא שם לו רמקול ליד הראש ומנסה להעיר אותו אם השיר הזה משהוא, או אס

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by radioactive,

למבינים בלבד

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  18. היי מה המצב רציתי לדעת אם יש מישהו מהקריות שיכול לעזור לי לבנות שרת (אני מיתכוון מיבחינת התוכנה והגדרות בראוטרים) יש לי אוטו ואני יכול להביא אותו ולהחזיר אותו מי שמוכן חייב להיות בעל ידע טוב ברשתות ואינטרנט בכלל תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. Started by ASROCK.COM,

אני יודע שהמפרטים ממש ישנים אבל אני צריך מחיר לכולם P4 2.66 533 לוח אם 533 40GB או P4 2.8 800 לוח אם 800 X1550 80GB ============================== ומסך בנפרד 17 אינץ LCD עם יציאה של TV ? מערכת הפעלה כמה טכנאי אמור לקחת ? אצלי או אצלו ? זה אותו מחיר ? המחשבים מגיעים מפורמטים לגמרי תודה רבה !

20. Started by atomic rooster,

http://ubersuper.com/all-ducks-are-wearing-dog-masks/

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by huber,

מזה זמן מה אני נכנס אתר vr-zone.com על מנת לקרוא חדשות באופן מרוכז (ולעוד כמה אתרים אבל שם אני מתחיל) בגלל שיש שם "פורום" שמיועד קרק לחדשות ושם מרוכזות רב החדשות המעניינות בתחום מהרשת. מזה כמה ימים משום מה אינני מצליח להיכנס לפורומים של האתר. אני מנסה להיכנס דרך הלינק VRFORUMS בראש הדף בצד ימין - אך משום מה הפורומים לא עולים. מישהו אחר מצליח להיכנס? האם זו בעייה גלובלית אצלהם או משהו ספציפי אצלי?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by navk2,

יש לי בגרות ביום שני בשאלון 05, ונתקלתי בתרגיל באלגברה שאף לא ראיתי ראיתי כזה, בתרגיל נותנים לי פונקציה ריבועית עם פרמטמר (למשל Y = MX^2 +(M+3)X + M-2 רק יותר מסובכת), ואז מבקשים ממני להוכיח שיש נקודה משותפת על ציר ה X המשותפת לעל משפחת הפונקציה (יענו לכל M), מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by musari,

יש באתר הזה קובץ MIDI שמיתנגן מתי שלוחצים על נגן אני רוצה לישמור את הקובץ הזה כ MIDI במחשב בשביל ללמוד תוים איך אני מוריד ? http://1010.co.il/cont.php?object_id=11&product_id=4 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  24. חברה ודגם או רק חברה

• 9 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים