כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
פה תכתבו מה שלושת הדברים שהכי הייתם רוצים בעולם! בבקשה בלי ספאם!
-
-
החומר שהמתאגרפי סומו האלה משתמשים בו... כדורסלנים מרימי משקולות.... האבקה הלבנה הזאת שעפה לכל עבר על הידיים.... זה לא טלק... בדקתי מה זה בדיוק ואיפה משיגים את זה? אם אפשר לינק לקנייה ברשת... תודה
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
דבר ראשון תפתחו את ה task manager (קונטרול אלט דליט) תכנסו לאתר www.pccool.co.il, תגלשו קצת בין דפים, בעיקר קטגוריות עמוסות כמו תאורה וכו... האם ניצול המעבד קופץ גבוה מהרגיל ? רב תודות
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר/התנסה עם מאווררי תקרה של המילטון? הדגם HEM650 מחפש משהו בסיסי וזול לחדר קטן. הם נותנים אחריות ל10 שנים על המנוע.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת מי משתמש באתר הגדול הזה לשמוע מוזיקה
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה קורה שהנגזרת השניה היאלא חיובית ולא שלילית אלא מתאפסת?
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חשבתי לעשות קהילה מחברי הפורום שיעזרו לעשות OC לאלו שלא יודעים ילכו אליהם הביתה ויעזרו .. בחינם או בתשלום סימלי מה ניראה לכם?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דיי הבטן כואבת לי כבר... הכי קרע אותי הראפ בסוף עם הפיספוסים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהשראת ריבוי השירשורים על מכוניות בזמן האחרון, יש לי כמה שאלות.. מדובר על טויוטה קורולה אוטומטית משנת 02 (או 03...), ועל הכפתור הקטן שנמצא על מוט ההילוכים (מתחת לכפתור השחרור...) כמה שאלות: 1. איך בדיוק קוראים לכפתור הזה (אני משער שזה אובר משהו... ) 2. מה בדיוק הוא עושה (עד כמה שאני מרגיש בנסיעה, כשהוא כבוי הוא נותן יותר כוח לגלגלים, מה שגורם להם להסתובב במקום כשנותנים יותר מידי גז- דבר שלא קורה כשהO\D מופעל) 3. הכי חשוב- האים הוא משפיע על צריכת הדלק ואיך. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הביאו לי מייל חדש ואני רוצה להיכנס אליו . הסיום שלו זה @msn.com .. לאיזה אתר צריך להיכנס בשביל להיכנס למייל הזה ?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
זה פשוט מדהים כמה שאנשים נואשים!! http://img155.echo.cx/my.php?image=p51300197np.jpg ומאחורי הצד הזה של הדף יש עוד צד שמלא בתיאורים על האישיות של הבן-אדם ועוד חרא. O_0
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי ולמצוא כמה תמונות אני אודה לו מאוד חיפשתי בגוגל ב-MSN בכל מקום ואני לא מוצא... תודה לעוזרים.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמה המלצות שלי: תיסלם- רדיו חזק מוניקה סקס- מכה אפורה היהודים- גניבה חמי רודנר- גאולה משינה- אז למה לי פוליטיקה עכשיו (וכל דבר אחר שלהם...) גידי גוב- עניין של זמן
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניגשתי היום לאחת מחנויות הום סנטר הקרובות לביתי, מסיבה לא מובנת המלחם שלי נשרף (והלך לעולמו) והייתי צריך אחד חדש, ודחוף. נכנסתי לסניף, ניגשתי למוכרת הראשונה שראיתי שם ושאלתי אותה - "את יודעת איפה נמצאים המלחמים" ? לאחר מבט מוזר של כמה שניות, מבט שנראה כאילו נחתתי ממאדים נפלט מפיה - "מה זה מלחם" לאחר השוק הראשוני, והניסיון שלא להתפוצץ מצחוק בגל צחוק אדיר שתקף אותי הסתובבתי וראיתי מישהו שנראה כמו עובד בכיר במקום (שכנראה גם שמע אותה שואלת את השאלה האידיוטית הזאת) ומהר הפנה אותי לאוצר האבוד, המלחם ! ששאלתי אותו איך זה שעובדת בהום סנטר לא יודעת מה זה מלחם כל מה שקיבלתי היה מין חיוך מפגר, כזה שמקבלים בשביל להתחמק מתשובה שלא יודעים, או לא רוצים לענות... אם למישהו יש הסבר הגיוני …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אלבום שדומה ל-Converting Vegetarians (CD2) THE OTHER SIDE? לא יודע איך בדיוק נקרא הסגנון הזה, אבל זה מן צילאאוט משולב עם טרנאס בקטנה..
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/screens.html?page=18 התמקדו בתמונה ושימו לב מה מונח לו על השולחן...
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
חופש הגדול ואני נרקב בבית ומשעמם אז אני מחפש ספר פנטזיה\מגע בידיוני אבל של יכלול מלא פרטים (לא סובל שמכניסים לסיפור הרבה דברים ויוצרים סלט). שהעלילה תהייה טובה ועמוקה אבל של היה כבד כמו לשמל שר הטבעות וכאלה אני יותר בכיוון של "המשחק של אנדר" וכאלה... תודה
-
- 70 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
איך אני יודע כמה אזהרות יש לי ? יש אולי איזה שהוא מד שמראה לי ?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי חשבתי להביא כלב הבייתה אחרי איזה 10 שנים בלי. חשבתי על תחש/דקל (באנגלית dachshund תקנו אותי אם אני טועה) - האם הגזע הזה נחשב רגוע ומתאים למגורים בדירה? האם הם נחשבים חכמים? האם יש בעיות אחרות שמאפיינות את הגזע הזה (נשירה/תוקפנות/בעיות אחרות)? תודה!
-
- 36 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לא ליקוס למה הפורום נפל לי אחרי שבוע ויש להם גם פרסומות מעצבנת
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לטייפאי שבטייואן, עכישו רציתי לדעת אם מישהו במקרה יודע איך המחירים שמה? מבחינת חלקי מחשב או כל דבר אחר.. תודה,
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי! לאימי התחשק ליהיות בעליה של שרקן\ית קרחת, משהו כמו הדבר הבא- http://ounce.su/uploads/2009/10/%D0%BB%D1%8B%D1%81%D0%B0%D1%8F-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F-%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0.jpg חיפשתי בגוגל ורוב התוצאות לא קשורות, אשמח אם יפנו אותי לאתר שיוכל לעזור לי עם השם המדוייק למין השרקנים הזה, ואיפה משיגים אחד כזה. תודה מראש וחג שמח נ.ב. נודע לי הזן hairless Baldwins דרושה המלצה לחנות חיות אמינה(שמוכרת שרקנים) באזור תל אביב. מהיצריתיים שבינכם אשמח למפרט של שרקן ללא OC
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-