עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by netanelj,

אפשר הזמנה לאתר (ST(supertorrents

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by ChrisBrown,

http://youtube.com/watch?v=hVdxS0Gv-54 איך?

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by ^HocK^,

אולי יש פה חלק שמכירים את זה..אבל זה אחד מהשירי חג המולד המפגרים של האמריקאים... רק בגירסה קצת אחרת קבלו אותה....

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by NiTRo37,

שלום רב חברים, אני מחפש פרסומות לנייר טואלט של סנו,סנו סופט או משהו כזה, בתקווה להורדה. מיועד לעבודה . תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by mikko,

לא יודע אם ראיתם את זה כבר אבל הייתי חייב http://www.youtube.com/watch?v=vN1D5jJAHTs

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by vasser,

was bored today, so i googled up two images, and used mspaint

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by raiman1,

"אחת הצלעות במלבן ארוכה ב33 ס"מ מהצלע השניה. הזווית החדה שבין האלגסונים היא בת 58 חשב את צלעות המלבן" צריך להשתמש בסינוסים וגל החרתא הזה... אני לא יודע למה זה לא מצליח לי , הצלחתי לעשות שאלות יותר מסובכות אבל את לא.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. Started by azaz,

איך מעלים תמונות מפליקר לפורומים?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  9. פתאום האינט' התנתק אצלי וכלום לא נידלק אפילו לא גוגל ולא מסנג'ר התחברתי דרך המודם של הסלולר שלי. יש עוד אנשים עם בעיות התחברות (בזק בין לאומי) או שזה רק אני?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by ScreameR,

http://www.waxy.org/random/video/Star_Wars_Kid.wmv

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by Mortar,

האם לדעתכם האפשרות של החברה לקבל נתונים מכל שחקן מהווה חדירה לפרטיות ? נכון שהם מבצעים סקר ושואלים אם את/ה מעוניינים להשתתף אבל העובדה שהמשחק עצמו (ות'אמת כמעט כל משחק היום) מזהה את חומרת המחשב ובשביל לשחק במשחק חייב כל אחד להתחבר לאינטרנט ולסטים, האם זה מהווה חדירה לפרטיות ? אין אף גוף שמפקח על יצרניות משחקי מחשב עד כמה שאני יודע... הפירצה לקבלת מידע הוא אין סופי. המצב הוא שיצרניות חומרה כמו ATI למשל יכולות לקבל מVALVE מידע על היקף כרטיסי החברה בקרב משתתפי המשחק ואולי אפילו עוד נתונים. מידע כזה יכול להיות שווה הרבה כסף לחברה וגם ללמד אותה לא מעט דברים. לא מעט אנשים שאלו למה חייבים את האינטרנט בשביל להפעיל את המשחק כאשר חברות כמו מיקרוסופט וסימנטיק מאפשרות הפעלה דרך הדואר…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. Started by בקהאם,

זוכרים היה כאן את הדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173504.0 יש מצב שיש למישהו את התמונות כי בקישורים שיש התמונות לא עולות אז אם יש למישהו שיעלה אותם בבקשה

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  13. אהלן חבר'ה!! ממצב? יש איכות? אצלי יש איכות רבה מאוד! לפני יומיים הגיעה סבתא, ובנוסף ל-120 שקלים שהיו לי, נתנה לי עוד 100, והחלטתי לשלם על האינטרנט לחודש (או עד סוף החופש.. אני כבר אנסה לסדר משו). איך התגעגעתי.. פיייייי.... אין לכם מושג איך זה קשה בלי האינטרנט, המחשב שלי היה לא יותר מקופסא עם מוזיקה וזהו. אז מה חדש בעולם? באתר? יש מצב שמישהו פליז פליז פליז פליז פליז יוכל לתת לי תקציר? אני ממש לא חושב שאני אצליח להשלים הכל לבד. תודה אחים, התגעגעתי מאוד! אגב, לא הייתי לצערי במפגש בגלל ציפורן חודרנית שניה שהוציאו לי יום לפני, אני היום בקושי עדיין הולך.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. אני מחפש חנות בת"א שיש בא הרבה נגנים שאפשר לנסות אותם ... אני לא מעוניין לקנות שם אני רק רוצה לדעת פיזית במכשירים ולראות איזה הכי נוח להפעלה המכשירים שצריכים להיות בחנות : iAudio X5 60GB ZEN VISION:M IRiver H340 תודה

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by Black Knight,

Access denied You are either behind proxy or using ISP/IP (88.155.52.132) which is not qualified to use TorrentBytes. If you want your IP to be added to our access list, please contact staff. צ'יטרים תמותו

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  16. נתונה הפונקציה y=a/x-4a/x+b A ו-B פרמטרים חיוביים לישר y=k אין אף נקודה משותפת עם גרף הפונקציה בתחום 11>קיי>3 חשב את A ו-B[br]פורסם בתאריך: 27.01.2008 בשעה 13:10:30 מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  17. Started by BigTools,

בוקר טוב, עקב חוסר הניסיון שלי בתחום היתי מעוניין לדעת אם יש כאן אשקלוני שיהיה מוכן לרכוש עבורי באייבי, כמובן, שטרם הקניה אני אגיע אליו וישלם לו במזומן. אז, יש מתנדבים?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by david32,

אני די בטוח שהמקום של זה פה. כן כן , זה בדיוק מה שעינייכם רואות. גיימר סטלן כולשהו הפך את האקסבוקס 360 שלו לבאנג: (מקור http://xbox.joystiq.com/2009/03/12/achievement-unlocked-youre-a-stoner-with-a-destroyed-xbox/ ) אחת התגובות שם Maybe after the rrod, he decided to let it give him the reod, red eyes of dope

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  19. Started by silky,

היי, במסגרת שום דבר, נתקלתי בשאלה שמשום מה בלבלה אותי: נניח שמאורע קורה פעם ב 221 פעמים (בלתי תלויים). כמה פעמים בתוחלת צריך המאורע להתרחש מתוך 2210 נסיונות? כמה מתוך 221 נסיונות? מה הסיכוי שמאורע יתרחש 22 פעמים (ומעלה)? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by vasser,

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by MilkMan,

http://www.aish.com/movies/PhotoFraud.asp אגב גם מדברים שם אז להדליק רמקולים\אוזניות. מדהים עד כמה שונאים אותנו.

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  22. הפארק של האופניים אני מחפש כבר שנה ואני לא מוצא תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by GTX MAN_,

:itschy: זה יכול להגיע ל 100 מטר או יותר WTF? ממפולת של הר או משהו? מישהו יודע על זה יותר ?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  24. אני ניסיתי כמה פעמיים ביומיים האחרונים ופשוט לא מצליח זה מפנה אותי למשהו עם spotting ונותן שגיאה אני ממש רוצה לדעת בקשר למה הראיון האישי שזימנו אותי אליו...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.