כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
פשוט נמאס כל אחד כאן שומע אייבורי ישר עולה לו בראש זיופים דחיפות וכו' עד שלא תנסו לקנות מאייבורי מחשב או משהו אתם לא תבינו איך זה הולך כל אחד שאפילו לא היה באייבורי ממציא כל מניי דברים דפוקים עליה היא חברה מצויינת ויש לה סובלנות לקליינטים שלה ולכל אחד שחושב שאייבורי חברה דפוקה שישמור :-Xאת זה אצלו ושלא ימציא דברים כאלו הייתי חייב לפתוח הודעה כזו כי פשוט נמאס היחס שאתם נותנים לה ולמנהלים תעשו טובה שהגולשים פה לא יתחילו לבלבל תמוח כמה אייבורי חברה גרועה כי היא לא ואני מקווה שתטפלו בדברים כאלו.
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני עושה מייקאובר מחדש לחדר, ואני מחפש אתרים עם דוגמאות לחדרים ממש מיוחדים. אני בונה שולחן חדש, ועושה כמה דברים יפים (אולי אפילו איזה טריבל באייר בראש לקיר)... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/games/missilegame3d משחק כיף אבל גם מעצבן..... הגעתי לשלב 7... נראה אותכם...
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הפארק של האופניים אני מחפש כבר שנה ואני לא מוצא תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מעוניין במארז של LIAN LI.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד חדש Intel core 2 duo E6400 והבנתי שמצופה לנו ירידת מחירים משמעותית אחריי ה22.4 אז אני רוצה להזמין את זה מחו"ל כי נראה לי ככה זה יעלה לי הרבה יותר זול. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להזמין את המעבד מחו"ל וגם שהמקום יהיה אמין וטוב ושלא ימכרו לי איזה חתול בשק, עם מישהו מכיר אתר כזה אני ישמח לקבל תכתובת. נ.ב לא ידעתי עם לשאול את זה פה או בפורום אחר באתר פשוט פה כולם מבינים במפרטים ואולי חשבתי שמישו מכיר איזה אתר כזה :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
עקב רכישה מתוכננת של רכב חדש, יונדאי אקסנט (החדשה) רציתי לקבל בבקשה לינקים, לאתרי רכב שאתם מכירים עם פורומים שבהם אפשר להתייעץ לגבי רכב, בכלל. אגב, פידבקים על הרכב, אם מישהו מכיר (שוב - רכב חדש לגמרי) יתקבלו בברכה. שבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
-
-
הנדסת תוכנה? בהתחלה הייתי בהנדסת מערכות מידע ואז התברר שחרגתי מהמכסה של העתודה באיש אחד אז עכשיו דיברתי עם עתידים והם מוכנים לתת לי לנסות להתקבל מקצוע אחר בבן גוריון כל עוד אני יכול להתקבל אליו ואני לא אחרוג מהמכסות של העתודה. אז אני חשבתי ללכת להנדסת תוכנה עכשיו אני מנסה לברר מה יש במקצוע מה לומדים במסגרתו איך העבודה באזרחות כל עזרה אפשרית תעזור
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ז?כ??ר ע?ם י?ש?ר?א?ל א?ת ב??נ?יו ו?ב?נו?ת?יו, ה?נ??א?מ?נ?ים ו?ה?א?מ??יצ?ים, ח?י??ל?י צ?ב?א-ה?ג?נ?ה ל?י?ש?ר?א?ל, ו?כ?ל לו?ח?מ?י ה?מ??ח?ת??רו?ת ו?ח?ט?יבו?ת ה?ל?ו?ח?מ?ים ב??מ?ע?ר?כו?ת ה?ע?ם, ו?כ?ל א?נ?ש?י ק?ה?יל?י??ת ה?מ?ו?ד?יע?ין ו?ה?ב??ט??חו?ן ו?א?נ?ש?י ה?מ??ש??ט?ר?ה א?ש??ר ח?ר?פו? נ?פ?ש??ם ב??מ?ל?ח?מ?ה ע?ל ת??קו?מ?ת י?ש??ר?א?ל, ו?כ?ל א?ל??ה ש??נ??ר?צ?חו? ב??א?ר?ץ ו?מ?חו?צ?ה ל?ה? ב??יד?י מ?ר?צ?ח?ים מ?א?ר?ג?ו?נ?י ה?ט??רו?ר. י?ז?כ??ר י?ש?ר?א?ל ו?י?ת?ב??ר?ך ב??ז?ר?עו? ו?י?א?ב?ל ע?ל ז?יו ה?ע?לו?מ?ים ו?ח?מ?ד?ת ה?ג??בו?ר?ה ו?ק?ד?ש??ת ה?ר?צו?ן ו?מ?ס?ירו?ת ה?נ??פ?ש א?ש??ר נ?ס?פ?ו? ב??מ??ע?ר?כ?ה ה?כ??ב?ד?ה. י?ה?יו? ג??ב?ו?ר?י מ?ל?ח?מו?ת י?ש??ר?א?ל ע?טו?ר?י ה?נ…
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הסתכלתי שמה על בשמים לגבר והמחירים שה די זולים בהשואה לחנויות כמו משביר לצרכן וסופר פארם.. למי שיש ניסיון מוואלהשופס? אני יודע..אם הם לא מוהלים לי את זה או משהו כזה? חח כי באמת מחירים אחלה שמה בהשוואה למקומות אחרים כבר קניתי כמה דבירם מוואלהשופס והייתי מרוצה רק לא התנסיתי בבשמים..
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה!! ממצב? יש איכות? אצלי יש איכות רבה מאוד! לפני יומיים הגיעה סבתא, ובנוסף ל-120 שקלים שהיו לי, נתנה לי עוד 100, והחלטתי לשלם על האינטרנט לחודש (או עד סוף החופש.. אני כבר אנסה לסדר משו). איך התגעגעתי.. פיייייי.... אין לכם מושג איך זה קשה בלי האינטרנט, המחשב שלי היה לא יותר מקופסא עם מוזיקה וזהו. אז מה חדש בעולם? באתר? יש מצב שמישהו פליז פליז פליז פליז פליז יוכל לתת לי תקציר? אני ממש לא חושב שאני אצליח להשלים הכל לבד. תודה אחים, התגעגעתי מאוד! אגב, לא הייתי לצערי במפגש בגלל ציפורן חודרנית שניה שהוציאו לי יום לפני, אני היום בקושי עדיין הולך.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב כמה חלקים אז אני צריך שתביאו לי אתר בארה"ב שממנו אני יוכל לקנות את הדברים הבאים : מעבד - AMD 64 3500 939 זיכרון - Corsair TwinX PC4000 1GB לוח אם - ASUS A8V 939 כרטיס מסך - X800XT ASUS (אני מדגיש של ASUS )
-
- 10 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם אתם כל היום מול המחשב וזהו החבר הטוב ביותר שלכם ובלי אינטרנט אין לכם מה לחפש??? אתם חננות!! ענו כן או לא
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מחפש אתר ישראלי שנותן free hosting ה geocities הישראלי בקיצור
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
סוף סוף סיימתי עם החרא הזה לא שלמדנו משהו בשיעורים....אבל זהו - לא כותב יותר מאמרים בעברית ;D מי בחר בנושא 3 ?
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מספר ההורדות שלי יורד...למה? הוא עוד אמור לעלות בכלל...
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
בכל הלוחות שהסתכלתי בהם יש בדרך כלל שם, דגם, לפעמים מחיר, אבל מה שאני מחפש זה תמונה של הרכב, ותהיתי אם למישהו יש לינק לאתר טוב אם תמונות של מכוניות לפי יצרן\דגם\שנה? תודה מראש תומר
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
במהלך הקריאה אני שם לב למשהו מוכר מאוד במקלדת ליד ערכת ה-4G בתמונה הזאת שצירפתי לפה,היא עברית! מוזר לא?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מחפש שם של סרט ישן בסיגנון :היום שאחרי מחר ,הסרט יצא בשנות ה90 המאוחרות לא זוכר שנה בדיוק . בסרט איזה מתאור פוגע בכדור הארץ ,ומהפגיעה נוצר גל ענקי ,משהו כזה . תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
צריך שומר מסך יפה כמו של המק כלומר צבעים וצורות יפות כאלה אז תתנו לינקים בבקשה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
מידע כמו מי אוכל שועלים, תנינים ואת העביידים (זן של עקרב כלשהו) ומה אוכלות החיפושיות והנמלים... לא הולך ממש למצוא את זה בגוגל אז קצת עזרה אם אפשר..(= תודה
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-